capri,
meenutaks vanasõna et targem annab järele. Kuid miskipärast see et sa otsiks ja pakuks rahu slavele oleks kuidagi takerdunud üritus, sa peaks siiski uuesti üritama. Empaatia jutt, noh ja siis? tean küll! Jakui mul poleks seda siis poleks ma viitsinud nii kaua kogu seda janti lugeda, sadu lehekülgi! Kuid pole ka ise sul mõtet aastaid soppa loopida ju, eks? Mulje missugune uustulnukale et kui näen et siin ja siin mis teed. Esimene mõte oli mul et napakas see capri, ning kõigile kes ei viitsi süveneda sa jätad endast kohtlase-lolli mulje kohtlane, aga ... ma ei anna nii kiiresti tavaliselt hinnanguid ja ikka loen loen loen kauem. Üritasin. Piisavalt ütleks kui oli mitu päeva seda lugemist (ka minul on aeg-ajalt igav, olgugi et palju teha). Ja noh, eks siis sain aru mis sain. Loetud sai palju. Sina ikka see irritatsiooni radarile jäänud alguses, ja ka hiljem, mitte et oleks see pilt muutunud. Jfjm väide praegu mis ta ütles kui muidui paika peab, see pisut muudab pilti, aga me ei tunne teineteist. Kuid esmane selline jant mis on... see jätab su lolliks, see et lõputult viimast sõna taga ajad. Ei viitsi keegi süveneda sellesse nii naljalt ju. Sellepärast.
Muide, minu kasutajanimi siin on küll puhas juhus et selline sattus. ma tõesti polnud teadlik siinsest toimuvast, mitte et tuleks siia valge rahutuvina.
Ent nüüd kiire muude tegemistega... kena pühapäeva kõigile ja loodan et siiski saate oma puntrad harutatud lahti.