ehh?! Üldistamine. On ka erandeid. Võtan kohe pulkadeks lahti su kirja:
""Siin lehel käivad mehed ju otsimas naisi, kel püksikumm lõdvemaks veninud ja ja mida muud see nende kritiseerimine siis on, kui silmakirjalikus.""
kuid ka igal pool mujal ju jutukates!
Ent see oleks kontraproduktiivne kui avalikkuses kritiseerida, sest see pigem raskendab seda eesmärki ju, põlu alla saades.
Jfjm! SIlmakirjalik on ka ju vastupidine käitumine et räägitakse hästi ja ollakse rüütel valgel hobusel, et tuled siia lauskaitsele pidades loengut viisakusest, kuid miskipärast vägagi valikuliselt et keda kaitsma hakkad, kuid et noh eks hiljem mademoiselle Prostitute de Luxe Parm võtaks end riidest lahti kes aastaid jobutab siin juba.
No caprit mitu korda oled manitsenud, loe need korrad kah üle? Ja kui palju see on seoses viisakuse ja kommetega, et toda niinimetatud "daami" korrale kutsuda?
""Noh ja peale selle on see ka teiste omasuguste ees pugemine. Üritad siin kange mees olla, et teised sama kanged sind pehmoks ei peaks ja välja ei naeraks.""
Kes need omad on, pole õrna aimugi. Mul pole oma klanni ega kollektiivset suhtumist.
""Mitu korda sa Caprilt teenust oled ostnud, et nii täpselt tead, kellega tegemist? Minul igatahes see kogemus puudub.""
No halloo, ma ju näen siin et mis saasta ta kirjutab juba pikemat aega ja see ütlebki ju et kellega tegemist. See et kas ka on hoor või kui palju täpselt, see ei oma tähtsust et vaja lähedalt mõõta, kui juba palju kergemat sorti eksimused tema ajas mõõdu täis. Ta ise üldistab, on paranoiline, ning räägib asjadest minu kohta mida üldse ei tea või võtab sel teemal sõna mis üldse ei kehti.
jfjm kirjutas:
""Mina olen veel sellest põlvkonnast, kui juba lapsena õpetati, et naised tuleb enne uksest sisse lasta.
Ega mul pole selle kombe vastu midagi olnud, sest siis sai rahulikult tagumiku ümaruse ja säärejooksu ülevaadata. Aga seda, kui jalad kõverad olid, ei tohtinud kohe kõva häälega kuulutada. See laks oleks tükiks ajaks kõrvad kumisema võtnud ja oh seda häbi, kui keegi nägema oleks juhtunud.
""
Ja sa pole ainus selles osas keda nii kasvatatud, kuid unustasid et siin oli siiski rõhk viisakusel, mitte et saaksid säärejooksu ära vaadata.
Eks on veel mehi hulgi kes käituvad džentelmenina, aga on (jube vähe või üldse mitte) naisi kes oskavad käituda daamina, ning nagu näha capri puhul siis viisakusreeglid talle ei kehti ja tal pole häbiraasugi.
Ja veel. ma ei tulnud siia mitte kedagist otsima ega ostma. Mu saabumine siia oli veidi proosalisem -- lugesin anekdoote. Ning selle lehestu olemasolust polnud ma veel pool aastat tagasi isegi mitte teadlik. Sain sellest tuttava tuttava kaudu ja huvi hakkas pakkuma tahe aru saada et mis teid siin kinni hoiab.
NIng kui on lugematu hulk naisi kes ütlevad et ei otsi mitte midagi ega kedagi ja istuvad siin, ega müü midagist, seega miks mitte ka ise siis et kui ma ei otsi kedagist, kuid selle erinevusega et see tõesti ka nii on.
Kuid mõni teema ikka pani sulge haarama -- oli koht kus esihoor oli nii ennasttäis arvamusel endast et nagu poleks teisi naisi peale tema, ning rääkides endast mitmuses et nagu teised naised arvaks täpselt sama, ning samal ajal halvustades teda kritiseerinud mehi, et pole teisi mehi kes teda kritiseeriks üldse mitte ja on vaid mõni üksik kes teda kritiseerivad ainult. See nagu tekitas mõtte et häiriks tema nurgatagust koputades et ärgaku üles on veel neid kes on kriitikutega ühte meelt.... Muidugist siis läks lahti ka juba capri de Parm paranoia et vot näe, "keegi "vana uue nimega", ent noh, see selleks. KA see juba tuttav clichee, sest seda ka juba mujal nähtud kus arvatakse et ma keegi teine.
Seega, jfjm, ma ei tulnudki ostma või hinda alla kauplema või "seda saama".