Foorum
2010-04-18 10:34
Ai see oli valus
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 10:35
Siniar-hollandis on neil see tõeline töökoht,nagu meil siin iga teine töö.Aga tõesti,mis eristab tavalist töölist,kes müüb oma mõistust prostile,kes müüb oma keha?Oma töös pean ka ennast müüma,vähemalt mingi osa välimusest on kindlasti mängus.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 10:37
Kas siis Eestis vähe on tavalist musta tööjõudu kalev34
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 10:39
Täitsa olemas!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 10:51
Mis müük on ebasünnis?
Kui naine müüb oma keha? Mis on selles ebasünnist?
Mees ostab naise keha ja see pole ebasünnis?
Vaata kas või siinseid meeste kuulutusi, väidetavalt ollakse valimis maksma naisele sobiv hind.
Nii pea aga kui naine küsib oma keha kasutamise eest raha ja määrab hinna ise on see ebasünnis.
Tegemist on vist meie kahe kõrva vahel asuva organi op. süsteemiga.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 10:56
Aike ma ei ole siin halvustanud naisi kes võtavad raha seksi eest lihtsalt sõnastasin valesti
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 11:07
Ma ei olegi seda öelnud et, halvustad. Suht koht mõtetu tegevus ju kedagi halvustada.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 11:12
Seega kogu teema kokkuvõte siis oleks järgmine-kui muidu jalutama ei tulda siis raha eest ikka tullakse.Ega siis naine halb pole kui selle eest raha võtab.Aga kas ta siis müüb ennast kui tavaline sex teenusepakkuja või mitte?Arvan et mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 11:40
seksi heaks või halvaks nimetamine on tagantjärgi täppisteadus. enne seksi ei saa seda kunagi teada. ma arvan et raha tahavad naised kes ei saa näiteks orgasmi. selliseid naisi on palju ja siin pole üldse süüdi mees vaid nad ise ei oska saada jumal teab mis põhjustel. siis jääbki raha neile ainukeseks huvitavaks kompensatsiooniks.

kui mehed ei saaks orgasmi, ei viitsiks ükski mees naist nühkida.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 11:42
huvitavalt tore järeldus
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 11:47
Arenenud maailmas on väga levinud psühholoogi teenus.Inimesed maksavad suuri summasid,et saada käia kellelegi oma muresid kurtmas ja probleeme lahtimõtestamas.Kui sa nüüd maksad kenale inimesele,et ta sinuga jalutama tuleb ja sind lihtsalt ärakuulab,see pole ju seksi ostmine?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 11:56
Siin keegi väitis, et naised kes võtavad raha ei saa orgasmi. mis moodi ei saa? kuidas see võimalik on? Kui mingi viga küljes siis jah ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:00
Ma pole paremat nalja lugenud kui see va umani oma. Appikene kas ikka peab oma lollust avalikult näitama?
Ausalt ma naeran täiega, kas tõesti on ta nii rumal või mängib seda? Ma loodan et mängib?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:02
mees ja naine on erinevad. sina oled naisega kohtuma minnes juba ette enesepoolt kiima aetud, aga naisel ei käi see päris nii. eriti noortel naistel kes siin sponsorit jahivad. vaevalt sa nüüd jeesuse võimeid omad ja palja käepuudutusega teise momentaalselt endasse armuma paned veel üks iseärasus on mehe ja naise vahel. mehed on monofunktsionaalsed ja naised multifunktsionaalsed. kui mees seksiajal keskendub seksile siis naine mõtleb pagan teab millele. näiteks sellele mis homme selga panna.

sa kindlasti ei usu aga üheöösuhetes paljud naised orgasmi ei saa. see statistiliselt juba kindlaks tehtud. aga kindlasti oled sa kõva mees ja rahuldad kõik naised
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:04
aike: naera, sa ei julgeks elusees siin tunnistada et sina samuti igakord ei saa. eriti kehtib see juhukate puhul
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:05
Parma,kui mina tuleks su juurde ja ütleks.et näe siin on raha,viis minutit on aega,aja enda riist vinna.Oled sa 100% kindel,et sa sellega toime tuleksid?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:05
uman: Vat ma nüd ei tea kas kõik naised rahuldan aga kohanud veel pole sellist kes oleks rahuldamata jäänud. A vbla olen liiga väha kohanud ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:06
jfjm: Tühja see raha tule niisama!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:07
Uman, kui sa oled oma eluteel kohanud palju naisi, kes ei saa orgasi, siis võib-olla peaksid peeglisse vaatama. Aga et naisterahvas saaks orgasmi, tuleb ta tõesti juhtida seksilainele ja mõnikord võib see lihtsalt kauem aega võtta. Ka üheöösuhe ei pea ju tähendama maha ja taha
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:11
marimus: ma olen kohanud juba siin saidil omajagu "tegijaid" kepimutte, kes lõpuks on tunnistanud intiimsemas suhtluseraames oma orgasmivõimetust

parmaleikin: mis mul sellest, eks netis oleme me kõik tegijad
ma rääkisin oma teesist miks naised siin raha soovivad. see kas te sellega päri olete ei muuda midagi. siis te peate leidma mõne teise põhjenduse.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:13
Uman,kui naine sinuga seksides ei mõtle seksile,siis järelikult pole sina õige mees.Vähemalt selle naise jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:18
marimus-olen sinuga üheöösute mõttes 100% nõus
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:19
ja siis on ikka tõega "igav mees " kui voodis naisel tekivad vahepalana mõtted ,et mida selga homme panna või kas ülehomme teen pannkooke või hoopis piimasuppi...sellise suunitlusega vist voodisse ei minda ..vai kuidas
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:20
jfjm: njaaaa, sul on ka see tõupulli kompleks

irwww, ma rääkisin multifunktsionaalsusest. tead mis tähendab multi? see on võime tegeleda ühelajal mitme asjaga. näiteks keeta suppi, kantseldad last ja koerale süüa anda. seksis on sama, saab mõelda poole kõrvaga seksile, poole silmaga laepragusid lugeda ja mõelda triikimisele. kõik tegevused kukuvad välja "njah"

vbl teie kunagi naistega ei räägi "neist asjust", ainult panete ja oma helges teadmises olete supermanid, aga mis tegelikuses on, seda te ei julgegi teadmiseks võtta
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:22
Räägi uman mis tahad aga ma olen marimusega nõus. Mees kes nimetab naisi kepimutideks on äärmiselt hale.
Ma väidan: Ükski mees ei saa ega suuda naist orgamile viia kui naine ise ei tunne oma keha. Mees on vahend orgasmi saavutamiseks naine peaks või no hästi võiks oma keha tunda nii palju et oskab oma keha sexi ajal nii liigutada et saada orgasm.
Loomulikult on ajs küsimus kord saabub see võimasmalt ja kiiremini, teine kord aga võtab aega. Iga kord kuis exi on väga tihe võib see ka saavutamata jääda. Lugu pole hullu, ka mees ei suuda iga hetk olla löögi valmis ja see ei tähenda veel et, ta ei hooli või ei taha just nimelt seda naist.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:23
meelica: vanemate naistega on natuke teistmoodi tõesti, üldiselt nad teavad mida tahavad. noorematest, kellest mina rääkima hakkasin, mida sa muidugi ei lugenud, nii ei ole.

öeldakse et poisikesest saab mees 30ndates ja naisest naine samuti 30ndates. alles 30 aastane naine hakkab orgasmihindama, seda räägivad muideks naised ise. ihas on kõik kepimutid ja kepimehed, siin on tegijad kes teevad kõike õigesti ja kunagi ei eksi. natuke teises teemas loeme kuidas tõmmeldakse juba mingite kirjade pärast jne
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:25
Aike ma ka mõtlesin, et need nn. kepimutid võikid iseendaga vähe tööd teha Võiksid kõigepealt ennast tundma õppida.
Uman - naised suudavad küll mitme asjaga korraga tegeleda, aga on selline asi nagu keskendumine ühele asjale, et tulemus oleks viimase peal ja seda suudavad naised ka
˅ näita rohkem ˅
aike: nii naiselik käitumine, viia teema mujale, hakata hoopis minus süüd nägema ja mind haledaks kujuks vormima

ok see selleks. aga näet, isegi juba tunnistad - päevad pole vennad. mis ma siis valet räägin? ei saa naised igakell orgasmi, eriti veel üheöösuhetes.
˅ näita rohkem ˅
Kui sa uman sellist asja väidad,siis piirduvad su kogemused vist küll vaid prostituutidega
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:27
nagu võiks teada jah kas mehega sexi või pliidi juurde keetma ja küpsetama ...aga pole need noored ka na ullikesed kedagist ..mõni noor ikka ka teab ,mida ta tahab ja teeb silmad ette mõnele eakamale ,kes arvab ,et tal elukoolist saadud pagas rikkalik...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:28
marimus: nu ma tean et oled ihas "tegija" nood naised on lollid aga sina pole

jfjm: millest sa seda järeldad? ma lugesin teemat ja olen siin varemgi lugenud ja kirjutasin mida ma arvan sellest. sa ei pea seda tõena võtma ja kohe leiutama mulle mingit mäda külge mis mu arvamust nulliks

argumente sul väga pole või on?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:28
Uman, kas sa tahad väita, et mehed saavad igakell orgasmi
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:30
meelica: sa polegi köögis pliidiees seksinud? aga mina olen

"mõni" noor, "mõni", aga räägime enamusest. kas sina 23selt said igast seksist orgasmi? kas sul täna lõpeb iga seks metsiku orgasmiga? kuidas siis on selle asjaga?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:30
uman lähme siis teemasse tagasi. Nagu soovid.
Sa väidad et, naised küsivad raha kuna ei saa orgasmi. Kas ma sin õieti aru?
Sinu poolsed argumendid....!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:31
uman sinu teadmised has "tegijatest" on väga puudulikud
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:33
marimus: ei väida, aga kui mees kutsub naist seksile siis 90% on ta orgasmiks valmis. mehe eripära on end vaimselt ette valmistada ja seepärast on temal õnnestumise protsent kordi suurem.

okei ma saan aru et sa ei saa siin endakohta tõde letti lüüa kui sa saaksid ihas suvalise (ma mõtlen siin täieliku pimekohtingut) mehega kokku ja seksite siis sinu orgasmi tõenäosus võib olla 30-50%. oled minuga nõus? aga mehel on see protsent juba 50-75%
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:33
nu oled siis jube happy kui oled ...sära siis selle paistel...kas pliidi ääres on su kõige ekstreemsem kogemus...nu kui jaa..siis ...ei kommentaari rohkem
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:34
aike: ma ju kirjutasin argumentidest mida sa ei lugenud. raha on kompensatsiooniks. raha eest saab kõike osta ja seks on vahend selle saamiseks. orgasmi ei tule, paljudel juhtudel. mis selles ebareaalset oleks?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:36
meelica: sul vägevad järeldusvõimed, aga mis siis on sellest. lennukis ma seksinud ei ole, rongis samuti mitte. ega väga ekstreemset pole teinud tõesti, täitsa vabalt tunnistan.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:38
Ma jään oma arvamuse juurde kindlaks. Oled mees kes ostab sexi.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:38
uman ma arvan, et kui naine on valmis täielikuks pimekohtinguks, siis on ta valmis ka seksiks, aga võib muidugi juhtuda, et see, mida ta näeb talle ei sobi. Sama võib ju olla ka meesterahva puhul - näe ei tahagi selle naisterahvaga seksida. Seks peaks ikka toimuma vastastikusel kokkuleppel ja siis on selleks ju mõlemad valmis
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:40
Kui naisele on seks vaid kohustuse täitmine,siis võib ta tõesti jumal teab millest mõelda ja vaevalt ta siis ka orgasmi saab.Aga seda juhtub tõesti vaid prostituutidel ja abielunaistel,kelle tunded abikaasa vastu on kustunud.
Meestel jah seda luksust pole,sa lihtsalt pead mõttega asja juures olema,sest muidu ju ei seisa
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:42
Aike: ma pole mitte kordagi seksi ostnud, ma pole ühtegi prosti teadlikult isegi näinud. millest sul sellised järeldused minust kui isikust, kas astusin konnasilmale

okei, usutleme sind siis edasi (kui julged vastata muidugi):

1. kui tihti sa oled elus orgasmi mitte saanud võrreldes nende kordadega kui sa pole orgasmi saanud. võta seda terve oma elu lõikes kuni tänaseni.
2. kui palju kordi oled seksiajal muust mõelnud ja seks on seeläbi vussi läinud?
3. kui palju on sul nö peavalutanud?
4. mis on sinu põhjendus sellele miks nooremad naised kuni 30a seksivad raha eest?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:43
esimene küsimus läks valesti, st ikka neid kordi kus oled saanud ja neid kordi kus ei ole saanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:45
jfjm: kuskohast sina tead kuna seks on naisele kohtuse täitmine? sa ei saa seda enne teada kui naisega oled riidu läinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:51
Uman, kui naisterahval "pea valutab", siis on suhtes mingi suur probleem. Eks inimesi ole igasuguseid, ühed oskavad probleemikestel sabas kinni saada ja räägivad kohe suud puhtaks, teised kütavad ennast üles kuni lõpuks tuleb suur riid. Kui pea päriselt valutab, siis seks on suurepärane ravim
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 12:54
marimus: aga sa unustasid tujukuse. ma arvan et ma tean naistest samapalju kui teie meestest.
ma usun et siinne naispere suudab sellega leppida ja ei hakka mõnda iseloomuomadust jälle väljakaevama.
olgem normaalsed ka vahepeal
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:00
Uman, minu arust ei saa määratleda ei tujukaid naisi, jutukaid naisi, uudishimulikke naisi jne. Samamoodi peaksid ka eesti mehed olema kinnised ja tuimad. See on müüt. Iseloomujooned ei lähtu soost.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:00
uman: Kuidas endale konnasilma saada? Siis on sul vähemalt mille astuda ja talluda.
Mul pregu veel kahjuks ei ole seda aga usu ma tegelen probleemi lahendamisega.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-18 13:01
Uman,nii palju sa siis naistest teadki
Seksis on andmine ja saamine.Ideaalse vahekorra puhul on need tasakaalus.See tähendab,et mõlemad peavad andmist tähtsamaks ja vastutasuks ka saavad.Kui sina pead saamist tähtsamaks,siis pead andmise puudujäägi muul moel kompenseerima.Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅