Foorum
1
2
2014-05-24 19:30
Sirru küll juba vastas mu mõtteavaldusele aga otsustasin siiski ümber kolida, kuna varikad ei tundu sellele teemale sobilik kodu olevat.
Masendav üldistamine ja sildistamine käib siin jälle: kõrgharidusega siis mats, sõjaväelane siis kommeteta siga, maakas siis nii püha loom, et ei või pealegi vaadata.... mis veel...
Kas inimese loomuse teeb diplom? Kui korra elu viib kokku ühe jopskiga siis sildistame teisi ka selle järgi.
Kui munder on seljas siis käituda ei osata- ehk tutvuks mundrikandjatega ja suhtleks ka nendega pisut. Ma ise tunnen päris mitut sel alal teeninut. Sõjaväeline distsipliin on neisse süstinud vägagi suure austuse teiste inimeste vastu ning käitumiselt on nad alati vägagi korrektsed.
Ise olen ka tugevalt maaeluga seotud aga ei tunne, et peaks sel teemal ülitundlik olema. Pigem hüüan end hetkel pisukese irooniaga linnavurleks.
Meil kõigil on mõne kindla ala esindajatega seoses kindlasti halbu kogemusi. Neid ei saa teistele üle ju kanda.
Ma ise ei nimeta näiteks arste ajudeta idiootideks vaid sel põjusel, et kunagi üks jopski mul luuhaiguse neerupuudulikuseks tembeldas ja uuringuteta haiglasse pistis....
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 19:42
nõus,ano.iga enesest ja teistest lugupidav inimene läheneb igale inimesele persolaalselt. võimalusel muidugi. mitte et kõik kõrg- või kesk- või baasharidusega inimene on kohe parem-, halvem, normaalsem. erandeid esineb.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 19:45
Sorri, ma ka reageerisin üle, kuna antud tegelasega oli meil juba minu ihasse tuleku ajal konflikt..Ma tahtsin vaid temale vihjata, mitte ei mõelnud üldiselt..Netis aga kukub kõik vahel teistmoodi välja--eriti kui oled närvis..
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 19:50
Erandeid leidub, aga miskipärast paistavad just halvad erandid silma ja siinses keskkonnas pannakse veel kopeer ka vahele, et mingil juhul märkamatuks ei jääks. Pole ime, et siis üldistama hakatakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 19:52
Ma ise ka üldistan sageli ja just isloomuomaduste põhjal. On käitumismalle ja suhtumisi, mida ma ei kannata- seega ei huvitu sel juhul ka muudest külgedest inimese juures.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 19:56
Ma ka olen seda meelt, et kui oli uthale midagi öelda--miks otse siis ei kirjutanud..See on mingi vana, väljakaevatud konto, millelt plõksima tuldi..Ja keegi, kes ise räägib, aga teiste jutte ei loe..
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 19:59
jf--ei ole ikka nii, et võimendatakse alati..Just vastupidi--kõike ei julgeks lihtsalt rääkida..Ma näiteks oma lastele ka ju kõike ei räägi ja nemad ka mulle mitte..Ilusamat poolt räägitakse rohkem..
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 20:01
anonyym, mis sõjaväelasest kommeteta sea teeb?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 20:06
Seda peavad ikka need rääkima, kes neid sellisteks tembeldavad.
Minu tutvuskonnas on sõjaväelased ikka heade kommetega silma suutnud paista
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 20:09
ma siis jään valvama seda, kuni need rääkima hakkavad, kes nii räägivad
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 20:20
Sirruke, ma rääkisin siinsest keskkonnast.
Siinsed räuskavad täitsamehed-naised, on reaalis enamasti ju ka viksid ja viisakad pereisad ja emmed. Kes ei julge suudki lahti teha.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 20:24
Ei julge jah- pärast lohuta õrnahingelisi ja maksa veel arstiabi ka kinni, et olen vaimse trauma tekitanud
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 21:11
anonyym, palun näita ette see postitus, kus sõjaväelastest nende sõnadega (sinu sõnastuses sead jne) räägitud on ja siis esita selle kohta oma väide.
sildistamise vastu meelt avaldama tulles teistel sildid käest maha lüüa ja siis ise samas neid vaateaknale välja panemas käia on silmakirjalik või nii
endal tõmbad sildi kaelast, et siis.... riputada see kellegi teise kaela?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 21:19
Ennast kõigist targemaks tituleeriv isik peaks tekstide analüüsiga ise hakkama saama.
Silmakirjalik tähendab seda, et ma taunin mingit tegevust aga salaja teen seda siiski.
Mina teen avalikult- sildistan inimesed endale sobivateks ja mittesobivateks. Ma eraldan neid isikuomaduste järgi. Kui keegi on kitsarinnaline, võimetu oma ninast (riistast) kaugemale nägema siis on ta sobimatu aga ma ei tituleeri teda seepärast muudes asjades negatiivseks. Selline inimene võib olla väga huvitav ja tark ja muudki veel aga lihtsalt ei sobi mulle. Said vahes aru- ilmselt mitte, seega pole vaja ka lisada monoloogi, mida keegi nagunii lugeda ei viitsi
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 21:27
aha. sul on lihtsalt emotsioonid? ärev päev oli täna? aga vaata, anonyym, mul on ka emotsioonid, aga mul pole neid iga naise jaoks. meeste jaoks ka mitte pole aegagi nendega tegeleda. miks mind peaks huvitama lugeda, mida sina tunned? keda peaks huvitama?
ma ei sa aru sellest põhu segi pööramisest siin. teist päeva juba kui sa ei saa aru sellest, mida sa loed, siis nii tuleb üteldagi, mitte omalt poolt asuda kokku midagi panema
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 21:32
Mul on täna väga head emotsioonid...... terve selle nädala muide juba..... kui sa vaid teaks
Põhku keerab siin segi keegi selline, kes isegi enda eelmisi postitusi ei viitsi enamasti uurida Seda tõestab juba see, et eile ma foorumis üldse ei käinud
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 21:33
vat kus on siis lops, mingi emotsioonide nädal olnud paljudel, et ka foorumis lehte ei viitsita keerata ega midagi uurida tuttav tunne
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 21:46
Miks peakski suurel suvel istuma ihas?

Poole toredam on veeta väärtuslikku aega väljas päikese käes. Ei ole ju naisterahval ilus olla valge nagu kartuliidu
Mina olen anoga täiesti nõus, et väljaspool ihat on inimesi, kes on meeldivad ja kellega on tore koos aega veeta.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 21:49
üks hea nädal peab ikka inimesel ka olema, anonyym.
sinu kaitsepositsioon võib mulle mõneti mõistetavgi olla, aga antud juhul oli see naeruväärne ja täiesti asjakohatu võtta ja rappida mingit teemat, mis räägib ajateenistusest ja selle läbimisest? võtta kaitsesse? selle mõte? ei saa aru.
üks vihale aetud emane morsk, kes otsib võitluseks teise emasega kontakti?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 21:55
Mul on enamus nädalaid head aga see oli lihtsalt eriliselt hea.
Kui minu hetkelist olekut nimetad kaitseks siis... ma üldjoontes olin vaid irooniline, mis on pisut midagi muud.
Mina olen emavaal ja põkkun vaid meeldivate vaaladega ning ainult emotsionaalselt ja füüsiliselt meeldivateks tegevusteks
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 21:57
taevas halasta, kuulge, kas meil on siin tuhandete meeste kohta ainult üks inimene, kes sõjaväes käinud on? ma tean neid ikka rohkem
või et teie arvates sõimatakse sõjaväelasi? vastupidi, toodi sõjaväelased (erandeid on alati) ja nende distsipliini eeskujuks teistele, kes sõjaväekohustust läbinud ei ole. rumalad naised
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:02
Tekkis küsimus, kas sa Utha identifitseerid ennast emase morsana?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:04
Kui osata lugeda siis mina kirjutasin sõjaväelastest mitmuses.....
Lahedaim neist on mul üks klient, kes mu ees pidevalt oma komandohääle pärast vabandab
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:06
ma küsisin anonyymilt küsimuse, vastuseks sain mingeid nähvamisi ja suu kõrverdamisi nüüd kõverdab suud teine isik siin kiljute ringi kogu aeg nagu plikad. mis teil viga on?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:07
soe ilm on k6igi diagnoos kulla eelk6neleja
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:10
Mina avaldasin omi mõtteid- kiljuma tuli ilmselgelt see, kes end puudutatuna tundis.
Kui sa mind tunneks siis teaksid, et ma ei saagi kiljuda, tehnilistel põhjustel
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:17
ja vastus andis aimu sellest, et ma ei eksinudki oma esialgsetes oletustes
põhjuse kellelegi krae peale hüpata leiab ju alati. mingit otsest põhjuslikku seost eelneva teemaaretusega sellel siin praegu ju pole on ju nii? reaktsioon ei ole adekvaatne, põhjendatud kindlasti mitte. emotsionaalne aga küll.
ah naised.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:20
Ma mäletan ühte kasutajat kes siin foorumis härdalt anus, et teda siin suhelda lubataks

Lubatigi, lootsin, et see kasutaja on teinud omad järeldused ja midagi eelnevast õppinud, aga võta näpust
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:22
Ei olnud seotud?????
End kõigist targemaks tituleeriva isiku kohta on mõnel väga kehv analüüsivõime... Kui vastatakse küsimusele on olemas otsene seos. Suutmatus vastust mõista ja lugeda on juba hoopis teine ooper
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:24
No nii--nüüd kindlasti sildistatakse ka mind..et kaitsen uthat..Kaitsen jah kui ma tunnen seda ja kui on eriarvamusi, siis ei kaitse..Lihtsalt mingi ülbikust Tuulepoiss tuleb mingisse teemasse raudsaabastega sisse ja hakkab materdama seda kasutajat, kes teemas vaid 1 postituse tegi! Miks just teda?? Mingu keppigu oma kallimaga puu otsas, meres, kustahes! Aga kahju, et sellised Tuulepoisi sugused üldse järglasi saavad!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:25
Anonyymiga sildistamise kohapealt vägagi nõus. Ma ise võiksin neist siltidest korraga endale kaela riputada kolm, aga sis oleks sildivirn nii suur, et inimest selle tagant näha polekski.
Enne inimene ja tema isikuomadused, kõik muu on pealekauba.
Ka sellega olen päri, et räägime mida me räägime, aga sildistame inimesi me ju siiski kõik, iseasi, kas seda tunnistada tahetakse või ei. Kes tunnistab ausalt, et on silmakirjalik ja kes on seda lihtsalt niisama, sööb ja salgab.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:31
minul ei ole ei utha, sheeba, anonyymi, ylikylma yandexi vastu mitte kui midagi! See Tuulepoiss, kes oma raudsaabastega siia astus ja hakkas materdama ühte kasutajata mitte mingi põhjuseta selles teemas! Teinud uus teema--UTHA!! Mingi vanamehenäss, kes on juba mitu aastat kuskil peidus oma vana kontoga--see tuleb suvalisse teemasse hüppama! No varikate teema ja ju leisis oma vana unustussejäänud varika üles nüüd
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:34
Vastavas vormis sobivasse teemasse
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:37
Sirruke, ma saan aru, et ka sulle ei meeldi, kui suvaliselt kasutajad solvatakse ja ka sina tahad kaitsetute vastu üles astuda.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:40
daamid, juttu tehti selelst tuulepoisist kes käib korraks sees, nähvab naistele miskit, teeb paar teemat ja siis kaob. paluks pöörata sellele huumorile tähelepanu päevateemas, enne kui korraarmastajad need teemad kustutada j6uavad
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:41
No nagu nimigi ütleb- tuul toob ja viib ka
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:42
Aga see tuulepoiss ju solvaski suvalist kasutajat! Mõned aastad tagasi olin mina see, keda solvati..Ma siis foorumis ei käinud, aga meelde see jubedus on mulle jäänud..Ma oleks keda tahes kaitsnud,kui see raudsaabastega jobu oleks kedagi teist solvanud..Mulle tegi isegi eraldi teema! Ma olen nüüd jube uhke!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:44
ano--väga hea--Tuulest viidud Muidu--te võite minu teemasse üle kolida..Räägime , kui lolle naisi olemas on ikka!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:44
Utha ei ole kunagi end kõige targemaks pidanud üsna tavaliseks inimeseks peab ennast ülbe ka ei ole
aga kui teemast, siis vot toda seaks pidamist oli mul justkui raske olukorraga vastavusse viia tundus rohkem otsitud põhjusena, millega mingid torkima jäänud teemad üles võtta ja välja elada. ei tea, et sõjaväelasi sellise koondnimetuse alla nagu „kommeteta sead“ toonud keegi oleks sellist üldistamist aset leidnud ei ole. nõme vale
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:47
Sirru- ära muretse, mind nimetati täna mingiks konnaks ja morsaks vist ka Tõeline zoofiilide unelm
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:49
see lollide naiste teema on ikka päris hea
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:49
sheeba--kui kuskil oleks olnud mul 1 postitus ja teistel ka seal neid hulgi..Ja siis tuleb mingi vanamehenäss ja võtab neist mitmest postitajast selle 1-he välja ja hakkab aru pärima, miks ei ole lapsi ja miks ei kepi kellegagi`?? Kas selline on normaalne?? Mingu ravile..Raha tal vist on ja kallim ka, kes vahel rahuldamas käib! See oli tuulepoisi poolt provakatsioon! Vaid puruloll ei saaks sellest aru!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:51
sirru aga mulle jäi mulje, et tuulepoisil tuli rohuaeg ja arvuti läks 6dede tuppa hoiule
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:52
Eks ole, vandex--minu arust ka on see jumala hea teema..Miskipärast ei taheta kaasa rääkida..Mina olen selleks valmis!
Ano--ära põe! See oli teema, kus tahetigi see asi viia nii kaaugele ja seda see jorss ka saavutas! Ma muidu ei teaks, aga kuna mul on temaga olnud konflikt--siis ma tean seda!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:53
sirruke, kui see oli provokatsioon, siis õnnestus sind ju kenasti provotseerida.
Jäta see nüüd seljataha, tuulepoiss sai loodetavasti kuulda mida ta kuulma pidi ja üsna kindlasti ei õppinud ta sellest tuhkagi.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:54
Kallid naised, säästke häält, muidu pole valimistel midagi ära anda
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:54
tänan, sirruke sind tehtu eest, aga seda ...kaitset saab minu jaoks juba liiga palju overprotected kummaliselt kohmetuma panev tunne. samas tekitab teistpidi protesti, sest see seab mu omamoodi abitu seisusesse mis mulle ei meeldi. ei ole kunagi meeldinud.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:55
Ega ma ei põegi, lihtsalt naljakas on
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:55
Jah, ma jätangi seljataha..Tore oli kohtuda temaga, aga ta ei arvanud, et ma olen siin iha-s ka arenenud ja saan paljudest asjadest rohkem aru, kui tema seda arvab!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 22:58
Mitte ei saa aru, kuidas võib ihas öeldu mõnda nii keema ajada. Ja seda mitte ainult täna. Ja siis ta ketrab ja ketrab seda ühte ja sama. Kas tõesti eraelu on nii igav, et peab siin sääsest elevandi tegema.
˅ näita rohkem ˅
1
2