Tere!
Kogemused Kloogaranna sellest osast kus saab alasti päevitada. Kõik oleks OK! kui see oleks nudistide ala ja alasti päevitada soovijate ala, aga võta näpust. Pigem võiks seda nimetada vuajeristide alaks. Olen nudismi kui sellist alles avastamas, parem hilja kui mitte kunagi
, ja seoses sellega saigi esimene käik tehtud sinna. Kokku käinud siis neli korda ja nüüd siis kogemused. Esimene päev oli superlux, käisin õhtupoole ja rahvast praktiliselt polnud, seega hea ja rahulik. Teine ja kolmas päev oli kõige naljakam minu jaoks. Lähen randa, jõuan kohale ja naksti kümmekond meest püsti, kaelad õieli, edasitagasi käik sees
. Nähes, et naisi pole varjusid heintesse. Nii kui külge keerasid või vee järgi ulatasid, naksti vennikesed jälle püsti, pea tiirlemas nagu öökullil ja edasitagasi käik sees. Nähes, et naisi pole rahuneti. Neljas päev oli jälle peaaegu superlux, kui mõned kiibitsejad väljaarvata.
Kuram küll , nudismi harrastajate ja alasti päevitajate ala ei ole selleks, et seal kaelad õieli ringi käia ja vahtida. Ja samuti binoklid, WTF!, õnnestus eile sellist kah näha. Ornitoloogid ma ütlen
. Ole ja käitu viisakalt. Lase teistel samuti olla ja ennast mugavalt tunda. Ma usun, et ei meeldi kellelegi, kui ronitakse külje alla ja siis vahitakse nagu mingit imeelukat. See on minu arvamus muidugi, aga pean seda õigeks. Kui kunagi peaks mul tekkima tutvus sealsete paaride või mõne naisterahvaga, siis oleks vahva, teinekord seltsis segasem rannas käia. Kuigi vaikus ja rahu on esmased põhjused
. Niipalju siis minu kogemustest selle Kloogaranna maeiteagikuidassedanimetada alaga.
Päikest kõigile!