Foorum
1
2
2014-02-25 15:31
ei meeldi! küsitlused on näidanud, et tervelt 65% naistest leiab, et siledaks raseeritud mehed on palju erootilisemad kui habemikud. erandiks on kolmepäeva vanune habemetüügastik. nii arvavad nooremad naised. üle kolmekümne aasta vanustel naistel pole midagi habeme vastu, kuid see peab olema hoolitsetud. habemega mehed jätavad keskealistele naistele soliidse mulje ning nad äratavad usaldust.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 18:54
hmm...habemega mehe appikarje? habe, ma arvan, on individuaalne - kõigile lihtsalt ei sobi. ka habe on mingil määral isiksuse osa.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 20:21
meie naispool naudib väga seda kui mõni karvasema lõuaga mees tema tussut lakub
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 21:10
Ei meeldi kohe kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 21:43
Mis siin meeldida saab, kui kogu jalgevahe hellaks kraabitud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 21:54
Oleneb habemest: okkaline ja kraapiv siil või ebamäärane nuustik kohe kindlasti ei meeldi. Kena, pehme ja hoolitsetud- piiratud on vahel päris mõnus
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 21:58
ei meeldi. habe teeb mehe vähemalt 10 aastat vanemaks. mehed, miks te tahate vanad välja näha?

habemest veel koledamad on vuntsid.....
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 22:08
Oleneb, kellel. Näiteks see on ju vägagi sex:

http://www.anti-calvitie.ro/imagini/frizura-carare-laterala-2013.jpg
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 22:13
noh, see ongi see kolmepäevane, millest keegi ennist juba rääkis....
sex küll, kuid pärast habeajamist 10 korda sexim igal juhul...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 22:20
Ei eita, sile on ikka ülekõige
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 22:56
Ma ei saa aru - naised siin räägivad enamuses, et habe ei meeldi. Aga rockstaarid, kel habe ees, nende järel jookseb ikka suur mass naisi. Et kuulsusel siis on habe in, aga tavalisel siis on vastik? Minul on küll habe, piiratud ja hoolitsetud ning mulle tunduvad palja lõuaga mehed kuidagi ...khm...no ma ei tea. Iseäranis jälk on raseeritud säärte, rinna ja seljaga mees, nagu rotipoeg. Sileda lõua ja põskedega mehed on kuidagi poisikeselikud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 23:33
palju neid habemega rokkstaare on? ja palju on neid naisi, kes neile tormi jooksevad?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-25 23:35
nail, kas pidasid selliseid rockstaare silmas?

http://www.todayifoundout.com/wp-content/uploads/2010/08/zz_top2crop1.jpg
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 00:00
Kuulsusele antakse kõik andeks.
quod licet Iovi, non licet bovi
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 00:19
Neti Sa räägid juba nagu mingi süütu plikatirts!! Habe ei meeldi .......kuulge asi pole ju habemes vaid komplekt tervikuna peab "söödav" olema............olgu siis habemega või ilma. Ei saa ju samas võtmes lahmida, et poisipeaga naine on kole. Vahest võib mõni isegi kiilakas daam ka vääääääga sex olla!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 00:54
Paremini vist enam ei saakski vastata kui luukera seda kommenteeris
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 09:19
luukera, ma pole sulle vastu vaielnudki ju. muidugi peab olema söödav komplekt. minu jaoks on aga see komplekt veel kordi söödavam, kui habe maha ajada...siis on lausa magustoit kohe
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 09:24
http://www.framestore.com/sites/default/files/styles/hero_720x406px/public/work/Argos_xmas_web4.jpg?itok=XUcY5coo

Jõuluvana võttis seda kuulda
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 09:29
help!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 10:03
ühe või teise detaili (näiteks lahedate patside punumine habemesse) või kindla lõikuse eelistamine habeme juures või siis soov üldse habetut meest vaadata sõltub ju, kui rääkida eelmistamisest ja soovidest, otseselt mingist teisest isikust ehk siis vaatajast, kelle nägemisvälja mees jääb. selleks vaatajaks võib olla ka teine mees, alati ei pea see naine olema. ka mehed hindavad kriitiliselt üksteise välimust. aga alati tahab keegi olla see otsustaja ja teise inimese kujundaja. tahab, aga seda saab teha vaid teatud piirideni.
siit edasi - tahe teistega sobida või neile meeldida mõjutab tegema otsuseid, mis vahel ka endale ei meeldi: näiteks naisele meeldib mehe habe, aga mehele oma habe mitte. mida siis teha? kuulata naist?
pealegi on habemetüüpe igasuguseid. kõik tüübid tõesti ei sobi iga näoplaani juurde. nii, nagu vale juukselõikus, võib ka vale habemelõikus näo välimust tunduvalt muuta.
nii et selles osas olen ma nõus vabakuulajaga. palju sõltub sobimisest, isiku tüübist.
üheks mõjutajaks mõtlemises on kindlasti enda harjumus. konservatiivsema mõtlemisega inimestel võib olla üks soov, vähemkonservatiivsetel teine.
aga üldiselt olen ma seda meelt, et kui vaataja on ise isiksus, siis ta soovib ja suudab ka teises isiksust näha ega püüa kellegi soovivastaselt teda muuta.
kas naistele meeldiks mees, kes nende juukselõikust dikteeriks? jne, on ka muid asju, mida välimuse juures dikteerida saab.

mulle sobivad nii habemetud kui habemega mehed. pole teinud endale sellest probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 12:29
Naabrineti, neid habemega rockstaare on ikka väga palju! Võta suvaline metal-bänd, nimesid ei hakkagi üles loendama ja neile järelejooksvaid naisi on oi kui palju!
PushUp - no just, kasvõi need . Kuigi esiotsa mul endal lausa nii pikkade habemetega näiteid kohe meelde ei tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 12:37
Kas keegi kujutaks omale ette ZZ-topi mehi ILMA habemeta?!?!?!? Habe neil ju lausa kaubamärk!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 12:37
no mida iganes, minule meeldib sile lõug rohkem kui karvane...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 12:52
Igaühe maitse asi täiesti. Aga rämedalt häirib see vaikne ja salakaval, kuid forsseeritud arvamuse kujundamine igauguses meedias - kõiksugu moekirjandus, naisteajakirjad ja portaalid jne.jne., et habe ja eriti vuntsid on koledad ja titepepulõug on seks ja ilus. Ja siis need, keda jättis habe ja vuntsid ükskõikseks, hakkavad ka neid ühtäkki jälestama. Normaalne, kui igalühel olekski see puhtalt isiklik maitse-eelistus ja usun, et enamusel ka ongi. ja õnneks on veel ka neid naisi, kellele habe (hoolitsetud ja piiratud) meeldib. Mulle näiteks absull ei istu sellised neegristiilis habemed - nagu osadel korvpalluritel ja räpparitel on - mingi kentsakas triip on vaid vuntside koha peal ja kogu suud ümbritseb selline jabur peenike triip. Mis teha, jälle maitse asi!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 13:52
http://31.media.tumblr.com/tumblr_lslr8tp2zU1qak0qdo1_500.png

Noormees, teema oli ikka naistele
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 14:22
liiga palju muret teiste arvamuse pärast.
nail, kas ma eksin, kui arvan, et sinu jaoks on habeme kasvatamine ja kandmine enesestmõistetav sootunnus, millest sa pole olnud valmis loobuma või neid loovutama, kuna (käin välja ka selle aimatava vastuse, ära pahanda) võib olla, et sa kardad ühes sellega näiteks kaotada või loovutada midagi....iseendast? osa oma meheks olemise identiteedist? midagi sarnast nagu karvkate kubeme piirkonnas või kaenlaalustes.
oht ja sellele vastav kaitseseisund, enda kui mehe säilitamise nimel.
sa kannad habet rohkem endastmõistetavusest. teiseks võib sellise käitumise taga olla ka mehe teadvustamata või ka teadvustatud soov vastanduda rõhuvana tajutud enamuse arvamusele ja moevooludele; tahe eristuda nendest teistest, kelle habemete kaos nähakse ohtu (nende meeste) mehisuse kadumisele.
ajendi sellise arvamuse tekkeks andsid mulle sinu vastuhääled sileda lõua ja põskedega meeste vastu. „kuidagi poisikeselikud“, arvasid. sinu vastustest paistis läbi vastukakk, mingi oma mässumeelsus. nagu kardaks ise näida mitte mehena.
kas habe annab sinu arvates mehele lisaks väärtust juurde?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 14:29
p.s see pole püüd praegu üht meest seina külge naelutada. lihtsalt mind hakkas huvitama, miks kindlalt ühest voolust kinni hoitakse, teisest aga mitte.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 16:37
Vanasti öeldi, et habe on mehe au. Ja mitte ükski naine ei teinud sellest probleemi. Iga mees otsustas ise, mis talle sobib, mis mitte.
Minul on olnud ka üle kümne aasta talvekuudel habe. Lihtsalt lõpetasin septembris habemeajamise ja kui väiksed korrektiivid arvestamata jätta, lasin märtsini rahulikult kasvada. Loobusin sellest tööiseloomu, mitte naiste pärast. Naistega probleeme polnud. Ja kui olekski olnud, siis oleks see olnud tolle naise, mitte minu probleem.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 17:00
Täpselt Jott,vanasti mehed ajasid mõõgaga habet ja naised sirbiga kärpisid.Kepp pole kunagi habeme tõttu tegematta olnud.
Hetkel habe ees,kuna homme peipsile minek ja kurja karja ei kutsu.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 18:05
Kellele ema, kellele tütar. Sellised meeldimise või mittemeeldimiseteemadel võibki lõputult vaidlema/analüüsima jääda. Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka arvamusi.
Mulle habe ei meeldi ja enamasti suuremat suhtlemist ka ei teki inimesega sellisel puhul.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 18:14
Mõni sulle õigesse kohta kõdi teeb,hakkab meeldima.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 18:40
Või et isegi suhelda ei kõlba? Siis on sinuga Piiga ikka midagi väga viltu.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 18:43
jf, sain aru, et sina veel naiste pärast habemest loobunud pole, aga kas sa jääksid oma lõikuse mõtete juurde ka siis kindlaks, kui sa kohtaksid näiteks ütleme endast mitu aastat nooremat naist, kes sinus uuesti tehtud nooruse kelmused ja selle n-ö poisikese üles äratab, paneb sind noorusaastaid meenutama ja igatsema ning miks mitte, võib-olla ka oma „vanast“ ja väsinud välimusest loobuma. oleksid sa valmis üldse kompromissile minema ja võtaksid habeme tema ees maha või mitte?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 18:44
jfjm, võta kuidas tahad Ei meeldi ja kõik. Eks suhtlen ikka, töö on juba selline, et puutun kokku paljude inimestega, kuid lähemat suhtlust ei usu et võiks tekkida.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 18:46
Meenus üks ropp ütelus kuskilt: Puts on küll tore asi aga näkku ta ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 18:51
Või et naised kellele meeldib habe... hmm...
Kusjuures tuleb mainida et leidub naisi kellele meeldib habet kasvata, nii üleval kui ka allpool. Maitseasi, minule üldiselt habemetega karvased naised ei meeldi, aga kindlasti on mehi kellele jälle see väga kaunis tundub.
Siinkohal võib vast utka rohkem sel teemal rääkida.

Samas enda puhul on pidevalt üks paaripäevane liivakas pidevalt näos ja kraabib partneritele armuvalu haavu mis pulmadeks paranevad
Pealegi on selle vanemaks tegemise välimusega just lihtsam (elu)kogenumaid naisi sebida
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 18:56
Utha, mul viimased kümmekond talve on möödunud habemeta, kui vahest esinev nädalane tüügas arvestamata jätta. Aga seda tean ma ka, et nooremat naist ei hoia ka sile lõug kinni.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 19:07
Munni pikkus ega jämedus pole kedagi kinni hoidnud,ka mitte beebilõust.Dollar on see,mis hoiab.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 21:20
Ah et habe..
Jõuluvanaga peab sõber olema.. aga muidu on habemikud ilusad..... eriti meeldivad mulle habemikud siis, kui nad habeme maha ajavad....

Nali.
Kui ikka on õige mees, siis olgu või nii habemes ja karvane, et heegelda kampsik kohe selga ja kui ei ole õige, siis lasku end või leeklambiga siledaks kui beebipepu - ei mõju raasugi
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 21:27
Kõige parem karvane oleks vanake Hottabõts,tõmba aga karv ja õnne tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 21:30
Ja lõpuks on vaene taadu killaks katkutud nagu supikana, paar armetut karva veel ninakollide sees peidus ja pole seda õnne ikka veel kusagil, kõik puha ainult monoliitsed telefonid ja rikutud jalgpalli MM...
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 21:37
Ja soomlased teevad olümpia hokiturniiril haledalt pähe
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 21:38
Raits muidugi tahaks olla see Vovkaibnaljoša ja see telefon kokkuostu viia
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 21:39
Õnneks jalgpall parem,kui sex.Mitte vaid laulus.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 21:54
Pole parata, peab oma HottabõtÅ¡i juurde minema, selle eelviimase ninakarva peale vihjama ja linnukeelil siristama:'' oo, kõikvõimas HottabõtÅ¡, Lytta-hanum sooviks , et jalgpalli MM-i asemel oleks nüüd ja igavesti peotantsuturniirid...''
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 21:57
Jumal tänatud, et sa iluuisutamist ei soovi
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 21:57
Mis Klandorff selle peale sõnaks,oled tantsu ära mananud.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:03
Sa Raits oleksid pidanud hoopis korvpalli ettesöötma, siis oleks tulnud lahutus.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:10
Utah - ausalt ja siiralt - Nii on! Sa tabasid üsna täpselt naelapea pihta! Vähemalt mina tõesti nii arvan. Ja kui sa ka tahtsid kedagi "naelutada" (antud juhul mind), siis pole mul sügavalt sellest sooja ega külma .
˅ näita rohkem ˅
2014-02-26 22:14
Korvpallipuhul oleks saanud Jott pealt panna,mitte mujalt aga sel juhul poleks naisi ka enam saanud.
˅ näita rohkem ˅
1
2