Üks lasteaialaps peaks maksma kusagil 200-400 eurot, jõukamate puhul võib rohkem minna. Lasteaia peale läheb 60 ringis, trenni peale 40, toit ja riided 70, sünnipäevad jms veel 10 ... Alla 200 ma ei kujuta ette. Mida vanemaks saab, seda kallimaks läheb, sest mingil hetkel vajab oma tuba (seega suurem eluase, rohkem kütet), oma tehnikat, kasvavad kulutused toidu ja riiete peale, jne. Kui lapsele kommi ei osta ja keskenduda makaronidele ning kalapulkadele, siis saab muidugi veel odavamalt, aga sel lapsel ilmselt hakkab tulema siis tervisehädasid.
Ma isiklikult ei tea ühtegi inimest, kelle netopalk jääb alla 400 euro kuus. Kui ainutl täiskohti arvestada, siis ei tea ma kedagi, kes alla 500 kätte saaks (tõenäoliselt on see summa veel suurem). Aga loomulikult on sellised palgad toimetulekuks kahetsusväärselt kasinad.
Reaalpalga arvutamist ei maksa siin prostituutide teenuse puhul arvestada. Ega prostituudile makstavad summad suurema ostujõuga ole kui teistele teenindajatele makstavad. M6mmikalli tõi aga välja just reaalpalga ehk siis ostujõu arvestuse.