Foorum
2010-03-21 01:20
Palju on neid kes on käinu kohtamas ja kas on mindud sexsini ....välja :$ lihtsalt tahaks teada
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 07:40
728
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 07:51
tänan
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 10:47
Kohtamas on käidud kuid mitte alati seksini välja jõutud
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 10:48
apelsin: Kas nimetatud arv näitab kohtingute arvu, seksini jõutud partnerite arvu või hommikuste võileibade?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 11:09
On käidudki selle eesmärgiga ja sõpradena laiali mindud et, taas kohtuda ja jälle "nagistada"
On see siis nüüd mõni ime?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 11:33
Lihtsalt minuarust selline loll statistiline küsimus! Sellepärast selline ilus number! Nii et kõik kokku, kohtingud, seks ja võileivad!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 11:46
Enamus mehi on seisukohal et juba esmakohtumise järel minnakse edasi nö. nagistama siis Mina arvan aga et esmakohtumine on mõeldud eelkõige üksteisega reaalselt tutvumiseks, pärast mida siis jõudku mõlemad osapooled endas selgusele kas nad soovivad suhtluse jätku ja taaskohtumisi. Mõni meesterahvas näikse aga solvuvat kui naisterahvas juba esmakohtumisel temaga seksini ei soovi jõuda. Oli mul kohtumine ühe noormehega. Veetsime meeldivalt aega ning temast kumas läbi ka seksimise soov kuid mina ei soovinud selleni jõuda, andmaks lahkuminekul siiski mõista et olen jätkuvatest kohtumistest huvitatud. Pärast seda oli noormehe poolt vaikus. Lõpuks võtsin temaga msnis ühendust, tehes ettepaneku taaskohtumiseks. Noormees näis aga olevat kuidagi solvunud ning mainis mulle et võiksin otsida siis sellise mehe kellele pealevaatamisest juba " kõvaks läheb ". Tegin talle selgeks et ega siis see et kohe esmakohtumisel voodisse ei jõuta tähenda seda et tema nüüd ei meeldi nii väga et minus on soov kõigepealt inimesega tuttavamaks saada ja siis juba läheneks asjale ning põdegu vähem ja kõik on OK. Saime teistkordseltki kokku ning suhtlus jätkus.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 12:22
Ma jälgin ka teemat huviga, kohe kui keegi julgeb tunnistada, et esimesel kohtumisel seksib, siis saadan kohe kirja ka ja kutsun jalutama. Aga tegelt oli kuskil ajalehes üks küsitlus, ja selgus, et uskumatult suur protsent naisi seksib esimesel kohtumisel. Ja tavaline 2-3 kohtumisel.

Aga barbiwire anna siis teada ka kõigile, mitmendal kohtumisel te seksini jõudsite, kus see oli, ja loomulikult kuidas see oli
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 12:26
seganevend: you! Edasised andmed ei kuulu avalikustamisele
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 12:59
Tegemist on tegelikult poolte vahelise n.n keemiaga.
Olen täiesti kindel et, kui õigel hetkel anda sulle ette õige vastasoo esnidaja oled viie lause pealt valmis temaga minema.
Tegelikuses on jah see suht koht raskesti teostatav. Inimese sexiks valmis oleku kohta on netis piisavalt infot nii meeste kui naiste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:09
tunnistan avalikult...uskumatult suur protsent kohtumisi on viinud seksini....selle uskumatult väikese protsendi kohtumiste juures...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:11
Juhul kui 5a enne kohtumist kirjutatakse ja joonistatakse, siis muidugi viib esimene kohtumine seksini.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:15
parmaleikiniga tuleb nõustuda
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:17
hmmm...pigem täpipealt ja vastupidi!
isegi 5 kuud joonistamist...ei vii kohtumisenigi!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:18
Vot nii, armas rahvas, kõik seksima nagu märtsijänesed.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:19
Oeh liigapalju tühikuid oli vist.
Aga loomulikult peab vastav soov ja tahe ka olemas olema ja seda mõlemil poolel. Lihtsast kirjutamisest jah ei piisa.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:29
Mõlemale on ju teada,et kohtumise eesmärk on seksisuhte loomine.Ja hea seks sünnib siis kui on tahtmine.Reeglina saad juba esimisel kohtamisel aru,kas tahad või mitte.Miks siis piinata teist ja iseennast,vaid põhjusel,et nii on kombeks?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:31
arvan, et, kui sa ikka inimese vastu mingitki (miks siis mitte ka seksuaalse alatooniga) huvi ei tunne, siis sa lihtsalt ei kohtugi...kui aga on see "miski" juba olemas, siis, ma küll ei näe vajadust seda teatud arv kordadeni maha suruda...
loomulikult, kui mind otseselt rünnataks, kohe kiire kähkuka kättesaamiseks, hakkan vastu, aga, sellist situatsiooni vast ei tekigi, kui ikka igale kohtamisele mitte joosta...
kuid, kui tõesti peale 5 lauset tunned, et tema on see "õige", sedaenam, kui partner on teinud ilmselt eelnevalt ka ettevalmistusi, et too vahekord igati mõnusaks ja soovituks kujuneks..., miks siis kena inimest solvata, pärast kodus padjanurka närides
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:36
Sellega on lood nii.
Jube seksi isu on, veedan siin aega ja valin sekspartneri välja. Saan jutule ja mõlemad tahavad.
Aga kokku saada kohe ei ole võimalik. (näiteks elab Paldiskis, Pärnus, Tartus, jne) Kokku saadakse alles järgmine päev või isegi nädalapärast. Siis enam ei ole "seda" kohutavat ja tegutsemapanevat iha enam.
Ja siis ongi kohtumisel vaid otsene tõmme. Muidugi oleneb see ka kohast ja osapoolte eelnevatest sündmustest.
Aga kui on juba eelnevalt pikemalt kirjutatud nii 5a siis tuntakse juba teineteist ja plaanitakse see kohtumine juba nii, et asjast asja saaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:39
LiliNobre: Loomulikult st siis mitte alati kuid on tulnud ette Kui virtuaalsel suhtlusel näib kõik OK ning ka inimese piltide näol on jõutud tõdemuseni et vot, see on just see ning ka kokkusaamisel sujub kõik hästi ning ei tule teineteises pettuda, siis on kõik võimalik
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 14:15
samas, kui inimesest ise lugu pead, on ju alati võimalik enne kohtamaminekut hoiatada teist, et sinu põhimõtted on sarnased, mis mitte mingil juhul ei luba isegi mõelda seksile esmakohtumisel!
loomulikult, ei leidu vast meest, kes siis neid põhimõtteid igati austada ja arvestada püüab...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 14:27
Huvitav kas sellist naist leiduks, kes sellist põhimõtet austada ja arvestada püüab?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 14:43
lili: elu on vastuoluline. kui selline mees leiduks, tunneks naine end häirituna. mis mees see selline on kes mind ei tahagi kohe...

õige mees on selline nagu ise õigeks olla peab (muidugi normaalsuse piires), vot siis ta meeldib naistele.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 14:49

just, uman, võtsid lausa sõnad suust!
tahtsin selleni jõudagi, et...näidake mulle naist, kes heameelest kilkab, kui peale esimest kohtamist pole põsemusigi saanud...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 14:57
Kas esma kohtumisel saab kohe inimesest midagi pidada. Kas ei looda endale ise mingit pilti mis tegelikuses võib hoopis muuks osutuda.
Esimene kohtumine võiks ju toimuda siiski ilma eelduste ja eelarvamusteta. Ei ole ju elus harvad need juhused kus kirjas ja pildi najal tekinud mulje jkaob hetkega kui inimesega reaalis kohtud.
Minu enda kogemus on et, kõik oli nagu mulle sobis. Kohtudes kusagil kuu aja pärast oli kasvust vähemlat kümme cm kadunud ja karm elu oli viinud juuksed kuhugi teise pähe.Kehakaalust mis kirjade põhjal proprtsoonis pikusega oli tekinud tohutu ülekaal. Kohtumisel tunnistat et, pilt mille saatis olevat ta poja oma. Ausalt ma naersin laginal nii naljaks oli ta hädist olekut näha. Kohtumine kestis alla 5 min. Selline on elu. Kõike tuleb ette peale oma taguotsa.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 14:59
Olen mõnedega kokku saanud siit saidilt. Kui arvestamatta jätta tuttavaid, keda teadsin siit ka enne seda saiti. Pole eriti rõhunud nendele kokkusaamistele ja kui olen saanud, siis ka mitte peaeesmärgiga seksini jõuda, küll aga arvestan sellise võimalusega. Kui tekkib see kik või see klikk on jätkuv siis jah. Kui ei ole või see kaob siis mitte. Mõnedega kohtun aegajalt ja tean, et seksi ei toimu mitte kunagi, kuna puudub selleks tõmme, aga muidu mõnusad inimesed. Samas ei reageeri ka alati sellistele seksikutsetele. Kui ei ole enne miskit rääkinud või puudub kontakt, siis lambist sellepärast küll ei kohtu. Seks pelgalt seksipärast ei ole huvitav.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 15:06
aike: teatud osa inimesi valetab end paremaks. seks esmakohtumisel saabki toimida kui mõlemad sobivad teineteisele.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 16:12
uman jään Sinuga täiesti nõusse teisiti ei saa kohe mitte. Kuid milleks valetada? ja julgeda siis veel näole anda ja seletada vabandusks mida äärmiselt totakat.
Ma ei väida kaugeltki mitte et, näe mehed valetavad. Ei kõik s.t. mälema soopoole esindaljad. Nii mehed kui naised.
Kuid küsimus ongi milleks kui teab ju valetaja isegi et, varem või hiljem tuleb tõde tõelisusest ikka avalikuks?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 16:16
sellele oskavad vastata ehk psühholoogid. kõik valed pole halvad, näiteks pisivaled võivad naljakad olla. aga olulistes asjades valetamine on kurjast, sest neist valedest võib hiljem kellegi saatus muutuda.

mida vanemaks ma saan, seda vähem ma viitsin kellegi tegusid analüüsida. keskmise eesti mehe elueast on tänaseks pool elatud, mitte ei taha enam aega kulutada asjadele mis minust ei olene
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 17:06
Apsoluutselt õige suhtumine.
Loomulikult loodan et, ted ikka kõik selleks et, Sinu kohta see vakeskmine ei kehtiks. Muidu jälle naised süüdi et, naabri kassil pojad.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 17:31
kuidagi peab saba kergitama
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 21:57
Aike: Mind nüüd huvitab see alla 5e min. kohtumine Et kuda see ka välja nägi? Vaatasid papi üle ja kergitasid kaabut?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 22:10
Mingi 10 sek.nägemist pidi võrduma kümne kirjaga
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 22:17
Antud juhul oli tegemist ju märksa pikema ajaga
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 22:21
eru: Muide, teemapüstitaja võiks ka oma kogemustest antud sitel pajatada On´s läinud ka õnneks?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 22:30
On ju ammu teada tõde, et õige naine esimene kord ei anna ja õige mees kaks korda ei küsi ... ja nii nad välja suridki

Aga kui isiklikest kogemustest rääkida, siis on osa kokkusaamisi mis ongi lihtsalt fun või seks... siis on seksini jõutud ka esimesel korral. Aga kui ikkagi tahaks inimesest miskit rohkemat, kas siis sõbra näol või miks mitte partneri, siis esimesel korral ei näe põhjust küll voodisse ronimiseks või liftis kähkukaks
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 22:58
noo ütleme nii et nimesi ei maini kuid küll onn juba neiud otamas kuna eestise tulen ise asi kas maa olen nõus sexsimaa seda maa ei üttle kuid nemad onn nõus jaa ootavad juba ja aus vastus ei valeta kui iust mõni neist ise välja ei üttle
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 23:00
kui onnküsimusi isiklikult siis võiks posti panna
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 23:03
Sel juhul õnneks veel pole läinud aga igaljuhul edu!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 23:04
küsimus oli pääeva lõpuks õelda ja on ka vastatud olge kenad
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 23:05
nr igatahes vastavad jaa ootavad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 16:53
kas 10 aasta jooksul on midagi muutunud naised?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 20:30
Ikka on muutunud. Naised on kohtingutel käinud ja... on asju juthunud. Ma arvan, et üsna tavaline elu.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-06 18:07
kindlasti on muutunud. 10 aastat tagasi oli partnerite valikul kuidagi palju vähem kriteeriume...
ja 20 aastat tagasi tundus loomulik iga nädal erinevasse mehesse armuda
˅ näita rohkem ˅
2021-06-07 08:56
On ikka muutunud ,inimesed on avalamad oma mõtetes saad üldjuhul kohe teada kellega millega tegu -
˅ näita rohkem ˅