kadedus ja sõim on üks asi. see näitab madalalaubalisust. mängureeglid on teine asi, see näitab ausust. ja läbi aususe endast ning teistest lugupidamist. ehk, kui ma olen siin saidil kasutaja, siis kellegile siivutut ettepanekut tehes eeldan ma, et tegemist on täisealise isikuga. ehk siis, kui hiljem peaks selguma, et tegu alaealisega ning mind siis kena paragrahvikene ees ootab, ei ole mina mitte eriti õnnelik. SIIS ei kuula keegi väidet et "ta ise tahtis" või "ei oleks osanud arvatagi, et nii noor".
teiseks. vähemal praegukehtivate õigusaktide kohaselt antud saidi sisu on mittetäisealistele mittesoovitatav, võib põhjustada ka teatavaid vaimseid traumasi - justnimelt sellised sõimud, rõve-siivutud ettepanekud jne. alaealise psüühika muutub, kes vastutab?
selle jaoks ongi teatavad piirangud, et vältida asjatuid komplikatsioone. 14-18 aastane isik on seaduse silmis vaid piiratud teovõimega, ehk siis ei vastuta ise kõigi oma tegude eest. ergo, keegi teine kannatab tema poolt toimepandud sigaduste või rumaluste pärast. on need siis vanemad või kes iganes.
ma nüüd üritasin selle asja võimalikult populaarteaduslikult esitada, vältimaks põhimõttelist vääritimõistmist.