rocky, kas sa arvad, et cerberos väga tahtis kedagi endale leida? ma mõtlen, kas tal oli mõttes suhet luua ja mõni vanaemadest ära võtta?
ma ei tea, kui hästi või halvasti nendele vanaemadele lähenetud on, aga ilma ebaõnneta poleks ka seda tagasisidet olnud, ma arvan.
ma sain aru, et see ei olnud „vanaisa“ tahtmine. ta pani oma soovid pilti, mitte sõnadesse, aga vanaemade õnnelikuks tegemiseks oli seda ilmselt liiga vähe.
võib-olla polnud vanaemadega õnne sellepärast, et need daamid, keda vaadati, otsisid vanema mehe näol omale rohkem head sõpra ja seltsi, miks mitte ka tuge eluks ja kaaslast ajaviiteks kui kergeid kohtumisi ja seksi, millest jääks neile mälestuseks ainult hoolimatu suhtumine neisse ja mehe egoism.
kas mina olen katki või terve. otseloomulikult on ka mul mõrad sees ja lappida püütud on ka mitmeid kordi, aga ma ei ole veel õppinud nõudma ja võtma seda, mis mulle ei kuulu. ma ei otsi odavat abi oma probleemidele. ma ei roni „nelja jalaga“ kellelegi selga ega nõua korda tegemist, sest see on minu teha.
siit ka minu imestus: kui mehed väidetavalt nii hästi endaga hakkama saavad ja naised ei saa, miks nad siis hädaldavad?