Foorum
2014-05-23 10:09
brillamento, on väga palju muid asju veel, mis toetavad kirjastiili ja mis välja isiku annavad, aga seda, millised need täpselt on ja kuidas ma isiku kindlaks teen, ma siin ei ütle. see oleks juba minust rumal hakata oma teadmisi siin paljastama

aga mul tekkis teine küsimus: kas sulle, brillamento, meeldib mõelda ja rääkida asjadest ainult ülivõrdes? panin seda praegu alles tähele. sa võtad paljut millegi rohkemana, kui see tegelikult on. kõik lollid, keegi ei saa aru, üksi mina tean, absoluutsed mingid asjad jne. juba peab keegi kõiki ebakindlateks juhmarditeks.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:19
utha, sina ju peadki kõiki juhmarditeks. sealt ka inimeste sapp sinu pihta. targuta vähem ja kõik on P.S. ära passi siin 24/7, mine välja. usu, seal on ka elu
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:23
tervitused pipett. nüüd siis viimaks märkan, eelnevalt viidati su kasutajale, oskasin vaid 6lgu kehitada. see selleks.
milleks ühel ilusal hommikul ometi nii palju tüli? kas inimesed ei maganud hästi?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:25
sul on vist õigus- kehv uni teeb tusaseks
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:25
Ma ei tea. Eks ma aeg-ajalt kirjutan ka oma arvamust ja aeg-ajalt jääb see märkimata. Üldiselt ma püüan leida objektiivseid argumente, kui need ka mu otsese tahtega kokku ei sobi.

Sinu puhul, Utha, jäi mul mõni aeg tagasi lihtsalt silma asjaolu, et Sa leiad imekergesti siin foorumis konflikti üles. Kuna Sa ise oled kusagil maininud, et Sind huvitab inimeste mõistmine ja suhtumine, mis mulle väga sümpatiseerib, siis ma tajusin selles vastuolu. Samaaegselt ei saa püüda teisi mõista ja sattuda nendega konflikti, need ei käi kokku.
Ma järeldasin paari teema puhul ( ja ka tänase puhul), et Sa esitad sageli oma väiteid kategooriliselt mõjuvatena (nn. absoluutse tõe väljatoomine). Sa "väidad kindlalt" ja lahterdad psühholoogiliselt. See mõjub inimestele, kes satuvad lahterdatavateks või kelle arvamus Su kindla väite vastu põrmustub, ärritavalt. Järgneb solvunud lahterdatu vasturünnak, mis viib konfliktini. Jätame praegu kõrvale need kasutajad, kellel tõesti on mingi otsapidi reaalsesse ellu või isiklikku kirjavahetusse ulatuv vimm.

Ma ei väida, et Su väited valed on või need lahterdused kunagi ei kehti. Lihtsalt Su stiil sageli püüdleb viimase sõna saamisele ja see kutsub vastu vaidlema.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:27
Yandex, pedagoogiline on suunata, mitte paika panna.
Ja siinkandis kompleksidele viitamine komplimenti ei tähenda. Ka Sina ei mõelnud seda mingi komplimendina. Nagu ma aru sain, siis viitasid Sa mulle ja ma tõsiselt ei saa aru, mis "komplekse" Sa mul tuvastanud võid olla. Ehk siis see oli lihtlabane ärapanemine mulle arusaamatul põhjusel.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:30
ei tasu välja teha ju kas brilla, tunned end siis väga puudutatuna? kas ise ei lahterda inimesi m6ttes? ise tahate, et nii raske oleks kui igast lausest v6i väitest tuld v6tta. pigem naetarage ja elu naeratab vastu, tühja neist sapistest postitustest. üksk6ik ei ole? ju siis ei ole kui end puudutatuna tuntakse
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:35
No kahtlemata, Yandex, aga ma lihtsalt ei saa aru, mis Sul mu vastu on. See ei ole esimene kord, kus Sa mingi kummalise märkusega lambist välja tuled.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:37
haritud inimene mäletab mida on ta öelnud ja millest kellegiga vestlenud. "lambist" ei tulle ma millegiga välja ja mis sinu vastu on, seda peaksid ise paremini teadma, et me maailmavaated on väga vastandlikud.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:43
aga mis siis, kui ma olengi harjunud jõuliselt ennast väljendama ja tunnen ise oma tugevust selles valdkonnas, millest ma räägin? või olengi selline mõtleja, kes mõjub, ah? mitte see, kes jõuga ennast peale surub, vaid ongi kohe mingi mõju sellel, mida ma ütlen, sest see puudutab näiteks paljusid. keegi võib olla mõelnud sama või tunneb keegi, et see on teha kohta käiv. vat ma ei tea. mina järeldan seda nendest reageeringutest, mis tulevad. meeleti klaasiklirin taga alati.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:46
Utha, ära raiska end mees, kes hingelises teemas laliseb seksist ei saa olla k6rgamal kui see, kes armumist peab kiimatsemiseks. m6lemas ühesugused madalate ihadega ja m6ttetud.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:48
Kirja stiili ja isegi kirjavigu on võimalik matkida, kui see on taotluslik tegevus. Kontrollitud asi. Tegelikult ei saa ainult kirjutiste alusel 100% väita, et postituse edastaja on kindlalt üks ja sama isik. Sheeba kontolt on Uthale kirjutanud nii foorumis, kui postkasti kolm erinevat inimest. Püüdes aimata ühte ja sama stiili ja seda just nimelt tõendamaks, et postituste alusel ei saa iialgi väita, et sa seda inimest tunned ja tead. Lihtsalt väikene tähelepanek virtuaalse ja reaalse isiksuse määramiseks.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:51
Su sõnum, Utha, läheb kaduma järgneva "klirina" taustal. Ja need, kellele see on suunatud, pigem vastandavad end ebapopulaarsele arvamusele kui nõustuvad sellega.
Aeg-ajalt on Sul tõesti õige sõnum ja head mõtted. Aga nad upuvad neisse vaidlustesse kahjuks.

Yandex, see vastuolu maailmavaadetes vajab siis väljendust siin? Üks mu sõber on üsna paremäärmuslike seisukohtadega, me tavaliselt omavahelistes vestlustes poliitika üle ei vaidle ja saame suurepäraselt läbi. Tema valib edasi UKIPit, mina olen edasi vasakliberaal ja koos pidu panna on alati lahe.
˅ näita rohkem ˅
Kirjutasin liivale, aga laine uhtus ära. Lähen täna jälle, teen meelega mõned kirjavead, siis on lainete missiooniks vigu parandada.
˅ näita rohkem ˅
Sheeba kontolt on Uthale kirjutanud nii foorumis, kui postkasti kolm erinevat inimest. Püüdes aimata ühte ja sama stiili ja seda just nimelt tõendamaks, et postituste alusel ei saa iialgi väita, et sa seda inimest tunned ja tead. Lihtsalt väikene tähelepanek virtuaalse ja reaalse isiksuse määramiseks.

see oli nüüd selle päeva tähtsaim postitus vist.
küsiks kohe autorilt lisakommentaari ja autogrammigi selle alla, aga ei tea, kas see mind tegelikult nii väga huvitabki, kes tema kontot veel kasutada saavad
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:56
kui brilla, sinus raasukegi inimest on, siis vaata mu eelnavat postitust. seal ei märkinud ma me poliitilist erinevust, see jäi tahaplaanile ja ei puutu asjasse. ma v6in ka kommunistiga 6lut juua kuid teema muutub vestlusest vaidluseks - kusagil on piir.
sheebal v6ib m6nes m6ttes 6igus olla, aga oma väites ma avaldasin oma seisukoha.
siinsel vaidlusel ei ole tegelikku m6tet.
mina lahkun. proovige leida killuke r66mu tänasest päevast.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 10:57
Seks on, muide, väga hingeline asi. Paljude eesti naiste põhiline häda ongi selles, et neile ei ole. Seks muutub sellistele naistele kas kohustuseks, rahateenimisvahendiks või ühiskonnas üldkehtivaks normiks, mitte aga armastuse väljenduseks.

Ma oleksin pidanud selle Baudelaire'i luuletuse täies pikkuses välja tooma enne. Sa ei saanud mu mõttest ikka mitte midagi aru. LOe siis tähelepanelikult seekord! See räägib igatsusest, mitte seksist.

Kui rõveda juudinaise juures üksöösi,
Ma olin just nagu korjus korjuse kõrval sirakil,
Ma mõtelda võtsin seal ostetud keha ligidal
Kurvale ilule, millest end ilma jätab mu iha.

Mu silmade ees oli ta loomulik majesteetlikkus,
Tema alistav pilk, graatsiast ja õrnusest relvil,
Tema juus, mis talle on lõhnavaks kiivriks,
Ja mille mälestus mind armastusele äratab.

Sest ma oleksin suudelnud küll sinu õilsat keha
Ja su jahedast pöiast kuni su mustava patsini
Otsekui aardeid ma oleksin jaganud sügavaid paitusi,

Kui vaid ühelgi õhtul oleks üks tahtmatu pisar
Tumestanud, oo julmade kuninganna!
Kiirgava sära su jääkülmas silmateras.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:02
brillamento - ja peaks juurde mainima, et täpselt samasugune vaidlus, millesse oma arvamus "uputada", leiab aset ka siin ja praegu. mõttetu mittemillestki üleskistud vaidlus, mingite tähenduste taga ajamine jms. rohkem ma ei taha lisada.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:03
Jah, Utha, aga ei oleks mina vastanud, siis oleks seda teinud keegi teine.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:07
Ma tahtsin selle postitusega öelda vaid seda, et te koostate oma psühhoanalüüse fantoomidele

Eriti veel kui psühholoogiast pole rohkem aimu, kui eneseabi õpikud
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:08
kes sinust rääkis?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:09
MA püüan natuke näitlikustada:

"ühte ma pean küll ütlema: sõnade ees ja taga punktikesi või läbivalt punktiirjoont kasutavad mehed on rohkem ebakindlad, stiililt ebalevad ja ettevaatlikud, aeglased, puudub see tunnetatav selgus ja konkreetsus soovides, ei tunta aega ega iseennast, ei osata ennast arusaadavaks teha. liiga pehme liha."

Kui Sa alustad seda lõiku veel enam-vähem viisakalt, siis lõpp läheb puhtaks ärapanemiseks. Kategooriliselt visatakse iga kirjutaja, kes mõttepausi tähistamiseks punktiire märgib, pehmode ja luuserite sekka. Sa mõtlesid võibolla midagi muud, aga nii Su tekstist kohe mulje jääb. Ja toon on vastuvaidlemist välistav, ehk siis nii on ja nii jääb.

"minu jaoks ei ole küsimus mitte kirjavigade esinemises, vaid selles, kes kirjutab - kas ta on isiksus ja milline isiksus ta on. kirjastiil ja kirjaoskus annab inimese kohta väga palju infot välja. väga hästi saab sellest aru, kas stiil on õpitud (teeseldud) ja kasutajale ebamugav või talle loomuomane ja ta tunneb ennast kirjutades vabalt. sealt võib kõike leida. nii et minule kirjutades "valetada" eriti nagu ei saa."

Ma osaliselt olen sellega tegelikult nõus, sest üha suurem hulk inimesi on sisuliselt kirjaoskamatud (vähemalt funktsionaalses mõttes). Aga siit kumab jälle läbi see kõige targem olemine ja kategoorilisus, et "ärge te poisid üritagegi, mina olen teist niikuinii targem ja parem ja näen kõik teie haledad trikid kohe läbi".

Ehk siis Sa ei suhtu oma lugejasse austavalt, Utha.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:13
keegi m6istlik v6iks siia tulet6rje kutsuda
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:25
brillamento. sa räägid enda muljest. mina räägin oma muljest. mida sa vaidled?
mul on oma arvamus, sul oma. mittekeegi, kes ligikaudseltki ei oma neid kogemusi, mis minul olnud on, ei saa nõuda minult minu kogemuste enda omade vastu vahetamist. eksju?
otseloomulikult on mul oma kindel hoiak nende isikute suhtes, kes teatud viisil kirjutavad ja muutub see hoiak ka vastavalt sellele, kuidas muutub see isik teisel pool.
mida veel keegi kolmas, keda see ei puuduta, sellest arvab, on juba nende asi.
lõpetan. ma ei viitsi vastu kuuriust pead peksta kogu aeg. üritage nüüd natuke ilma minuta hakkama saada.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:30
Ehhh ...
MA räägin sellest, miks Su postitused tekitavad furoori ja miks see halb on. Oma arvamust võib esitada erineval moel.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:40
See, et kirja pandud mõtted tagasisidestamist leiavad, on ju positiivne, olgu see tagasiside ise siis kaasa- või vasturääkiv. See tähendab , et öeldu ei ole tuulde lendlend, see on kellelegi korda läinud.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:41
ei. sa räägid sellest, miks sina arvad, et tekitavad furoori ja miks see sinu arvates halb on.
sa räägid praegu oma arusaamistest mulle. samastad sa ennast kõigi arvamusega, et tead kohe, mida keegi tunneb, kus mida nähakse jne?
miks üldse furoori peaks tekitama? ja miks kindlasti peab see halb olema? mõtle sellele.
enda arvates ma ei teinud midagi vaildluse alustamiseks, ainult mõtlesin ja ütlesin seda, mida mõtlen.
kui ma vaidleks siin nii tundideviisi igaühega selle üle, mida ma ütlen ja miks ma nii teen - nii, nagu sinuga praegu - , sureksid teised samal ajal igavusse.
sa käivitad protsessi, millega liitub veel teisigi, kes sellest osa saada tahavad. sisuliselt võtsid sa mingi sõna saamise nimel ise vaidlusteema üles ja jäid väitlust ootama, aga seda ma sulle ei paku. see ei huvita mind.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:47
Utha, Sa ju äsja mõni postitus tagasi nõustusid väitega, et Su sõnavõttudele järgneb tihti "klaasiklirin". Kas Sa nüüd vaidled sellele taas vastu?

Jah, see on minu arvamus. Ma enne selgitasin ju, et mind hakkas huvitama, miks Sinu ümber tihti konflikte hakkab kerima. Ja pakusin välja oma lahenduse.

KOsmosetutiga olen ma selles osas nõus, et kõige jubedam oleks see, kui postitaja alati ignoreerimist leiaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:50
oehh, ei vaidle vastu.
lahenduse? millise? pakud, et ma peaks pehmeid patju ümberringi enne maha laotama, kui midagi ütelda tahan?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:53
No muidugi sõltub sellest, kas Sa üldse tahaksid teistsugust reaktsiooni. Aga kui tahad, siis jah, pehme ja naiselik lähenemine oleks kahtlemata parem sõpradevõitja.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 11:59
Vaheleütlemine, lootes, et see ei osutu pooleks liitriks bensiiniks: näen tuhti foorumis, et on kasutajaid, kelle seisukohavõttudele ei ole mõtet vastu vaielda. Mitte seepärst, et nendega ollakse alti nõus, vaid seepärast, et vaidlus moondub kiiresti katseks vaidlejat murusse rullida.
Vaidlus ei käi enam käitumise või põhimõtete üle, vaid kasutaja olemuse üle.

Pole siiani aru saanud, miks.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 12:11
miks peaks keegi tahtma leida s6pru nende hulgast, kes m6tlevad alumise peaga. m6nedele piisab täiesti tavalistest inimestest ja seda olenemata soost. ka enamat kui s6ber v6ib m6ni olla, sedagi kindlasti mitte pisipeadega m6tlejate hulgast.
usun täiesti, et vähemalt pooled siin ootavad postitustes arvamusi mis läheks kokku nede enda pisikese peaga m6elduga. sellest ka siin paljud lahkhelid kahjuks. paraku on üks ülemise peaga m6tlev täna siit eemal oma tööülesandeid täitmas ja seega siis igavlen siin ja loen jahmatavaid ridu. tilk t6rva meepütis rikub kogu mee kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 12:18
brillamento, niisiis sa pakud mulle „lahenduseks“ seda, et ma peaksin olema keegi teine? sinule sobivalt pehme ja naiselik? nii saan mina asjast aru. sest siin me räägime praegu sinu ja mitte teiste arvamusest. sina arvad vaid end olevat nende esindaja. ma veel ei tea, kes need teised on.
pehmus ja naiselikkus ei saa. anna andeks mind ajavad sellised pakkumised naerma ma ei taha kaeratera sarnaseks muutuda.
tekib üldse küsimus, miks peab selleks, et keegi ümbritsevatest mugavamalt reageerida saaks, teine ennast muutma? ei näe nagu alust selleks. ei ole hea lahendus, ei ole uus variant parem.
sõpru võita teadlikult ma siin ei püüa ja kindlasti ei võidaks mind sõbrana endale keegi, kes minu olemust ei aktsepteeri. lipitsejaid ma lihtsalt ei kannata. neid on siin piisavalt juba.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 12:18
Sain ma nüüd õigesti aru, Yandex, et sõbruned vaid mõttekaaslastega ning teisitimõtlejad survestavad nende genitalid? Püha püss
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 12:19
teisitimõtlejaid*
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 12:21
Ma ei kiirustaks inimeste üle otsustama pelgalt foorumisuhtlluse põhjal.
Muidugi hoiab see ära liigse süvenemise vajaduse, kohe eos saab kõrvale heidetud need, kelle mõttelaad ei tundu sobivat.
Kurb oleks suhelda ainult mõttekaaslastega, maailm muutub ahtaks ja ühevärviliseks. Võimatu on normaalselt suhelda teistsuguste vaadetega inimestega, kes endast erinevaid mõttetuteks peavad. No oskaks siis nende kahe äärmuse vahel tasakaalu leida, oleks vast tore..
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 12:21
väljend "pisipea" läheb kirja, jätan kasutamiseks meelde
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 12:29
juba tulid genitaalid jutuks oh ei, ma ise ei s6brusta mingite genitaalidega ja kui ühe isasega lugu sinnamaale peaks minema siis ikka ennek6ike m6ttekaaslaste hulgast valituga. aga tera t6tt kosmose jutus - osad nilpsavad keelt jah
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 13:08
Yandex, Sa ju ise tõid need genitaalid esimesena jutuks. Või mõtled Sa "alumise pea" all midagi muud?

Mu mõte, Utha, oli eelkõige selles, et foorumis nende erinevate sõnasõdade asemel oleks asjaliik arutelu. Üks neid aktiivseid sõnasõdade subjekte oled tihtipeale Sina ja Sa tundud üsna mõtlemisvõimeline, nii et äkki on võimalik vähemalt Sinu osas neid lahinguid natuke vähendada.
See on ühtlasi vastus Ylikylma küsimusele, miks vaidlus käib kasutaja isiku üle, mitte niivõrd postituse üle.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 14:05
Rudimentidega mõtlevatel inimestel on keel puhtam, mõte klaarim ja jutt soravam? ( retooriline küsimus )
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 14:15
On inimesi, kellel on cerebellum rudiment, võrreldes kõige muuga
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 14:40
m6ni mees siin ei tea, et kui öelda genitaalid siis see tähendab suguelundit olenemata soost. kui aga öelda alumine pea v6i pisipea siis m6eldakse sellega m6tlevat isikut, kelleks kahtlemata on mees kes on kaotanud aru.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 15:24
Kas selle äri nimi on ratastooli-rock? Olenemata ilmast oleme aheldatud lehele?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 15:46
Kaklustest. Seda, et kuskil peab ju saama ennast tühjaks elada. Sealt need "ärapanekud" alguse saavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 18:23
Siin oli juttu jõulistest väljaütlemistest, aga jõulised väljaütlemised on iseloomulikud just ebakindlatele isikutele.
Mida väiksem koer, seda tigedam.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 20:27
tahaks vanduda praegu.
brillamento, ma arvan, et su õige koht oleks kuskil õpetajate majas.
mul on muide kolleeg, kes on ühe ülikooli endine dekaan ja me saame suurepäraselt teineteisest aru ja arutleme tundideviisi nii, et unustame kojugi minna, aga on nn õpetlasi, kellega töö ei klapi, tee mis tahad.
tema tahab asjalikku arutelu. milline pool sinu päevasest kangelasteost siin arukas oli?
nimeta üks asi oma postitustest, mis ka tegelikul asjast endast rääkinud oleks sel moel, nagu mina sellest kirjutasin ja mis väärinuks minult vastust. üks.
sa otsustasid hakata mulle vastu vaidlema teemal, et see nii ei ole, nagu ma oma arvamuses leidnud olen ja et midagi nii absoluutset ei ole ja üldsegi, miks ma nii kategoorilisi arvamusi oman, miks ma pean (taas siis) ennas targaks ja teen teised lolliks või panen lollina tundma. palju jama. vahepeal tehti jalad alla juba uuele ei tea kust tekkinud probleemile: miks ma seda kirja ei pane, et tegu on minu arvamusega!!!?
mida ma sulle vastan selle peale?
- jah, on. jah, oman. jah, on lolle. isegi idioote leian. ja ei, ma ei pea oma arvamust eraldi ära märkima.
selle koha peal, kus sa tegid juba uue pedagoogilise etteaste ja asusid mulle selgeks tegema seda, kuidas mina (??) peaksin austavamalt siinsetesse lugejatesse suhtuma ning leidsid oma „asjalikkuses“ veel parema „lahenduse“ minu jaoks olevat selle, kui ma naiselik ja pehme ka oleksin, ma tahtsin su otseteed roppu kohta saata. ja saatsin ka, sest niisugust ärakäiatud nonsensit nagu ma täna siin kuulsin, kuuleb ainult siit- iha.ee-st.
mõttetu ja sootu sõnelemine, õiendamine ja mingite märkmetega vehkimine. mida asjalikku sinu nn arutelust tuli?
sinu päevane monoloog, brillamento.
sa ei pidanud dialoogi minuga, vaid brillamento toreda koopiaga. imetlesime ennast natuke. sest Utha ei ole tore. minu arvates sa ei otsinudki arusaamist, vaid vastandumist ja asusid teemas panema paika seda, kes ma olen ja miks ma olen ja miks ei ole hea olla selline, nagu ma olen jne.
kujuteldamatu aktivist oled selle koha pealt. ohkama paneb.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 20:42
tõepoolest, kui mõne õrn hing ei kannata mind või mu arvamusi välja, siis palun vabandust. ma kasvasin üles meeste keskel, kogu elu on ümbritsenud mind rohkem mehed kui naised ja ma tõesti vist ei mõista seda "naiste keelt" ja rääkida selles keeles. naistele võin veel mõistetavaks end selles keeles teha, aga kui mult nõutakse, et ma ka meestega „naiste keeles“ rääkima pean hakkama, siis tõuseb minus kohutav uudishimu ja ma kohe tahaks neid mehi näha, kes seda ütlevad. pehmeks padjaks vormunud tagumikuga teoreetikutest interneti lehitsejad?
tule taevas appi, kui nõrku ja õrnu mehi siin on.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 20:42
Utha, sa oled siin, lolllide paradiisis, südamest õnnetu. Miks sa ennast nii halvas seltskonnas raiskad?
Misjon?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 20:48
seda, et see on lollide paradiis, ütleb ylikylm. südamest õnnetuks nimetab ka mind ylikylm. samuti peab seltskonda halvaks ylikylm. mida me sellest järeldame?
üks neiu ilmselt ei lugenud mõttega.
minult küsiti, mina vastasin. sinuga ei räägitud üldse
˅ näita rohkem ˅
2014-05-23 21:00
Kas ma pean nüüd ehk vabandama, et julgesin avalikus foorumis sõna võtta?
''sinuga ei räägitud üldse'', tere hommikut!
Sa oled ise ühes oma sõnavõtus öelnud, et ''põlgusega ma siin olevatesse meestesse (enamikku) suhtun'', mind hakkas huvitama, miks peaks keegi oma kallist aega raiskama kohas, kus suurem osa inimesist on ta jaoks põlastusväärsed.
Jah, sinult küsiti. Ja mina julgesin kogemata, tajumata kastisüsteemi olemasolu küsida ka sinult. Tänan vastuse eest, õigemini hammustada proovimise eest.
˅ näita rohkem ˅