Foorum
2014-03-28 17:50
Defineerigem termini "Sponsorlus".
Kust maalt hakkab sponsorlus kui toetamine ning kust maalt hakkab puhas prostitutsioon.

Roosa saidi kuulutuste järgi tundub, et sponsorlus=prostitutsioon, või eksin?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 17:54
Mõttetu teema
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 17:58
Kuna leidsid selle isiklikult mõjuvana?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 18:13
enamus kuulutajaid,kes tahavad sponsorlust,on ,on prostid,kes seksivad raha eest...minu arvates on sponsorlus see,kui mees toetab sekspartnerit vabatahtlikult...st.naine ei küsi,aga mees tahab maksta partneri misiganes kulutused,kuna naine talle meedib.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 18:58
Seksi sponsorluse alla kuulub kõik mis nõuab rahalisi väljaminekuid.

Alimendid
Laste saamine ja kasvatamine
Flirt klubis - kena naeratus ning kalli millele järgneb jookide välja tegemine.
"tasuta" autosõit suuseksi eest.
Õnnelik lõpp
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:00
Mõningaid iha sõnaseletusi:
Sponsori teema = seks raha eest
Midagi head ? = seks raha eest
Tutvume? = lõppeb tavaliselt seks raha eest lausega
Teeme pidu = seks raha eest.

Kindlasti midagi on veel. Pole viitsinud nende kõiksugu kuulutustega jamada.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:23
Aga vaadake nüüd siis seda asja ka naiste seisukohalt.

Miks peaks ma sinuga sexima niisama Minul on konto ihas omal eesmärgil. Ma ei taha sinu raha mees, aga ikka kirjutad sa et pakud mulle sexi eest raha. Lootes sedasi saada kasutada minu keha oma naudingute eesmärgil. Minul pole ju mingit soovi sinuga sexida. Aga mida saan mina? Lihtne ju sina mees tahad sexi, siis palun väga, mina naine võin sulle ju vastu tulla, aga mina tahan selle sexi eest hoopis saada briljante või mida iganes. Parim viis nende briljantide saamiseks on raha
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:26
Ega ahvatlustele ei pea alati järgi andma.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:31
Ega ei peagi. Muuseas see lause sinupoolt peaks kehtima ka meestele. Ega ei pea kohe kirjutama ilusale naisele, et tahad temaga sexida

See ongi meie turumajadus ühiskonnas tõusev trend. Mul on raha ja ma tahan osta Aga miks ka mitte. Kui on olemas nõudlus. Tänasel päeval ei ole enam prostituudi amet nii põluall. Nimetagem neid samuti viisakalt "klienditeenindajad"
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:32
sheeba36, teie jutu järgi tundub nagu naised ei kasutakski meeste keha naudingute eesmärgil?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:34
Vot sheeba selle kohe seksi kirjutamisega on selline lugu.
Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. Kui mul on siin kaks pilti, siis on kakstuhat sõna juba räägitud ja siis ongi järg juba seksist rääkimise käes.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:37
Parma, aga ilusad koogid poes leti peal on ju ka nii ahvatlevad

soulmates, ütle mulle palun, kui palju naisi kirjutab oma esimeses kirjas mehele "tahan sinuga sexida" ja KOHE
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:46
Umbes 6 naist on nii esimesena kohe kirjutanud.
Aga kookidega on sama lugu nagu tibinatega. Ilusti rivis, vahid ila hakkab tilkuma ja siis käsi sirutub kohe haarama. Sa ei saa sinna midagi teha. No ja siis kuir paks müüja annab laksti vastu näppe. Tavai raha.
Aga reklaam on õuest, et poolmuidu saad head koogid. Aga tegelikult maksad veel hoopsitükkis kolm kooki kinni.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:50
Näed, siin see teema ongi. Ei saa midagi ilma lõivu maksmata
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 19:57
m23tlnnn, sul täitub kolme kuu pärast kaks aastat siin kasutajaks olemisest ja sul tekivad alles nüüd küsimused? mida sa nii kaua tegid
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 20:05
Utha, sa oled siin saidil kindlasti olnud kauem kui kaks aastat, aga ka sinul on küsimusi ja rohkem kui üks
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 20:08
Ihas sponsorlus võrdub prostitutsiooniga. Vahel on ka lihtsalt kerjamine, aga üldjuhul pakutakse raha eest seksuaalse sisuga teenust.

Sellist enesemüümist võib olla laias laastus kahte tüüpi: pikaajalise suhte ja tunnitasu alusel. Pikaajalist suhet pakkuvad naised eelistavad raha võtta ühelt-kahelt mehelt, kes siis saavad nendega seksimise eest arveid maksta ja taskuraha anda. Tunnitasu eest seksi pakkuvad naised ei erine tavalistest prostituutidest, lihtsalt nimetavad oma tegevust paremini kõlava sõnaga.

Prostitutsioon on töö. Mina seda hukka ei mõista, niikaua kuni see jääb ainult tööks ja naine suudab säilitada ka inimlikud tunded. Aga oma tütrele seda ei soovitaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 20:16
Naisena ei soovitaks ma seda ametiti isegi mitte oma vihavaenlasele.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 21:59
Ma olen sellest pikemalt siin rääkinud.
Inimlikud tunded jäävad ikka,normaalsel inimesel ei kao need kuhugi aga hing.......
On olemas nn.eliitlitsid,eks nemad teenivad ja seavad oma elu paika,teine osa on noored lollid,kes unistavad uhkest elust,mida neile keegi kuldsuu lubab,pealegi kusagil Hispaania kuurordis.
Tegelikkus on jubedam,kui te arvata,ettekujutada oskate.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-28 23:53
Utha, sul on õigus - see konto on mul üsna värske. Kui eelmist kontot kaasa arvestada siis ca. 5-6 a. ihalemist külje all. Lõpptulemusena näinud ja teinud nii mõndagi.

Põhjus miks teemaga üldse alustasin on, et kuulutustesektsioon on minu silmis täielikult ostan/müün/vahetan rubriigiks muutunud.
Kuid asi millest ma aru ei saa, kas tõesti sponsorlust taga ajavad neiud siiralt arvavad, et autos suhuvõtu eest 50eur. võtmine ei ole prostitutsioon vaid on sponsorlus kui midagi täielikult muud?

Tegemist siiski maailma vanima ametiga, pole mul midagi selle vastu. Kuid kui asjaga tegeleda.. siis võiks seda ka tunnistada.

P.S. Üks iha neiu kellega kohtusin arvas, et sponsorluse ja prostitutsiooni vahe seisneb selles, et prostituut tegeleb äriga ning äri huvides on ka kvaliteeti tagada. Sponsorluse soovija aga ei pea kvaliteedile mõtlema ega seda pakkuma...
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 00:09
Prostituut ja kvaliteetne seks ... lubage naerda Kutsemeisterlikus võib olla küll, aga kvaliteetne seks on midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 06:53
Ma ise prostituutide teenust ei kasuta, aga see kvaliteedi osa on päris huvitav. Üldse on huvitav nii naise sisemaailm, kes on enesemüümiseni alandunud kui ka äriline pool.

Vabaturul peaks turg määrama hinna ja nõudlus pakkumise. Turgu tasulisele seksile kindlasti on, aga vähemalt kuulutuste tasemel näen ma väga seinast seina hindasid. Kes saab tunni eest 20 eurot, kes küsib 500. Lisaks veel mõned huvitavad tüübid, kes teevad pakkumisi juba tuhandetes (ok, ma saan aru, et neid ei maksa väga tõsiselt võtta).
Noor ja ilus prostituut saab kindlasti rohkem küsida kui keskealine, samas neid ilusaid eriti ei tundu olevat. Ilusad ilmselt suudavad endale püsisponsori leida. Kvaliteet on tunniseksi puhul selles mõttes teisejärguline, et mehe jaoks on oluline välimus ja uue naise saamine. Kui tõesti on naine, kes väga kogenu ja empaatiavõimelisena suudab mehe ennast igas mõttes hästi tundma panna, samas olles keskpärase või alla selle välimusega, siis suudab ta turule püsima jääda ka püsiklientide abil, aga suurem hulk neid noori enesemüüjaid ei võta oma tegevust ilmselt kui pikaajalist tööd. Kiiresti on tarvis mingid arved ära maksta ja hiljem loodetavasti saab midagi muud tegema hakata.
Kui siis tuleb ikkagi pikemalt prostituudiks jääda, nii et püsikliente ei ole tekkinud ja uute otsimine tekitab uusi pingeid, siis kibestumine on kerge tulema Kibestunud prostituut on tõenäoliselt kole nähtus (nagu kibestunud naine üldiselt).

Ihas ei ole sponsorlusel ja prostitutsioonil vahet, öelgu need teenusepakkujad ise mis tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 07:58
Prostituut ei seksi, tema teeb vaid tööd, pakkudes kliendile seksuaalset rahuldust. Seks peaks ikka tähendama mõlemapoolset rahuldust.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 10:01
Sponsi ja prostitusiooni vahe täpselt sama,kui joodik ytleb,ma pole joodik,viina ei joo,joon vaid õllest iga päev täis.
Sellest aru ei saa,miks naised kuulutustes kysivad sponssi?
Mees-naist seal vennad pakuvad ise,kes 200 euri ja rohkemgi.
Võta sealt 1 loll ja viska teist.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 10:42
m23tlnnn - selles küsimus ongi, et kuulutuste sektsioon ei ole muutunud. sisuliselt see palju muutuda ei saa, ainult aktiveerunud vahest aastatega. see ei ole sul tänane ega eilne teema. samad protsessid olid juba 5 aastat tagasi aktuaalsed ning nagu näed - jõus on need teemad kuni tänaseni.
minu küsimuse rõhuasetus oligi viidud aastatele, kui tähele paned ma ju küsisin, miks alles nüüd. kogemustest ma räägingi ju
kasutame siis näiteid, kui sa muidu ei usu:
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=113833
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=11&post=12116
prostitutsiooni mõistest - http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=2&post=131279&page=15&replytopic
jne.

siit nähtub, et sponsorlus oli juba 2009. aastal probleemiks. arutelu sisu eriti siin ei uuene aastatega ega aegu. mida sa sellest järeldaksid?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 11:05
sheeba, utha on siin ainuüksi sisselogituna olnud rohkem kui 2 aastat
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 11:19
mõttetu nokaplagin
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:11
Hoopis huvitavam on see küismus, et miks sellest litsinduset üldse probleem tehakse? Kes sellele vastata oskab?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:40
mitte litsindusest, vaid prostitutsiooni varjatud kujul jätkumisest. vahetub ainult nimi, sisu jääb samaks. seda on enamus öelnud.

kui mitut litsi sa armastanud oled? kui mitut prostituuti? kui mitut mitteprostituuti ja mittelitsi? kas sa vajad neid armastuse pärast või vajad sa sponsorlust/prostituudi ostu seksi pärast?
kui oma vajadused saab katta järjest väiksema ajakuluga järjest väiksema raha eest, siis...
ma usun, et oma raha ja aega kokku hoida tahaks igaüks, kellel seda laialt käes ei ole. ni osutubki valituks see, kelle/mille „tasuvusse“ klient kõige rohkem usub. oskusliku müüja käes on kliendi usk nagu tööriist. eile just oli suur turundusteemaline konverents.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:44
Mis on prostitutsioonis halba? Miks see üldse paha on?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:45
esimest korda kuuled prostitutsioonist?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:46
oh sind Uthat küll.
Jälle ostad,müüd ja vahendad.
Räägi turunduskonverentsist lähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 13:48
kahjuks saan vaid vahendada kolleegide mõtteid konverentsist. rahule jäädi.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 16:57
Pole vaja sõna võtta teemal, millest midagi ei tea. Väga lähedane sõbranna tegi kunagi seda tööd. Siiani ütleb, et see oli ilusaim aeg tema elus. Nüüd spetsialistid, rääkige, et inimene, kes seda tööd tegi ei tea midagi, tegelikult on hoopis....................
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:07
Nõustun eelpool Coya poolt välja öelduga. Kui mees omal algatusel maksab ja ise määrab summa, on see sponsorlus. Kõik muud juhud on prostitutsioon, kui partnerid just koos ei ela.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:12
"oskusliku müüja käes on kliendi usk nagu tööriist. eile just oli suur turundusteemaline konverents." /tsitaat Utha

Kas tänasel päeval siis peetakse juba turundusalaseid konverentse prostitutsiooni paremaks turundamiseks? Et siis nagu konverents sutenööridele
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:17
ei. üks mõte viis lihtsalt teiseni.

googelda, sheeba "Password 2014". müügiga tegeleva inimesena peaksid sa ka asjadega kursis olema.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:25
häbi, kui sa seda ei tea
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:43
Utha, paraku norisin ma sinu mõtteavalduse kallal, kuna kontekst antud alateemas oli väga naljakas. Mul poleks olnud sõnagi lausuda, kui sa oleks oma konverentsi mõttele eelnevalt lisanud, et prostitutsioon, kui ettevõtluse üks vorme vajab samamoodi turundustuge, millest mu kolleegid väga huvitavalt rääkisid. Paraku sinu lausest jäi mulje nagu tegemist oleks olnud sutenööridele suunatud konverentsiga

Miks muidu räägitakse huvitavast konverentsist prostitutsiooni teemas
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:44
Prostitutsiooni teemas oma tööalaste teadmistega hiilgamine turunduse valdkonnas on kuidagi hale, sellepärast jätan ma selle sinu hooleks.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:51
kas on midagi, mille kallal sa vigiseda ei oska?
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 17:54
naised, te vahel on sädet kuhu ka ei vaata, sinnani jõuate te varem või hiljem
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 18:24
Utha,see teema on sinule nagu igapäevane leib meie laual.
miks?vastust sellele me kunagi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 18:43
milliste teadmistega ma hiilanud olen? ei märganud ise.
palun vabandust selle eest, et julgesin töö jutuks tuua ristole vastasin üldse, mitte sulle.
ei mõista su norimist, sheeba. mõttetult nämmutad mu mõtteid üle. sulle jäävad kogu aeg need ette ja leiavad läbitöötamist nagu järgmisel päeval ilmuv ajaleht. mida sa toimetad kogu aeg
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 19:01
Utha, siin sa eksid. Minu jaoks sai teema juba Vabakuulaja kommentaariga otsa. Hetkel oled sina see eilsete uudiste toimetaja, kes kohe kuidagi ei saa lahti lastud.

Oh oled ikka kitsarinaline ja huumorist üldse aru ei saa. Ja iseenda üle sa vist üldse naerda ei oska. Kahju sinust kohe
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 19:04
ei saa lahti lastud nimelt millest? sina tuled norima ja mina olen süüdi?
ms teha, kui ma ei jõunud vastata nii kiiresti. usu, ma teen muid asu ka vahepeal. ei vahi kogu aeg arvuti taga ega jälgi igat rida sinu mõttest
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 19:38
Öeldakse, et amet ei riku meest, aga näe, tuleb välja, et naist rikub. Ja seda just meeste arvates. Naised sõimavad litsideks just neid, kes ilma annavad. Naised ei näe prostituutides konkurenti, küll aga nendes, kellel lihtsalt see püksikumm veidi lõdvem trehvab olema.
Meeste puhul on see prostituutide sõimamine rohkem nagu enesehaletsu.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 20:47
Utha ja sheeba on nagu 2 sõbrannat,keegi on kellegi mehega vallatustega vahele jäänud.
Olge ikka sõbrad edasi,Utha annab nõu ja sina sheeba muudkui myy.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 20:48
minge persse
˅ näita rohkem ˅
2014-03-29 20:54
Idee täiesti loogiline,mida välja pakkusin,sest pean sind Utha targaks naiseks,ilma sarkasmita.
Aga ,et persse saatsid on vähemalt inimese aus vastus,mina aktsepteerin perssesaatmist emmem,kui keegi seda läbi lillede teeb.
˅ näita rohkem ˅