Mis usaldus, kui seda teeme meie , siis on see ainult meid puudutav küsimus, aga kui seda teen sait kui juriidiline isik, siis ei ole se enam kahe inimese vaheline asi ja see teema on kriminaalne.
Vastus Seneca pikale kirjale paar lehte tagasi, kus soovitas vaadata punkti 2, seda soovitan ka kõigil teha ja tõsiselt. Sellega nad võtavad selle õiguse. Samas soovitaks ka punkti 3 vadata, kus selgelt kirjas, et ei tohi olla vastu vabaeiigis kehtivatele seadustele, Aga just sellele läheb vastuollu praegune tegevus ja ka tegevus mida nad võivad teha punktis 2.
Kui taandub asi usaldusele, siis liitumisel ei olnud ka seda, et sait omab turundusõigust minu ja teiste piltidele ja isikuandmetele.
Kas sa uman oled loll või mida , et sa aru ei saa, või on sulle antud mingi kindel ülesanne . Ma ei ole kurat kunagi vaidlustanud, et sait peaks olema tasuta. Mitu korda seda peab kordama, et sa sellest aru saad.
ja sie ei ole, ei ole ka kunagi olnud ega ka saa olema kunagi minu kodusait. Samas ei ole ka mul midasgi iha vastu, küll aga teatud tegevuse vastu. Kui sa tahad ise kellegile ärapanna, siis tee seda ilma minuta, minul sellised soovid puuduvad. Kindlasti s raske sul arusaada aga niis ee on.