Foorum
2014-08-08 22:30
mis nali selle surutud peale populaarsusega on...algselt oli ikka mõned päevad vahed ja siis taas populaarne...täna siin vist sain olla "ebapopulaarne" kuskil 10 tundi ja taas...täheldan seda, et ma siin ei istu tervet päeva arvutis...kui tihti teile pannakse peale sunduslik populaarsus ja kas keegi oskab öelda, et mix nii tehakse...admin isegi ei suvatsenud kirjale vastata
˅ näita rohkem ˅
2014-08-08 23:22
Olen ise ka sellega kimpus. Mina ei oska muud arvata, kui iha tegijatel vist rahakest väheks jäänud. Kuigi kaldun arvama, et sellega peletatakse eemale palju normaalseid inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 00:13
tundub, et paljud sellega leppinud w hoiavad madalat profiili oma arvamuses
lihtne2, arvan, et sul võib isegi õigus olla...
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 00:40
mina olen arvanud kogu aeg, et parma, utha, jfjm,sheeba, imejavelts on populaarsed tegelased,aga võta näpust-ei olegi
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 00:56
See VIP maksab vaid paar eurot kuus. Siinsed mehed on sageli valmis maksma naisele 100-300 eurot tunni eest, viima reisima ja sööma. Ehk siis selekteerib see tasu vähemalt need välja, kel tõesti pennigi pole ja endale siin ulmeliste summade pakkumisega virtuaalset tähelepanu otsivad?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 09:57
Paljud mehed omavad põhimõtet, et nad ei toida mingit portaali. JA endiselt ei ole neil küsimust kohvitassi hinnas ega muus. Mina olen ennast vipiks teinud vabatahtlikult, kuid kui seda mulle peale suruda, siis poleks ma seda kunagi teinud. Tundub, et tuleb hakkata siis tegema varikontosid siia, et suhelda kõigiga. Ahjaa minu kogemus on näidanud, et kõige lahedamad ja toredamad mehed on siin siiski ilma pildita ja ka ilma vip staatuseta
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 10:19
Ühe vipkonto omamisega pole probleemi, aga kui sul on 4-5 kontot, siis paneb juba veidi mõtlema ja selliseid on siin palju. Noh ja on ka loomulikult neid, kes tahavad kõike tasuta saada. Tavasuhtlejal pole ehk probleeme, kui mõni kiri saamata jääb. Teenusepakkujad aga ilmselt närivad küüsi.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 10:25
Omavad põhimõtet ...
Miks tutvumisportaalid peavad 100% tasuta olema?
Kui need paljud mehed võtavad näiteks põhimõtte, et taksosõidu eest edaspidi enam ei maksa, siis jääbki nii? Jõuavad sihtpunkti ja teatavad taksojuhile, et neil on nüüd selline põhimõte?

Turul määrab müüja hinna. Ostja asi on seda aktsepteerida või mitte. Kui ostja põhimõtteliselt tahab tasuta saada, siis varem või hiljem jääb talle alles väga piiratud hulk kaubaartikleid.
Antud juhul on siin portaalis tasuta takistatud ainult palju kirju saavatele inimestele kirjutamine. Tasuta saab vaadata kasutajakontosid, tasuta saab jututoas vestelda, tasuta saab kirjutada vähem populaarsetele jne.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 12:21
Üks mees arvab vipinduse kohta nii -

"Küsimus ei ole koonerdamises - nii kui sellelt lehelt VIP staatuse ostad ,muutud lehe omanikele nähtavaks( ehk saavad teada kes oled) . Ja seda ma ei soovi , nii lihtne see ongi. Igaks juhuks igal pool ka enda isikuandmeid ei jaga , siis vähemalt vähem professionaalsed jälitajad ei saa teada kus mis millal ."
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 12:49
No ja siis kui lehe omanikud saavad teada, kes oled? Mis siis kurja selle teadmsiega küll peale hakatakse?
Aga topi sõltased saaks sellest mängu teha jällegi, et kes on kõikse populaarsem ja kellele saab kõiksevähem kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 15:14
MA arvasin kohe, et varsti hakkavad ikka vanad head TEGIJAD kommima asja nagu nemad arvavad olevat. Kulla mehepojad, ehk vaatate nats eemale ka oma ninaalusest ja saate aru, et kõik ei ole nii nagu teie arvate.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 15:43
Või et lehe omanikud saavad teada, kes oled Vipiks saab ju ennast teha suvaliselt kõnekaardilt Kõige parem, tee seda naabrimehe telefoniga
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 18:16
Minule see ei meeldi, et 50% nendest, kes soovivad minuga ühendust võtta, seda ei saa teha.
Kui mehed ise ei osta endale vip kontot, siis peaks olema võimalus sellise konto ostuks, kus kõik saavad sinuga ühendust võtta.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 18:22
Kui ikka mees väga tahab, küll ta siis ostab ka, aga...
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 18:27
Kannatust veidi varuda ja harjute selle populaarsusega ära.
Kes Vip kes Top?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 18:37
No selliste võtetega raha lunima hakates tuleb tõesti tõrge, et võtke oma IHA, keerake
tuutuks ja pistke omale kuhu päike ei paista....
Ja probleem pole üldse selles, et mul seda mõnda eurot poleks, vaid põhimõttes, et siia ma seda
raha ei pane kunagi! Kas lugupeetud rahavas teab teisi asjalikke vabameelseid saite,
kuhu ümber paikneda ja kus poleks mingit debiilset tugrikuarvestust?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 20:09
Tee selline tasuta sait, hoolda seda, ja ära kunagi raha küsi. Eks näis, kui kaua su entusiasm kestab.

Mulle üldiselt ei meeldi see viis, kuidas raha teenida tahetakse, aga ma olen täiesti nõus sellega, et selline portaal ei pea täiesti tasuta olema. Kui ka mitte muule, siis selleks kümnete kontode treimisele siin võiks küll piiri tõmmata ja raha on kindel asi, mis selle piiri tõmbab.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 20:16
Algul oli küllalt häiriv. Inimesega vestlus pooleli ja siis korraga vaikus. On neid, kes põhimõtte pärast siia sissetulekut tegemast väldivad ja nii siis võetakse jälle ühendust kui kontole ligipääs. Enda puhul on aru saada et kui kuulutada ja suhtlema hakata siis juba paarikümne kirja pärast postkast lukustub. Kirjade kustutamine ei aita. Kui päevake pole aktiivne olnud, läheb postkast uuesti lahti.
Nii on ka piltide kommenteerimisega, ka nendel mõneks ajaks piirang.
Hetkel võtame külma kõhuga Kui nii, siis nii.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 20:24
Sms-iga VIP konto tegemine maksab 1 euro ja 60 senti. Suvalise kõnekaardiga ei saa ükski hing aru, kes selle tegi. Ja kes seda üldse kartma peaks - abielumehed kes siin prostituute otsivad? Poliitikud jt. tuntud inimesed?

Kohutav kära käib ikka nende paari euro pärast, mis takistavad ainult ühe päeva jooksul populaarsele neiule kirja saatmas.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 21:17
"Virrasin" ...
Põnev põnev, nagu vist filmis Seenelkäik keegi ütles.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 23:20
Minul on oma ametlikud lehed ka olemas ja ma tean vägagi hästi mis maksab mingi domeeni tasu.
Ei ole siin küll vaja ennast sellisel moel õigustama hakata rumala jutuga kontode püsti hoidmise kulust...
Juba siin ringi läikiva reklaami tasudest peab ülejääk rahulikult tulema, või ei oska te üldse rahaga ringi käia?
Aga ilmselt on siis varsti kellegi uue tegija jaoks aeg küps ja saab siinsed üle tõmmata kui tahab.
Raha asemel näete aga trääsa.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 00:53
Ka siis, kui reklaamitulud katavad halduskulud, jääb õhku küsimus, et miks peab keegi heategevus korras(tasuta) mingit teenust osutama.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 01:16
Kuda teil see konto paarikümnest kirjast lukustub?
Siin üks tibi tegi minuga loomkatse, 100+ kirja ja ei muutunud populaarseks.
Siiani keegi ei tea ega selgita mis tingimustel populaarsus tekkib.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 01:29
Tegemist võib olla vaatamiste arvuga ja siis, kui kirjutaja kusagil mujal ei kola, võib minna ka paarkümmend kirja ühe vaatamise alla.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 01:31
Hetkel postkastis mitusada kirja, kustutan koguaeg eest ära ja postkast kinni. Pilte ka kommenteerida kõik ei saa. Kui nüüd 24h sees sisse mitte logida, pilte lisada jne, hakkab vaikselt vähempopulaarseks muutuma
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 09:00
ärge unustage kasutajaid blokkida ka
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 14:05
Uskuge palun, et see rubla kuuskümmend mul karva tõesti lahti ei võta. Kõnekaardiga tasude oleks ka anonüümne(kuigi tihtilugu pildiga kasutajale ei anna see vist suurt midagi) ........kuid asi on tõesti selles idiootlikus esiletoodud põhjenduses. ---kasutaja on ülipopulaarne ja seepärast, kui soovid suhelda tee ka ennast Väga Tähtsaks Isikuks! Kurat ma ei soovi olla Väga Tähtis. Ma tõesti lepiks, kui regamisel kehtiks reegel, et uue konto tegemine maksab naistele mingi summa ja meestele näiteks kolm korda rohkem ning olgu see ühekordne maks siis kasvõi näiteks 50 euri ja tähtajatu. Kes soovib tille ja tusse vaadata tehku end VIPiks ja maksku iga kuu juurde!
See hoiaks õhkkonna ka tervemana, sest sel juhul ikka hakkaks mõni mõtlema, kas soovib ja suudab omale nö. 100 kontot teha!
Hetkel on ju aga nii, et rahul pole ju need populaarsed ka ise ju!
............lihtsalt minu mõtted siis..............
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 14:28
Miks sa üldse neile väga populaarsetele kirja saata tahad?

Jah, see rahaline osa võiks olla teistmoodi korraldatud, sellega ma olen nõus. 50 eurot tapaks selle saidi kiirkorras maha, pigem võiks mingeid uusi boonuseid välja mõelda ja seeläbi seda VIP kontot edendada. Näiteks üks variant oleks see, et ilma VIP kontota ei saaks üldse pilte vaadata ega kommenteerida.
Lisaks tuleks sisse seada piirang, et 24 tunni jooksul saab üks kasutaja lisada vaid ühe kuulutuse.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 14:45
Brill sa oled ju tark mees!
Mis küsimus, et miks soovin väga populaarsetele kirju saata?!
No pole ju mingit vahet teise inimese populaarsuse astmel. Inimene on inimene ja see populaarsus pole ju enamjaolt tal endal taotluslik.
Tänane näide.
Mulle kirjutas üks igati kombeka ja sümpaatse ankeediga daam ja soovis tutvuda, kuna tundusin(vähemalt siis esmapilgul) , sümpaatne talle minagi. Vastata ma aga ei saa! ............arvake ära miks!?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 15:17
Kommentaare piltide all enam ei ole.
Kirjasid postkastis enam ei ole.
Liiklus seisab üleni, kuniks ära harjutakse?

Soovin osta kontot, kus kõik saavad minu fotosid kommenteerida ja kirjasid kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 15:56
Tundub,et ma siiski blondiin...mitte lihtsalt blond,sest alul olin minagi erakordselt pop tibi ja kirjutada ei saanud.Siis paar päeva hiljem õnnestus vähempopiks saada ja said jälle kõik soovijad kirkutada.Eilsest ma jälle feimi kogunud.Imestama paneb see,et ma siin vähem aega veetnud,seega ka kirju ja vaatamisi kas endisel arvul või isegi vähem.KUST krt see populaarsus JÀLLE tekkis... ?
Luukera poolt eespool tehtud ettepanek väga arukas..Samamoodi paneks kuulutused maksu alla,tasuta oleks vaid 1 kuulutus päevas,iga järgmise eest juba võiks 2-3€ küsida....
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 17:15
Nojah, mul on vip konto ja ilmselt pole mul lihtsalt isiklikku kogemust. Saan kirjutada kõigile, kellele tahan. Mulle kirjutavad vähesed.

Ma ei teinud seda vippi üldse nende kirjade pärast. Tekkis lihtsalt tuju. Nädal hiljem alles tuli see kirjaasi, nii et mul ajastus on kuidagi suurepärane olnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 21:43
Pisut meenutab nagu kommunismi- kui kellelgi rohkem suhtlemist näib olevat siis kohe konto piiragu alla, et teistele ka jaguks
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 20:36
Kirjutasin administraatorile,et uurida mis jama see on ja vastus oli selline:
Autor:
Administraator
Saaja:
lumikelluke1
Teema:
Saadeti: 2014-07-23 15:43:17
Loeti: 2014-07-23 15:43:35

kustuta kiri
Tere.

Selgitan väikest muudatust lehel, mis peaks parandama kirjade sisu kvaliteeti (lõõpimist, sõimamist jne...) Paljud kasutajad on pöördunud murega, et kirju tuleb liiga palju, aga konkreetseid piiranguid ise määrata ei soovi. Nüüd on süsteemis loogika, mis suurekoormusega postkastidele määrab lühikeseks ajaks piirangu, mille ajal saavad kasutajale kirju saata ainult VIP kontot omanikud. Loodan, et kirjatükkide kvaliteet paraneb.

Päikest
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 20:40
Ja issand kui armas, et portaal on VIP kasutajatele pannud sellise piirangu, et nad saavad saata lugejale VAID ERANDITULT kvaliteetseid kirju! .......seega milline hoolitsus postkasti sisu üle portaali poolt!
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 20:42
järgmise sammuna hakatakse meile ka grammatikat ja ilukirjandust õpetama
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 20:57
Huvitav--miks lõõpida niisama ei tohi Mulle just meeldivad kirjad, kus lõõbime niisama. Kas normaalsed kirjad on siis vaid sellised--"teeme keppi ka vä"
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 20:59
ei, "100.-€, võta suhu!" hoopis
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 21:00
ja üleüldse, kust NEMAD teavad, mis kirju mina saadan või saan, ahh ? Suur Vend loeb?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 21:03
Nii hea on olla ebanormaalne ja ebapopulaarne Saan ikka kirju, kus lõõbitakse niisama ja saan ka ise lõõpida..
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 21:09
Huvitav, kas mõni mees ka on juba populaarseks muutunud, või tuleb zooteh....sorry soovolinik kutsuda õigust looma
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 21:10
just vaatasin niisama oma postkasti kirju..Mul on hetkel kirju postkastis 494 kirja..Aga jumal tänatud, et vanus paneb paika selle populaarsuse..Kes ikka vanamutti tahab
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 22:13
Kummaline,et need "kurtjad" ise niisaamatud on ja kirju kustutada või tüütuid pommitajaid blokeerida ei oska,et adminnid peavad seda piirangut siin nende eest tegema !? Mina pole küll kurtnud,et mina ei oska või ei jaksa blokkida,miks minu eest keegi teine seda teeb?Ja miks mittepopulaarsed tohivad saada neid "lõõpivaid ja sõimukirju",mis vahetegemine see siis siin on,ahh ?
Tahaks ikka ISE otsustada milliseid ja kellelt kirju saada!!!
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 22:24
Aga, kas leidub mõni populaarne pilditu?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 04:22
nõme süsteem.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 08:09
Milleks teil, kallid populaarsed daamid, on vaja saada sadu kirju päevas?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 09:10
Viga ongi selles, et see süsteem ei piira rämpsposti mahtu. Soovitakse sellest sajast kirjast võibolla kümmet, aga soovimatu rämpspost lõi limiidi täis ja ka soovitud ei pääse läbi.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 09:24
Jfjm pani viimase kommentaariga otse kümnesse ,asi pole selles,et tahaks sadu kirju päevas vaid ehk ÙHELT inimeselt seda ühte,kahte kirja,aga...ta ei saa seda teha.....Ja mis minusse puutub,siis AUSÖNA ma ei saa sadat kirja päevas,isegi kümmet ei vea alati välja.Eriti paneb imestama viimane populaarsuse hetk,siis kui ehk tund,paar päeva jooksul sisselogitud olnud ja ka poolteist ööpäeva eemal olnud ja vaid 3 kirja selle aja sees saanud....Isegi vaadatud poldud(seda saab siin ju kontrollida)......ja minu erakordse populaarsuse tõttu oli mul postkast luku taga!.....
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 09:29
küsimus ei ole vist selles, et keegi sadades neid vajaks, vaid ümberseadistamise käigus juba aastaid kasutatud seadete ümberseadistamata jätmises, süsteemi sees leiduvates vigades. need seaded, mis hõlbustasid ennemalt kasutajate suhtlust (enne sai igaüks oma kontol ise uusi liste avada või neid kustutada, sulgeda ja määrata kindlaks selle kasutajateringi, kes talle kirjutada saavad), kaotasid uue piirangu teiste seadete üleseks tegemisega oma endise funktsiooni. ümberseadistuse juba läbinud kirjavahetused listi liikmetega läksid piirangu alla ja see on väga häiriv enamusele, kes neid liste kasutavad. nüüd see, mida sa oma listis hoiad, enam ei loe. ühegi listi liikmele minu arusaamisel erandeid ei tehta. nõuded võrdsustati. ilma VIP-ita sõbralistis olevad isikud omavahel suhelda ei saa. enne said. selles on asi minu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 09:35
süsteemis ümberkorraldusi tehes on uuendused vanade seadetega vist seostamata. süsteemisisene konflikt.
˅ näita rohkem ˅