Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2014-04-24 08:17
Huvitav on see, et kuigi portaali nimi on IHA, ei taha siin keegi seksida
Siinsed naised tahavad kõike muud - kellel on huvi minna kontserdile, kellel on lihtsalt raha vaja...
Kui ka väikest viisi seksist juttu teed, siis mõni sõimab suisa perverdiks
Lihtsalt tutvumisportaale on ju küllaga
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 08:36
Kummaline--kas iha portaal kohustab seksima?? Iha pole ju seks...Tuleb sul endal otsida see õige seksiportaal..
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 08:38
On tõesti mõnusamaid võtta, kes siis ikka kiviriistaga seksutada soovib...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 08:46
Jah, Sirruke - Sul on õigus - IHAks nimetatakse seisundit, kus on raha otsa saanud või tahaks kontserdile minna

LUISALUISA - Sa ei ole kiviriista proovinud lihtsalt - kui tunda saad siis mingeid "pehmemaid" asju enam ei taha
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 08:55
Ma olin 2 nädalat Eestis--mitte keegi ei tahtnud ei kohtuda ega seksida
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:02
mõttetu läbi sõõrmete õhu välja puhumine
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:03
OLID ? ? ? Mis Sa enam ei ole siis või ?
See küll jama - kaks nädalat tahtsid seksida aga mehed ei olnud huvitatud
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:06
Vot just,Kiviriist Utha--kellele see öeldud oli ja mis tähendab su postitus maakeeli..Ma eriti nendest vihjega asjadest aru ei saa..
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:06
Utha - mul jäi Su mõte arusaamatuks - mis asi on "õhupuhumine"... minu mure, et keppi ei saa või
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:10
muidugi jäi arusaamatuks. muidu ei oleks sellele järgnenud küsimust.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:11
Loomulikult on see sinu probleem....kelle siis veel....selle iniseva teemaalgatusega kiskusid veel rohkem endale vett peale
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:21
Utha,selgita palun miks naised ei taha? miks sina ei taha?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:25
Luisaluisa - isegi kui Sa pead seda "inisevaks teemaalgatuseks" - lahkun ma siit portaalist üsna pea
Mul ei ole aega siin mitu nädalat jantida - kurat, Rates on ka tõsisemad "sekspommid"
Iha paistab olema süütute, kristliku kooli tüdrukute portaal
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:31
meelsamini ignoreeriks rumalaid küsimusi, tänan.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:37
Utha-paraku vastus veelgi rumalam.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:41
Teemaalgataja, soovid sa ehk täpsemalt kirjeldad probleemile eelnenud aega, tegevusi, otsuseid jne...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:47
väärt point, Christel. sellest oleks pidanud alustamagi.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 09:53
Christel Ega siin ju väga palju võimalusi ei ole - kuulutused ja "Otsi kasutajat"
Ja ütlen ausalt - alles täna ja siin kasutan ma "sellist" sõnavara - enne mängisin hästi hoolivat ja "teatrihuvilist" noormeest
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:09
"ütlen ausalt" ja "enne mängisin..." - kas sa näed siin ebakõla oma mõtetes?
küsimus võibki selles olla, et sa mängid kedagi teist, kellel pole neid huvisid või ei tea sa isegi täpselt, mida sa tahad ja kes sa oled. võib-olla hüppad ühelt mõttelt teisele kogu aeg, ei keskendu piisavalt. püüule manipuleerida kellegagi eesmärgiga teda oma tahtmist tegema panna reageeritaksegi tavaliselt millegi negatiivsega. kellelegi ei meeldi manipuleeritav olla. kui ausus ja hoolivus on sinu jaoks probleem, püüa enne endas ausus ja hoolivus üles leida.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:32
Utha - ega Sa juhuslikult Raja tänaval arvel ei ole ?
Mulle tundub, et ka lihtsast eestikeelsest tekstist on probleeme arusaamisega
Ja veel niipalju eelmise kirja kohta - valdav osa meestest tahab nikku - lilled ja kommikarbid ja möla "tähtedest ja kuust" - see käib etenduse juurde
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:36
Kiviriist ära ole nii loll et siint seksi otsid se on siin nagu loterii 10 tuhandete seast enamus on varikontod kes teenivad kümmnete pealt aga jõudu ja jaksu sulle
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:39
Ei no, sellise mehe mõttemaailm jätab teda tõesti pikalt kuivale
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:40
On vist olemas lõbunaised-prostid...Milles probleem`?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:41
To:Kiviriist

Ära keskendu liialt sellistele ankeetidele, kus laialt ja pikalt kirjutatud, milline peab olema mees, millest unistatakse jne. Samuti panevad paljud tutvuse eesmärgiks küll seks, aga mõeldakse seksi püsisuhte all.
Soovitan vaadata ankeete, kus kasutaja kohta käiv info on napisõnaline, või puudulik. Siin on palju abielunaisi, kes soovivad vaheldust, mitte püsisuhet ja selliseid ankeete võiksid piiluda. NB. See pole minu mõte, vaid sõbra, kes siin vaheldust otsib. Ehk siis ei garanteeri, et see sulle edu toob.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:43
Ikka ja jälle üritavad daamid analoogsetes teemades väita, et siin IHAs olemine ei tähenda veel seda, et kõigiga kohe valimatult sexima peaks.
Ausõna ei pea kõigiga ja mittttttttttttttttekeegi ei suudakski ju seda! Kuid te proovige vähemalt, kui päris kõigiga ei jõua ja isegi pooltega tundub kurnav, siis vähemasti 10% peaks ju ikka suutma! Ja seejuures saate ju isegi ka suht tiheda sõelaga valikut teostada.
..........rääkida aga, et otsin vaid üht ja õiget on siin portaalis küll selgelt nõrk esitus.............
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:45
Christeli küsimus on hea. aga andku naised mulle andeks, mis teile teemaalgataja suhtes arusaamatuks jäi?

iseasi, kui meeldivalt ja ahvatlevalt kiviriist naistele oma soove serveerida oskab....sest ammuteada tõde ju see, et pole olemas naist, kes ei anna, on vaid mehed, kes küsida ei oska...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:45
mingid tartlaste imalad naljad? kas tähelepanuhäirete ja ägenevate hüsteeriahoogudega närviliselt tõmblevaid mehi seal ka ravitakse? või sobib lihtlabane rumalus diagnoosiks paremini?
minu meelest pole siin midagi arutada. tavaline "mina ja maalim" teema. minu poolt teema läbi.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:47
......loota ju võib..............
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:49
luukera, kui sina teaks, kuidas seda üht ja õiget leida, siis sa juba tegeleksid tema otsimise, mitte sellest targutamisega nõrk on see, kes püüab väita, et teda see teema ei puuduta puudutab ikka küll. igat üksikut inimest.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 10:53
Tunnistan pattu, et tõesti ei tea kuidas üht ja õiget leida, sest pidevalt on neid õigeid ja kõigeõigemaid hullumaja kui palju.
...........aga teema tundub siiski ju huvitav?!?!??
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:07
luukera, kas tundub või on? miks su küsimused ebakindlad on?
sulle võib tunduda. ei laida maha, et mingi teema see ju on, aga mis on sellise väljaelamise mõte? sest midagi muud peale väljaelamise ma ei ole näinud.

inimesed tulevad siia isiklikke asju ajama. midagi otsida siit on ka igaühe isiklik asi.
kui keegi leiab, et tema jaoks see probleem on, et (just)teda ei vajata ja (just) tema tähelepanu ei saa, siis mina suunaks sellise isiku enne nupule vajutamist tegelema sama asjaga, millele juba Christal siin eespool viitas. alustagu sellest.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:19
Puhtsüdamlik ülestunnistus minult.
Tegelikult ma ausõna ei viitsinud ega üritanudki tõsimeelselt teemasse süveneda vaid eelmiste postitustega panin lihtsalt hommikust "Luukera" nii nagu ma seda ju ka korduvalt enne teinud olen. Seega palun ärge mu eelnevatest kirjutistest suurt sisu püüdkegi leida.
........Kui tõsimeelselt, siis Utha Su viimases postituses on muidugi uba sees täiesti olemas ja ma ei vaidlegi, kuid hetkel pole ma ise sellel lainel, et teemat tõsiselt lahata.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:19
Kallis teisiti Üks mu ammune sõbranna (26a.ja mitte internetist) kurtis, et ei saa enam viimasel ajal orgasme ja "leppisime kokku"
See, et seks "soo jätkamise eesmärgil" ei ole meile - asi peaks olema "gramm" põnevam - sellest me saime mõlemad aru
Ära minu "kuivalejäämise" pärast eriti muretse Mina kavandan selliseid ettevõtmisi, et Sina, kallis, oled selliseid asju ainult filmis näinud
Aga kui tahad päriselt näha anna teada
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:24
Mulle tundub, et Utha on lihtsalt mingi tähenärija - ükskõik mida keegi ütleb, läheb nokkimiseks... ja mitte teema enda vaid väljendusviisi üle
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:28
luukera. kui küsimus on selles, et mitte keegi (isegi mitte teemaalgataja) teemat väga tõsiselt tegelikult ei võta, mida kuradit siis kiunuda sellepärast, et ei ole miks peab mittetõsiselt võetavaid teemasid tõsiselt võtma ja teemaalgatajale keskenduma. aga seda siin endale nõutaksegi nähke mind, vaadake mind, ma olen ka olemas
juba paari postitusega tuli välja, et teda ei huvita teadmine, kuidas saaks paremini ja miks nii on, vaid see, et saaks rääkida sellest, mida pole. mõttetu ju.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:32
Utha - minu jaoks on teema väga, väga tõsine
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:33
paras sulle
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:34
Selles suhtes olen ma nõus, et väga paljude siinsete teemade jaoks on juba olemas kunagi ammu tehtud Läbustamise Mõttetu Teema!
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:37
Utha- oma eesmärgi teemaalgataja saavutab.
tähelepanu ja heal juhul ka seksi.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:43
tähelepanu saab, aga seksi sama strateegiat kasutades mitte kui raha on, saab ehk ka
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 11:56
Teemaalgataja väga isiklik probleem

Probleemi olemusele ju tegelikult ei pööratudki tähelepanu vaid koheselt kaks laksu teemaalgatajale vastu vahtimist ja kui sellest veel ei piisanud siis jalaga muadesse kah Tuled siia foorumisse oma muret kurtma

Aga noh, eks see kahjurõõm ole ju kõige suurem rõõm
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 12:02
jah. said omale uue kliendi, sheeba. tegele palun temaga sulle meeldivad nõrgukesed.
minu meelest ei ole siin teemas midagi valesti öeldud ega ole seda teinud ka teised naised kes saab aru, see saab.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 12:04
Utha - mina tahtsin kõigest TEHA NIKKU - ma ei tulnud siia peenutsema ja Sind ooperisse kutsuma
Vahest on mul tunne, et naistele ei olegi seksuaalset rahuldust vaja - SEDA TULEB NEILE LAUSA PÄHE MÄÄRIDA
Kui Sinusugune läheks kuskile swingerite- või teise sexiklubisse, visataks lihtsalt välja uksest oma selkatüdruku jutuga...
Kurat, ma küsin siis konkreetselt - mil moel on Sinu möla siin seotud sõnaga IHA- seksikate inimeste kohtumispaik ?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 12:22
Ma kommenteerisin situatiooni koomikat.

Kindlasti ei ole see portaal kirikukooli tütarlaste kogunemise paik. Kindlasti leiab siit sexi, paraku on vaja selleks aega raisata. Ükski hea asi ei tule iseenesest vaid ikka raske tööga.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 12:31
eneseteadlik, täiskasvanud naine oskab teenindada oma soove, seda kindlasti oskab kasutaja Utha,
teemaalgataja, miks sina oma mehelikkusega oma soove saavutada ei suuda, kui ei toimi plaan a, siis tuleb muuta strateegiat, lähenmisnurka, no jah, ehk tuleb osata teatud isikute puhul oma rahakotiraudu paotada, milles su tegelik probleem seisneb?
ühes võib kindel olla, täiskasvanud, kõrge enesehinnanguga naine ei vaata äpude meeste poole rohkem, kui see esimene pilk..lihtsalt liigutakse edasi, jõuliselt, teadlikult, nii jääbki võimalus nõrgukesele mehehakatisele osta raha eest teatud teenuseid!
mis siin nii keerulist ometi on?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 13:03
Hulk inimesi on täna vale jalaga voodist välja saanud ja maksab maailmale kätte? Ärapanemine käib hoogsalt.

Teemaalgatajale siiski teadmiseks, et ka seksiportaalis ei saa keppi igaüks igaühelt. See IHA portaali nimena ei tähenda, et siin parandamatud nümfomaanid koos on. Küll peaks see ideaalis tähendama seda, et siinsed kasutajad on avatumad seksuaalsuhetele ja valmimad seda tunnistama, et neid köidab seks. Seega kui tavalises tutvumisportaalis võib minna seksini jõudmiseks 3-4 kohtumist, siis siin on sobivusel võimalik saada esimesel kohtumisel.
Sobivusel!
Muidugi on ka siin neid, kes ei anna kunagi kellelegi, kes otsivad lihtsalt tähelepanu ja kellega kohtumine on keerulisem kui kosmosesse lendamine. Nagu ka mingis seksile mitteorienteeritud tutvumisportaalis on neid, kes sobivusel heast seiklusest ära ei ütle.

Iha iseloomustavad veel üsna kõrge enesemüümisele orienteerunud kasutajate arv, meeste massiivne enamus, suguelundeid eksponeerivate piltide rohkus ja foorumi läbustamine. Aga veidigi kannatlikkust omav mees ei tohiks probleemi näha, varem või hiljem kerkib sobiv naine esile, kellega kuhugi jõuda.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 13:10
Luisaluisa, täiskasvanud, eneseteadlik, kõrge enesehinnanguga, oma soove teenindada oskav naine - AITÄHH !
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 13:16
Brillamento - jah, ma olen ka tänaseks aru saanud, et see ei ole virtuaalne punaste laternate tänav
Katsetada ju võis
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 15:01
Enamjaolt on siinses keskkonnas ikkagi rahaeest tegutsemine.
Kui omad palju aega ja kõvat närvi, siis võib ehk ka tasuta hakkama saada....
˅ näita rohkem ˅
2014-04-24 16:07
Või, et ihas ei taheta seksida. Viie ja poole aastaga pole ma siin veel kohanud inimest, kes ei tahaks seksida. Ja ma pole teinud sellest probleemi, kui nad ei taha minuga seksida.
Mõttetu on otsida neid, kes tahavad sinuga seksida, neil tuleb lasta ennast ülesleida. Noh ja seksi küsimine ning enda võimekuse rõhutamine nii kasutaja nimes, piltidel, kui kirjavahetuses, pole just parimad vihjed.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8