Foorum
1
...
4
5
6
...
8
2014-04-26 12:03
Miks Sa arvad, et need inimesed kes "mürada" tahavad, kuidagi eriliseks ennast peavad ?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:06
miks sa arvad, et ma müramist üldse erilise tegevusena märgistada soovin?
ma küsisin, kas sa pead ennast eriliseks?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:12
Ja mina küsisin vastu - millest Sa seda järeldad - kas sellest, et nii "vugaarset" juttu (nagu keegi ütles) ajan ?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:17
Utha,sa oled täna jälle nagu nunn kloostrimüüride vahel
tule välja päikse kätte kuid mitte kauaks,sest kevadine päike on petlik
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:19
Kivirist, seda, et sa ennast eriliseks pead, väljendasid sa ju enda postituses: 2014-04-24 09:25:20 ähvardades siit portaalist õige pea lahkuda. Selliseid "lähen teise liivakasti" ähvardusi kasutavad need, kes arvavad, et teistel on põhjust kahetseda, kui jäävad mingist erilisest ilma.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:25
Te olete kõik nii kõvad psühholoogid... Järgmine kord kui kuskil on pidu jama ja tekib tahtmine minna järgmisele peole, ma enam ei ütle, et pidu on jama ja ma lähen järgmisele Sest muidu jääb mulje, et panen inimesi igatsema
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:34
mul on vaist sama terav kui vikat. küll ma juba välja selle selgitan, kellega tegu.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:40
Su vaist ei ole isegi nii terav, et välja selgitada, kas olen naine või mees
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:42
Peolt lahkumist kuulutatakse kõvahäälselt, sest ei taheta üksi minna. Kambas lõbusam. Aga keda ja kuhu sa siin kutsusid?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:46
nii hädine võib ainult üks mees olla
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 12:54
JFJM - enda arust ei kutsunud kedagi Sa ei jälginud konteksti - mulle öeldi, et nüüd tõmbasin omale vee peale - tahtsin öelda, et ei põe seda "vee pealetõmbamist" eriti kaua, kuna ei jää siia kauaks... Saad mu mõttest aru - keskkonnas kus on suured plaanid, ei saa ennast kohe "täis sittuda"... seal kus suuri plaane ei ole, võib "täis sittumist" lubada
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 13:08
Hädapätaklikkus
Millise numbrikombinatsiooniga seda nn. diagnoosi märkima peaks
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 13:16
Hea küll, Kiviriist, siit andis sul kuidagi väljavingerdada, aga sinu kasutajanimi räägib ju ka sama keelt
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 14:44
TEISITI - Palun vaata pulli pärast naiste kontosid ja kuulutusi "naine otsib meest"- vaata, selle peale hakkaks isegi minusugusel pohhuistil piinlik... minu möla ei ole ka just pärlite killast aga Sinu kallid suguõed mite lihtsalt ei situ marki täis - nad lausa valavad ennast pasaga üle Üleüldse oleks mul isegi raske ette kujutada, et võtaksin kellegil suhu sellepärast, et ma tahaks omale midagi osta - see on veel väga väike näide - naistel on kümneid kordi paremaid mõtteid Ei oska midagi teha, et raha teenida - käiakse 400-500 EURi eest tööl ja puudujääv osa teenitakse NIKKUMISE ja SUHUVÜTMISEGA Tõesti TEISITI - kas Sul on ka ettekujutust milleks naised on võimelised ? Ma ei räägi IHAst vaid asjadest, mis on elu jooksul juhtunud
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 14:49
NB.TEISITI - Ilmselt võiks isegi lubada sokkide ärasöömist, et pakkudes Sulle 500 EUR-i, võiks Sind NIKKUDA NAGU LOOM
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 14:56
Kiviriist, kuimitmele naisele sina suudaksid hankida töökoha, kus palk üle 500€?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 15:16
JFJM - kahjuks naised on nii "kõvad tegijad", et nende mõistus ja oskused ei küünigi üle 500EURi
Kahjuks ainult siis kui minusugune "hädapätakas" neid nikkuda tahab - ainult siis saad kuulda kui asjalikud nad on ja milline möku mina olen Ma ütlen - on võibolla käputäis naisi, kes suudavad ennast ise ära majandada... aga nad ise ei taha kuidagi sellest aru saada, et nende ainus araelamise meetod on "VITU VILGUTAMINE"- ükskõik, kas mõne ärimehe abielu lõhki ajades ja ise asemele sättides või sõna otseses mõttes IHAs suhuvõtmist pakkudes teema on sama - ühel juhul ainult pisut viisakam
Pr.TEISITIle veel niipalju, et ei ole naistest hädisemaid elukaid näinud
Mulle näiteks praegu helistati - jutt käis veini joomisest ja... ja kurat tõesti ma ei tea millega see asi lõppeb aga loodan, et jutt on konkreetsem kui preili UTHAL või preili TEISITIL Ma tulen paari tunni pärast tagasi siis räägin täpsemalt
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 15:25
Mina olen küll oma elus naistest hädisemaid mehi näinud Kes tahab tutvuse kaudu tööd leida, kes koliks elamisse kohe sisse, et ise üüri maksma ei peaks..hädine naine on natukenegi andestatav nähtus--aga hädine mees??
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 15:37
Kiviriist, ma ei küsinud millised naised on, vaid mitmele neist, eeldusel, et nad on püüdlikud ja taibukad, suudaksid sa sellise töökoha leida?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 15:43
Lugedes teema pealkirja, siis IHA portaalis seximine viitab weebisexile. Mingit füüsilist sexi siin portaalis ju viljeleda ei saa

Samas on teada, et siin on palju naisolevusi, kes just ainult sellega tegelevadki. Järeldus, selge, et need naised, kes weebisexi ei viljele ei saagi iha saidil sexida

Millest selline kära üleüldse, et naised ei sexi. Sexivad küll aga reaalses maailma, mitte iha saidil. Ja nii lihtne see asi ongi
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 17:58
„Ma tulen paari tunni pärast tagasi siis räägin täpsemalt“
siinkohal tuli meelde mainida ära see, et hädalistest meestest veel sammu edasi on astunud minu arvates need niiöelda mehed, kes näiliselt kõigiga mõnusad ja semud on ja kõike kõigiga läbi arutama peavad. sellised üldiselt endast mõnusa ja probleemitu mehe muljet jätvad „ma räägin teile“ mehed. alati hädas millegagi, käituvad nagu plikad, mida veel nendega teha saab?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 19:21
a kui neile kartuli suhu topid, äkki kepivad siis hästi? hmm...kartul suus muidugi kah niru varjant, siis keel kardula taha jääb...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 19:59
Hmmm,sa võid ka tonni pakkuda, või kaks... ma ikka liiguta lillegi sellise pakkumise peale...
Jah, mina suudan oma ihad, kapriisid, igapäevakulud teenindada oma teenitud rahaga tasudes, mis tuleb ettevõtlusest, see, mida teevad siin teised naiskasutajad, mind ei huvita, kui mõistust raha teenida muul viisil pole, tehaksegi seda ilmselt oma keha müües.Haledavõitu see ju on....
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 20:16
mis teha, kui ametit omandatud ei ole... ja noh, eks ole (vähemalt esialgu) ka kerge teenistus, maksuvaba ja puha. ainuke jama, et ebakindel. konkurents ju karm.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 20:27
Mul pole küll kogemusi, aga ma kujutan ette et oma keha müümine just kerge variant ka ei ole...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 21:01
Töö nagu töö ikka, mis seal keerulist aru saada?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 21:15
No oletame,et kupeldaja vahel ja keelduda ei saa on ikka raske amet kyll.
Kujuta Parm ette,et pead igat suvalist keppima,kes vaid raha maksab.....
Nahhui selline raha,see raha juba haiseb,olgugi,et raha ei haisevat.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 21:16
tänapäeval kupeldajaid enam vahel ei ole. Mõni vbla on aga vaevalt, et igal iha tibinal katustki on.
See oli vanasti, kui vele kuningad ja nõiad elasid. Enam ei ole asja sedasi.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 21:22
Seljuhul ohtlik nn.äri
Mõni kaabak võtab peale suksutamist raha väevõimuga tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 21:35
Noh ega kõik nüüd maradöörid kah ei ole. Mis sest vaesest litsist ikka röövida. Ma ei usu, et saadakse ulme summasi üldsegi.
TEgelikkuses jäävad need seksi summad nii 50 euri kanti ikka. Kirjuatada ja küsida võivad siin palju ju.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 21:47
Kui nyyd rääkida tunnihinnast,siis 50 euri ikka yyratu raha,mis ajab pätid tagajalgadele,kes kindlasti võtaks oma 60 prossa ja lits oleks sisuliselt ori.
Muidugi eeldab see,et litsil läheb hästi seljuhul ei loe Parma tänapäev enam midagi.
Tean hästi kuidas teil seal Tln asjad käivad,vaikselt toimivad asjad siiani nagu 90-ndatel,paljud poed ja baarid jne,ärid maksavad katust nagu tolmab.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 21:51
Täitsa võimalik, et maksavad. Aga vähemalt ei ole kuulda seda.
Ja arvestades litside rohkust, siis kahtlen et see keeruline ettevõtmine on.
Need kes rohkem maksvad, noil on kindlasti oma klientuur ja katused olemas. Ega need kliendid on vähe taiplikumad ka.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 21:58
miks ei taha? siin on naisi kes tahavad, kuid mitte igaühega. pikaajalistel kasutajatel on kindlasti üks-kaks head, nägusat sõpra kellega aeg-ajalt kohtuda ja kohvitada.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-27 21:55
Vot ei oska üldistada, aga minu "vanusegrupis" ikka saab küll. Siin ka. Olen "kiibitsenud" vahel jutukas ja on jäänud mulje, et ega siin seda päris seksi nii sageli ei otsitagi. Ehk kompenseeritakse rikkiläinud suhteid ja ka üksindust bravuursevõitu seksijuttudega.
Seks on tõsine asi, aga kas ta nüüd (siin) ainult "vanainimeste asi" peab olema?
Andke vanainimesele andeks .
˅ näita rohkem ˅
2014-04-28 21:44
Pr.TEISITI - kas Sa tahtsid rääkida ETTEVÕTLUSEST või TAHAVÕTLUSEST ?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 17:43
Tere Inimesed ! Üle pika aja...
Kas minu äraoldud ca. kolme kuuga on siia ka seksimaiaid naisi tekkinud ?
Või käib endiselt jutt teatrist, kinost ja lilledest...
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 17:51
See on ju armas kui lilli kingitakse
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 21:49
a tegelt. kui ihas ei taheta, siis äkitse sies tahetakse? eee...see pole tähtis, et samad inimesed, aga siis ei ole ju "ihainimesed"
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 22:12
Ah ei tea, kes ei istu see ei istu portaalist olenemata ja kui on keegi, kellega tahaks kohtuda siis leht seda ei muuda
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 22:25
no nii ongi tegelikult ju. ma lihtsalt irvitasin "ametliku" statemendi, mida ikka ja alati propogeeritakse, vastu: mina ei kohtu põhimõtteliselt ühegi ihakaga. nu ma siis muudkui oma lolli peakesega nuputan, et mida kurat siia siis üldse tuldud on?
aga see on juba teise teema teema
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 22:27
Lugesin ja imestasin. Ma ei suuda meenutada ühtegi kohtumist, kuhu mees oleks tulnud ilma lilledeta. Kummaline on hoopis see, et minu vanusest naisest on huvitatud sportlikud haritud kenad mehed, kes on alla 30 aastased
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 23:30
Üks tõsiasi miks paljud nooremad mehed vanematest naistest huvituvad on see, et noore tibiga pole ajudega mehel lihtsalt peale kepi või trofee demonstreerimise midagi teha
Isiklikult tean väga vähe alla 30 naisi kellega saab pikemalt mõistlikku juttu rääkida või lihtsalt samale lainele häälestuda.
Kipsi-Matidele ja Elumeestele on see kindlasti arusaamatu, sest noorem võrdub ju värskem liha
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 23:37
Ega nende kaitseväe-eelikutega pole midagi rääkida... ainult uus sumpa, kellad ja tagatiib... oleks siis mingi laip pagassis?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 23:39
Kõvemad poetagakutid neil on variaator käigukasti asemel, millega kimada...
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 23:51
Pigem oli võrdluseks ikka natuke alla 30 mehed, mitte päris 18 aastased
18 aastaselt oleme me kõik noored ja lollid, mõnel jõuab mõistus kohale 25selt mõnel aga pole 35selt ka ajusid

Kusjuures enamus kaitseväe eelikute ealiseid neide (kes peaks ju oleme rohkem arenenud, kui meenutada koolis õpitut, võrreldes samaealisi tüdrukuid ja poisse) on ise voodis nagu laip pagassis
˅ näita rohkem ˅
2014-07-21 23:53
Et noor mees vanemat naist vaatab, ei ole imekspandav. Sellel on üldjuhul kaks põhjust - esiteks peetakse sellist naist kogenuks ja vabameelseks, teiseks on sellist naist kergem ette kujutada lühisuhteks. Omavanusega võib tekkida mingi armastuseteema, aga vanem naine ilmselt otsib noore mehe käest puhast seksi. Meeste loogika.

Imekspandav on Sinu puhul, Roozzi, see, et Sul ei ole ei välimuse kirjeldust ega pilti. Ma hästi ei kujuta ette meest, kes sellise puuduliku info põhjal sebima hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-22 00:16
Brilla, sa ka natuke elukogenum iha kasutaja, parimad pärlid on just pilditute, diskreetsemate, ankeetide taga

Pealegi on meeste loogika alati seksiga seotud, aga mõistuse kompromiss suudab ikkagi meenutada, et terve elu ei koosne vaid seksist Ise olen pikemates püsisuhetes (kuna vanuse teema aktuaalne, siis mainin ära et enamvähem omavanuste naistega) mõlemad äärmused ära proovinud, pidev meeletu ja hea seks aga kehv igapäeva suhe, ning suhe kus väga kehv seks aga kõik muu pea ideaalne. Soovitus, äärmusi ei tasu eelistada, isegi kui tegu oleks meeletult hea seksiga
˅ näita rohkem ˅
2014-07-22 00:25
Üks mees teadis rääkida, et teoinimesi tulebki just pildiute seast otsida.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-22 00:28
Jah, napid ankeedid on sageli huvitavamad kui võiks esmapilgul aimata. Aga tavaliselt on välimuse osas mingi vihje ikkagi olemas ja välimus ON tähtis. Pealegi neid keskealiste daamide kontosid siin ikka jagub, kellele kirja saatmise vahel valida.

Suhe ei koosne seksist, kuid näiteks haritud naisi on kahe-kolmekümnendates eluaastates naiste seas meestest märksa rohkem. Osad neist on, tõsi küll, karjäärinaised, osad on hõivatud, aga päris palju on ka vabu ilusaid arukaid naisi. Kui 30-aastase mehe tutvusringkonnas selliseid ei leidu, siis ei saa ka sellisel mehel väga hõiskamist olla oma mõtlemisvõimega. Ma vaatan neid klassiõdesid, kellega olen suhtlema jäänud, ja ülikoolikaaslasi ja töökaaslasi - kõik on arukad naised. Õigupoolest ma ei teagi ühtegi tõeliselt arulagedat tibi oma tuttavate seas. Seega ma ei oska ka ette kujutada sellel põhjusel vanemate naiste seas ringivaatamist. Mu enda piir on tavaliselt minust 10 aastat nooremad ja 10 aastat vanemad. Võin erandkorras kohtuda ka veel noorematega, aga rohkem kui 10 aastat vanemad jäävad juba liiga vanaks nii mõtlemise, välimuse kui eesmärkide osas.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-22 00:49
30se mehe klassiõed ei saa kuidagi alla 30 olla Ja vaevalt sinu klassiõedki alla 30selt sama arukad olid kui täna. Seega ei saa sa väita et sul ei olnud 30selt ühtegi arulagedat tibi tutvusringkonnas

Selles mu point oligi, et selgitada miks sportlikud haritud kenad nooremad mehed vanemate naiste vastu huvi näitavad. Tuleb näha tervet mõtet ja osata lugeda Pealegi väitsin ma et "tean väga vähe alla 30 naisi kellega ...", mitte et neid ei leidu
Aga tuginedes üldisele demokraatila on igalühel alati õigus oma arvamusele ja selle avalikule avaldamisele
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
8