Ei tea ... Isiksus ... Kas selle isiksuse määravad selgus ja konkreetsus või on ka kõhklejal, otsijal, pioneeril mingigi lootus? Jah, ei tea ... Mida ma tahaksin? Kuhu ma suundun? Ma tean, et ma ei paku Sulle raha, neiu, sest ma ei taha mingit keha tunniajaseks masturbeerimiseks, kuid ma ei tea veel, kas ma tahan Sind ... Ah et miks? No ma ei tunne Sind, lihtsalt Su pilt erutas ja profiilist loetud info tundus minu olemusele sobivat, aga ...
Utha, Sa kirjutasid absoluutse tõe võtmes vähemalt kaks otseselt Su isiklikul arvamusel põhinevat väidet. Absoluutse tõega pole seal midagi pistmist. Punktid tähistavad kõhklust, sest nende eesmärk ongi kõhklust tähistada! Täpselt nagu küsimärgi eesmärk ongi küsimust tähistada!
Ja misasja annab minu kirjastiil minu kohta välja? Ma võin kirjutada Sulle seitse erinevat kirja 20 minuti jooksul ja Sa ei saa kindlasti aru, kes ma nende kirjade taga olen. Alustades kõige labasemast emoticon-based märguandest ja lõpetades sophisticated conversation'iga. Ma võin esineda välismaalasena, kes pole iial Eestis käinud ja maamehena, kes pole iial Eestist väljas käinud.
Nii et ei maksa nii absoluutseid väiteid õhku riputada. Neid on lihtne ümber lükata.