Foorum
2010-04-19 19:29
Nii et naised ikka küsivad? Mehed ei paku ise kohe apsoluutselt mitte viit sentigi.
No tule taevas appi.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 19:47
Muidugi mehed pakuvad,ei vaidle vastu.Aga pakun hinna mis tundub sobilik.Kui noor neiu soovib kohtuda,kohtumise eest küsib 2000 eeku,ja siis mainib et külla ei tule,endal kohta pole,hotelli pole nõus minema,siis jääb auto variant.Ok,aga nats hiljem veel kuuled et suuseksi ei tee,rinda ei luba katsuda ja et aega on umbes 30 min,siis mille kuradi eest ta 2 kilo küsib? Siin tulebki mängu mehe pakkumine....
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:02
Jah selle loo peale ei oska muud tarka kosta kui ainult seda et, küsida võib ju kõike. Unistamine pole ju kahjulik.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:09
Minu nägemus on selline, et kui naisyerahvas küsib kohtamse eest raha.... siis on ta hoor ja hooradega mina kohtamas ei käi PUNKT
Loomulik on see et kui käin kohtamas, siis ei ole minul selle vastu midagi kui maksta kinni mõlema poole kino-loomaaia-teatri õhtusöögi vms eest
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:13
unemati69-kui naisterahvas, kes teenib elatist enda müümisega,tuleb sinuga kohtama ilma rahata,kas ta ka siis on su silmis hoor või siiski lähed kohtama?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:21
Lähen kohtama
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:23
Seega käid ikka hooraga kohtamas,ainult et tasuta!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:26
aga ma EI maksa selle eest
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:44
jeerum, mingi 2000 autoseksi eest
raha vihkate?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:44
kalev34,kust sellised hinnad oled välja otsinud Tavaline tax ju 500-100 eeki
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:51
elmar59-kõik pakkumised olen ihast ikka leidnud.ei vihka raha,loomulikult sellist summat ei maksaks,aga see lihtsalt näide mida naised küsivad.tundub et aeg-ajalt küsitakse mosse eest volga hinda! aga samas miks ka mitte,ehk isegi leidub keegi kes maksab,küsida ju võib alati
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:51
ehhh see rahalunimine on mehele nagu süütuse kaotamine. paar korda maksad ja enam naisi tõsiselt ei võta. võtabki mees naist kui objekti kellele tuleb anda raha ja vastu saab kõike muud. vbl see on ka põhjus miks paljud prostid nõelaotsa satuvad. teavad nad ehk isegi et nad ei ole enam midagi väärt.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:53
Elmar: Hinnad on elust enesest
Mees-naist rubriik: "Saad 1000krooni", "Pakun 1500 EEKu", "Pakun 2500 EEKi per tund" jne, jne.
Ja kes see loll on, kes peaks keelduma, kui pakutakse
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:53
uskumatu, et ikka leidub selliseid mõttetuid-saamatuid tüüpe kes maksavad lampi raha, et neilt kuskil parklanurgas autos suhu võetaks
aga samas kui leidub ostjaid siis on ka pakkujaid(küsige rohkem, kesiganes odavad naised te ka ei oleks) sest nagu "tarkadele" meeldib öelda-lolloidelt tulebki raha ära võtta
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 20:54
just tahtsin sama näite tuua,millega aikon62 ette jõudis. seega pole ju imestada et jalutama tulek on isegi tasuline.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 21:00
Ja ma lisaks veel seda, et kui juba pakutaks, siis pole vaja hiljem kedagi hooraks tembeldada.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 21:04
Kas naine on hoor sellepärast et talle raha pakutakse või sellepärast et ta ennast müüb?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 21:06
aikon62, sa oled üks väheseid normaalseid!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 21:12
Ja ma ei oska kalev34 hetkel muud soovitada kui http://et.wikipedia.org/wiki/Prostitutsioon
äkki harid ennast ja saad mõne vastuse oma mõttetult kipitavale küsimusele
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 21:15
no, kui pakutakse kasvõi siis raha...per tund, siis vähemalt pakutakse m i d a g i g i...
kui ikka oma kirjakasti sisusse hoolikamalt süveneda...siis, pakkumised "teeks midagi", "läheks kusagile", "istuks kohvikus"...ei sisalda ju üleüldse mitte sendigi eest üldse mitte midagi ahvatlevat!
mina küll kindel pole, et kui meeldiv meeskodanik pakuks mulle võimaluse veeta mõni päikseline kevadpäev loomaaias, teeks jäätise ka välja veel..., et ma puhta ilma miski taksita leebuks...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 21:25
Ja ma pakuks, et alati ei peagi kõik kepiga lõppema... paljudele piisaks täiesti kenast kevadpäevast lppmaaias või kus iganes jalutades... ja jäätust süües
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 21:59
aga kui ma pakun 10 000 ja peab pea ahju pistma? need kes selliseid ulme summasid pakuvad kohe kindlasti seda ei maksa. tõmmatakse tibividin läbi ja hiljem saadetakse otse ja pikalt kõik pole ometi kuld mis hiilgab
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:01
unemati69-läks nats valesti küsimus,sry.kas naine on hoor kuna ta küsib raha või müüb end raha eest?sinu postituse põhjal-Minu nägemus on selline, et kui naisyerahvas küsib kohtamse eest raha.... siis on ta hoor ja hooradega mina kohtamas ei käi PUNKT-on isegi hoorad need kes küsivad raha jalutamise eest?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:05
Muideks igal arvestaval "tibividinal" on "katus" kuskil julgestamas. Nii et tõmbad tibividina läbi, siis ära imesta kui ühel ilusal päeval on mustas ülikonnas härrasmehed uksetaga ja seletavad mis kõik juhtuma hakkab , kui sa seda kogunenud kahtekümmet tonni ära ei maksa.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:11
ei usu mina seda. vbl siin ihas mõnel, aga ülejäänud on kõik üksiküritajad.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:11
Jalutamas käija kah hoor?sama loogikaga jätkates tellid sa endale koju koristaja ja tema on ka hoor
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:14
lühidalt, ainult see pole hoor, kes oma kodu uksed kohe avab igale küsijale...keedab kohvet ja söödab kõhu täis, laseb värskete linade vahele ja lehvitab pikalt veel aknapeal järele...aaa..olles eelnevalt küsinud ikka, kas kallikesel ka kojusõiduks ikka bensuraha piisavalt!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:15
Ka need üksiküritajad on luubi all. Kui ikka bisnesi segama hakkab ega siis nalja ei tehta. Läheb see tibividin ise loosi ja muutub rahamasinaks.
Raha küsimas on küll kõvad tegelased aga tagajärgedele ei mõelda reeglina. Kus raha on hunnikus eks sinna meelitab ka teisi tegelasi kokku. Ja mitte ainult niku ja naljamehi.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:16
vananaine: kui mees sulle ukse lahti teeb ja hetk hiljem raha küsib, võtab karbi lahti küll
tõesti eesti naine on nii magedale tasemele jõudunud kus kõike arveldatakse ainult rahas? ajaleht jällegi loen kuidas naisi ei hinnata, palka ei taheta kuidagi võrdsustada ja üleüldse käib üks suur naiste kiusamine. eesti naine tuleks punase lindiga piirata ja kaitsealla võtta
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:18
ma kaitsealla küll ei trügi, aga...oma kodu kaitsen ja teen ise katust ka
aga...loomaaeda läheks küll, pagan...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:22
aaa...unustasin lisamata, et...ma ei saa üldse aru, miks hakata kohe mingitest ustest sisse trügima???
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:23
parmaleikin,siin neil üksiküritajatel tibidel vaevalt "katust" on mul üks sõber külastas üht,joodeti täis ja pandi raha taskust pihta ka veel.Teine päev läks tagasi,võttis turske sõbramehe kaasa ning maksti varastatud raha topelt tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:24
no lähed teatrisse, meeldiv mees teeb sulle ukse lahti, tunned end meelitatuna ja kohe küsitakse 200 krooni
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:25
Eks need hinnad hoitakse ka hirmu pärast kõrgemal,sest mine ja proovi turul kartuleid keskmisest madalama hinnaga müüa
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:32
no, mis te mehed muudkui virisete, lehetäite kaupa hädaldamist, et...mõtle vaid, naine tahab k a midagi!
iidsetest aegadest on naised ikka nbeid vaadanud, kes suurema mammuti koopasse tõid või teistest osavam ja väledam mõistis olla...mida teil, mehepojad, siis nüüd teistest erinevat või paremat näidata on????
ausõna, postkasti sisu on igavam kui Õhtulehe viimane lehekülg...nämmutatakse ühtjasama, "tutvume"..."seksime"...mõisted "osavam", "targem", "tugevam", ja maeitemisveel, on ammu ununenud!...mismuud siis jäänudki, kui vähemasti rahapaber, mingigi "mälestus" külaskäigust
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:34
icc...ja, postkastis pakutaks jätkuvalt vaid veebiseksi või miskit muud tasuta lõbusaamist...loomaaeda tuleb siis ikka iseennast kutsuda...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:39
Ihiii. see värgindus kisub juba väigadema kiiva. Juba hoorad mängus ja kõik sugu kõrgestsoost tegelased.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:44
......ja seda kõike jalutama kutsumisest
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:50
Kas vana daami on kohalik tubane loomaaed juba äratüüdanud,Või on ka kevad hinges ja kisub rohkem loodusesse
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:51
vananaine: ise virised ju, meestel on vähemalt "probleem". sina ainult nuiad tasuta meelelahutust, kirjuta ise mõnele mehele midagi ägedat. tühjagi võin kihlavedada et sa isegi oskagi midagi huvitavat kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 22:58
Uman,sa eksid.Ta on kirjutanud,aga kellele meeldib saada rohkem piitsa,kui präänikut
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 23:07
kirjutagu veel rohkem ehk ihas tase hakkab tõusma
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 23:08
keegi debra nimeline naine kirjutab mulle ilusa pika kirja:

Hello Dear
Mans vārds ir Jane. debraI "esmu gādīga un mīlošs viena meitene, kas vēlas runāt ar cilvēkiem un uzzināt vairāk par katru citu kultūru un veidiem, kā leaving.I esmu laimīgs rakstiski jums pēc kura iziet caur savu profilu,
, šeit Little no maniem hobijiem ir klausoties mūziku, spēles, lasīšana, ēdiena gatavošanai un dejas. Es uzskatu, ka mēs varam sākt labas komunikācijas no šejienes, un neatkarīgi no vietas un to attālumi, mēs varam sazināties better.It būs appreciated, ja jūs rakstīt atpakaļ, lai mēs iepazīt viens otru. Nozīmē, bet
Hope dzirdēt no jums.([email protected])
Jane.debra
([email protected])

ainult muhvigi aru ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 23:12
uman saada see kiri adminnile või mõnele asjalikule modele. Killivad selle kasutaja ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 23:13
kasskoer on mind sellega alati aidanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 23:22
See kiri pole vähemalt väga kaugelt lõunamaalt
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 23:23
Oh kallikesed, isegi mingite tobedate kirjadega ei saa te ise hakkama, ikka peavad teised (adminid) teid aitama Ja sellised esitavad siin naistele nii kõrgeid nõudmisi, et ehmatab ära kohe, milline meeste eliitklass siia ihasse on ära eksinud Teate, ärge halisege...keegi ei sunni teid maksam kui te ei taha. Aga järlikult on neid maksjaid piisavalt palju kui hindu saab pidevalt kõrgel hoida Pisut ära tüütab see juba. Olen Vananaisega ühel nõul. Mida erilist teil endil on pakkuda, et pidevalt mingi naisi halvustav suhtumine domineerib? Las küsija küsib kui tahab, las maksja maksab kui tahab. Kui ei meeldi, pole vaja ju sellistega suhelda. Muide, iga päev tuleb vähemalt 2-3 kirja minu postaksti kus MEHED pakuvad raha. Ju peab see meeste seksi nälg ikka siis hirmus küll olema Ei loe neile isegi see, et selgelt on ankeedis kirjas et ei ole sponsor ja ei otsi sponsorit.
Noh, hakake lajatama mu jutu eest , olen ootel
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 23:33
Häda ajab härja kaevu
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 23:35
Nojah, aga vahel näib, et kaev osutub liiga sügavaks
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 23:36
Hädaga tuleb olla ettevaatlik,sest kust saab pärast juua
˅ näita rohkem ˅