Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2014-04-25 09:44
seda küsimust ei saa lahendada selle lähenemisnurga alt, et naised ei taha seksi.
väga vale lähtekoht. vale väide, valed teadmised. küsimus tuleb ümber formuleerida ja rääkida sellest, miks nad siin ei taha, miks siin see neid ei huvita, milles viga jne.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 09:44
ei ole see elu nii mustades toonides.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 09:52
idioodi jaoks on elu alati ilus.
mida sa ise siis välja pakuks meestele? lülitage mõtlemine välja ja käitumine autopiloodile? mitu kaebust tootab veel oma järjekorda.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 10:07
Elu on komöödia neile, kes mõtlevad ja tragöödia neile, kes tunnevad.

Teemasse. Kui seksist ja selle saamisest tekib kinnisidee, on midagi väga valesti. Olen sellest ka varem kirjutanud. Kui inimesel on kõht tühi- ta sööb. Või ei söö. Aga ta ei käi kurtmas, et üks pood on kinni ja teises on kõrged hinnad ja kolmandas pole lemmiktoitu.
Söö ja ole rahul. Või ära söö. Isegi nälga ei sure päevapealt, seksinälga ammugi mitte. Mis tegelik probleem on? Millest puudu, mida tahaks lahendada? Seksivajadus pole kunagi lihtsalt iha. Iha on loomalik, inimene vajab lähedusetunnet. Otsi partner. Kui ei leia, siis selle primitiivse rahulduse saamisega peaks inimene ise hakkama saama. Kõike ei saagi kohe, kui soov tekib
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 10:08
Utha, see "idioodi jaoks on elu alati ilus" oli muidugi karmilt vastatud, aga päris hea! Ja eelnenud kahe teksti kohta ei saa ka väita, et Utha midagi valesti ütles. Pealegi olid seekord tekstid piisavalt lühikesed, et raatsida aega raisata nende lugemiseks!
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 10:21
täpselt nii, karvased.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 10:40
Nii, et ühesõnaga ole vait või maksa pappi, kui seksida tahad. Kui probleemist ei räägi, siis ei ole ka probleemi.
Taipohh kui mõni naine vinguma tuleb siia, et mehed on sellised ja sellised jablaalbaa... kohe saab kesta.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 10:51
ma vaidleks parmale vastu - anna ise ja sulle pakutakse vastu....
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 10:51
Mis on probleem? Randmed haiged?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 10:52
lisan siis.
see ei ole päris täpne järeldus. on väga hea, kui probleemist räägitakse, aga samas tuleb tunda seda probleemi, millest me räägime ja miks me seda teeme.
rääkimisest on abi/kasu siis, kui sellest ka midagi vajalikku välja võtta kellelgi enda jaoks on, kui seda teavet millegi jaoks ära kasutada saab. enamasti saab, aga seda ei kasutata.
vastuvõtt 0 kuni +......mingi number, aga tulemust ikka ei ole. õppimise vajadust ei teki ka, sest see võtaks veel aega, aga aega ei ole ja aja võitmiseks leiab alati mingi kergema alternatiivi - võtad seksi nagu sa võtad kiirlaenu vms. tulemusteta rääkimine kaotab oma mõtte.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 10:58
tahtsin ma jõuda selle mõtteni, et kui ainult rääkida ja sellele midagi (mingeid muutusi esile kutsuvat tegevust) ei järgne, kõlabki see nagu vingumine.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:00
Parma, ma olen küll täheldanud vastupidist Kui mees tuleb kurtma on naised kohe kõri kallal Sest mees peab jääma meheks, ka siis kui tal on paha tuju ja hing täis

Tolerantse inimesena olen ja jään seisukohale, et teemas pole probleem mitte see, et sexi ei saa, vaid pigem, et meeldivad naised on keeldunud. Ja igasse urgu oma hiirt ka ei taheta toppida. Või on teemaalgataja läinud sõprade praalimise ohvriks, vaevata sexi leidmise osas iha saidil. Lootis lihtsat saaki, aga pidi pettuma, sest nii kerge see polegi. Ei tea, pole isiklik probleem ja oma pisikest peakest sellega ei vaeva.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:06
mees peabki jääma meheks ja naine naiseks. sugu ei anna veel kellelgi privileege, küll aga on mõlemale võrdselt võimet mõelda ja tegevusi ennetada.
kui tulemust ka sellele oleks, ma ei räägiks.
miks headest inimesetundjatest mehed ei vingu? miks ei vingu mehed, kes oskavad suhelda ja suhteid juhtida? mehed, kes saavad seksi?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:10
need naised, kes head seksi saavad, ka ei vingu
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:12
nii ongi, naabrineti. puudub põhjus rahulolematuseks
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:14
Neti, võtsid sõnad suust

Lisaks, head inimesetundjad ei karga igal võimalusel oponendile kõrri ja ei hakka verbaalselt teda sõimama.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:14
mudugi on ka vinguvaid naisi, aga kõik juhtub mingi põhjusega ja neid põhjuseid tuleb uurida. sama meestega. kui see jäetakse tegemata, ei olegi rääkimisest midagi kasu ja vingumine kestab edasi.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:18
Ma olen nõus, et annad ise ja antakse vastu. Küsimus on, et kes ennem PEAB andma?
Kas see PEAB alati mees olema?
Ja miks vinguda üldsegi ei või? Kui mul on probleem, siis sellest teavitamine tehakse vingumiseks?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:19
Tegelikult on aastatega areng olnud selline, et mida nooremad mehed, seda vähem oskavad nad endale pruute sebida ehk "ära rääkida"!
Ma ei lõuguta niisama vaid vaatan oma sõprade poegade pealt. Noored kenad sportlikud kutid vanuses 18-25 ja ainult affikarjaga ringi liiguvad ning ei ühtegi parti pundis!
Käivad kossu vahtimas, vahivad kuskil telekast jalkat, isegi sünnipäevadel, no kurat pruute pole!!!!
Nädal tagasi juba sõber vihastas ja ütles oma 24 aastasele pojale, et kurat lõpetage juba ükskord need pedepeod ja hakake naisi sebima. Aaaaaaaaaaaaga eiiiiiiiiiiiiiiii............ainult sõbrad
Ükskord tahaks ju vanaisaks ka saada!
Poisid kaebavad, et praegu ei pidavat tibid muidu jutule võtma, kui pole Viimsis maja luksusaotot jne. Ei ole see asi nii, me ju näeme, et nad isegi ei ürita! Loffikari kas peame nüüd meie vanamehed hakkama poegadele pruute koju tassima?!?!?!?
.............mmmmmmmmmmm iseenesest hakkas see viimane mõte mulle juba täitsa meeldima.........
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:21
parma, ole tähelepanelik
2014-04-25 10:58:04 loe seda postitust
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:21
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:27
hmmm...et kes esimesena andma peaks?
ma arvan, et see, kes tunneb, et miskit vajaka jääb. panustad ise rohkem, tajub seda partner ja annab omakorda panuse....kui partner aru ei saa ja ainult tarbib, siis on vale partner....
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:27
Üks isik võib teha midagi aga siis tuleb järgmine ja lõpuks näebki see välja et vingutakse. Vingumine on tõlgendamise küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:34
kui ühel ja samal teemal (samas küsimuses) ühel viisil rääkida ja mitte siduda see ära eelnevat räägituga, kui mitte siduda oma mõtted ja teod ära, siis võib tõesti keegi näha seda nii, et vingub lihtsalt, aga ei tee. ainult sõnad.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 11:54
Enne tuleb ikka partneriga rääkida asjast. Niisama panustamine võib tühja joosta ja asja hullemaks tgemine. Ah krt rääkimine on ju ka panustamine.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:02
ühesõnaga. lühikokkuvõtte siis oponentide jutust. tahad seksi, aja suurt mulli- naised on potsatajad, usuvad igasugu kamarajura. tahad seksi, olgu kapis ruumi ka teiste leibade jaoks, naised tahavad küljesoendust. tahad seksi, ole valmis "saagimiseks", ise midagi vastuütlemata, kuna mees peab meheks jääma ja tujutsemine ei ole lubatud.
ja kui põhimõtteliselt enam mulli ajada ei taha, (isegi kui oskaks), lebadele ruumi teha ei taha ja omi tujusi kah vaka all hoida enam ei taha, siis istu kuival ja viljele käsitööd.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:34
mulli pole mõtet ajada. usu ikka ise ka sellesse, mida teed. ja naudi seda, mida teed
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:37
Seda mulli tuleb ainult esimeses kirjas rääkida. Edasi ei ole vaja. ja kui on edasi ka vaja ajada, siis pole mõtet .
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:39
mullil on see omadus, et läheb plaksuga lõhki.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:41
Las ta läheb lõhki, selleksajaks on tibin juba käevangus ja käib sügav silma vaatamine.
Pärast saab alles aru, et oli reklaami ohver aga no mis sa hädaga teed.. onju.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:41
esimeses kirjas... mind ajavad suisa naerma ankeedid, kus on kirjas "olge originaalsed" ja "paarilauselised kirjad tähelepanu ei saa". johhaidii, iga viidikas soovib, et esimeses kirjas, teda ennast teadmatagi, kirjutataks talle tema maitsele vastav novell või lausa romaan iga mees peab varjatud Tammsaare ja hiromandi ristsugutis olema või? samas pole ju kindel, kas need originaalsuseihalejad üldse elementaarset tekstist arusaamiseoskust omandanud ongi, lõpuks pilludki siis pärleid sigade ette ja tolku ikka mitte mingisugust
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:46
jeerum, no misa neist pärleist siis sigadele ometi...?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:48
Teate mis, mehed. Naine annab kätte küll. Siis, kui ta ise ka seksida soovib. Mitte lihtsalt mängida, õrritada, enesehinnangut upitada, sõbrannadele esineda jne. Ega meeski kõigi naistega ei maga(erandid kinnitavad reeglit ). Ei pea kõigile naistele romaane kirjutama ja tonnideviisi roose tooma(insp. eilsest Genka esinemisest saates"Laula mu laulu" Elus lihtsalt on nii, et kui on määratud, siis tuleb. Ja kui ei tule seekord, tuleb järgmine.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:52
ma küll vastan ka paarilauselistele kirjadele ja isegi emakonide keeles olen pikki kirju vahetanud..mõlemad emakonides..Tihti on aga nii, et kolime skype, et seal mugavam suhelda ja siis hakkab pihta--skypes jube MASENDAV perepilt, mitte alastipilt...Jeerum--mu skype ongi ju peamiselt perega suhtlemiseks, mitte enda näitamiseks ..ja siis hakatakse sõimama,ravile saatma jne..No ei teki tahtmist sellisega kohtuda--veelvähem ma tahan sellisega seksida
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 12:59
Mees tahab reeglina rohkem seksi kui naine. Mis selles halba on? Kel janu, sel jalad. Olgu mees või naine, koju kätte ei tule midagi, kumbalegi poolele. Asi läheb tasakaalust välja siis, kui üks pool(ma nimelt ei ütle, et see on mees just) sätib ennast mugavustsooni ja siis kurdab, et ei tulda ja ei olda ja ei taheta seksi. Lahendus -lihtsalt mine välja enda turvalisest tsoonist ja suhtle. Riski tõrjutud saada. Äkki ei saagi?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 14:45
oponeerin. naine tahab samavõrd või isegi rohkem tegelikult seksi kui mees. lihtsalt libakristlikud moraalinormid ei aksepteeri seda ja sestap surutakse seda alla.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 14:49
olgu, olen nõus sellega, et mitte kõik naised. nii nagu ka mitte kõik mehed muuseas.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 16:08
Kallid inimesed ! Vaadake, on olemas Rate, facebook... jäätisekohvik Vigri ja Ringclub
Ma oma lolli peaga ja fotode järgi arvasin, et IHA ei kuulu samale reale jäätisekohvik Vigriga ja Ratega
Sorry, nüüd olen targem - IHA on viimane koht "kepijutu" ajamiseks Tavalises pubis, ütleme peale mõningaid kokteile, lähevad teinekord jutud ropumaks kui IHAs. Naised - käige kinos ja kohvikus... ooperis ja teatris - orgiad on minusugustele nõrgukestele...
Otsige omale ikka "tõelisi" tsigitte
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 16:16
irw,kivi, väga hea
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 16:25

Issand, ma kohe suren, kui seksi ei saaaaaaa
N.b. räägin iseendast
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 16:29
Kiviriist, Ratest on kergem saada seksi, sest seal on vähe jobusid kes kohe esimeses kirjas seda nõuavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 16:35
Vaatasin praegu kuulutusi - 21a.tütarlaps otsib 18-20a. püsipartnereid grupiseksiks ? ? ?
Ega teisedki soovid ei olnud lahjemad Mis teha... tundub, et 18a. inimesed on otsekohesemad
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 16:41
TEISITI - Umbes nii ma ma mõtlesin jah
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 16:48
Kes meist poleks marssinud sisse nooblisse restorani...ja hiljem sealt pettununa välja tulnud? Mis kuradi vahet seal on, kus sa oled?! Varem või hiljem langevad ikka maskid. Kes saab, kes jääb ilma. Eile kutsus minu fb- sõber mind trehvunksile. Ja iha- sõbralt oleme saanud teatripiletid- tervisi lõunaosariikidesse! Elu on mäng ja mäng on elu. Eksperimenteeri.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 16:50
Jäätisekohvik Vigri leiab nüüd üles nimetusega Lost Continent. Täiesti tavaline pubi.
Näoraamat on kolleegide, sõprade ja sugulastega suhtlemiseks. Rate'is peaksid vist möllama teismelised. Ei tea, pole kogemust. Aga ühes nö korralikus suhtlusportaalis sain mina jälle sõimata, kui jutu sisse lipsas sõna "kirg". Ihas ollakse ikka ausamad ja otsekohesemad. Osad kahjuks on ka vulgaarsed. Aga see sõltub intelligentsusest.

Ring Clubis peaks ju orgia püsti panna saama küll. Täna ju reede õhtu
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 16:53
Preili TEISITI on oma tutvumise eesmärgiks märkinud SEKS, EKSPERIMENT... ma ei saa aru kas selle eksperimendi all peetakse silmas eksperimenti inimeste närvidega või...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 17:01
CUCURBITA - Vulgaarne ? ? ? Pigem otsekohene
Mul siin ümbruses elab palju rahvast vanuses 13...14... Kui Sa kuuleksid kuidas nemad tüdrukutega suhtlevad siis peaksid mind härrasmeheks Ega tüdrukud ei jää ka alla Eksivad need kes arvavad, et need on ainult nende naljad - EI OLE
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 17:09
Ühes teises teemas sain ma mõne aja eest korralikult sakutada, kui kirjutasin, et vitt on vitt mitte kiisuke jne. See piiritunnetus ei ole teps mitte alati intelligentsiga seotud. Pigem on see kontekstis kinni, kas meelitamiseks või asja kallale asumiseks(ninnu-nännu ei vii küll sihile), MINU arvates.
Mida siis arvata sellest, kui lugupeetud (nais)-õppejõud ütleb eelseisva eksami kommentaariks:"Ma annan suhteliselt kergelt kätte!"
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 17:12
seda et ta annabki kergesti kätte, mis seal siis ikka. õppejõud kah inimene.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-25 17:14
2karvast - No ei tohi otse rääkida... ma vabandan aga mina ei kujata ka ette, et naine kasutaks sõnu tussu, suguühe, noku, pepu...
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8