Jah, napid ankeedid on sageli huvitavamad kui võiks esmapilgul aimata. Aga tavaliselt on välimuse osas mingi vihje ikkagi olemas ja välimus ON tähtis. Pealegi neid keskealiste daamide kontosid siin ikka jagub, kellele kirja saatmise vahel valida.
Suhe ei koosne seksist, kuid näiteks haritud naisi on kahe-kolmekümnendates eluaastates naiste seas meestest märksa rohkem. Osad neist on, tõsi küll, karjäärinaised, osad on hõivatud, aga päris palju on ka vabu ilusaid arukaid naisi. Kui 30-aastase mehe tutvusringkonnas selliseid ei leidu, siis ei saa ka sellisel mehel väga hõiskamist olla oma mõtlemisvõimega. Ma vaatan neid klassiõdesid, kellega olen suhtlema jäänud, ja ülikoolikaaslasi ja töökaaslasi - kõik on arukad naised. Õigupoolest ma ei teagi ühtegi tõeliselt arulagedat tibi oma tuttavate seas. Seega ma ei oska ka ette kujutada sellel põhjusel vanemate naiste seas ringivaatamist. Mu enda piir on tavaliselt minust 10 aastat nooremad ja 10 aastat vanemad. Võin erandkorras kohtuda ka veel noorematega, aga rohkem kui 10 aastat vanemad jäävad juba liiga vanaks nii mõtlemise, välimuse kui eesmärkide osas.