Foorum
2014-05-24 10:40
Kakluseks on vaja vähemalt kahte poolt.
Ja nagu jänes kübarast ...
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 10:57
Parma..ma ei viitsi enam kuude tagustest kirjadest välja otsida kohta, kus sa ütlesid, et sattusid kord maakate jaanitulele ja enam sinna minna ei tahaks..Mulle jäävad nii kuradi hästi meelde need maakatesse halvasti suhtujad..Ma miskipärast linnas näen rohkem joodikuid ja matsliku käitumisega inimesi..
Aga üleüldse--väljas on nii mõnus ja soe..Mul täna 20 km jalgrattaga sõidetud ja isegi higi ei saanud veel jooksma..
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 11:11
kusjuures ei olegi vaja võitlemiseks alati kahte.
võtame „kata“. tuli meelde praegu ja käis ühest teemast kunagi läbi (üks siin vestleja saab kindlasti aru, millest ma räägin - harjutab "katat".
ega otsest seost kata ning antud teema ja meeste valmiduse vahel oma kirjavigade (üldistavalt teema kohta) eest seista siit kohe ei leiagi, aga mingis mõttes meenutavad mõne siin kirjutanu võtted mulle sama - tehnika harjutamine vastase vastu, keda nagu on ja ei ole ka. luuakse omale vastane. vahel tundub, et vaidleja on tülis mitte vastaspoolega, vaid iseendaga
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 11:22
Utha, ära aja segi vaidlust ja kaklust. Vaieldakse mõtete - väidetega, aga kakeldakse isikuga. Vaidlusest kujuneb kaklus siis, kui üks osapool ei suuda leida väidetele vastuargumente ja soovist mitte alla jääda, hakkab isikut ründama.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 11:37
kas ma ajan segi? näita, kus ma seda tegin?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 12:11
see pool asjast, mida mina naeruväärisena näen ja mida ma siin ka vahel naeruvääristan, ongi ju need kaklused ja muud vastumeetmed, millega takistatakse (ja meelega takistatakse) vestluse normaalset arengut. segajate sihiks ongi segada teisi seda tegemast, sest neile on nende isik olulisem. see pole vaidlemine ja vaidluse aluseid vaadates pole see ka adekvaatne reageerimine. adekvaatne reageering oleksi väidetele vastata vastuväidetega ja kellel on argumendid, see seda teebki, mitte ei kakle.
eilne tegevus siin polnud ka just adekvaatne, vaid kandus rohkem teemasse „ma alustan sinuga kaklust, väitle mulle vastu“.
tekib tunne, et ei teata ise ka enam, miks see parem lahendus on. tehakse kaklusega ots lahti ja siis ollakse pahased selle peale, miks nendega kakeldakse
ju siis teisiti ei saa. mina ju kaklust ei alustanud sisuliselt polnud minu jaoks ka seda vaidluskohta, aga kellegi jaoks alati on. sulle endale ei tundu asi nii oluline. sul endal ei pea ka tahtmist kakelda olema, vajadus kakluseks luuakse ise. nii kujunebki sellest absurdi meenutav etenduse andmine, kakluse taoline vaidlemine.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 13:50
Ei ole see asi siin nii peen.
Antud teemas on küll tõesti nii, et ründamine on ammu labi, kuid üks vaidlejaist ei saa kuidagi hoogu maha ja iga liigutus kõrval meenutab talle uut rünnet ning nunchakudega vehkimine muudkui käib.
Muidugi jama, kui keegi alustab mõttetu vaidlusega. Miks mitte seda siis lõpetada? Või on küsimus vajaduses viimase sõna omanikuks jääda? See laps lasteaias, kes veel enne kojuminekut ukse vahelt hõikab ''ise oled''?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 13:52
Utha,mis sa siin sellise palavusega kakled?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 14:13
hoo maha võtmise jaoks on vaja enne hoog üles võtta kuid eks teised tea paremini. kes saakski nende teadmisi kahtluse alla panna. ei tee seda ka seekord
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 14:18
kata, nunchakud... rämedad idamaade võitluskunstide eksperdid koos?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 14:46
Päike ka paistab ja puha.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 14:50
Vastik päike

Sul on õigus, Vabakuulaja, ühtlasi palun asendada oma eelnevas tekstis sõna ''nunchakud'' sõnaga ''pann''.
Happy now?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 14:52
soojade ilmadega olen ma ka pannita häppi
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 15:21
linnud kisavad liraki läraki, päike paistab kui elajas
˅ näita rohkem ˅
2014-05-24 16:19
Serveriruumi mahajahutamiseks võib kasutada siseveekogusid, temperatuurid on täiesti ujutavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 11:23
Tõstatatud teema just lõpetatud kasutajaga armandes, kui julgesin õigekirja mainida, sain vastuseks, et olen vaenulik ja vihane, neid muuseas pidi siin palju olema
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 11:49
Teemasse: niipalju võiks küll noormeestel koolist omandatu meeles olla, et elementaarsed õigekirjareeglid (st. nende vead) kirjas välja ei "karjuks".
Mina küll isiklikult filtreerin kirju nende ülesehituse ja grammatika põhjal. Võib olla jään sellega mõnest täkust ilma, aga ega ma midagi ei kaota kah.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 13:16
Muidugi, kui juba nii lihtsa tegevuse, nagu kirjutamine, teeb vigu, siis seega krt teab veel mis vigu võib teha ja seda ei ole kellegil tarvis.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 14:45
No aga kui kirjas ei ole mitte ühtegi märki, vaid pikk sõnade rodu, siis on raske aru saada..Eile sain kirja ja ma ei saanud aru, kas mina olen emalõvi või oli mulle kirjutaja emalõvi..Siiani nuputan
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 16:29
Muudkui mehed ei oska ja mehed ei tea!
Kas tõesti pole te märganud, on ka naisi, kes pole kuulnud isegi sellist pisiasja, et lause algab SUURE ALGUSTÄHEGA!!! .........no seda, et "Sina", "Teie" viisakusest suure tähega kirjutatakse kohtab juba sama harva nagu sauruseid.
............Ja muide vabandan, et taas tümitasin siia lugedes teemast vaid esilehelt pool, kuid ausõna ilma naljata hoolimata sellest, et siin Luukera tegelaskuju täiesti teadlikult rõvedalt palju kirjavahemärke ja punkte kasutab, on minule läbi aegade naised ka täiesti ühemõttelisi kirju saatnud. Üldiselt selliseid viisakas vormis, kuid olen saanud ka kirju sisuga: "Ennem ma Sind rahule ei jäta, kui oled mulle korralikult taha pannud! ja muidugi ka seesuguseid multifilme nagu jne.
Ma ei ütlegi, et see on igapäevane, kuid täiesti esinev nähtus siiski. ........nii et Brill, kui sellised kirjad on tõesti Su unistus, siis vist pead midagi muutma tõesti. Hakka ka näiteks rõvedikuks nagu minagi või pane omale kasutajanimeks näiteks Keraluu
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 17:30
Eks ma olen ka teatud ettevaatusabinõusid tarvitusele võtnud. Info mu profiilis välistab selgelt igasugused sponsoriotsijad ja tutvumise eesmärgiks on mul ajaviide. Kasutajanimi on mul itaalia keelest, mida enamus siin niikuinii ei oska. Ise ma kellelegi esimesena ei kirjuta, vist ainult paar erandit on olnud. Selliseid kahtlasemaid emoticone ma kunagi ei kasuta ja püüan siinsete sõnavõttudega jätta muljet, et alla magistrikraadiga naistel pole nagu mõtet üritada.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 17:42
tähetargad,ilmatargad,kirjatarkadest...targutajad
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 17:48
me oleme iha.ee foorumis mitte p6hikooli "esta" tunnis
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 17:51
Just, mõnel ongi see "esta" tund vahele jäänud.... või ka põhikool?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 17:53
see, et lause algab suure tähega, sellest ei pea enamus inimesi netisuhtluses kinni ja seet6ttu siin vingumine on väärtusetu
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 18:09
jutteikäigi sellest et peabolema suur algustäht teema oli selles naguma aru sain et foorumis on täiesti suva kuidas keegi kirjutab aga kui tuleb postkasti konkreentne kiri otseselt sulle pöördumisena siis võiks küll näidata üles lugupidamist niipalju et kirjavahemärgid oleks olemas või mis?
Nüüd olen ametlik iha keenjus
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 18:13
jah aga üks meeskasutaja siin enne viskas selle kondi närida. kohe meenus saksa grammar kus iga nimis6na kirjutatakse suure tähega, seda aga vaid ametlikes versioonides ja ajalehes jne, netikasutajad reeglina lasevad ikka ribinal robinal k6ik väiksed tähed.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 18:48
neist kirjavigadest,ei muutu meie siseväärtused
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 18:50
Mis on siseväärtus?

Yandex, muide, Luukera kirjutaski postkasti saabuvatest kirjadest, nagu ma aru saan.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 18:54
Täpselt Kaissu - need, kes ei jälgi oma kirjakeelt (ning ka sõnakasutust), neid ei muuda ka vigane sõnavõtt.
Olgu nad kui tahes "siseväärtustega". Mitte kuidagi ei pane ükski vägi neile vastama.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 18:55
SEE MIS SUL HINGETAGA ON
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 18:57
Minul ei ole hinge taga midagi. Ma olen väga vaene.
Seega võiksin kirjutada teoreetiliselt mismoodi tahan? Kuna mul siseväärtusi ei ole, siis ei saa need ka muutuda.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 18:58
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:02
kas oled harimatu mats või haritud pedagoog,vigu tuleb ette elus nii kui nii
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:08
Selles imepärases iha.ee keskkonnas pole kahjuks võimalik aru saada, mida keegi otsib. Kes ajab taga kirja pikkust, kes vahemärke, kes rahakotti, kes täkku/mära, kes sisemist väärtust, kes välimikku..
aga kindel on see, et seda kõike korraga saada on vaid ülim unistus
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:11
sisemine väärtus on ennek6ike, siis tuleb riburadapidi kirjaoskus, peaks nagu piisama
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:13
kui see sisemine väärtus esikohal oleks, siis usun, et ka minu postkasti aegajalt mõni kiri potsataks.. aga kuna ma välimikult pole modell siis ei huvita kedagi mu sisemine väärtus
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:14
netisuhtluses ka mina lause alguses reeglina suurtähti ei kasuta. lööge või maha. ju ma siseväärtusetu
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:15
Mina arvan, et eelkõige oleneb see LUGEJA väärtuste järjekorrast ja selle tähendustest.
Saatja ei ole oluline.
Kui tabad lugeja olemuse ja hetkeoleku ära, siis oled võitmatu. Jube mässamise vaev aga ehk on see sidrun pressimist väärt.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:17
see siis umbes nagu loto mängimine, kas jackpott või nothing
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:22
Ulmeline, inimeses pea kõik kaunis olema!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:23
Lotos võid ka mitu piletit osta. Ehk siis mässad mitme kontoga Üks ikka võidab.
Foorum, on nagu vihjete lugemise koht.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:26
ulme, sul on 6igus, sellega ongi nii, et kas jackpot or nothing ehk siis kas k6ik v6i mitte midagi aga eks tühjad pihud on ka midagi kui seda nothingut ennetada ja eelnevalt juba väärikalt vaikida nii igaks juhuks mingit m6istuk6net pole siit kellegil vaja välja lugeda, see on improvisatsioon
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:30
ja et siis kui inimesele pole seda perfektset välimust antud peab ta olemagi üksi? välja tõrjutud, materdatud ja seda vaatamata, et ta võib olla inimesena kordades parem, kui miski rikas ilueedi?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:32
taas improvisatsioon - välimus on teisejärguline, seda oleks saanud aimata kui kirjutasin, et esmatähtis on sisemine väärtus
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:32
Insipiratsiooni peaks andma artikklid: "nõmedaimad kirjad", rubriik "hoiatused", "kohtumiste kogemused". Kui neid lugedes lampi põlema ei löö, siis pole vaja seda hamstrit, kes ratast ringi ajab, üldse ellu äratada enam.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:34
ok, kisun siin juba teemat, teemast kõrvale.. seega siis jään oma tühjade pihkude juurde ja vaikin, et siis mingit väärikuse ollust säilitada
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:36
siis peaks tegema eraldi teema nimega sisemised väärtused ka ass kick neile kes seal neist k6rvale hiilib
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:42
no see teema on nüüd algatatud ja võin kihla vedada, et seal pikka juttu ei tule
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 19:54
Vaheta riided ära, muuda soengut ja ära tee pilti parkimisplatsil, siis pole su välimusel midagi häda, Ulme.
Tumedas ülikonnas restoranis istuv sale brünett härrasmees tõmbaks naiste tähelepanu kohe su profiilile.
˅ näita rohkem ˅