Foorum
2013-12-26 15:16
Üldse tehakse igasugu otsuseid kole üüberkiiresti.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 15:19
Elu on üürike ja tegutseda tuleb kiiresti
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 15:45
Parma, kusagil sa kurtsid, et nett on aeglane ja annab liialt palju aega järelemõtlemiseks. Seda aega tulebki siis maksimaalselt kasutada, sest mitte kunagi ei tea, mitu rauda teisel korraga tules on ja võidab see, kes annab õigema vastuse.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 15:49
aga kuhu teil vastustega kiiret on?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 16:53
Vaiksele piigale vastuseks, et küsimus on selles kas need vanaemad üldse tahavad siin midagi ?
Ja see kuidas Freudi ja Jungi priimusõpilane Utha on suutnud kasutades psühhoanalüüsi ja paari minu pilti luua minu profiili n imetlusväärne, tõenäoliselt olen ma sarivägistaja Boris, kelle fetiÅ¡iobjektideks on vanemad naised
Ja kui te tahate minust midagi teada siis küsige seda otse minu käest, mitte ärge istuge passiivselt
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:02
Vastusega võib venitada vaid naine, kes teab, et teda huvitav persoon kuhugi ei kao. Mehepojad, kel püksis pakitseb, peavad järgima põhimõtet: "tao rauda, kuni see kuum on".
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:10
objektiks on vanemad naised. milliste kriteeriumite järgi tuleks väljend vanem naine, kui sa ise, kullake, oled 50+. selle jutu järgi ei taha keegi sinust midagi teada. soovitan soojalt uus kasutaja teha ja tillipildid unustada. märgi ka ära, kellega ja mis vanuses inimestega soovid tutvuda. unusta sõim ja mõnitamine, sest siin on mehi, kelle vahel saab valida. tee kindlaks, kellega sulle sobivas vanuses naised soovivad tutvuda. võin sind abistada:
mees peab olema nö sobivas vanuses, kui naine soovib lähemat ja pikemat suhet;
mehel peab olema töökoht ja ta peab olema majanduslikult kindlustatud;
auto olemasolu on on soovitatav;
mõtle ka sellele, kus te kohtute ( kas naise kodu peab olema hotell, kas kutsud ta külla või lähete hotelli);
mees on puhas ja hoolitsetud;
mees ei ole alkoholilembeline ja ei kisu suitsu nagu korsten;
olenevalt suhtest on mees vallaline või naisemees
nii lihtne see oligi.
küsimused anaali ja oraali kohta jäta edaspidiseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:14
parmaleikinile:
selle üle kas mu magamistoa lagi vajab värvimist või korter remonti juurdlesin ka 25 aastat jutti ja enam ei taha ma remonditööle mõelda. ei taha mõelda, kas ma pean kellegi sokke pesema või kedagi koju ootama. ei taha mõelda, kas keegi on mõne teise naise juures, kui ma talle tundide viisi sööki soojendan.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:14
Tubli, Piiga
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:17
vaiknepiiga, ma tahaksin tõesti sinu abikaasat näha, kas on kalal või joob kuskil ?
Ja teiseks, milleks kõik see mida sa soovitasid, kui huvi puudub või on teeseldud ?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:20
õige. aga naine võib olla hambutu, kasimata ja voorimehe suuvärgiga. tema võib, sest tema on ju - NAINE! ja teda väljakutsudes pead alati arvstama, et enesest lugupidav naine ei maksa söögi, joogi ja takso eest. õigupoolest just selleks ta sul end väljakutsuda lasigi. ja kui sa juhtud klubis mõne naisega paar sõna vahetama siis tea, et sellest tekib sul ka moraalne kohustus talle jook osta. enesest lugupidav naine ju rahakotti väljaminnes kaasa ei võta, see rikuks... no rikuks kõik eksole.
ülevõlli? võibolla. aga kas ikka on? te mõelge veel, mõelge....
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:22
närvihaigetest mehed ei ole mulle kunagi meeldinud
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:23
nõudlikud mehed!
oli siin mingi kasutaja rotax (50+, kes enesetutvustamise asemel uuris, kui kindlustatud ma olen, kus töötan, kas elan ikka üksi ja siis muidugi need tavaküsimused seksist-anaal- oraal.
ma olin kohe maha jäetud, kui elasin lasnamäel ja töötasin maxima kassapidajana. anaal ja oraal ei suutnud seda mahendada. tegin ahastava järelhüüde, et ma olen kõigega nõus ning seksin igal ajal ja igas kohas, aga sellele ei vaevutud isegi vastama
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:26
minus ei räägi mitte kitsidus, vaid....
pastor kantslis ütleb: ärge tehke minu tegude järgi, tehke minu sõnade järgi. sama on alatihti ka Teiega, armsad naised... aga, vähemalt teoorias, võiks ju olla nii, et need tingimused, mille täitmist teistelt ootad, on enda puhul täidetud. nõuad läbi eeskuju, isikliku eeskuju. kui lood on nii, siis, ausõna, minu poolt mitte pisematki mokakobinat.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:27
Vaba- hambad on mul korras, just tulin pesust ja hoolimata hullust fantaasiast suudan viisakalt rääkida. Väljas käin oma raha eest ja kohe kindlasti ei luni meestelt drinke.
Paraku elame maailmas, kus mehed tahavad kohe sisse kolida eeldusel, et naine neid söödab ja kasib ning nemad viivad heal juhul korra kuus prügi välja ning siis ka paaripäevase läbipõikega mõne siresääre juurde. Oma naine on ju väsinud ja vaevatud ega hoolitse enda eest.
Siis küsitakse, miks naised otsivad ainult armukest?
Cerberos- piiga jutt täiesti õige. Küsimused voodiharjumuste kohta tulevad siis kui üldse huvi suudad tekitada. Hea mees saab teada, kas teen voodis üht, teist või kolmandat ning kohe kindlasti ei tule tal pettuda
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:30
Kallis vaiknepiiga, kui meesterahvas sinu poole pöördub siis ütle konkreetselt, milline mees sind huvitab, ära hakka teda õpetama ja pisiasjade üle närima, seda näägutamist on kõik mehe elu jooksul kuulanud ja kuulanud. Ja kui sind ei eruta miski siis ütlegi et tahad tutvuda madala libiidoga mehega.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:31
ano, nagu minu puhul alatihti juhtub, oli mu kirjeldus illustratiivne, umbisikuline. lihtsalt, et me mõtleks selle üle, kas me ise oleme sellised, nagu me tahame, et teised oleks....
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:31
Vabakuulaja, ükski endast lugupidav naine, ei lase ühelgi juhuslikul mehel ööklubis välja teha, sest iial ei tea mida selle eest vastu nõutakse. Välja võib lasta teha sellisel mehel kelle vastu on juba tekkinud külgetõmme ja võib eeldada, et selle mehe vastu pole midagi ka intiimsema suhte osas.

PS! Lisaks veel üks tähelepanek. Kui mees kutsub naise välja sööma, siis etikett näeb ette, et kutsuja maksab ka arve Minuteada pole eesti naised veel nii võrdõiguslikud nagu rootsi naised, kes m itte mingil juhul ei taha et mees nende arvet maksaks. Tekib küsimus, et miks te siis üldse naise sööma kutsute? Kutsuge mere äärde jalutama, jääb igasugune arve tasumine ära
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:32
cerberos, kas sellest ei piisa, kui ta ütleb, et sina teda ei huvita?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:37
sheebs, loe mu eelmist postitust. ja selle klubis väljategemise suhtes, piisavalt näinud-kuulnud neidude jutte, kes kiitlevad, kuidas nad olematu pakkiga öö läbi said pidu panna ja miskit peale ilus olemise tegema ei pidandki. lollid vindused tõupullid kanddid ette rohkem kui jaksu jagus. tõsi, teatav protsent sellistest beibedest-seljaselajatest langeb ka vägistamisohvriteks, siis silmad pihus.
jah, kui ma kedagi välja kutsun, siis loomulikult maksan ma ta eest. see mulle ama loomulik kui daamile ukseavamine. aga seda ei saa võtta kui reeglit, kui elustiili. a la "mul on kõht tühi, kas keegi kutsuks mind sööma". loomulikult tuleks järgi, söödaks-joodaks, tooks koju ja siis - aidaa! aga ka selliseid isendeid meil juba piisavalt palju olemas.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:37
vabandust. "olematu pakkiga" on siis "olematu papiga"
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:39
naabrineti, selline vastus oleks väga korrektne
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:41
Ano, sinu kirjutise üks lõik sobiks ideaalselt vanemate naiste teemasse. Ja mitte ainult naiste, noored tahavad kodust välja saada ja vanematel on reeglina pind olemas.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:44
Kui vanematel on pind olemas ei tähenda see ometi, et sinna kõik kohe kohale manööverdatakse
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 17:45
Vabakuulaja, ka minu mõttekäik ei puudutanud isikuliselt sind. Vaid see oli samasugune üldistus.

Samas see, kes mind sööma-jooma viib nahaalsus tänasel päeval naiste poolt näitab samasugust ajupeetust, nagu meeste puhul, kiri postkastis - sexime Tuleb tõdeda, et see sms ajastu on tugevalt jätnud jälje meie väljendusoskusesse ja erinevate sõnade kasutusse. Tänu noorte inimeste olematule lugemusele on nende sõnavara ka olematu, sellepärast ei osatagi enam oma soove niimoodi väljendada, et sellest ei jääks halba maiku või sellest ei kumaks totaalne matslikkus läbi.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:00
No millest siis rääkida, kui seksist ei ole ilus ja laevärvist ka ei taheta rääkida?

Kui mõlamd osapooled on samast ajajärgust, siis asi toimib. Vähe vanematgea läheb nihu.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:01
Ja naised, kas te oskate üldsegi Daamid olla? Teate mis see päriselt tähendab?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:09
kerberos-ma olen lahutatud ja ei ela kellegagi koos
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:12
Käisin ükspäev ühe 20 tibinaga jalutamas. Tükk tegemist oli, et kuidas jalutamine välja näeb. Pärast tunniajast koolitus sai ka ilusti käevangus tippimisega hakkama. Pärast isegi ootas auto ukse juures viiu, et ma selle talle lahti teeks. Ega vaikimis see daamiks olemine ikka ei tule kohe välja onjuu.
Siis tuled iha lehele ja hakkad sama lühendiga poolikut pläusti edasi tootma ja ootad, et keegi tuleks jällegi.....
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:14
klubisse siin vaevalt keegi kutsub. see on siin nii harv jutt, et on täiesti ununenud. enamasti ikka kerberoslikult - anaal ja oraal. klubides käimiseks pole mu aega ega tahtmist, seepärast ei oska ma dringi väljategemise kohta miskit kaasa rääkida. võin öelda, et isegi külla tulles on mehel tihti paljad käed, aga vist ootab lisaks soojale voodile ka moorpraadi.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:16
väljategemisest. kus iganes te olete, minu meelest ei kohusta väljategemine veel kedagi vastuteeneks, rääkimata intiimsemat laadi teenetest. iseasi on siis, kui ise luuakse joogivahetusest enda jaoks alandav, vastuteenele osutav kohustus ja sundseis, mille ees naine ennast abitumana tunneb ja tal oleks raske sellest keelduda.
selge see, kui kellegi käitumine tekitab ebamugavustunnet ja tundub kahtlane ning tahaks ennast temast eemale libistada, siis pole muidugi vaja lasta ka tal drinke oma lauda tuua, aga hirmu tunda selle ees, mis sis saab, kui... seda pole ka vaja. selle jaoks on peas suu, et selgitada.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:20
Selle dringi tegemisega on tegelikult selline lugu, et seda peetaksegi nagu vaikseks nõusolekuks keeldumisesks.
Kui lubatakse välja teha, siis on nagu jää murtud ja nõusolek antud.
Mina olen asjast nii aru saanud.
Ega eks selle vanade viiskuste kaasahaarmine on praegu nii, nagu hetekl on kellegile sobiv. See on ammu teada.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:21
Daam-heade kommetega, hea maitsega ja intelligentne naine.
miks te nii mures olete naiste hammaste pärast? võin öelda, et minu hambad on katetega, st hollywoodi naeratus. mis see nüüd mind kellestki teisest paremaks või halvemaks teeb. kasimata suu-kas see on nüüd pesemata hambad või ropendamine? räägime lahti ka haisvad sokid, pesemata pesu, tunked, kui päevasel ajal naine lõunale kutsutakse. räägime ka higist haisvatest ülikondadest kuskil ööklubis vms kohast.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:22
rumal ütleks ma selle peale. ükski komme ei juurdu iseenesest, kui pole inimesi, kes sellel juurduda aitaksid. samamoodi käib ka kommete murdmine. kurat, suid pole peas?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:23
Siin tuleb mängu ületähtsustamine. sest NAIST ei tohi ometi tunkedega kutsuda. Sa lähed NAISEGA sööma. Ja issand issand ei olegi seljas ülikonda.
Dsiises kraist ah. Kullast olete või?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:26
kul,last ei ole, aga rohkem sinuga välja ei läheks. vaevalt, et sa tunkedega kohtama lähed.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:29
No ja siis leiavad teineteist need kes, sobivad.
Aga vbla oli see tunkemees väga hea peremees Vbla on see lõhkiste teksadega tibin ka hea perenaine, mis siis et püksid lõhki.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:32
parma sinu traagika ongi selles, et sa tahad igaks õhtuks uut daami.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:37
Mis me minust räägime.
Igaüks peaks endale selgeks, tegema, et mida tahetakse ja sellest ka teada andma.
Profiile küll eriti ei loeta aga proovida võib ju sinna kirjutada. Ja endale selgeks teha, mis küsimustega esineda.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:37
siin käib pidevalt läbi, et äkki on tal ilus hing. kahjuks koledate riiete taha ei hakka keegi otsima. kui keegi tuleb minuga tunkedes kohtama, siis vastavalt nimele olen ma vait, aga see jääks esimeseks ja viimaseks kohtumiseks. ebakorrektne riietus näitab juba lugupidamatust kaaslase vastu.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:39
Ma võin ka ülikonnas täielik emm olla. Vabalt, ei ole probleemi.
Või tunkedes viks härrasmees.
Riietus on pakasuhha. Kui ikka kupliall midagi ei ole, siis pole sellel riietusel mingit tähtsust.
Aga veelkord. Kes mida taga ajab.
Nagu see karvaste pudelilugu.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:40
parma - lisaks profiilile loen ma ka foorumit ning sinu kohta lugesin ma välja, et sulle meeldivad noored ja saledad. imestan, et sa vaevud ühele korpulentsele mammile üldse reageerima. eks see tuleb muidugi edevusest: saad muti paika panna ja esineda
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:41
Parma ma ei ole daam kuigi oskan avalikus kohas käituda. Daam ei niida muru ega lõhu puid, daam ei käi dressides meestega kalal ega tassi mööblit. Daam lihtsalt ei satu sellistesse olukordadesse.
Pigem olen ma tänapäevane multifunktsionaalne naine, kes peab kõigega hakkama saada ning kui sind lohutab siis ikka leidub seal valikus ka oskust jalutada ja oodata, mil autouks avatakse
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:42
Seda ka. Ma üritan aru saada, et millest see asi tuleb. Miks on vanaemad passiivsed?
Mida oodatakse, mida soovitakse? Rääkige need asjaad üksord lahti ometi.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:44
No Ano ja siis mingi hetk lööb välja, et võiks ikka daam ka olla. Eriti internetis
Aga muidu on nagu multifunktsionaalne.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:48
lugesin ano juttu ja jõudsin otsusele, et olen multifunktsionaalne daam
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:48
Parma, vanematel pole enam reeglina kiiret mehelesaamisega ja ühekordseks kasutamiseks kõlblike on lademes. Vali ainult see kõige meelepärasem välja. Kuna turg on meestest üleküllastatud siis jääbki mulje, et naised on passiivsed.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:49
Jott kurat, ära ütle ette. Ma lootsin seda tädide käest kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:50
Daam lööb siis välja kui multifunktsionaalne mees oma dressid kappi pistab ja härrasmehe välja laseb
Muidu olen vabal ajal burleskitar nagu üks mu hea tuttav ütles
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 18:52
jefim ja nii see ongi. eriti ihas. meheleminemise asemel mainisin sokkide pesemist ja kokkamist
˅ näita rohkem ˅