Ma ise prostituutide teenust ei kasuta, aga see kvaliteedi osa on päris huvitav. Üldse on huvitav nii naise sisemaailm, kes on enesemüümiseni alandunud kui ka äriline pool.
Vabaturul peaks turg määrama hinna ja nõudlus pakkumise. Turgu tasulisele seksile kindlasti on, aga vähemalt kuulutuste tasemel näen ma väga seinast seina hindasid. Kes saab tunni eest 20 eurot, kes küsib 500. Lisaks veel mõned huvitavad tüübid, kes teevad pakkumisi juba tuhandetes (ok, ma saan aru, et neid ei maksa väga tõsiselt võtta).
Noor ja ilus prostituut saab kindlasti rohkem küsida kui keskealine, samas neid ilusaid eriti ei tundu olevat. Ilusad ilmselt suudavad endale püsisponsori leida. Kvaliteet on tunniseksi puhul selles mõttes teisejärguline, et mehe jaoks on oluline välimus ja uue naise saamine. Kui tõesti on naine, kes väga kogenu ja empaatiavõimelisena suudab mehe ennast igas mõttes hästi tundma panna, samas olles keskpärase või alla selle välimusega, siis suudab ta turule püsima jääda ka püsiklientide abil, aga suurem hulk neid noori enesemüüjaid ei võta oma tegevust ilmselt kui pikaajalist tööd. Kiiresti on tarvis mingid arved ära maksta ja hiljem loodetavasti saab midagi muud tegema hakata.
Kui siis tuleb ikkagi pikemalt prostituudiks jääda, nii et püsikliente ei ole tekkinud ja uute otsimine tekitab uusi pingeid, siis kibestumine on kerge tulema Kibestunud prostituut on tõenäoliselt kole nähtus (nagu kibestunud naine üldiselt).
Ihas ei ole sponsorlusel ja prostitutsioonil vahet, öelgu need teenusepakkujad ise mis tahavad.