Foorum
1
...
3
4
5
...
8
2014-04-25 20:10
Luukera aga oled sa viitsinud välja selgitada, et miks noored ~30 nii kuramuse ebakindlad on?
Jube jama on suhelda, kui iga kahe lasue taganet pead kordama, et kõik on okei ole rahulik.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 20:41
Parma! Ma ei saa aru praegu, mis põhjusel sa pead kordama, et kõik on korras, ole rahulik??? Mina oleks luukera asemel just õnnelik, kui 25-ne veel kossu vaatab ja sõpraega koos on, mitte lapsi ei voha teha
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 21:39
Sirruke, isegi ühe pesakonna pojad võivad olla kardinaalsselt erinevad
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 21:53
Sheeba--seda ma tean jah..Mul omal kogemused, kui erinevad on lapsed ja kui erinevad on tütred ja pojad Lihtsalt luukera postitus, et tahaks vanaisaks kunagi saada?? Kindlasti saab--aega on selle asjaga Parem möllaku sõpradega ringi, kui võetakse esimene ettejuhtuv ja siis on kohe laps..
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 22:26
Sirruke, meie pole harjunud selle uuema aja kommetega. Vanasti oli see, et kui 20-selt mehele ei olnud läinud, siis olid vanatüdruk ja keegi sind ei tahtnud. Tänapäeva noortel on turumajanduse ühiskonnas teised mured, enne vaja jalad alla saada ise ja siis hakata vaatama kuidas selle perekonna ja lastega lood on.

Ma leian ka et, selle titemajandusega võiks ikka oodata. Meie ajal olid piirid kinni ja ega midagi targemat polnudki teha, kui mehele ja perekond. Tänasel päeval käiakse ja reisitakse vaadatakse maailma jne. Eks see suhtekultuur on ka kordi erinevam, kui meie noorusajal.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 22:29
Karvased tervitavad Kosmosetutti
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 22:32
Sheeba--ma ei tea seda suhtekultuuri eriti...Mul olevat lapsed samasugustes komleksides kui ma isegi aga ma igatahes ei põe üldse, et mu 30-ne aastane tütar näiteks veel ema ei ole ja ei tahagi veel seda tiitlit --kuigi poiss-sõber juba olemas mitu aastat..Nii hea on teada, et osteti tuttuus auto, mitte ei tehta mind järjekordselt vanaemaks
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 22:41
Piirid on jah lahti ja saab reisida ning pärast reisi sünnitada tõmmusid lapsi Ja ega sest pole midagi, on ju tallinna komndandikski olnud mooramaa mees
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 22:49
Jf--ju siis ongi õige kasvatada omasuguseid KOMPLEKSIDES lapsi, kes iga musta voodisse ei poeks ja üldse enne lastetegemist abielluks
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:00
Praegu vaevabki ju noori hirmus kompleks - kohustuste foobia
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:04
Jf--selles on sul isegi jumala õigus..aga mis selles halba on?? No auto järelmaksu on kergem maksta kui last kasvatada
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:05
JF, kas eesmärgi ja kohustustega noored on siis halvemad?

Siin ei ole mitte kohustused vaid sihid mis on ette seatud ja need tuleb täita, ning nende nimel pingutada.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:10
Kui ma millalgi otsustan ehk perenõuandla luua,siis tean kust spetsialiste sebida.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:10
Noh ja eesmärgiks on, saada vaid keppi ja keeksi
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:13
Sheebal õigus..Minu meelest peakski Eestis elades olema foobia sünnitada lapsi.No mitte enne, kui kõik on eluks olemas Mulle igatahes meeldivad mu ühe tütre prioriteedid..Et enne 10 aastat tutvus, siis valges kleidis ja pruudilooris abielu ja vast kunagi, kui aega ja tahtmist ja kindlustunne on--siis vast ka laps..Normaalne ju!
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:16
Palju neid tänapäeval kondlustundega kodanikke saab olla,kui statistika näitab 80 prossa lahutusi.
Ilma lasteta nagu ilma,milleta iganes.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:17
Vab,kindlustundega.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:22
raitsx! Kas lapsed on kindlustunne??? Mina igatahes ei taha küll, et lapsed mind vanas eas aitaks..See oleks alatu nende suhtes..Kindlustunde annab väljateenitud pension, mitte laste kulul ja abil elamine
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:31
Raitsx, tänasel päeval aitavad vanemad lastel elu jalule saada. Vanematele jagub ainult neil kes on juba 40-ndates ja vanemad. Kes maksavad laste ülikoolid ja elu alustamise kinni, ikka vanemad.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:31
Ega lapsed selleks pole tehtud,et nad mind yleval peaks pidama.
Aga miks mitte vanemaid aidata,kui nad vanaks jäänud,see peaks lausa sydametunnistuse kohus olema.
Kõigil ei pruugi elus minna kõik nii ladusalt,et teenid oma pensioni välja ja põhjusi võib olla seinast seina.
Sul sirruke selged sihid ja puha aga mõningate väljaytlemistega paned pange täiega.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:33
Absoluutselt sheeba sinuga nõus,mida sa mulle sellega tõestada tahtsid?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:35
Ka mina ei arva, et lapsed ei peaks oma vanemaid aitama. Jah ma ei arva et see peaks olema finantsiline toetus aga majapidamises võiks ikka abis olla ja käia. See on loomulik. Vanemad on ju lapse kasvatamise jaoks nii palju töd teinud ja neid elule aidanud. Raitsx sul on väga õige arusaam, just nimelt peaks need eluõied aitama oma vanemaid siis kui nad enam ise ei jaksa mõningaid asju teha.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:43
Soomes on õnneks head vanadekodud, kus aidatakse...Mul pole kellegi abi vaja...Ma võin abi võtta laenuna, aga mitte kohustusena minu suhtes..Olen seda ka lastele öelnud..No annaks jumal, et sandina elama ei peaks--see oleks parim!
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:48
Sirruke see on inimlik ja täiesti normaalne. Sina oled ju omad lapsed elule aidanud. Ilma sinu hooleta oleks nad hukkunud. See on kõige loomulikum ja kõige vähesem mida lapsed saavad heastada emale ja isale, kes on neist inimesed kasvatanud.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:49
Soome,soome,soome,minagi olen soomes ehkki ma seda õigeks ei pea,kodu on eestis ja sinna jääb,seal on mu lapsed,keda igatsen.
Paljud räägivad,kui tore ja hea neil on väljamaal,olen näinud selliseid,mitte vaid siin aga kaugemal,tegelikult tunned vaistlikult ära,et sel inimesel hing nutab.
See on fakt.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:52
Raitsx--selles sul on õigus, et hing nutab taga oma kodumaad--Aga mu hing nutaks veel rohkem, kui ma tean, et segan laste elu..Lastel on ju ka oma elu ja oma pered..Ma olen küll viimane, kes seda rikkuda tahaks! Mina näiteks ei võta ka ühtegi lastele antud laenu tagasi!
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 23:57
Mismoodi sa oma laste rikuks,kui oled eestis???????
Oleks vanaema,mitte kusagil vabandust karupersses,et saaks pensioni välja teenida.
Mul isiklikult on enda ees häbi,et soomes olen,miks selle jätan enda teada.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:01
No mis vahet on, kus ma olen, kui enamus lapsi ka maailmas laiali...Mul ka enda ees häbi et soomes olen--aga ma pean pensionini vastu veel..Pole palju jäänud..Aga laste juurde ma iial elama ei lähe--ma lihtsalt armastan neid liiga palju selleks ja ma ei leia et lapsed on kohustatud mu eest hoolitsema..Pigem eutnaasia
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:01
Sirru, lapsevanematena me anname ja kui on aeg meile anda, siis annavad lapsed selle tagasi. Ma arvan, et vanem ei saa olla lastele koormaks. Ikka saab ju midagi kasulikku teha ja ise vastu anda oma panus. See on normaalsete inimeste suhtes. Loomulikult on olemas hulle inimesi, kellega pole võimalik koos eksisteerida. Minul oli selline ema. Ja nii nagu tema nägi vaeva, et mind kasvatada, siis nägin mina vaeva, et talle pakkuda armastust ja hoolivust, kuni viimse hetkeni siin ilmas. Ja ma ei arva et tema oleks minule võlgu või mina temale.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:06
Vot minu suurim foobia on just see, et ma lastele aidata ei jääks...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:08
Sirru anna andeks aga sul nagu mingi viisaastaku plaanide täitmine oli kuldsel veneaal.
Mnjah eks igayhel omad veidrused.
Mina näiteks ei tahagi pensionipõlve näha,elus kõiksugu asjad läbi elatud,kaotada pole midagi.
Ka vaenlasele ei sooviks seda.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:09
Sirru seda nimetatakse ameerikas perekonnaks
Ma loodan et igas teises riigis ka. Kui on ühtekuuluvuse tunne ja südamesoojus ja head suhted siis on see normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:12
Ehk on sulle hoopis yhte head meest vaja,kes sind korralikult läbi raputab,siis ehk kaovad foobiad minema ja hakkate koos sinu talu saaremaal edendama.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:15
Ma jah olen vähe imelik ja omapärane--ma tean seda..Viisaastakust ma ei tea midagi--ma lolle asju koolis õppida ei viitsinud Mul on lihtsalt oma nägemuseed asjadest..No kasvõi see, et igaühega ikka ei seksi Ma pole selline liikuv kuju, keda igaüks panna võib..Kuigi siin IHA-portaalis jah lubad nii mõnelegi Seda ka selleks, et nad mu rahule jätaks ja ootele jääks, mil ma tulla kavatsen--kui üldse tulen Kellest mina lugu pean--see on mul skypes olemas ja ma suhtlen kui tahan ja viitsin
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:20
Ma räägin aiast,sina aiaaugust.
Yhesõnaga pipar oled
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:24
No mitte just igaühele pole ma pipar
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:27
Kui inimene on võtnud endale kindla sihi, et tema lastelt abi vastu ei võta, on see tema enda otsus. Mina tahtsin elda, et ei pea olema nii jäärapäine, kui oskad noortega koos olla ei pruugi see kooselu üldse olla halb ja vaevaline. Keegi ei ole kellegile tüliks, vaid see on koostöö. Mina küll austan meie teist vanaema, kes lapsi hoiab, kui vaja ja ma olen ääreltult tänulik temale. Ja kui peaks kunagi temal abi vaja olema olen ma esimene, kes talle seda osutab.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:36
sheeba--ma pole jäärapäine--ma olen ka horoskoobi järgi jäär...Vast ma ka kuskil 80-selt tahan laste abi--aga hetkel ma mõtlen nii, sest ma olen omast arust veel noor..Ja nagu arst ütles töötervishoius käies, et mul tervis nagu 20-sel plikal...Nii et aega on selle kiire vananemisega.. Ma tean meest, kes rõhutas mulle, et ta on noor--alles 40 Aga ise paistis 10 aastat vanem välja ..Ja kui purjus--siis veelgi vanem minust ja ainsad uudised, mida kuulas oli vikerraadio ja päevauudised..Nii et Parma arvamus, et vikerradiot kuulavad vaid penskarid--ei pea paika Ma ikka kuulan tõmpsu ka ja vaatan ka seebikaid, seriaale..loen elulisi asju ka lehtedest..
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 00:39
Aga siis sa ei peagi veel laste abi vastu võtma, kui ise hakkama saad
Meil oli diskussioon, kus vanemad enam ilma abita hakkama ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 01:12
Sheeba - Mul oleks praegu Sinu abi vaja, mitte siis kui ma pensionil olen
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 01:18
sa kivine mees ei kuulu ka minu perekonda
mis abi sa minult loodad saada? Sexi kohe kindlasti mitte. Selles osas on minul kõik olemas ja rohkemgi veel
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 01:51
Miks Sa arvad, et sexi... ma olen muutunud mees - tänu Uthale olen ma täiesti uuesti sündinud - Utha oli see, tänu kellele mu silmad lõpuks avanesid - EI OLE MÕTET LIHTSALT TÜHJA NIKKUDA, elus on ka palju tähtsamaid asju
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 06:42
Hr Kivi,ega sul pole kaksikvennal siin kontot?
Tundub sarnane jutt,nimi oli vist mingi loodusmees või oli see looduspoiss,ei mäleta täpselt
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 06:47
ma tean. pärast mind ei ole ükski mees enam endine
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 08:04
no utka,seda tahaks näha.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 08:07
tahad näha mida?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 08:55
loe oma eelmist kirjutist.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 11:07
Utha- sinu puhul tuleb olla ettevaatlik juba eos võtad meestelt isu ära
kas sina isiklikult erutud sellest?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 11:22
Hr.RAITSX - ma pean Sind kurvastama - mul ei ole siin ei venda ega ka ühtegi niisama tuttavat... ju siis on minusuguse väärastunud mõttelaadiga inimesi maailmas rohkem...

IMEJAVELTS - Sul on tõeliselt hea nimevalik... ja ma ei ironiseeri - PÄRISELT

RISTO18 - Ma ei tea kui palju UTHA isiklikult erutub aga mind erutab ta tõsiselt... Selline koolivormis, kahe patsiga selkatüdruk
˅ näita rohkem ˅
2014-04-26 11:58
ma arvan, et see sõnum, et sinuga ei ole midagi peale hakata, toodi sulle juba palju varem kohale, aga meelde millegipärast jätsid sa endale minu. miks?
sinu ema võib-olla märkab sinu erilisust ja rõhutab seda, kui suur ja tugev poiss sa juba oled, sulle kogu aeg, aga naised...miks nad peaksid sind erilisemaks pidama kui seda teised ahvid siin on?
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
8