Foorum
2014-02-12 22:47
Jott! Mul on hhea töökeskkond--peamiselt loomad Ja nendega me leiame alati ühise keele...Ju ma selleks olengii viimasel ajaal nii rahulik, et mul pole ei tööstressi ega ka isikliku elu stressi
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 22:56
Siis tuleb Sirruke sind ju lausa punasesse raamatusse kanda, kui viimane stressivaba inimene
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 23:02
Vast ikka esimene stressivaaba
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 23:04
Stressitargad koos.
Eks jh ole seda kõigil,kellel rohkem,kellel vähem.
Vanal heal hallil veneajal ei saanudki stressi olla niipalju kui t2nap2eva kapitalistlikus,materialistlikus yhiskonnas,sest eluolu oli kindlalt kõigijaoks kindlalt paigas.
Eks teate isegi,mida silmas pean,polnudki see veneaeg nii hull,kui tagantj2rele mõelda või mis?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 23:07
Hähhh, mul pole mingit deprekat ega stressi!!! Ja üldse mu vaimse tervisega on kõik kõige paremas korras!!!! ..............seda kinnitavad ka pidevalt hääled minu peas!!!!
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 23:31
to raitsx

jah, nõus Sinuga
˅ näita rohkem ˅
2014-02-12 23:33
Sirruke on õige eesti naine. Ei ta virise kunagi. Ajab oma asja ja elu korras nagu Norras.

Ja tegelikult eks see stress või masendus, kuidas keegi tõlgendab, olegi nõrkade pärusmaa. Tuleb tegutseda ja kõik on parimas korras. Eks igaühel tule ette nii häid, kui halbu päevi. Kuid ei tule kohe pead norgu lasta. Eks see elu üks võitlus ole.

Läbi raskuste tähdede poole.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 09:27
Vene ajal joodi oluliselt rohkem. Tööl oldi täis, tööle ei jõutud ja ei juhtunud mitte kui midagi. Joogitsüklid, siis täiesti tavaline asi, aga tänapäeval suhteliselt elitaarne tegevus. Viinanina, aga kuldsete kätega, siis sai see kooslus get out jail free card-i, aga uues ühiskonnas olid nad dead meat. Vene aja tagasiõhkamine, minge seenele.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 16:04
Kallis emane sauaga sõber veidi rahune

http://www.youtube.com/watch?v=yA6SsX9KWjw
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 17:05
Tagasi ei 6hka siin nyyd kyll keegi,pead paremini lahtui mõtestama.
Sellega Kilo paned aga 100 prossa puusse,kui arvad,et veneajal joodi rohkem.
Praegu juuakse kordades enam,narkotsist,millest ei teatud s6na tähendustki omalajal on praeguseks saanud tavapärane nähtus.
Mul on ka mõningased kõrtsipidamis kogemused ja sel teemal ma isegi ei hakka vaidlema,kuna tean täpselt,millest räägin.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 22:21
Kui sa oleksid rääkinud narkost, oleks teine asi. Aga kui jutt on alkost, siis jään oma arvamuse juurde.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 22:55
Muuseas veneajal liikus ka narkotsi. Jah ei olnud see see valge pulber mida ninna tõmmata või vedelik, mida süstida. Küll olid psühhotroopsed tabletid, mida nimetati "ratasteks"
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 23:16
Eks veneajal lendasid Viru linnudki,kui teine eesti ei teadnud isegi nendest suurt midagi.
Soovid ehk nendest ratastest lähemalt rääkida?
˅ näita rohkem ˅
2014-02-13 23:19
Narkots polnud selleks ajaks veel meie kultuuriruumi jõunud, aga lõunaosriikides olid moonikasvatus traditsioonid vanemad, kui nõukogude võim ja võitlus sellega oli sama tulutu, kui venemaal ja ukrainas puskariajamisegagi.
Noh ja mõne paki tee eest olid Rummu meistrimehed valmis kõiksugu imevidinaid valmis tegema.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 21:05
Masetseme üheskoos.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-29 23:38
dragu, kas on mõtet? parem masturbeerime ühiselt
˅ näita rohkem ˅
2021-05-30 00:33
Masturbeerida on võimalik ka masetsedes.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-30 12:58
Minu soovitus on hoiduda sellest ussitavast portaalist, enesehinnangu tõstmiseks rohkem trenni teha ja murede unustamiseks teha asju, mis rõõmu pakuvad. Aeg-ajalt tasub kotte ka tühjendada.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-30 13:08
ilmselt goonerdamine võib tõesti ülevoolavat masendust ja närvilisust põhjustada....kui pinged lõplikult maandamata jäävad. aga edumeelse õnneliku masturbeerimise juures pole sellist kõrvalmõju täheldanud

ussitavast portaalist leiab muide üllatavalt palju toredaid inimesi, kellega koos (erootilist) trenni harrastada
lausa siinsamas foorumiski eksisteerib neid.
aga rahakottide regulaarne tühjendamine tuleb kindlasti kasuks, eriti juunikuu suure tasulise seksi kampaania käigus
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 08:59
Näed nüüd isegi, millised masendavad parasiidid siin elavad, kes annavad endast kohe märku ja kukuvad kohe ussitama
Sellised põgusad tasulised kontaktid ei tee kedagi õnnelikuks.
Kõige olulisem on leida sisemine tasakaal ja märgata positiivset siin negatiivses ühiskonnas.
https://youtu.be/RQ5ljyGg-ig
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 09:15
kes on rohkem masenduses kas naised või mehed ? kui teemasid vaadata siis on miskipärast mehed neid rohkem jaolt teinud kui naised
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 09:16
Mõned peremees organismid on parasiitidega väga rahul ja satuvad lausa masendusse, kui isegi parasiidid neid ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 09:20
https://peaasi.ee/
˅ näita rohkem ˅
2021-06-01 00:24
hetkel ussitad sa küll ise siin kõige rohkem, märgunistus.........kangesti tahaks kedagi parasiidiks sõimata, eksole
aga no kes siis oma silmas palki näeb

kiisuke, olen sama täheldanud.
kas pideva seksipuuduse tõttu või mõnel muul põhjusel masetsevaid ja ussitavaid mehi esineb siin foorumis kindlasti kordades rohkem kui negatiivselt meelestatud naisi...
˅ näita rohkem ˅