Foorum
2010-03-16 10:09
Minuarvates küsitluse vastused on valesti anud, eh ksiis ühepoolsed ja puuduvad vastusevariandid stiilis , et finantseeritakse kuulutustest, reklaamist jne.
Oi kuidas meenutab mõne aastataguseid keskerakondlikke linnavalitsuse küsitlusi
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 10:25
Aix,kas lootsid,et pannakse üles küsitlus,kus saaks vastuhääletada?Nad pole nii julged.Aga vastus kolmandiku võrra langenud sisseloginute arvu näol,peaks olema küllalt veenev.Nad peaksid arvestama,et teine kolmandik on äraootaval seisukohal.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 12:08
jfjm, ei tasu loota, et analüüsi võime küündib sinna tasemele, et selliseid asju märgata. Sisselogijatest osa käib ka lihtsalt vaatamas, kuidas asjad edasi arenevad ja ka osad uued liitujad ei ole muud kui enne väljavisatud kasutajad kes liitunud selleks, et asju jälgida. Seega pole suurt mõtet ka uute liitujate lisandumisega hõisata. . Ise tunnen, et kunagine entusiasm, mis saidil olemisega oli on täielikult kadunud ja ei huvita eriti saidi hea käekäik. Selline langustendents algas juba mõnda aega tagasi, kui lõpetasin kellegi kaitsmised foorumis, lolluse materdamise ja ettepanekute tegemise, kuna tundsin, et kellegile pole seda vaja.
Kahju lihtsalt, et ei saada aru, et sait ei eksisteeri ilma aktiivsete kasutajateta ja kui aktiivsus langeb, pole ka saiti . Seda isegi vaatamatta et seal arvuliset hulganisti nn surnuid liikmeid. Nii nagu ka mis iganes firma koosneb juhtkonnast, täätajatest ja tellijatest. Kui kaob üks osapool , kaob ka firma. Ei oma mingit tähtsust kes on omanik.
Hetkel ju jama kestnud umbes nädal ja ainult taipamatule ei ole suund paista
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 12:40
loogikat ja psühholoogia tundmist tundub jah nappivat.Selle asemel et veidi proovida,lajatati täiega.Seda sama vipkontot oleks saanud näiteks pilditutele pildiga kasutajatega samade võimaluste andmiseks piltide avamisel ja kommimisel.Kerge virisemine oleks ka siis tekkinud,aga vaid ühes seltskonnas
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 16:20
jfjm, sa oled õigel teel ja kui keegi viitsib otsida foorumitest, on seal ka mitmeid selliseid ettepanekuid, et miks pilditud näevad pildiga omi ja lisaks veel selgelt teenuste osutamisele viitavaid kuulutusi. Ehk prostitutsiooni vahendamine, mis tegelikult seadusega karistatav.
Resümee selles, et on jummala pohh kõik, nähakse ainult, et saidil on peaegu 41 000 kasutajat mis teeks ideaalis kuus 2 000 000 eeku ja aastas 24,5 milj krooni ja seda ilma muude sissetulekuteta. isegi kui pooled maksakid tuleks kuus ainult vip kontodega miljon sisse. Ütelge siis veel, et tasuta lõunaid ei ole. Kindlasti ei lähe asjad nii roosiliselt, aga lihtne matemaatika.
Sellepärast neil ongi savi, et kui siia jääb kasvõi 5% lolle kea maksavad ja ülejäänud lahkuvad teeb see ikka 100 000 kuus sisse ilma reklaami ja hindamiste rahata
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 20:23
oioi-milline roheline mehike jutust läbi kumab tyypiline ---EESTLASED---nagu yles väga tuntud laulus
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 20:35
Peab veel "jooma", rohelisi mehikesi ei paista veel! Vett, vett ma mõttlesin, aga mida teie?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 20:40
Kule charisma, kas sa kunagi oled suuteline ka mõnda oma seisukohta kaitsama. Kõik sinu postitused sisaldavad ainult annuse irooniat ja demogoogilist lähenemist. Kui sulle vastu üteldakse, siis pead seda sõimamiseks. Mönda argumeni peaksid ju ikka suutma väljendada.
Lisaks veel , korduvalt on sulle üteldus, et suurte tähtedega kirjutamine tähendab karjumist. Kui sina pead seda mõtte esile toomiseks nagu väidad, siis seda ei tee terve ülejäänud maailm. Nii tähtis sa nüüd ka ei ole, et seda sinujärgi ümber tehakse. Kuidas mõtet esile tuua peaks olema selga emakeele vast neljandast klassist alates
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 20:55
Aix,aga kõige lihtsam ongi ju enda mõtet esiletuua teistest ülekarjudes.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 21:07
jfjm, olen sinuga nõus, aga asi selles, et ma ei suuda kuidagi seda mõtet näha. Hunnik tähje sõnu ja hämu.
Kas sina, jfjm selle mõtte leidsid.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 21:16
Aga mõte polegi tähtis,põhiline,et kõik kuulevad ja hurraaaaa karjuvad
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 23:00
Üks tähelepanek veel, et kui pole vip kontot, siis ei saa ka hinnata, st , et saab, aga ainult 10 ga. Et siis hindamise õigus ka võetud. Ime, et üldse siia kirjutada saab.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-16 23:05
aix, kullake, vaat sinu puhul poleks nüüd sellist spekulatsiooni küll oodanud...
või, sa i pannud nüüd tähele, et...kui p i l t i pole, siis polegi kunagi saanud hinnata
aga, muu küll ei kehti...ma just katsetasin meie ühise tuttava aikon`i pildile sulaselget "viit" väänata - vägagi hästi kukkus välja
ma ei ole kellegi poolt ega vastu, aga...lahmima ei maksa hakata...siis kipuvad argumendid, kui nad isegi on olemas, ikkagi veits kõikuvaks minema, stiil:"keegi naine saunas rääkis" sulle, aix, küll ei sobi...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 00:38
Vana kullake, ei ole spekulatsioon, tõesti ei saanud. Võimalik, et pilditud ei saanud hinnata, ega ma siis koguaeg pilditu pole olnud. Pilte ei pane sellegi poolest
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 08:54

no, ära pane...eks see su enda enesetunde värk rohkem on...sestet, tegelikult....kõik liigub ikka omasoodi edasi...ei see mõne peni kilkamine pole iial miskit muutnud, sa tead ju küll!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 09:20
Aix kuule sa siin olnud pildigagagaa ja piditatataa olnud. Kuidas siis parem on?
Mina ise siin nagu näha siban piditatataa ja ei tunne küll et, oleks halb olla või et, kirjakastis uluks tuul.
Ah et, ei saa pilte hinnata. No kui keegi nii hea on et, vaja endast märku anda siis on ju krijakast selleks või on oluline et, kõik peaksid nägema minu maitseeelistusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 11:04
to Vana. Selliste arvamistepärast saabki teha mida tahetakse. Eestlene ei ole nä. laulurahvas , saibirahvas. Eestlane on orjarahvas ja selleks jääb. Orjastaja enamasti oma rahvaseest kasvanud.Eesti rahva küüditajad ei olnud ka ei keegi muu kui eestlased ise.
Seega võid mind ju klähvivaks koeraks pidada, see sinu õigus ja kui sa oled rahul enda pilte tasuta ja pealemakstes nõitama, et teised teeniks, siis anna minna. Ei taha mina sind ümberveenda ja kui küsid, ehk saad kuidagi rohkemgi maksta. Pane näiteks 10 neid, kasvõi endale siis.
To Aike Täpselt sama kirjakasti tuul sõltub endast ja peale piltide eemaldamist tuli kirju palju rohkem. Samas ei ole kunagi kirjade rohkus olnud eesmärk. Kui neid on rohkem kui vastata jõuad või viitsid on ka paha. Pildid olid suuresti selleks üleval, et see oli aus teiste piltidega kasutajate suhtes. . Praegu pilte pole ja ei vaata ka peaaegu üldse teiste pilte. Kui sis tuttavaid
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 11:13
Tsiteerisin ühes erakirjas just "kalevipoega"(aga ükskord algab aega....)kus lauluisa on kõik ilusasti lahtiseletanud.Iga rahvas väärib enda juhte,sest rahvas valib juhte,mitte juhid rahvast.Üksiküritajad on alati ärakõrvaldatud,aga rahva vastu ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 11:18
seisukohta kaitsta???milleks??? jfjm ja aix64 ja see jaanike on läbi 4 või isegi 5e foorumi üht ja sama juttu ajanud ,st.klähvinud ,et kuidas ikka neile siin iha.ees liiga tehakseküll vip kasutajaga,küll piltide pealt teenimisega...oh,eks ole veel midagi,mis mulle hetkel meelde ei tule mina ei ole nende seisukohtadega yldse nõus, olen selgelt väljendanud oma arvamust ja nende omadega see muidugi kokku ei lange KAS PEAKS WE? tingimata koos nendega uluma,? foorumeid loevad need samuti,kes ei viici oma arvamust avaldada.
ja siis NAGU ALATI tuleb mitte teema yle arutlemine,VAID NAGU SIINSETE KASUTAJATE poolt foorumis tavaline ,just isiklikul tasandisl ründamine.ja lemmikrünne on-joo vähem- nagu oleks tekst mõtte ja kirjavigu täis mul juhtumisi selgem pilt asjast ja ma pole kunagi vingujatega nõus olnud...ja mul savi see isiklikul tasandil ründamine. aga vingumist ,urgitsemist ja ROHELIST KADEDUST ei seedi ma jah. EESTLASED
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 11:42
Oma seisukohta ei ole sa siiski ütelnud, st, et ütelnud oled aga mitte põhjendanud ja karjud siiani. Sa ütled, aga mitte midagi konkreetset. Oleksid justnagu savisaare demogoogia koolis käinud. Palju juttu millel pole sisu. Mitte keegi , vähemalt mitte mina ei ole sinu vastu isiklikuks läinud, kuigi pean tunnistama on selleks kohati üsna suur soov olnud. Kui sa arvad, et justkui tunneksin kadedust vip staatuse ees, siis eksid. Veelvähem rohelise jume omandamist. Ma räägin endaeest, mitte teisteeest nagu sina teed, stiilis, et onju nii naised. Kui sul asjust selgem pilt, mis õigustab piltdega seadusevastast käitumist, eks siis jaga seda ka teistega. Mina olen väljas õigluse eest ei miskit muud, olen seda olnud terve oma elu. Minujaoks ei ole iha elu ega eluliselt tähtis. Saan aru vägahästi, et sait mis esialgu oli mõeldud mingiks suhtluskeskonnaks on muutunud ainult rahateenimise kohaks ja neil savi, kas liikmeid on või mitte, peaasi, et raha tulen. Seda vahendeid valimatta. Vahendid on pehmelt ebaeetilised. Iha elab suurepäraselt ka siis kui kõik liikmed lahkuvad ja maksulisi liikmeid jääb alles ka 5% , et siis 95 lahkub või ei maksa. See 5% toob ka kuus ainult oma vip maksudega sisse üle 100 000 krooni. Kuna sellest enam kui küll saidi ülevalhoidmiseks siis võibki sedasi käituda.
Samas pole se saidi kulu nii suur midagi. Kui jätta kõrvale arenduskulu, siis maksab doomen, netiühendus ja virtuaalserverit ei pea rentima, kuna serveri hind on umbes 100 tuhat
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 11:45
to Aix64:1. Nüüd üles, keda needus rõhub,
Nälg, orjus ikkes hoiawad,
Keeb mässul rind ja wõitlus lõhub
Me orjakütked, ahelad!
Me wägiwalla häwitame,
Uus, parem ilm on meie püüd,
Uus ilm, kus wõidul ülendame
Neid, keda orjus rõhub nüüd
Kas nüüd siis lipud ( punalipud ) selga ja mässama ,et jälle vabaks saada ,kuid mul küsimus millest või kellest vabaks.
Ma olen ka eestlane ja selleks ka jään kuid ori pole ma kunagi olnud ja ei saa ka . Kui keegi tunneb ennast orjana siis see tema enda sügavalt sisemine tunne ja istugu sellega edasi nurgas , poliitikat siia saidile tuua on natuke narr ja selleks on teised kohad ja saidid kus diskuteerida ja katsume jääda siiski selle saidi temaatikasse ja olla ikka mõnusad edasi. Loodan ,et ei solvanud selle pika jutuga kedagi sest see polnud mul plaaniski - ilm on ilus ja loodetavalt kõigi tuju ka hea ning elu läheb ju aina paremaks olenemata roosadest kardinatest või imelikest küsitlustest -päikest kõigile
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 11:58
aix64-selles tglt sul asi ongi,et ma ei räägi infot selle kohta,mida sina ei tea ja teadlikult ei räägi,muide.ei leia,et peaksin seda sinuga jagama nimeta mu juttu ,kuidas tahad ja vingumise,urgitsemise ja kadedusega oled sa ise kummaline....sa ei pea kohta,kus oled maha tegema,milleks? OTSID MÕTTEKAASLASI JH? no vaevalt sul õnneks läheb palju neid leida...niipalaju,et sa suudaksid iha.ees midagi TAGASI muuta.votnii.sait areneb EDASI IKKAGI. ja paip-päikest sullegi
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 12:01
Ei mida missi nikka solvun, pole ju nagu põhjustki. Nagu enne kirjutasin, et iha ei ole mulle elu aseaine ja kui rahvas on rahul sellega, siis andhu minna. Kuhu asjad liiguvad, see ju paista kõigile. Piltide poolepealt rate suunas ja foorumid kipuvad minema luuletuste kirjutamiste kohaks. Äkki peaks saidi nime muutma. Igasugune asjade arutamine tundub jah olema mõtetu, sest asi ei ole mitte minu seisukohtadega nõustumine vaid võimes üldse argumenteerida. Neid kes on , neid siin üksikud. Enamus kindlasti lihtsalt vaatab asja kõrvalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 12:10
aix-edu sulle! ja päikest ka!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 15:37
edu ka sulle ja kas ma siis sulle päikest keelan
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 16:07
Aix: Nõustun Sinuga mis muud, aus on tõesti see et, kui minul on pilt üleval siis sellel kes soovib minuga suhelda on ka pilt, või vähemalt tulemas.
Sinu postitust, postitusi lugede kumab läbi vähemalt mulle et, kusagil on sul võimalik ennast s.t. pilte raha eest näidata. Kas ma olen õieti aru saanud?
Ja oleks ehk aeg maha rahuneda.
See mis puudutab meie rahvust läheb juba liiale. Me teame kõik oma ajalugu, seda siin saidil kohelda on äärmiselt ebaviisakas ja lugupidametu oma rahvuse suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 18:45
Ei noh, ärme räägi ja oma ajaloost! Siis istub, iga üks sulle selga ja ratsutab, nii nagu õige mees kunagi. Ole vait, kui töö andja palga maksmata jätab jne. Tore suhtumine ju!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:00
n o eks vaheta siis tööandjat kui palk maksmata aga ikkagi mis puutub see teemasse siin. Teema ju küsitlus kus antud ainult omanikule sobivad vastused ja pole mina veel näinud oma elujooksul makstud küsitluse puhul vastuste valikuid kus poldaks rahul teemadega aga ei pea ju vastama sellele küsitlusele ja ka see on protest küsitluse suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:05
tulemuseks oleks ju, et vasta kuidas tahad on tulemus ikka kõik on poolt ja see ainuke vastuargument oli ju nõme. Ehk siis äärmus millele ei saa ju kindlasti ka vastata
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:16
See on minu subjektiivne arvamus.
Kilgata ja seletad on mõtet siis (minu pärast kas või võidelda) kui see suudab situatsooni muuta.
Kui see eel mainitud tegevus tulemust nagu nii ei ann (ja seda see on) pole mõtet ju energiat raisata. Alti on võimalus lahkuda sealt kus on olemine muutunud võimatuks või ebameeldivaks. Minna sinna kus on parem ja meeldivam. Lõputu sõim sõimu enese pärast on küll NÕME.
Siin netis olemine (üks kõik kus) pole kohustuslik.
Ihas olemine ei ole ka kohustuslik.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:19
Hetkel ei ole probleemi tööandjaga, aga orjameelsus on ju, küll viimase aja teema. Elagu kollased!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:22
Oi keegi tahab keelata, minu sõnavabadust! Õige tore!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:22
just nii see ongi ju mõeldud neil ja kenasti sõnastatud ju nagu paari aasta tagune kesikute küsitlus -vasta kuidas tahad ikka on kõik hästi ja tehtud -no seega ei osale küsitlus ,mina muud teed küll ei näe ja kui ise küsitlust teha ei saa siis ongi ju jokk nagu tavaks öelda, kuid me oleme ju kõik siin kellegi era saidil ja tal on seega ka omad õigused ja kohustused mis tulenevad eraomandi õigusest. Minu arvamus oleks neist siis küll ,et lolli kari ei oska raha võtta sealt kus võimalik, kuid nad on siiski niipalju ju vastutulnud ,et tavapilte vaata palju soovid ja selle eest ei maksa sa ju midagi. Neil kes tahavad selle kardina taha piiluda siis ausalt ega see 35 eek -i ka teab mis summa ei ole. Minu poolest on nad suhteliselt mõistlikult asju seni ajanud ja ronida nende rahakotti sorima ei pea lihtsalt eetiliseks. Aga veelkord toonitan ,et see on puhtalt minu arvamus ja ei kohusta mitte kedagi mitte millekski.Kõigil on vabal maal vabainimesena võimalik vabalt oma arvamust avaldada ja see peaks vast kõige tähtsam olema
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:25
50 35 on ju?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:30
jah, aix, nüüd sa solvasid mind tõesti ja võlgned vabanduse...
sestet...kuna mul on tõesti ükskõik, kas suguelundid on siin varjatud või mitte, ei tähenda nüüd küll, et mind orjaks ja lömitajaks peaks nimetama...
ma arvan, õ i g e asja eest on ikka õige inimene ka valmis võitlema, kasvõi Tuhala Nõiakaevu...läheme, kui vaja ja kaitseme ära!
aga...vinguda siin nädalajagu, ikka üht ja sama korrutades, hmmnjaahh....
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:37
Kordamine pidi olema ju tarkuse ema. Nii, et ikka korrata ja veel kord korrata, nii kaua kuni mõjub.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:38
Loodetavasti on tuhala nõiakaev kaitstud sest see allkirjade hunnik on muljet avaldav ja kui sellest rahvast kas või 10 % ka välja protestima tuleb on see ka tegelikkuses päästetud ehk teeme ära , kuid iha vastu oleks selline protestime lihtsalt nõme
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:46
Arvamuste mittmekesisus on edasiviiv jõud, kõigega nõustumine orjameelsus.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:51
vabandust, aga, minul on olnud ja on ka edasi jumala ükskõik, kes siin on vipid ja kes jagavad kümneid ja miks...
Tuhala eest andsin ka oma allkirja, kui vaja, lähen kindlasti kohale, kui paip veel saaniga järgi tuleb, siis kohe eriti...
aga, korralik protestimine, minu meelest, on eelkõige siis, kui asi ei lähe sõimu ja kuulujuttude tasemele, muidu kisub juba...lihtsalt mulinaks...põhjuseks...ahh, mismuud, kui tavaline kadedus...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 19:57
Tuhala# Andsin ka oma hääle ja olen nõus kaitsma.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 20:13
hea asja eest ajan alati oma saani välja ja tulistama
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 20:15
tulistama# Kas karjääri pihta?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 20:19
tulistama-karjääri pihta sõnadega-sõnadega mitte relvadest. relvade jaoks on teised kohad ja teised lood
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 20:27
Ka sõna on relv! Paljud sõjad on saanud alguse sõnadest. Hinge haavad tulevad, ka sõnadest.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 20:27
kle, paip, aga...naised võivad ju väikest viisi ikka relvastuda???
..spessal miitingu ja...eriti mehiste miitinguliste nimel...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 21:08
alati v'ivad kes suudab teid küll keelata
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 21:37
Veel täna hommikul oli lehe paremas alumises nurgas nupp millele klikkides nägi külastatavuse statistikat.Selgus,et eilne päev oli katastroof.Keskmise 350000 külastuse asemel oli vaid 150000.Nüüd on see võimalus kadunud
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 21:44
jfjm - see võimalus on hetkel puudu, kuna zone ei suuda seda meile hetkel kahjuks pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-17 21:45
aga...sa, jfjm, uuri asja, äkki on sinul võimalus tekkinud...ilma peeglita oma kõrvu tänasest näha!!??
appi...kui igavad te olete...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-18 11:45
VanaNaine, ära muutu labaseks.
Ma ei ole isklikult sinu aadressil midagi ütelnud ja seda ei ole teinud ka jfjm. Küll teed seda aga sina.
Kasskoer, ei saa aru kuidas enne suutis ja enam ei suuda:

Record created on 06-Aug-2007
Record changed on 19-Feb-2010

Domain servers:
ns3.zonedata.net
ns2.zone.ee
ns.zone.eu

ja siis kuidas selline asi käib kokku iha suunitlusega http://www.iha.ee/users/kuningas666
Kas iha on muutumas militaarseks et need pildid temaatilised on.
Või siis asi selles, et nagu õhtulehes mainiti, et abi 24 oü le on iha.ee ainult kasumit tootev ettevõte.
˅ näita rohkem ˅