Foorum
2010-04-18 13:03
Muidugi on naised ja mehed väga erinevad ja eks vastassugu tuleb tundma õppida. Aga seda ei saa tuua mitte millelegi vabanduseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:04
jfjm-jutt jumala õige,andmine on tähtsam kui saamine.ja kui korralikult annad siis samamoodi saad
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:06
jfjm - kuldsed sõnad
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:10
jfjm jah jälles ul õigus nagu alati.
Kuid millest algab n.n. ideaalne vahekord? Rahakotist või välisest veetlusest?
˅ näita rohkem ˅
marimus: väidad et pole tujukusest kunagi "pead valutanud" ja seksist loobunud?

aike: ma ei tea, läksid kole leili kuidagi. kepimutt siis suutis sind nii riivata et lausa panid mind prostikeppijaks? kui sa nii kergelt mõjutav oled siis su orgasmi võrdluse protsent kisub natuke negatiivseks

jfjm: jah, sa eladki kuskil ideaalis vist koguaeg käib jutt ideaalidest, aga kuidas sul reaalsuses see eluke on? kui see elu nii ideaalne oleks, passiks sa siin? miks üldse ideaalidest räägivad need kes on siin lehel? ideaaliks on suur armastus, täielik teineteisele pühendumine, saagimine (sulle-mulle) seksis ja mingi iha.ee sinna vahele kuidagi ei tohiks mahtuda.

aga ütle mulle mis sinuarust on see õigem põhjendus miks naine raha eest tuleb välja jalutama, kinno, seksima, aga ilma kohe mitte ei tule. sellest ju teema ongi. räägi ja põhjenda, äkki sul on õigus ja ma meeleldi korrigeeriksin oma arvamust

aga ma kahtlen kas sul on midagi targemat välja pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
Siis tekib küsimus.Kui me pertnerit otsime kas me siis mõtleme andmisest või saamisest?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:13
siniar: lähtume teemast siiski, mitte suure armastuse otsimisest. muidu läheb teema jälle ideaalidele ja väga umbseks. noh nagu kommunismis, kohe jõuame, aga silmapiir venib üha kaugemale
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:16
Ma vaatan enda vaatenurgast ikka.Kui mina olen ööklubis saagijahil siis ma ju ei mõtle andmisele vaid ikka saamisele.Ja tean naisi kes lähevad ka ikka saama peale mitte andma
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:18
eks muidugi lähed saama, mis selle kõige point muidu on. mitte kunagi ei saa ette ennustada kuidas asjalood kujunevad. aga siin on kuidagi suhtumine nagu iga juhukas on suur armastus, teineteisele pühendumine jne.

mida mina arvasin, on see et naine saab selle eest raha ja mees mönu. vb ka naine mönu saada, aga see pole väga kindlustatud talle. kui mõni mees siin väidab nagu ta iga kepiga alati naise rahuldab, no see ei saa kuidagi tõsi olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:23
No kui vaadata saateid ja lugeda ajakirjandust siis see igakordne 100 prossane rahuldamine on välistatud.
Kahju,et ihas ei ole seksoloogi nurgakest kes võiks väita ja ümber lükata meie arvamusi või siis nn. meie teadmisi
Imre Rammula väiteid loeks heameelega ju
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:29
aga immu väidaks ju seda sama milleni me ise jõuame. elu pole keeruline, vaid selle tunnistamine iseendale on keeruline ja elu keeruliseks elamine on hästi lihtne.

ja nii palju kui on inimesi, on erinevaid lahendusi, aga üldjoontest oleme me kõik ühesugused. seepärast ei saagi öelda et me ei tea teineteisest mitte midagi, teame ju küll.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:34
Saamapeal võid sa ju väljas olla,aga et korralikult saada,tuleb veel korralikumalt anda.
Uman,aga kes käsib sul nende rahaküsijatega minna?Minu enesehinnang küll nii madal pole,et ma ennast sellega alandama hakkaksin.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:37
Tulles tagasi sinna,kust sai teema alguse siis momendil on väikseim summa jalutamise eest küsitud 200 eeku.Ning seda väga noore ema poolt.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:37
jfjm
Kui oled kaugel välismaal tööl komandeeringus.Keelt ei oska ja komandeering kestab 4 kuud.
Kas Sa siis hakkaksid vaatama nende rahatahtjate poole?
Kas lased siis enda lati enesehinnanguga allapoole?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:42
Eks te saate seda mida küsite. Ja kui te pakute seksi eest raha, siis saategi seksi raha eest. Ju te siis olete selle seksiga, mis raha eest saate ka rahul. Järelikult pole paremat vajagi
Eks inimene peaks ikka püüdlema ideaali poole, mis sest et ei elu ega ka me ise pole ideaalsed. Aga mida rohkem püüda, seda rohkem ideaalseid hetki tekib. Selle nimel tuleb lihtsalt vaeva näha.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:43
jfjm: aga ma ei rääkinud ju endast vaid räägin teemast kui mitte isikulisest. mis paneb sind kohe mõtlema nagu ma räägiks endast või nagu mina tegin selle teema?

sul on oma nipp eluks olemas, kuidas see sul toimib, selle avaldamist sa vist ignoreerid
minul näiteks pole nippe ja alati lähtun olukorrast ja üritan end mitte korrata vaid leida midagi uut siin elus. seepärast ma ei usu ka ideaalidesse suurt. inimene pole võimeline pidevalt ideaale pakkuma ja inimene vist ei suuda elus tõeliselt rohkem armastada kui mõned korrad. võib ju nii olla.

oehh, sul vist tõesti raske leppida teadmisega, et mul pole rahaküsijatega mingit seost...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:46
marimus: aga mida sina arvad neist naistest kes raha eest tulevad jalutama, miks nad seda teevad? naised on kuidagi väga kuss teemast endast.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:47
Uman, mulle tundub et sinu postitused on sellise sisuga olnud, et jääb mulje et seos sinu, seksi ja rahaga on olemas Eks selle eest sa nüüd võtta saadki
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:50
Uman, ma ei oska sellest kahjuks midagi arvata, sest ma ise ei tee seda. Võib-olla on materiaalselt neil raske või ei ole enda meelest piisavalt atraktiivsed, ei oska suhelda või suhteid luua...... mis iganes. Ma väga loodan, et igapäevane elu. ehk elu reaalis seda siiski nii suurel määral ei kajasta.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:50
marimus: võtke mida tahate, peaasi et hing alles jääb

mulle meeldib analüüsida miks inimesed teevad seda mida nad teevad. kellele muidugi meeldiks kui keegi tuleb ja teiste nähes vbl tõe alasti koorib. kuule ma ei tea kuidas prostiga üldse seksima peaks. prostidega nagu ei suudelda, suuseksi ka nagu ei tee, ma ei kujuta ette seda asja, tühimaa...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:55
Vaatan et kõik inimesed siin on nii korralikud kohe kõige kõige
mehed ei ole raha pakkunud ja naised ei ole küsinud
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:56
no pole tõesti pakkunud kunagi. mu libiido pole ka nii kõrgel et ilma seksita kohe kuidagi elada ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:57
Siniar,mina pole veel enda latti alla poole lasknud ja ei kavatse ka.Need naised kes minuga on olnud teavad miks.

Uman,nipp on selles,et ära häbene olla sina ise.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:58
jfjm: no ma saan aru, aga ma jäin kahtlema kas sa oled võimeline koguaeg kõigile naistele pakkuma ideaale. kui sa suudaks siis sa siin poleks, sest sul oleks muud teha, st see kõik pole nii nagu sa räägid.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 14:00
No selle kohta üks selline lugu: üks meesterahvas tundis ühte prosituuti. Töötasid päeval koos, aga õhtul käis see naine lisa teenimas. Said päris headess sõpradeks ja ükspäev jõudis asi nende vahel seksini. Mitte raha eest No oli see naisterahvas osav küll olnud ja igasuguseid nippe teadnu, aga no ei seisnud sellel mehel. Hakkas selle peale mõtlema, et kuidas ta teiste meestega niimoodi teeb ja ei tulnud seksist miskit välja Nii et ei ole mehed ka ikka alti ja igas olukorras triksis ja traksis
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 14:08
Uman,mina ei tulnud siia lehele seksi otsima ja omal ajal oli see ka mul ankeedis kirjas,aga elu tegi omad korrektuurid ja nüüd ma enam nii resoluutne pole.Aga ikka ei ole seksi otsimine mulle peamine eesmärk,seks on vaid meeldivaks boonuseks asja juures.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 14:15
jfjm: ma küsisin ideaalide kohta

marimus: mis see meeste seksimine siia puutub? teema on naistest kes seksivad raha eest.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 14:22
Kui ei ole nii resoluutne enam siis on latt ju allapoole lastud
Jah me keegi ei otsi siin seksi nagu vangimajas olevad inimesed ütlevad,et nad on süütud
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 14:33
Uman,mina leian,et kui ma pole valmis üritama ideaalset sooritust,siis pole mõtet naist narrima hakatagi.Minu arust on vaid enda rahuldamine naise sisse samaväärne pihkutagumisega ja see pole seks.

Siniar,latt on ikka sama kõrgel.Lihtsalt olukord muutus ja ma ei välista enam seksi.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 15:06
Mingil seletamatul moel olen umaniga isegi nõus, selle iha's olemise suhtes. Et kui kõik on ok mida siis siin lehe veel teha jah!
Ideaal on see millepoole püüelda. Reaalselt seda juhtub väga väga väga harva.
Selle raha pakkumise ja küsimise kohta. Et olen kirjutanud ja kohtingutele kutsunud küll. Paljud lihtsalt ei vasta. Sellest teen järelduse, et oleks ikka pidanud raha pakkuma. Mõni vastab aga leiab vähemalt kasvõi lolli vabanduse, et mitte tulla.
Rahaküsijatelt olen ka uurinud, et palju nad siis tahavad ja kuidas see rehnung käib aga on mind selatki pikalt saadetud.
Seega teen jrelduse, et otsitakse ikkagi natsa juhmakaid endale klientideks. Kes natukenegi targutab see jääb ilma.
Nii et kalevi teoorja võib isegi vettpidav olla selle raha ja saamatute meeste suhtes.
Orgasm on ju enamjaolt puht füüsiliselt teostatav ja seega kellel on kliitor või G punkt vähegi töökorras, see ka orgasimi saab! Natuke on osa ka vaimsel poolel aga njah.. saab ka sellest jagu.
Vabandage et segasin teie mõttekäiku.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 15:22
parmaleikin-oleme vist samade naiste otsa sattunid,on mullegi rahaküsijad vastamata jätnud kui jutt detailideni on läinud.Ning need kes raha ei küsi ja pole nõus välja tulema,siis on nende hulgas leidunud neidki kes nats hiljem võtavad ise ühendust ja uurivad et kas olen veel huvitatud.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 15:25
No kindlasti. Resurss on ju sama. Kindlasti on siin teisigi sadu kes samade otsa satuvad. Lihtsalt mõnelt küsitakse rohkem teiselt vähem jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 00:29
_miks üldse ideaalidest räägivad need kes on siin lehel? ideaaliks on suur armastus, täielik teineteisele pühendumine, saagimine (sulle-mulle) seksis ja mingi iha.ee sinna vahele kuidagi ei tohiks mahtuda._

Sest elu ei ole päris must-valge. Ning siin lahatakse teemasid mida kusagilt mujalt lugeda ei saa. Ise kah nagu kõike ei suuda välja mõelda.

_-aga ütle mulle mis sinuarust on see õigem põhjendus miks naine raha eest tuleb välja jalutama, kinno, seksima, aga ilma kohe mitte ei tule. sellest ju teema ongi._

Sest nad tahavad raha. Ilma tuldaks siis kui ollakse sinust huvitatud. Muidugi jääb veel üle variant kui püütakse ühendada meeldiv kasukikuga, kuid kui ollakse ikka sinust huvitatud siis keegi ei hakka raha küsimisega riskima ihaldatud suhte kaotamisega. Pole siin mingit kosmoseteadust.
On olemas veel kaudne maksmine kui välja kutsuv härra õhtusöögi; joogid jms välja teeb aga see on ka minuarust täitsa loomulik ning enesestmõistetav.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 01:00
Kalev! Ma arvan, et su eksperiment jäi poolikuks, sest keegi polnud sinuga pärast lühikest vestlust nõus välja minema. Kindlasti polnud probleem rahas, vaid sinu suhtumises. Kindlasti kutsus negatiivse reaktsiooni esile su halvustav ja üleolev toon.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 01:14
Härra pold,jätame nüüd armastuse ja seksi täiesti kõrvale.Aga igal inimesel on omad mõtted ja vahest võivad need muutuda üsna koormavaks.Inimene vajab enda mõtetele väljundit.Lähedased paraku selleks tihti ei kõlba,aga võhivõõrale saab ju kõigest rääkida.Pole tähtis,kas ta sinu mõtteid kommenteerib või mitte,sest juba nende mõtete väljaütlemine võtab sinult pingeid maha.Pealegi teisele enda mõtete seletamisega,reeglina märgatakse mõttekäigu nõrki kohti.
Mina leian küll,et see oleks vägagi vajalik teenus.Mina tean,mida tähendab enda mõtetega üksiolek.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 01:20
meelasmiina-välja minejaid oli piisavalt,väiksem summa mis küsiti oli 200 eeku ja suurim 1500 eeku.siis jutt välja minekust.aga samas oli pakkujaid et kui minna välja siis täis komplekt maksab 3000 eeku. mina sain teada mida tahtsin,halvustav ja üleolev olin selles suhtes küll,et ei kohtunud kellegiga ja raha ei maksnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 01:26
Kalev,sa loe minu viimane kirjatükk läbi ja kui oled ärimiis paned agentuuri püsti
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 01:44
Olen sellega hiljaks jäänud.Siit olen leidnud ühe neiu kes seksi ei paku aga kuulab su muresid ja siis küsib nats eeku.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 01:51
Küllap need teised oleksid ka nõus,kui näevad,et suurt nutsu pole võimalik saada
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 09:19
'suure nutsu küsivad nad hoopis selle käest, kellele see info edasi müüakse. Mida nad kõike küll ei kuule.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 09:31
_Härra pold,jätame nüüd armastuse ja seksi täiesti kõrvale.Aga igal inimesel on omad mõtted ja vahest võivad need muutuda üsna koormavaks.Inimene vajab enda mõtetele väljundit.Lähedased paraku selleks tihti ei kõlba,aga võhivõõrale saab ju kõigest rääkida.Pole tähtis,kas ta sinu mõtteid kommenteerib või mitte,sest juba nende mõtete väljaütlemine võtab sinult pingeid maha.Pealegi teisele enda mõtete seletamisega,reeglina märgatakse mõttekäigu nõrki kohti.
Mina leian küll,et see oleks vägagi vajalik teenus.Mina tean,mida tähendab enda mõtetega üksiolek._

Kas diktofon ei aita hädast välja? Aga tõsisemalt rääkides just see ongi ihas mis mind huvitab. Ise ei tule sellise asja pealegi, et kellegil võib selliseid muresid olla. Aga minule ei jõua ikka kohale kuidas võõrale inimesele oma muredest rääkimine sinu probleemi lahendab kui ta selle eest raha küsib. Temal on ju sinu probleemist täiesti pohlad peaasi, et raha kätte saaks! Selline suhtumine nullib ju asja algse mõtte täielikult. Siis tõesti pigem osta diktofon.
Ma ei ütleks, et minul selliseid probleeme olnud ei oleks aga mul on selles suhtes vedanud, et mul on sõbrad ja vend ning õed. Sellepärast polegi mul vajadust päris võhivõõrakäest lohutust otsida.
Võibolla tõesti aga ma ei suuda siiski päriselt ette kujutada kuidas see töötaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 11:40
Kuidagi need ilmarahata asjad vähemuses või vähemalt ei ilmestu eriti. Aga täheldanud, et rahaküsijad järgmised:
1. Kellel majanduslik seis kehva ja see sissetuleku allikas, need nõus ka ükskõik mis summaeest
2. Kes leiavad, et tahaks seksi ja kui selle eest raha makstakse, siis nagu meeldiv kasulikuga.
3. Kes leiavad, et nad on naised ja mehed peavadki seksieest neile maksma, kuna nad enda välimusse ikka palju investerinud
4. Verinoored kes arvavad, et seks käib rahaeest ja nad korra meestsaanud ja seega jube osavad ja oskajad
5. Kes kuulnud, et selle eest võib raha saada ja kuulnud palju küsitakse, siis küsivadki. Küsivad seda lage ja ilma , et vaataks passi, peeglisse, kaalupeale ja ka elukohta.
Need viimased kõige naljakamad. Eriti kui keegi nn. daam elab kapakohilas metsas, 45 aastane, kaalub 100 kg ja kole kui öö. Pildidepealt kui on siis elaks nagu prügikastis ja leiab, et keegi peaks talle maksma ca 500 - 1000 eeku tunnis. Siiralt uskudes, et et seda ka väärt on. Kui raha küsitakse, siis ta on kaup ja kaubapuhul peab vaatama ka tema väärtust.

Nii nagu enamus mehi pole tegijad seksis pole seda ka naised. Viisaka inimesene enamasti ikka üteldakse ka kehvale partnerile, et oli imehea.
Ei taha , ega ei pea kedagi konkreetselt silmas vaid tähelepanek üldin
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 12:55
Aix64- eriti peab paika 4 ja 5 punkt.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 14:02
Aix64,su viies punkt peab häästi paika.Olen ühe prouaga enda arvates selle teemal vaielnud Ta jäi oma soovides ikka enda juurde ja lootes niimoodi raha teenida.Mul juba see temaga kirjutamine võttis pikemaks ajaks seksi isu ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 16:07
Aga ma ei tea ikkagi veel palju seksi eest mee viks raha küsida! Tahaks ka popp olla ja seksida raha eest aga võta näpust. Ei tea oma hinda. On see mingi tuletis siis või ruutvõrrand mida peaks lahendama?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 16:20
Mehe töö on palju raskem,siis peaks palk ka poole kõrgem olla,aga samas võivad öelda,et osa tasu oli natuuras
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 16:35
Sama saab ka naisele öelda. Või siis, et teen ainult poole raha eest. Teinekord teen edasi kui olen raha kogunud
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 17:50
Nii et siis naised ei oska sexida aga raha küsivad? Kas ma sain õieti aru?
Nüüd aga minge ja lugege kuulutusi. Mees otsib naist.
Ainus järeldus on see mis mulle isklikult jääb on see et, sait kubiseb meestest kes on nõus maksma aga kui asi tõsiseks läheb tõmbab tilli püksi ja punuma. Vaesus pole ju häbi asi. Hätta jäädes aga pannakse siia teemasid. Naise ei ole millegi pärast kilganud et, näe tahan sponsorit aga nätsa mehed ei maksa. Ikka on mehed need kes kilkavad.
Siis aga mine vaata kuulutusi naine otsib meest ja tulemus on vastavalt pakumistele.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 18:57
Aike,peab nõustuma sellega,et kui maksmiseks läheb siis mehed pistavad punuma Olin ise ühes meeste seltskonnas ja ühel hetkel tuli tahtmine kõigil naised kohale tellida.Kui oli juba mitu naist tellitud ja nad hakkasid varsti kohale jõudma oli enamus mehi kadunud.Lõpuks kui kohale sõitsid oli alles ainult mina ja veel paar meest,kes olid nii joobes,kes ei saanudki enam toimunust aru ja nii ma siis üksi kolmega jäingi.Õnneks need kaks johmast meest aitasid maksta vähemalt aga seksimiseks neil küll enam jõudu ei jätkunud
˅ näita rohkem ˅
2010-04-19 19:24
Eks naised panevad mingi hinna ette ja loodavad et mees maksab.On ju võimalus tingida.Ja kui ikka enne kohtumist pole pilti näinud siis võib ju juhtuda et naine ei vasta sinu maitsele,siis ju pole viga rahakotis.
˅ näita rohkem ˅