Foorum
2014-02-17 14:49
.... saabugu valgus siia patuste punkrisse!

Kiriku õpetuse kohaselt on see seisund, paik või olukord teises ilmas, . . . kus nende hinged, kes surevad armusaanutena, aga kes ei ole veel kogu ebatäiusest vabad, otsivad lepitust andestatavate pattude eest, mida neile veel ei ole andestatud, või kus neid ajutiselt karistatakse andestatavate pattude ja surmapattude eest, mis on juba andestatud, misläbi nad enne taevaminekut puhastatakse.

Kui me käime valguses, nõnda nagu Tema on valguses, siis on meil osadus üksteisega, ja Jeesuse Kristuse, tema Poja veri puhastab meid kõigest patust. . . . Kui me oma patud tunnistame, on tema ustav ja õige, nii et ta meile annab patud andeks ja puhastab meid kõigest ülekohtust.

Uskumatud patused põlevad Põrgus!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 15:38
reserveerin katla ja sulistan soojas vees, sobib
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 15:58
Ära mitte loodagi, et sa privaat katla saad. Vaata pannakse sind Derekxiga samasse potti
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 16:00
Natureboy, oled millegi mõju all või keegi andis Sulle liiga tugeva löögi teatud kohta ja pöörasid põhalikult ära. Kuigi Sinu tegevust siin foorumis jälgides võis seda ka oodata. Olgu Sul siis seal kergem.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 17:45
to Nature.....

Seoses kliimamuutustega maal, kuulsin et põrgus oli avatud karusnahapood, nii et ei põle seal midagi ega kedagi
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 19:17
seoses kiimamuutusega vahetati põrgu ja taeva polarisatsioon ning taevas on nüüd puhta põrgu ja põrgus suisa paradiis.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 19:20
Või et nülitakse oinastel enne nahk maha, kui katlasse aetakse
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 19:46
Derex sobib mulle, nii kaua kui ma olen söödetud, joodetud ja seksutatud. Kasutud asjad võib ju katla alla saata asjatama.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 20:54
Mt 5:29 Kui aga su parem silm ajab sind patustama, siis kisu ta välja ja heida minema, sest sulle on kasulikum kaotada üks osa oma kehast kui lasta kogu keha heita põrgusse.
Mt 5:30 Ja kui su parem käsi ajab sind patustama, siis raiu ta maha ja heida minema, sest sulle on kasulikum kaotada üks osa oma kehast kui lasta kogu kehal minna põrgusse.
Kt 1:0 Ning kui su riist ajab sind patustama, siis raiu ta maha ja heida minema, sest sulle on kasulikum kaotada üks osa oma kehast kui lasta kogu kehal minna põrgusse.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 20:59
kosmo koostab uut piiblit ?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 21:41
Tutile meeldivad vist riistatud mehed
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 22:03
Mulle tundub see variant õiglasem, ehkki piibli järgi võiks arvata, et elimineerida tuleks naine, kes mehes patused kihud äratab.
Piibel on üleüldse naistevaenulik minu meelest.
˅ näita rohkem ˅