Foorum
2013-12-23 23:12
ei kurda, mul pole absoluutselt igav elu, kuigi ka vanuses 40+.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-23 23:15
Vaadaku siis ikka pensionäre, see ju palju lõbusam ja mehele tundub ka õnsam. sest maksab.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 02:22
imelik...mina ei ole homo, joodik, emmepoeg, eksvang ega invaliid...noh, mul see + selle 40 järgi alles naa pisuke kah muidugi....
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 08:47
ma ei tea, kehvad mehed sattunud siis kellelegi. ma olen äärmiselt tublidelt meestelt kirju saanud ja ka üle 40 aasta vanustelt. väga normaalseid on olnud, võtaks või endale.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 10:04
Vaata, omistada enam ei saa, niigi probleeme kuhjaga
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 11:16
üldiselt ma aga leian seda, et mehed võiksid ükskõik millises vanuses naiste huvipuuduse üle vingumise ja nende löögi alla seadmise asemel hoopis oma ego ja enesehinnangud läbi vaadata. eriti naiste suhtes võetud hoiakud.
juba naistest rääkimisel selle alustamine pöördumisega „passiivsed vanaemad“ ütleb üht-teist mehe olemuse, suhtumiste ja enesedistsipliini kohta. ka 40 ja 60 eluaasta vahele jäävate naiste sildistamine passiivseteks või vanaemadeks on üks neist no-no´dest ja turn off´idest, millega ei häälesta naisi endaga suhtlema.
ja mees, kes ei oska ei rääkida ega käituda, ei peagi kedagi endast paremat leidma. saabki seda, kes ta ise on - ehk siis mitte midagi. ja kui siis ta ka ei taha õppida rääkima ja ikka ei leia ja ikka veel arvab, et keegi peaks teda tahtma ja näeb naistes ainult passiivseid vanaemasid, siis krt tuleb tunnistada endale, et oled jobu ja sinu seltskonda lihtsalt pole mitte kellelegi vaja.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 11:42
Ja tuled kepisaidile, mida siis su hing rohkem ihkaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 12:15
Tõenäoliselt elan ma pettekujutelmas ja tegelikkuses ei ole üldse minusuguste järgi nõudlust, siis ma ei näe muud lahendust kui pood siin kinni panna ja perekooli üle kolida
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 12:23
võib-olla oleks nõudlust ka, kui sa endale selgeks teeksid, mis on reaalne ja mis mitte.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 13:31
Aga mida see kiri loeb, sinna võib ükskõik mida kokku kirjutada. Isegi otseselt perse saatmisest võib suur armastus tekkida-

Cerberosel on iseenesest õigus, eks ihas ongi siia kinnijäänud vanaemad ja vanaisad, sest keegi ei tahagi kedagi leida. Juuksur, sa samamoodi ei taha kedagi, ükskõik kui tore mees sulle ükskõik kui toredalt külge lüüa üritaks, sa istuksid ikka siin edasi. Sinu negatiivne elukäsitlus ei muutuks mingil juhul. Inimene saab muuta ainult ise iseennast.

Nii, et tähele paneku mõttes on Cerberosel õigus ja täheldus ei saa teda kuidagi halvemaks inimeseks teha,
eriti kui pole teda reaalselt isegi nähtud. Mingi tühise koguse tähemärkide alusel saab läbi selgeltnägemise juba teada tema ebaõnnestumise? Tõesti, olgu, võib-olla tõesti Ihas, kohas, kus keegi ei tahagi kedagi leida. Ükskõik kuidas proovida, nagunii oleks halvasti lähenetud või käitutud ja üritusel puuduks positiivne tulemus.

Juuksur, kas sina oled üldse väärt head meest? Mida see tore äge mees sinupuhul võidaks? Elu armastuse?
Mees võib ju tore olla, aga sina oled ikkagi katki ja jäädki katkiseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 13:43
Andke no vähemalt Jõuluajal oma sõrmedele ja suule puhkust, siin tatti pritsimast
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 13:58
Mõnes suhtes on Rockyl õigus. Katkised inimesed otsivad enda kõrvale terveid, sest mida nende kahe killukuhjaga ikka peale hakata. Aga näidake mulle mõnda 40+ täiesti "tervet" inimest. Nii tulekski leida, ükskõik kui katki sa ise oled, selline, keda saaks ja tasuks äraparandada ja võibolla õnnestub ka temal sinu purunenud hing kokkuliimida.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 14:22
Sellepärast ongi parim aeg 25setl kaaslane leida. Siis ei olda veel niiväga katki ka.
Mida vanemaks, seda rohkem hakkab elukogemuse taak seda kõike segama. Ehk siis eelarvamused. Lepitakse olukordadega ja kohandatakse elu nagu ta hetkel parasjagu on. Vahel tuleb mingi hoog peale ja siis on iha sarnased lehed ülimalt head kohad, kus seda välja paisata.
Samas on internett ülimalt paha. Sul on nimelt aega valida ja mõelda ja heietada ja nõu küsida jne jne. Lõppeb see sellega, et mõeldakse üle ja ongi finito.
Päris elus on lihtsam. Sul ei ole aega kaua mõelda, kas keemia toimib ja..... või kõnnitakse teineteisest mööda.

Muutusteks pead ise valmis olema ja seda tahtma. Kui ise ei tee, on tegemata.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-24 21:17
Eks see elukogemus ehk lööb hiljem märkamatult välja, aga jätaks nende endi teada, no milleks peakolu vaevata.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 09:10
rocky, kas sa arvad, et cerberos väga tahtis kedagi endale leida? ma mõtlen, kas tal oli mõttes suhet luua ja mõni vanaemadest ära võtta?
ma ei tea, kui hästi või halvasti nendele vanaemadele lähenetud on, aga ilma ebaõnneta poleks ka seda tagasisidet olnud, ma arvan.
ma sain aru, et see ei olnud „vanaisa“ tahtmine. ta pani oma soovid pilti, mitte sõnadesse, aga vanaemade õnnelikuks tegemiseks oli seda ilmselt liiga vähe.
võib-olla polnud vanaemadega õnne sellepärast, et need daamid, keda vaadati, otsisid vanema mehe näol omale rohkem head sõpra ja seltsi, miks mitte ka tuge eluks ja kaaslast ajaviiteks kui kergeid kohtumisi ja seksi, millest jääks neile mälestuseks ainult hoolimatu suhtumine neisse ja mehe egoism.

kas mina olen katki või terve. otseloomulikult on ka mul mõrad sees ja lappida püütud on ka mitmeid kordi, aga ma ei ole veel õppinud nõudma ja võtma seda, mis mulle ei kuulu. ma ei otsi odavat abi oma probleemidele. ma ei roni „nelja jalaga“ kellelegi selga ega nõua korda tegemist, sest see on minu teha.
siit ka minu imestus: kui mehed väidetavalt nii hästi endaga hakkama saavad ja naised ei saa, miks nad siis hädaldavad?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 09:35
Miks ja miks, ikka kepihäda ka ju. Moosida võib ju ka, aga kasutegur ja tillipikendus kipub eemalduma.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 09:40
Pole teemat, kus iha arvamuslider Utah sõna ei võtaks. Mis Sul nende vanaisade ja vanaemade vastu on. Sina ei saa kunagi vanaemaks. Ja see teeb Sind selliseks, nagu Sa oled.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 12:13
õpi üle olema sellest, mida sa muuta ei saa. pühendu tähtsamale
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 12:59
Ole Uthake mureta, mul täpselt teada mida ma tahan või ei.
Minul on tähtsuse järgi kõik paigas. Sina tõmbled siin nagu peata kana.
Ole üsna rahulik, mul pole küll mingit soovi oma aega selleks kulutada, et midagi muuta, veel vähem Sind.
Ela oma elu ja ole positiivne, siis püsid kauem nooruslik.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 13:38
jah,Uthat ei muuda miski.
särab ja plingib olenemata aastaajast põhiline,et inimene endaga rahul on.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 13:43
Niipalju sa Risto siis naistest teadki Aga sinu puhul on see andestatav
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 14:26
ei otsi mina andestust,ei lohutust.
Utha puhul on see kõik juba ammu teada.Inimene on ise oma käitumisega end avanud,tõestanud.
See tatt mida on teistele pritsinud,see on tulnud endale tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 15:29
Risto vaata hoolikamalt. See on ju see ila mis meestel suunurkadest alla niriseb
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 15:37
Vaatan ja imestan.
Küsib mees küsimuse stiilis ''mida need naised ometi tahavad?''
Võtab üks naine küsimusele vastata ja vastus ei ole selline, mida mees või mehed ootavad.
Ja siis hakkab tulema...
Miks üldse küsida, kui vastus tegelikult ei huvita? Lihtsalt solgipildumise võimaluse loomiseks?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 15:51
Vikinglotol võitmine on imelihtne - tuleb vaid kuus õiget numbrit kirja panna ja peavõit on sinu.
Naiste ärarääkimisega on sama lugu
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 15:54
Paistab, et osa mehi on siiani vaid laadaloterii ''iga loos võidab''-kastikesi näinud.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 20:56
Enamus siinseid suuri naistemehi suudavad kolme esimese numbri ehk lausega juba suurema osa naisi unemaale viia....
Seepärast ma viimasel aja nii hästi magangi
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 21:33
Vaatasin ükspäev filmi: Sleeping Beauty http://www.imdb.com/title/tt1588398

Tibin tegi niiöelda eksortteenust. Anti unerohtu ja jäi magama ja siis pässidest perverdid amelesid ja kiimlesid tibina kallal.

Seal oli päris hea mõte, et huulevärv võrdub vagiina värviga. Ei tea, kas seda naised ise ka arvestavad nii või...
Mõmmi ei ole sellepeale tulnudki veel
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 21:40
Et ku huuled siniseks võõpan siis......
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 22:05
Sinise peale ei pidanud kärbes tulema. Seega....
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 22:07
Kas sääskede vastu ka aitab? Sellest oleks rohkem kasu
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 22:30
Ano, kas Pärnus juba sääsed valla.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 22:37
Üleeile oli jah üks toas
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 22:49
Noh kui üks, siis passi peale ja õigel momendil viruta piitsaga nii et veri lenda. Krt vereimeja selline. Tuld talle.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 22:52
Kui sellised ilmad edasi püsivad siis varsti teised ka platsis
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 22:55
Sul hea veri, mis nad ligi meelitab.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 22:56
On jah aga see pole neile mõeldud. Kui üle kipub jääma siis viin selle ikka kindlamasse paika
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 23:30
Juuksur: Nu teemast lugesin välja tema soovi suhelda, aga kas talle siis ei vastatud... Teema püstitusest loeb välja naiste huvipuuduse. Asi pole ju lähenemises. Naine ei oska ju õpetada meest naisele lähenema. Sul pole vaja õpetada selles mehi, naistele külgelöömises ei saa sa ju ise osav olla, sul puuduvad kogemused. Naiste soovid ei ühti kunagi reaalsusega.

Aga mina lähenen ise teemale nagu see teema on loodud. Tal on ju õigus, tõesti siin on naisi, kes küll panevad koguaeg pilte, aga tutvuda nendega ei saa. See tekitabki küsimuse miks ja seda küsib foorumist.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-25 23:58
Ikka teavad ju, milline koll neile sobiks, hinnatakse intunitsiooni. Ega nad tule ütlema, vaid kuulavad ja keerutavad, Iba ajamine on individuaalne. Las tunnevad end ainulaadsetena ja ihaldatutena.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 00:09
Rocky. Juuksur lähenes sellega, et kasutaja enda pilt on sitt mis sitt ja kindlasti ei oska ta ära rääkida ja kindlasti keskendub ainult pildi vaatamisele.

Ühel teisel lehel sain läbi häda ühe sellise tädi rääkima asjast. Pildid on üks ahvatlevam kui teine. Mitukümmend tükki. Tegemist on varjatud enesehinnagu tõstmisega. Läbi alateadvuse. Lihtsalt on vaja maailmale ennast näidata, et ollakse veel ahvatlevad ja neid tahetakse. Eputamine ühesõnaga. Üks tädike läks närvi ja hakkas välja pressima, et eksju ta on ikka nii ilus ja eksju kõik tahavad teda. See käis üle ühe lause. Ise oli abielus ja puha. Mitukümmend lehte meeste meelitusi ja siis lapatakse neid ja loetakse mõnusa näoga.
Vot sedasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 00:19
No kui oma mees enam ei kiida siis peab keegi teine ju selle raske töö ära tegema
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 00:21
Rocky, aga mis siin arusaamatut on? Naised tahavad kuulda meelitusi, tahavad tunda ennast ihaldatutena, aga oma mees ei näe enam vajadust selliseks vahutamiseks. Tuleb õhtul koju, kepib läbi ja jääb magama. Ei mingit romantikat. Aga tahaks ju. Noh ja internet on hea turvaline paik. Reaalis võivad pidurid petta.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 08:16
just lähenemises ongi asi ju, rocky. alates teema pealkirjast kuni teemas kõlanud lauseteni välja. võib-olla mehed ise ei pane enda käitumises selliseid peenemaid nüansse tähele, aga mina märkan sellseid asju ja ma millegipärast arvan, et samad tehtud vead käivad läbi ka tema suhtlemises üldsemalt, mitte ainult selles teemas siin. ma olen üsna kindel, et see nii on. edasine oleneb juba mehest ja sellest, kas ta ise ka seda kui viga näeb.

sa räägid, et naised ei oska mehi õpetada. kõike õpetada naine mehele jah ei saa, aga nõu anda oskavad neile ikka. kes siis veel, kui mitte naine ei tea seda paremini, mida võiksid teised naised tahta, mida naistele lähenemisel teha ja mida nendega vältida?
ja arvesta sellega, et kõiki mehi ei saa ka õpetada. mida vanem mees, seda raskem.
sama naistega. leia mulle üks 40-60ndates naine, kes ei arvaks, et ta juba mehi tunneb ja kogemusi nendega ei omaks ning igatseks oma lastele lisaks veel 50-aastast meest välja õpetama hakata. pealgi enne õpetama asumist peaks tekkima mingi huvi ja eeldus suhtlema hakkamiseks. kui ei teki, ongi suhteliselt lootusetu seis. ja kes siis peaks edasi liikuma- kas mees või naine?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 08:24
parma, ma ei rääkinud ainult pildist ju? selle jutu, et s....pilt, paned sa ise praegu juurde. ärarääkimisoskusest räägin mina. sõnaline pool vajaks arendamist rohkem kui pildiline. rõhku oli aga pandud rohkem piltidele. enda kohta mitte ridagi. hiljem korjati need kokku muidugi.
üldiselt ma aga vastasin juba rockyle, mida asjast arvan.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 12:47
kerberose pilte ma pole näinud, aga jutu järgi tundub, et tema arvates vanaemad peaksid siin teda tänutundest ootama. eelistatuim variant on, et kott peas ja jalad laiali. tulen, torkan ja lähen. täiendustega variant, et pakutakse veel praadi ja napsi ja kooki vms. ei mingeid sõnu peale öh ja möh ja krooksude, mis tal mõnutundest välja vupsaksid. tutvumine
käiks ka lühidalt:
1. kas sa suhu võtad?
2. kas sa anaali teed?
3. kas sa alla neelad?
4. kas sa kummita teed?
Kerberos võiks vaadata oma vanust. Kõige selle peale imestavad need 40+ kerberosed, miks vanaemad eelistavad - 40 mehi, keda on siin saidil küllalt ja valik on suur. Seesama -40 ei tule ja lähe ja ei unusta. perele just ei tutvusta, aga meeldivalt ja seksikalt aega veeta on ülimõnus. Olen proovinud kerberostega tutvuda, aga seda õiget siin tõesti pole.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 13:42
Huvitav, mis küsimused küll seksiteemalisel lehel siis olla võiksid?
1. Kas autot remontida oskad?
2. Kas magamistoa lagi on valge?

Andke natuke palun endale aru ka, kus lehel olete eks.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 13:44
Mina pole ka mingeid pilte näinud.

Miks mehed peavad hästi käituma koguaeg? Kui neid teemasid lugeda, siis paljud mehed saavad naistelt hoopis halva suhtumise osaliseks ja sellest edasi areneb nende naiste vastu negatiivsus. Midagi ei juhtu põhjuseta.
Mis suhteloomisse puutub, ega kunagi ei tea kas teine on tegelikult suhtes või otsib kedagi. Naised kasutavad seda meeste külgelöömist ära, mõni mängib aastaaega lolli enne kui tuleb tõde välja. Kui mees on kord sellisesse jamasse sattunud, siis edasi on ta juba vildakama suhtumisega.

Kõik need naisteajakirjad ja lehed on suuri õpetusi täis, kasu ei midagi. Ei võta nõu kuulda mehed ega naised, mis mõte siis on õpetada teisi.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 14:27
mitte ükski naine ei aja hambaid külge tõelisele mehele. kui mees on MEES igas mõttes....õige mees ei kasuta väljendeid, mis naistel harja punaseks ajavad. nendega koos löövad naised särama. ja särav naine ei hammusta, ta ei tee meest maha, ei nähvi.... ta on malbe, ilus ja õnnelik.
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 14:42
Üks dialoog, mitteseksiteemaliselt lehelt.
Tibin: Hei sexy!
Mina: Tere. Seks on hea.
Tibin: Seks sinuga on hea?
Mina: Ma ei ole endaga seksinud.
Tibin: Mina küll ütlen mehele, kui seks on hea. Kle aga ma ei viitsi rohkem rääkida.
-----------------------------------------
Pidu läbi. Niisiis. Mis valesti oli?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-26 14:58
Ehk oli Teie lainepikkus ja huumoritaju pisut erinev

Kirjateel suhtlemise kõige suurem viga ongi selles, et sõnumit mõistetakse teinekord erinevalt. Aga selles lühikokkuvõttes on selgelt näha, et räägite teineteisest totaalselt mööda. Üheltpoolt huumor, teiseltpoolt pole seda koheselt tajutud, et sõna sexy erineva rõhuasetusega sõnas annab kardinaalselt erineva tulemuse
˅ näita rohkem ˅