Foorum
2021-11-13 10:20
küll vanamoor Capi sattus nüüd juttusoonele ja oma valedega välja tulla. oh saa jeerum, ise suurem enda hindaja koos käsilastega
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 10:23
jah minu orjad, kliendid ja fännid on loomulikult "käsilased" ..ja las nad siis olla, ühe kadeda pedekuke kiremine ja laimamine nende hulka pole siiani vähendanud nagu näha
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 10:24
🤣🤣🤣 jeerum, keegi läks leili ja põlema.. loomulikult keegi ei kahtle sinu pöörases edus ja ja härrasmeestes🤗.. turakate copy paste " ilusatest kirjades" ja " kalossides prints " sinu esikal..
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 10:33
minu printsid, peenised ja hindajad ei peaks ju kuigivõrd sinu täiuslikku ja väärikat vanaema-elukest häirima, touch? või siiski natuke häirivad....nii et juba varavalges tuleb võitmatu tung joosta siia sappi välja valama ja oma luulusid levitama
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 10:40
minu teada on vanaema uhke olla, mitte hoorast vanaeit capi. kes siin veel oma sulgi tahab kergitada
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 10:40
Arvamuse avaldamine pole keelatud🤗 see,et sa sõnadele uue tähenduse annad ,lähtudes enda haigest peast on omaette ooper.

Igapäevaselt postitada kõik teemad täis oma ila on muidugi kunst🤗 .. 30 st päevateemast ligi kakskümmend teemat üle joosta .. ja vahel rohkemgi.. tung mille järgi Peenisevenitaja?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 11:05
Vaene vanemateta capri mammi, ainult tõmbleb igas teemas ja siis kirub teisi, kui nad midagi vastavad selle hullu kommentaaridele.
Pole sa midagi siin nii kuum jumalanna , nagu ennast pidevalt kiidad. Olen täheldanud, topid oma pilte pidevalt ja kui sees pole seisavad nad isegi 10h hindamata, tuled sisse 10id kerjama meestelt, saad alles hinnatud.
Samuti su karu24, su ori, ikka su varikas, ära sousti, olete käsikäes koos sees, pead ikka iha kasutajaid purulolliks, arvad, kui oled korraga mitme kontoga sees, pole see läbinähtav, see ikka sina ju. Su ajud on rautatud vähemalt 20ne aasta jooksul olematuks, mine ravile, ehk mingitki kasu sellestki, kuigi väga kahtlen.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 11:37
touch, erinevalt sinust ma pole paraku nii rikas, et iha saiti oma isikliku rahakotiga ülal pidada
kui sina oled oma piltide alle mingitelt varikontodelt tuhandete eurode eest kümneid ladunud, siis arvad, et teised inimesed käituvad sama lapsikult?
nagu oleks tegemist väärika vanaemaga...aga pidevalt mingid teistele kingitud kümned või päeva vipid jäävad ette sulle, touch. hommikul kl 6 sa vahel millestki muust ka mõtled? ilmselt mitte...
enamus inimesi arvab, et oled lihtsalt kade. kuna sinu rong on juba läinud.
aga ega see siis anna õigustust laimu levitamiseks, touch.
kuna sul pole ilmselt kunagi ühtki reaalset orja olnud, siis sul muidugi raske uskuda, et nad ongi päriselt olemas.....ja reaalselt kulutavad iga kuu sadu eurosid ainuüksi Käskijannale virtuaalseks austuse avaldamiseks.
muide, päriselus kulutavad veelgi rohkem. et saaksid näiteks loa oma Jumalanna kingakontsa suudlemiseks
nii et jah, maailmas toimub palju kummalist, mida perekoolist "kõlvatule" iha saidile eksinud kanal keeruline taibata

aga ma pole ihas tegutsetud aastate jooksul pidanud kordagi ise ennast hindama ja ei kavatse seda ka edaspidi teha. ei kulutaks ka siis sellele oma raha, kui ühtki orja/klienti/fänni enam poleks pilte imetlemas.
kuna tõesti on paremaid viise investeerimiseks, kulla touch
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 11:42
küll on ilusad muinasjuttud mis vanaeit siin kirjutab. kas tõde on valus kuulata ja nüüd siis punnid aga vastu siin veel. võiksid juba harjuda, et oled müüdav siin ja kerjad tähelepanu
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 11:49
meesmees150,
kui ma olen nii vaene ja ebakuum, siis miks sa hirmuga mind blokeerisid, peale kõigile piltide ühtede ladumist? kas tunnetasid siiski konkurentsi? või lihtsalt kerjasid tähelepanu?
minu külaliste ja orjade kontod pole endiselt minu omad. samuti ma ei tee ka ise endale kingitusi...ega masseeri iseennast
kui kellelegi meeldib vastupidist uskuda, siis see pole ju keelatud. aga rumala laimamisega jätate ainult endast rumala mulje
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 13:06
Eks kui minekut erilist meeste rindel pole, peab loomulikult ebastabiilne inimene ennast pidevalt kiitma jumalannaks, kuidagigi saab tähelepanu. Naised kellel pole muret, et meestele meeldivad, ei pea upitama ennast üle, tugevad kompleksid sul.
Kas mingit muud lollust ei suuda meestele välja mõelda, kui blokid neid, nad panid sulle ühtesi, vaeseke.
Pole siin ühelegi nainele ühtesi pannud, blokkisid mind ära, kui kustutasin su lootused ja kena näitsiku päeva vipiks, hea põhjus kohe blokk panna. Ja ära valeta, ma pole sind blokkinud ohmoonike, kes valetab järjepidevalt kõigi peale. Sa oled kohe, mõni aasta veel, 60-ne aastane, aga mõistus kui selline on olematu.
caprichosa
viimati külastas registreerus saidil vaadatud
aega tagasi57m 2015-07-23 742098
https://www.iha.ee/users/caprichosa
blokeeri kasutaja
kasutaja on sind blokeerinud

Patoloogiline vale kui vaimuhaigus.
Patoloogilist valet, mida meditsiinis nimetatakse "fantastiliseks pseudoloogiaks" või Munchauseni sündroomiks, ei peeta eraldi vaimuhaiguseks, vaid keerukaks häireks, millel on keeruline struktuur. Patoloogia võib olla ajutine (alates mitu kuud) või kesta kogu elu. Teadlased on tõestanud, et see haigus ei ole inimese epilepsia, hullumeelsuse ega dementsuse tagajärg. Patoloogilisi valesid tuleks tajuda osana üldisest psüühikahäirest, mitte eraldi nähtusena. Praeguseks on sellise kõrvalekalde ravis osalenud ainult psühholoogid..

Patoloogiline valetaja üritab ilukirjandust reaalsusena edasi anda, et ennast teiste ees parimas valguses esitada. Aja jooksul hakkab ta ise oma valedesse uskuma. Maailm, kus eksisteerivad valetajad, ei sobi tegelikkusega..
Tõsi, selline ongi su nihe, lepi sellega.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 13:39
Huvitav oleks teada, millise diagnoosi eelkõneleja endale paneks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:23
Jott, olen capri etteasteid siin piisavalt näinud.
Kui nüüd lugeda meesmees kommentaare, iseloomustust, pole ju seal midagi valet, nii see ongi, harju ära.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:25
Huvitav milline on joti diagnoos
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:27
Ootaks ära, mul huvi laes.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:31
jfjm,
meesmees150 puhul kahtlustaks isiksuse kahestumist, ravimatus vormis
kuna see jutt nagu vanaproua touchi sulest välja imetud......."blaablaablaa mehed sind ei taha, ise kiidad ja hindad ennast, kohekohe saad 60 ja lõpuks nagu oma soigumise kinnituseks kuskilt vikipeediast copytud diagnoos

nagu siiani pole taibanud, et kui ma nii hirmus ja vana olen ja keegi mind ei hinda ega külasta ega jumalda...millest see suur ussitamine ja hõõrumine ja laimukampaaniad siis? kas kodanikel nii tühi elu, et peab seda läbi ekraani võõraid inimesi kirudes värvikamaks muutma?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:34
Lugedes sinu postitusi erinevates teemades kirdes kõike ja kõiki, tekib vaid üks küsimus, millega sa tegeled Vanaldane Peenisevenitaja?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:35
Capri, ma armastan sind ka.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:35
* kirudes
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:40
Ulud Joti rinnal, ehk tuleb kohe appi.
Kui sa mõni aasta alla 60-ne oled, mis siin vassida, see ju tobe, musta valgeks teha.
Jaja, kõik jumaldavad sind, iha JUMALANNA, pildid pole töödeldud, täiesti ehedad, reaalsed.
Tegelikkuses sõimad kõiki ussitamises, vanaemadeks, eitedeks, nii toksilist naist pole siin näinudki, ahjaa, Jott mäletad kindlasti oli siin Satine, kes kõiki sõimas nagu capri ja kallas sitaga üle. Kindlasti Jott mäletad ka, kuna meil oli sinuga kirjavahetus sellel teemal, kuna lükkasid mind tanki väga labaselt.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:42
Kiizukas lase minul sulle kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:44
qwerty112
2021-11-13 18:35:30
--------------------------------------------------------------

kas lugesid kuskilt armuavalduse välja? ja kuidas sa üldse vanaemade teemasse ära eksisid?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:45
caprichosa

2021-11-13 18:44:21
qwerty112
2021-11-13 18:35:30
--------------------------------------------------------------

kas lugesid kuskilt armuavalduse välja? ja kuidas sa üldse vanaemade teemasse ära eksisid?

Ikkagi armastan sind ka.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:50
armastus on ju tore. eriti kui sa pärast oma postitust häbelikult ei kustuta, qwerty
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:53
Jätkuvalt armastan sind
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:00
Ooo, iha JUMALANNA.
Tänapäeval on kõik, ka tehnika arenenud, Jämejala, Paldiski patsiendid saavad samuti neti ligi ja kui postkast kõigile avatud sul, capri, loomulikult tuleb ka kinnisest asutustest poiskadelt kirju, Napoleone need ju täis, asi nüüd sebida endale ka jumalanna ihast.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:01
Ja "printsidelt " kalossides🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:02
Ja sina qwerty ära kustuta oma armuavaldust, teine tunneb jälle ennast jumalannana.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:09
Juba lootsin, et sinuga kiizukas on tegu.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:12
˅ näita rohkem ˅