B - tähega tüdrukkasutaja teab nii mõndagi
OK, ise pole kunagi meesterahvale seksi eest maksnud ning loodetavasti ei pea seda ka kunagi tegema
Oman infot et siin leidub tõepoolest neid kes oleksid nõus tasu eest naisterahvaid rahuldama. Panin kord tähele et üks noormees kellega olen kohtunud on oma ankeeti täiendanud ning lisandunud on soov sponsoreeringule. Kuna mul oli temaga mingi teema siis küsisin kohe et mis nüüd pean maksma hakkama we
ning üleüldse mis toimub? Selle peale vastati et jah, rahalised raskused ning et ei, ei, minult ei võeta midagi
Järgmine päev oli sponsoreeringu otsing eemaldatud. Mingi aeg juhtusin mingi macho kontole. Vaatan suured kirjad ees et ollakse naistele tasu eest saatjaks jne. Niisama igavusest sai ühendust võetud kuna kodanik eksis nagu liiga tihti mu kontole. Küsisin siis et mida saatmise all silmas peetakse, palju ka taks on jne ning kas seksi ka saab?
Vastati viisakalt et muidugi saab, tasu olevat 500.- ning neiut / naist saadetakse kuhu iganes on tema soov. Ei mäleta kaugele see vestlus arenes, minust tema klienti ei saanud
Oli veel üks juhus. Ei hakka pikemalt teid tüütama
aga ka too pakkus enda keha raha eest, summaks samuti 500.- Küsisin et kauaks sellise summa eest rentida ka annab, vastati et noh kui muidu on taks 500.- tund - kaks, siis mind oldakse selle raha eest nõus terve öö rautama
Loobusin tehingust