Foorum
2014-01-07 17:16
Pole siis ime, et eelistatakse naise keelt mehe riistale
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 17:29
Parmaleikini juttu lugedes tuleb meelde,et sellest murest on kuskil varem kirjuatud.Pidi olema selline teema et kui süütust võeti,siis neitsinahk võivat katta erutavad punktid ja nii ei saagi seda õiget tunnet kätte.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 17:30
Nood tädid naisi ka ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 17:39
KUUL26 teises arvamusavalduses selle teema alguses sisaldub mu meelest jube hea tõde:''Naist tuleb ilma m maha murta''
Ok, ärge hakake nüüd kohe selle õigekirjavea kallal aasima, seekord loeb mõte.
Naised, kui paljudele on tulnud kirjad sisuga ''Olen x aastane ja ilus, riista pikkus on y ja läbimõõt/ümbermõõt z, seksime?''?
Kas ma olen ainus, keda selline lähenemine peletab? Kui on riist nagu Lemmikvorsti latt, siis pole muid tarkusi vajagi, mõõdud letti ja naine on upakil?

Parmaleikin, mis sa alati ''tädidest'' räägid? (jah, see on ebavajalik küsimus, aga kuidagi ei saanud küsimata jätta )
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 17:47
lytt. Sest mul ei ole meeste riistadega erilisi kogemusi. Mõned on aga.......
Aga asja point on selles, et kui ma räägin enda arvamusest, siis seda ei arvestata, kuna olen mees. Naiste arvamusi siin eriti ei kohta, pealegi sellisel teemal. Mõned on aga njah.
Nii, et mis muud üle jääb kui rääkida enda kogemustest naistega, et mida nad on soovinud ja mida räägivad.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 17:50
Ei tea, hüüetega seksitakse vist.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:04
ma jätaks heameelega vahepealsed märkused tähelepanuta.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:10
Mehed, kas tillipikkus toob enesekindlust/rahulolu teile endile või naisele?
Proovige korra partnerit ilma riistata rahuldada ja saate vastuse...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:15
Kõik sõltub mida naine ütleb. Kui tädi arvab, et sul on suur till, siis ta on suur. Kui arvatakse, et on väike, siis on väike. Nii lhtne see ongi.

Enesekindlust toob see loomulikult natuke juurde. Sama nagu naistel tselluliidiga. Ega ikka ei võta uhkelt pükse maha kui till on väike või apelsin kanni peal.

Te võite siin jahuda aga tegelikkuses on suurus ikka tähtis küll. Avalikult ei saa seda rääkida aga ma tahaks näha, kes kiitleb et ta mehel/sekspartneril on väike till aga teeb nii nii hästi keelega. teate kedagi?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:20
Kui naine esimese organismi püksid jalas saab,pole ju riista
pikkusel erilist tähtsust...või?
Inimesed erinevad;kellele ema,kellele m. pikkus...
Nii-et jäätegi heietama...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:30
kui silmad võtavad kogu aeg peeniselt ümbermõõte ja mõõdavad selle pikkust, siis ei võetagi partnerit kui tervikut, vaid kui üht hiigelkasvu suguelundit.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:36
Jep, nii see on.
Alguses ei pöörata tilli suurusele erilist rõhku. Kui see "muu" kogu elu on paigas ja ilusti toimib, siis kas lepitakse tilli suurusega või kui ikka õnnetu ollakse, siis hakatakse teist otsima (kasvõi salaja).
Lahutatud naised, kes meest päriseks enam ei taha, nood naudivad elu ja valivad sekspartneri millejärgi ise tahavad. See on individuaalne. Eelkõige on see siin seksi leht. Ja ei ole midagi imestada, kui seksiga seotud elundid on suuema tähelepanu all.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 18:57
teema püstitaja sai must valesti aru,rääkisin talle,etpaljud siinsed iha kasutajad soovivad riista alates 20cm ja rahakotti ka,et kui sul pold sentigi ja alla 20cm,sis naisi saada lõbu pärast raske.teine teema on püsisuhe,sis pole riista pikkzs mingi näitaja. Võibolla olen imelik,agaminu ainuke nõue mehele on,et ta ärkaksiga hommik minu kõrval ja oleks truu,aga see Kuul26 arvab,et kui elada kolm kuzd laste emaga ja kaks kuud minuga ja nii kogu aeg,et sis pean rahul olema,aga ei ole vot,minu silmis on see alandav,niigi,kuna ta on aastaid töötu juba ja jääbki selleks,sis kui minu ainust soovk ei saa täita on vägakurb.....või arvate,et see normaalne,kui minnakse iga paari kuu tagant kolmeks kuuks niiöelda lapsi vaatama ja laste emaga pole mingit teemat jne..?????
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 19:10
to Kuul.
Väga yldistavalt teema autor on oma kommentaari postitanud.
Mina päris ausalt ei tea isegi ,kui pikk on,ei teagi kedagi,kes sellisest teemast rääkinud oleks.
Ehk ma arvan pubeeas võis ju sedasi olla.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 19:15
Huvitav lähenemine parmaleikin? Ka mina ei otsi ellu kedagi, ometigi mul ei ole määravaks "varustuse" suurus, veel vähem on ta elundi suurus tähelepanu all...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 19:19
Eks naisigi ole igasuguseid, loodetavasti leiavad siin lehel teineteist nii mõõduteadlikud mehed ja suurusthindavad naised kui ka kõikvõimalikke muid väärtusi primaarseteks pidavad uudistajad.
Aga tädide kohta küsisin ma sellepärast, et see sõnakasutus lööb mu silma ette pildi lasteaiakasvatajat moosivast põngerjast ja teate... naljakas on. Lihtsalt sõna selline kasutusviis on veider, sellepärast ongi naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 19:19
ütleme nii, et riista suuruse järgi valib meest vaid...öelgem, rumal naine, kes peale sisse-välja muud seksi ettegi ei kujuta... samas kui mees oma riista meeleheitlikult millimeeterhaaval pikemaks üritab venitada, näidab seda, et ega meeski suuda ettekujutada muud seksi peale maha-taha-püksi-punuma... seega, rumalale soovijale rumal pakkuja, kõik rahul. palju õnne!
noh, eks kindlasti ole ka mingid miinimumkriteeriumid, nõelaga surkimist vist ei tajugi, aga - kaks pead on siiski kaks pead. kasutagem neid mõlemaid.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 19:26
Sama lolli kysimuse võiks naistele edastada,kuidas mõõdad,kas pikkus,laius ruumala või sygavus.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 19:28
Janne kui sul kliitor toimib, siis saad igasugu tilliga hakkama.

Vaba. Oled sa mõne naisega ka sellest silmast silma rääkinud? Proovi rääkida ja sa imestad.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 19:32
elementaarne tõekriteerium - kui tullakse tagasi, siis järelikult sobis. kui ei tulda ja isegi suhelda ei soovita hiljem - ei sobinud. kas riist või terve inimene. igael potile oma kaas, mõnele kaanele mitu potti
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 19:58
ah lytt see on kuidagi siin välja kujunenud "tädid". Ma ei mäletagi, mingist suuremast ajast vanast kaklusest kindlasti.
ihatädid, tibitädid, veebipliksid, seksitädid, kirjatädid jne....
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 20:01
Aa.. ok, aitäh
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 20:29
mõõdate?
mõõtke mõõtke...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 20:52
Eks selle tillipikkusega ole sama lugu, kui rahagagi, räägitakse siis kui puudu jääb. Ja ei räägita ju, et raha kulutati valesti, vaid et raha võiks rohkem olla.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 21:03
See tema tuletas ühe vana nalja meelde....
Mees läheb arsti kabinetti, tõmbab püksid maja ja paneb oma riista lauale.
Arst vaatab-vaatab ja küsib viimaks :,,Mis tal siis viga on?"
Mees vastu:,,Viga pole midagi aga vaata kui ilus!"

Mõte on selles, et mõnel ongi tähtis on ainult see, et oleks uhke näidata.
Mina üldiselt eelistan pigem väiksemat riista mehe küljes kui suuremat riista riista küljes
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 21:17
anoga järjekordselt samas paadis
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 21:22
No mõni naine ei paista ka tisside tagant välja
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 21:25
kuid vaevalt ta alustab enda tutvustamist tissimõõtudest
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 22:48
Mõõtu just ei panda, aga suuremaks tehakse küll ja seda ikka, et meestele rohkem meeldida.
Neil rinnasuurendajatel ja tillimõõtjatel näiks nagu mingi hingesugulus olevat. Ei tea, kas see ka vastastikuses sümpaatias avaldub?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 23:12
Naised pigem võtavad maha kui juurde lisavad... vanust
Ja kaalu
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 23:26
Ma tean tean ka et naisele peab mees meeldima et enne kui asi voodi jõuab.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 02:02
Siiani pole keegi virisenud minu riista üle.On rahule jäädud ja tagasi kutsutud.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 02:04
Teen siis ka foorumis käe valgeks. Siiani vaikivas pealtvaataja rollis olnud. Pean siinkohal vastu vaidlema eelkõnelejale. Alcohol and bad decisions kuuluvad ka naiste sõnaraamatusse kahjuks/õnneks. Seega ei ole alati see mehe meeldimine rusika reegel alati
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 02:06
Ja tänu hilisele ajale lipsas viimasesse lausesse ka üks üheliigne "alati" sisse. Loodetavasti õigekirja pedandid annavad seekord andeks. Esimene katse läheb ikka aia taha
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 13:32
Tegelikult on ju nii, et see on mehe ja naise koostöö... kui üks ei tee keppi korralikult, ei tule see ka teisel välja
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 14:13
Vaat, kui huvitav teema meestele. Arutada oma munni pikkust. Saan veel naistest aru. Mõni mees on vist kogu aeg siin sees ja võtab sõna. Aga eks see ole valus teema vist mõnele.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:00
Riista suurus ON oluline. Kui su ees seisab mees, kellel on korralik varustus ja mees, kes ei lea tilli karvade seest yles, siis naine, kes vaidab, et suurus ei loe ei ole saanud,kas norm riista ve pisikest tilli ja ei tea asjast midagi. ON oluline
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:07
kui suurt sina suureks pead, annaleenax?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:14
Ok, ytleme nii, et normaalne peab olema ja ma hindan suurust visuaalselt mitte joonlauaga, aga 16cm peaks ikka olema
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:16
kui aastanumbrit vaadata, siis on artikkel juba vana, aga ma ei usu, et 8-9 aastaga arvudes midagi väga drastiliselt muutuks
http://www.ohtuleht.ee/182562/meestearst-peenise-suurendamine-on-voimalik
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:19
16 cm jääbki selle üleminekupiiri peale, üle selle võib vist juba peenist "suureks" lugeda. kuni selleni on "keskmine". ma olen nii aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:20
Ja vaibaga lendamine ka, kui habemest karvu kiskuda See ei tahenda, et alla 16cm ei saa head seksi, lihtslt suurem on parem
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:22
see, mis kellegi jaoks on hea, on endiselt individuaalne muidugi ei tähenda see seda
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:31
No selge. Sellepärast ongi nii suur arutelu. Minule küll see munni pikkus oluline ei ole. Vastu pidi, liiga pikk ei ole mitte hea. Tähtsam on see, mis sellega teha osatakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 15:39
olgu, ma siis hüüan selle välja, et jah mulle meeldib suurem aga keskmine on ka hea
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 16:39
Olete te üldse väikest kunagi saanud, et selle ära põlgate?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 16:47
kui põlgad mehe riista ära, siis tunneb ka mees ennast kohe põlatuna ja halvasti.
kas pole nii? ei taha kedagi halvasti end tundma panna, aga mina ütlen, et ei ole saanud. kas sellest, et ei ole, saaks midagi järeldada, brillamento?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 18:53
Saaks järeldada, et vahet pole, kui suur riist on, kui kõik muu on korras. Kui muu korras ei ole, siis pole ka vahet, kui suur riist on. Kui hirmsasti tahad sügavamal seda tunda, siis on poose, kus mees vajub üsna sügavale naise sisse (ja mis suure riistaga võivad haiget teha).

Mul näiteks on täiesti ükskõik kui suured tissid naisel on. Ka olen ma kogenud nii kitsamat kui avaramat vagiinat ja mõlemad on mõnusad. Kui kõik klapib, siis on seks ka hea.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 19:07
Avaram vagiina on hea jälle kui on soov 2riistaga kepiks.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 19:11
brillamentole täienduseks, et kui on naisel normaalkaal, siis on võimalik ka väiksema tilluga. Aga vahel tuleb ka "paksu panna", siis on vähe kehvad lood.
˅ näita rohkem ˅