ihapolitseile. ei, ei ole sügavamaid teadmisi pedofiilidest, lihtsalt loogika- täitsa looduslikult kiilas on vägagi alaealistel.
edasi. kas need kiila häbemenõudjad mehed ise kah kiilad ikka on? noh, puhkus ja blablaa. mina ei ole. ja ei kavatsegi olla. minu silmis on see ikka väga gei, sorry. nagu ka meestel juustevärvimine jms. altpoolt kaela mina ei raseeri, pole sda kunagi teind ega kavatsegi teha. duÅ¡Å¡ on olemas et hügieeni eest hoolitseda. ja nõuda teiselt poolelt seda, mida ise ei paku on ülim ülbus, selles suhtes Utha viimase kommiga 100% nõus.ja ei tasu siin arutama hakata, kas mul riist karvadest välja paistab või ei - kellel tarvis/soovi on olnud näha, see on ka suutnud näha/leida. karvutu paistab suurem? nõus. aga ei morjenda.
nii et, arvokas - näita isiklikku eeskuju ja siis kuku nõudma. punkt.
p.s. filmid ei ole elu ja mõningatele asjadele mõtlemine võib impotentsi kiirendada
kui nina ja keel midagi vastumeelset ei taju, milles siis küsimus? ja kui tajub, siis keegi ei sunni ju midagi kellegi ebasobivaga tegema. pseudoproblemistid.
p.s.1. kui kellegi põõsas tundub silmale liiga ebaesteetiline, siis palun, vastastikkusel kokkuleppel zilett kätte ja kerge soeng. mõlemad pooled rõõmsad ja annab lisavürtsi vahekorralegi ehk.