tahaks vanduda praegu.
brillamento, ma arvan, et su õige koht oleks kuskil õpetajate majas.
mul on muide kolleeg, kes on ühe ülikooli endine dekaan ja me saame suurepäraselt teineteisest aru ja arutleme tundideviisi nii, et unustame kojugi minna, aga on nn õpetlasi, kellega töö ei klapi, tee mis tahad.
tema tahab asjalikku arutelu. milline pool sinu päevasest kangelasteost siin arukas oli?
nimeta üks asi oma postitustest, mis ka tegelikul asjast endast rääkinud oleks sel moel, nagu mina sellest kirjutasin ja mis väärinuks minult vastust. üks.
sa otsustasid hakata mulle vastu vaidlema teemal, et see nii ei ole, nagu ma oma arvamuses leidnud olen ja et midagi nii absoluutset ei ole ja üldsegi, miks ma nii kategoorilisi arvamusi oman, miks ma pean (taas siis) ennas targaks ja teen teised lolliks või panen lollina tundma. palju jama. vahepeal tehti jalad alla juba uuele ei tea kust tekkinud probleemile: miks ma seda kirja ei pane, et tegu on minu arvamusega!!!?
mida ma sulle vastan selle peale?
- jah, on. jah, oman. jah, on lolle. isegi idioote leian. ja ei, ma ei pea oma arvamust eraldi ära märkima.
selle koha peal, kus sa tegid juba uue pedagoogilise etteaste ja asusid mulle selgeks tegema seda, kuidas mina (??) peaksin austavamalt siinsetesse lugejatesse suhtuma ning leidsid oma „asjalikkuses“ veel parema „lahenduse“ minu jaoks olevat selle, kui ma naiselik ja pehme ka oleksin, ma tahtsin su otseteed roppu kohta saata. ja saatsin ka, sest niisugust ärakäiatud nonsensit nagu ma täna siin kuulsin, kuuleb ainult siit- iha.ee-st.
mõttetu ja sootu sõnelemine, õiendamine ja mingite märkmetega vehkimine. mida asjalikku sinu nn arutelust tuli?
sinu päevane monoloog, brillamento.
sa ei pidanud dialoogi minuga, vaid brillamento toreda koopiaga. imetlesime ennast natuke. sest Utha ei ole tore. minu arvates sa ei otsinudki arusaamist, vaid vastandumist ja asusid teemas panema paika seda, kes ma olen ja miks ma olen ja miks ei ole hea olla selline, nagu ma olen jne.
kujuteldamatu aktivist oled selle koha pealt. ohkama paneb.