Foorum
1
2
2014-02-26 22:17
Loodetavasti jenka pole võistlustants.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:17
..avastasin veel Su küsimuse "kas habe annab mehelikkust juurde?" Annab. Vähemasti veidi vanemas eas.Vaata kasvõi vanu viikingeid. See vanem iga on vaieldav ja ma pole kindel, kas mina juba sinna kuulun. No igatahes selge on kindlasti aga see, et habe on kindlasti väärikam ja mehelikum, kui sile lõung/ninaalune koos lasteaia-ealise poisikese soenguga (kõrvad sees ja tukk ette kammitud), mis mõni aeg tagasi oli ülipopp, ehk veel praegugi. Igal teisel juba pisut väärikamas eas mehel selline peas.Andke andeks...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:20
Jenka on selline salakaval nimi,mis lubab nihverdada siia sinna,sex nimi muide.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:21
http://www.washingtonblade.com/content/files/2013/06/Tom_Goss_Bears_insert_by_Michael_Key_courtesy_tomgossmusic.jpg
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:24
Appi.. see viimane link on natike juba Tom Of Finland pluss aasta hamburgeridieeti...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:27
Lytta, kasuta otsingut gay bear

Omal riisikol muidugi
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:41
Mind ja mu haiget uudishimu küll...
(lähen vaatan, kas kodus on piisavat tugevat hapet, millega nüüd silmi pesta..)
Aga kui aus olla, siis mõni on päris... hmmm....
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:56
https://www.youtube.com/watch?v=DFvl7_q51ew

Ja ma luban, et rohkem siin teemas sõna ei võta, kisub sodimiseks, vabandust!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 10:21
nail, see on kõik ju hea, mida sa kirjutasid, aga kui sa mu küsimust uuesti loed, siis tegelikult ma ei maininud seal sõnagagi veel mehelikkust. ma rääkisin väärtuse lisandumisest. see-eest oli aga sinu sõnastuses edasi antuna sellest palju abi. see aitas mul näha, et siin on tegemist palju sügavamal laagerdunud väärtustepõhise arusaamaga.
enam ei räägi meeste habetunud põsed mulle mitte ainult mehelikkuse sümboolsusest, selle haprusest, kaduvusest (habeme maha ajades), vaid ka mehelt mehele edasi antavatest traditsioonidest ja mehe privileegidest, nende kaitsest ja kestma jäämisest, teatud kultuurilistest arusaamadest. jõudsimegi väärtusteni.
sa mainisid ära väärikuse, vanuse(ea) ja näiteks viikingid. ilmselt sead sa midagi sellest ka omale eeskujuks.
minu küsimus sulle oli tõstatatud rohkem huvist asjaolu vastu, kas habet kandes või seda mitte kandes kaotaks mees olulisel määral midagi oma olemusest - kas kaoks tema väärtus isiksuse ja mehena, kas mehelikkust jääks vähemaks. sinu vastustest järeldan, et sa arvad, et kaoks ja et see muudaks meest?
samamoodi ma võiks küsida: kas sa tunneksid ennast ilma habemeta poisikesena või ikka tunneksid veel mehena? just enda silmis? isiklikult mina mehisust habemest sõltuvaks ei pea. ma ei näeks selles väga suurt probleemi, kui habet poleks. otseselt midagi mehel küljest ära ei kukuks. või....? mõni peab peenist üldse mehe tunnuseks habemest räägitakse vähem.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 12:39
Ohoo... ärme seda habeme teemat vast liiga süvafilosoofiliseks aja . Kuigi eks sedagi ole võimalik, kui tahta ja kaevata. Minu puhul küll ei maksa erilist sügavat filosoofiat otsida, mina tunnen ennast (hetkel) habemega paremini, kui ilma. Ma ei tea, kas ma just tunnen ilma habemeta end vähem mehelikkuna, ilmselt vist mitte (kui, siis võibolla natuke), aga peeglis ma iseendale meeldin siis vähem.No tundun titemana, mis sest, et 10a. nooremana. Ja muide ka vastupidi - mul on kord habe, siis jälle mitte...kuidas tuju. Vahel tüütab habe jälle ära ja siis meeldib ilma rohkem.Mul selles mõttes muret ka pole, et naised mind niikuinii ei vaata/ei taha (ma pole pede, et keegi valesti ei arvaks!! ), saan endale seda vabadust lubada. ma teiste meeste eest rääkida ei oska. Aga väärikust lisab see looduslik aksessuaar mehele kindlasti, vastupidine on ikkagi veidi riskantsem .
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 12:47
...jah, viikingitesse suhtun sügava austusega, omal ajal olid nad tõsised eeskujud küll, nüüd ka, aga mitte nii. Austus ja sümpaatia lihtsalt nende suhtes, erinevalt tänapäevasest modernsest ja klanitud, piitspeenikesest ja haprast kontori-(äri)mehe tüübist, täpsemini stereotüübist ja üldkuvandist, sest kõik pole kunagi ühe lauaga löödud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 12:57
Viikingid olid omal ajal lihtsalt niiviisi eluks kohastunud. Pikkadel mereretkedel on habemeajamine suhteliselt tülikas. Tänapäeva kontoriinimesel on seevastu võimalusi ja aega tunduvalt enam.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 13:13
selleni ma jõuda lootsingi - selle tõdemiseni, et sina, nail, tunned habemega ennast paremini kui ilma. küsimus on selles, kas sa endale meeldid ja milliseks meheks sina ennast pead, mitte selles, et habetu olek kedagi vähem mehemaks teeks.
sa esindad sellega oma stereotüüpset nägemust mehelikkusest, mitte üldist arusaama.
tegelikult see, kas sul on habe ees või mitte, sind veel ei defineeri. see ei võrdsustu meheks olemisega.
p.s kui tegu on kehalt nn turskema (mittesportliku) mehega, siis ma saan isegi aru sellest, miks ennast habeme taha peidetakse äraaetuna ei näegi nad enam head välja.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 13:27
. Tundub, et oled psühholoogia teemaga kodus, kas see on Sul hobi või suisa amet. Mina sellega nii kodus pole, seega usaldan Sinu analüüsi ja järeldusi. No ju siis nii on, ega ma vastu oska vaielda ja tegelikult ega ma midagi tõestada ei tahagi, kuigi see ehk paistab nii. Kõik sümpaatiad ja meeldimised on ainult subjektiivsed ja isiklikust vaatepunktist. Kui ma tunnen ennast hetkel habemega paremini kui ilma, siis nii on millegipärast, ega ma ei teagi, miks. Ja teiste meeste puhul meeldib ka, kui neil habe on. Miskipärast tekib nendega parem klapp. Jällegi üldistavalt, mitte, et ma habemetutega üldse läbi ei saaks. No sportlik ei võrdu alati piitskõhn ja turske ebasportlik. Alati on olemas äärmused, mis mulle kumbki ei meeldi. Jälestan urbaniseerunud, üleni karvutid sixpackiga mehi kui ennast täiesti käest lasknud rippuva maoga hingeldavaid mehi. Ise pole ei üks ega teine. Turske küll, aga kaugeltki mitte ebasportlik
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 13:41
ei ole hobi ega amet elu õpetab ise neid, kes õppida tahavad. ju ma siis olen mitte ainult tahtnud, vaid ka osanud näha asjade taha.
habeme teemal filosofeerimine on alles uus ala minu jaoks, pean harjutama
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 14:05
No jõudu, edu ja tulemusi Sulle ellel alal ! Võin katsejänesena sellel alal koostääd jätkata ! Nüüd aga hakkas mind närima soov, huvi ja hasart habet maha ajada, et teada saada, kuidas siis ilma ikkagi on...äkki on sama tunne, nagu oleks peenis ära lõigatud, mine võta kinni ... olen ka varemalt korduvalt habet maha ajanud, aga see tunne on meelest läinud...ja ma polegi seda tõtt-öelda varem sellisest seisukohast vaaginud. Täitsa põnev oleks teada. Ja liskas veel, et ma pole põhimõttekindel ja kramplik habeme-usku, kui leian naise, kellega tekib vastastikune tõmme ja hoolivus ja kui talle habe ikka ei meeldi, no pole siis ju mingi probleem see maha ajada. Tõsine idiootsus on aga rinnakarvade (üldse üleni) raseerimine. Sellega poleks ma küll mingi hinna eest nõus. Habe, intiimpiirkod ja kaenlaaused - vastavalt olukorrale ja vajadusele ! Nüüd sai filosoofiat vist liiga palju
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 18:56
no sinu nägu, sina ehid seda. võta habemekäärid või žilett kätte ja tee proovi, võib-olla üllatad tulemusega iseennastki.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 18:59
ausaltöeldes, kui mulle endale meeldiks minu näol habe, oleks mul jummala pohlad, kas naistele see meeldib või mitte. nii on ka muude ihukarvadega. kellele meeldib, kellele ei meeldi, see nende, mitte minu probleem. lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 19:00
Tegelikult kaudselt võiks kysida,kas oled loll või lollakas?
Muide teema hea.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 23:23
Vabakuulaja sõnum on hea.
Inimene peab eelkõige iseendaga rahul olema, mitte ennast teiste järgi voolima ja nikerdama.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-28 01:02
vabakuulaja, nüüd sa valetad ma ei usu sind. ma ei usu, et keegi meeldimise suhtes päris ükskõikseks jääda suudab, iga inimene tahab kasvõi natukegi paitamist saada ja vastassoost inimesele meeldida. tunda, et ta meeldib teisele. kui naised samasugust ükskõiksust meeste suhtes väljendaksid, oleksid paarid naiste ja meeste vahel rasked tekkima. väidan ma.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-28 01:58
vaata, Utha. kõigile nii ehk naa ei suuda keegi meeldida. alati on rahulolematuid, kes tahaks miskit muud, see omakorda tekitab ebakindlust. seega - omaenda terve mõistuse huvides on vilistada ühiskonna arvamusele ja olla sina ise. väldib vähemakt tülisi iseendaga ja hoiab aega, raha ning energiat kokku.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-28 02:17
vaba, kui ma enne arvasin, et sa püüad lihtsalt põhimõtte pärast üle olla, siis nüüd ma juba arvan, et sellist põhimõtet omada pole väga jätkusuutlik või teine variant - nii arvata on väga rumal. vabanda mind. ma ei usu, et mees, kes nii räägib, tõsiselt mõtleb.
normaalne mees mässab ühiskondliku arvamuse vastu. mässab miks? kelle huvides mässu tõstetakse? kas see on mehe enda huvides? vähem tülisid iseendaga, aga ka ....vähem suhteid?
kuidas sa aru ei saa. ma ei räägi ühiskonnale meeldimisest. ükski mees, kes paarisuhet tahab luua, ei saa mõttessegi seda endale võtta, et teda üldse naiste arvamus temast ei huvita. temast või tema habemest, whatever. vastuolu näed?
üksikuks jäänud meeste karpi tõmbumistest saan ma veel aru, aga heaks sellist suhtumist ...ma ei saa pidada. enese suhtes pigem destruktiivne kui alalhoidlik. see on minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-28 02:19
kõigil oma suhtumine
˅ näita rohkem ˅
2014-02-28 09:47
1-2 päevane habe teeb mõne mehe näo kordi sexikamaks, kui piinlikult puhkaks kaabutilt.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-28 11:41
http://www.youtube.com/watch?v=2ZE-PbxGU88
˅ näita rohkem ˅
2021-08-10 16:34
Naistele meeldib habe eriti kubemes.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 15:38
Väike habe naise jalgade vahel ok,suur põõsas on out,ei leia vitumokkasid üles.
˅ näita rohkem ˅
1
2