peaksin ma selleks midagi olema/kellekski hakkama, kui midagi teada tahan? ma olen huvitunud sh lameussidest, kuigi ma lameussina ei tunne.
miks huvitusin? kuna tundus, et teil (cougaritel ja teistel, kes su teateid uurinud on) mingit suhtlemist ei ole ja et uurimine oli sulle tulemusteta. vs oli tulemusi? on klubilisi?
kuigi mina klubis ei ole, oleksin tahtnud teada, millised cougarid on ja milline suhtumine teil sellesse on ja mida olete teinud jne. peale selle „klubisse tahtmise“. pealegi teatasid,et cougar kole ja puuma parem. cougar on inglise k ja puuma eesti k, kuid paremini teatakse cougarina. uurides teiste suhtumisi, tundus, et neid on, kes midagi puumadest ei teadnud.
ja et kui sa tulid teistelt naistelt uurima, kes klubisse tahab kuuluda, kas tahtsid teada, millised naised sinna klubisse kuuluksid, et nendega suhelda? vs tahtsid, et teataks, et oled cougar ja neid on teisigi, ja mingit klubilisust ei olegi olnud?
kui sa ei oleks kuulnudki, et on cougareid, kas sa oleksid suhtunud nendesse suhetesse, mis sul olnud on, teisiti? pakun, et ei oleks. kuigi ma ei tea.
ja tahtin teatada ,et vaenulikkust vms cougarite jt suhtes ei ole. uurin, kuna huvitas.