Foorum
2013-11-29 20:55
Veidi rumalalt kõlas mu jaoks see ''must ja valge''. Mu maailm ei ole seda kindlasti.
Aga ok, tunnistan ausalt - provotseerida mulle meeldib
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:55
Ei Proua Neti,unustasingi lisada,et kindlasti ei sobi ameleda,syleleda lasteaedade ja pisilaste juuresolekul.
Amelemist mõistab igayks kindlasti erinevalt aga igatahes loob see igatahes just vabameelse ja eluterve yhiskonna tunde,see ju positiivne.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:56
jutt oligi ju AVALIKUS kohas amelemisest
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:57
Oh teid, pealtvaatajad mitte ei punasta, vaid ahhetavad ja löövad käsi kokku. Keegi pole sellist imet enne näinud, kutsutakse ka teisi inimesi kaugelt maalt vaatama...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:58
palagan
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:00
Ja mida teie põngerjad, siis juutuubist vahivad ah? Ma arvan, et seal on rohkem musitamist näha, kui mõni emps üldse saanudki on
Milleks peita inimloomulikke asju laste eest? Läheb see maailm siis paremaks, kui keelatakse?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:01
HA ha ha, lollid naljad Isegi kui Sheebatüdrukul on selline kleidike seljas mis katab minimaalselt ja tal juhtub õnnetus kingakesega, oskab Sheebatüdruk niimoodi seda kohendada, et parmaleikin ei näe ühtegi kehaosa, mida ta ei peaks nägema. Iseasi on, kas Sheeba tahab neid kehaosi varjata. See on kahe otsaga teema. Kui Sheeba tahab parmat võrku püüda, siis oskab ta seda teha ilmeksimatult. Kui aga tegemist on sõpradega, siis ei hakka sheeba oma võlusid küll välgutama
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:10
Sheeba, aga kas sa oled tabanud mõne võõra noormehe enda keha jõllitamast?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:13
Loomulikult olen. seda juhtub tihemini, kui ma ise seda sooviks. Lisaks on sellised jõllitamised mulle suhteliselt palju meelehärmi valmistanud ja ka väga palju ebameeldivaid situatsioone tekitanud. Seletamist jagub tänaseni
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:24
Seletamist jätkub elupäevade lõpuni,tahtsid öelda Punastada ei tohi,siis juba reedad midagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:36
Kas mõni neist jõllitanutest pole siis pilku punastades ära pööranud?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:37
Milleks punastada, see on juba koketeerimine Oled ekslikult teinud mõne vale liigutuse, peab sellest auga välja tulema. Punastamine ja silmade maha löömine on juba flirt. Kui viimane on eesmärgiks siis on see loomulik naiselik käitumine. Nägin et mind märgati, nüüd volksutan silmi ja see mees on juba võrgus. Lihtne ju. Aga kui see pole eesmärk ja sa teed lihtsa teadmatu vea ja sinu kehakeelest loetakse välja midagi, mida seal ei ole olnud, siis on asi hoopis teine. Ma usun et paljud naised on sellega kokkupuutunud.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:43
Küsimus oli vaataja kohta.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:46
Kas on võimalik valida:''punastan.. või ehk siiski mitte''?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 21:54
Minu teada mitte. See lihtsalt juhtub.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 22:05
On võimalik valida, kuidas sa seesmiselt ise tunned. Kas situatsioon on tekkinud juhuslikult või on see tekitatud sihilikult. Kui piinlik situatsioon on juhuslik, on punastamine loomulik. Kui on tekitatud sihilikult pole mingit punastamist vaid on koketeerimine ja näilik käitumine. Need on kaks iseasja. Üks on loomulik häbi ja teine läbimõeldud tähelepanu kerjamine. Mõlemad alandavad situatsioonid
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 22:25
Aga tagasi teemasse, jah mina tunneks ennast puudutanuna, ja mingit kadedust ameletajate suhtes - sest tahaks ju ka seda kirge ja armastust tunda, kui endal seda sel momendil poleks
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 22:41
Sheeba, aga ma ju rääkisingi juhuslikust momendist, mitte ettekavatsetud trikist. Et kumb häbeneb rohkem, et kas see, kes ennast kogemata paljastas, või see, kes seda samuti kogemata nägema trehvas ja ei suutnud pilku ära pöörata?
Tegelikult üritasin ma ju Parmale seletada, seda vaatamise häbenemist. Ehk on Parma tõesti igati rikutud häbitu elumees, aga minus on küll säilinud teatud ports seda süütu poisi häbelikust.
Umbes sama lugu on tänaval puudega inimese vaatamisel. Tead küll, et pole ilus, aga ikka vaatad.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 22:55
Juhuslik, kui see on juhuslik päriselt on piinlik tõesti ja siis on punastamine ka loomulik ja vabandused jne. Ka mina olen spontaanne. rohkem isegi kui seda tegelikult tahaks. Seksikus on kaasasündinud omadus.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 22:56
Seksikus on käitumine, see on õpitud.
Seksuaalsus on loomuomane. Või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 22:56
Uups!!! I did it again
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:09
Karvakerad. tegelikult on ka seksikus kaasasündinud, mõni lihtsalt tõmba teisi ligi.
Aga vot litsakus on õpitud, kuigi jah paljud peavad seda seksikuseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:11
jotikas, see on sensuaalsus, mitte seksikus
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:20
Neti, seksikad ollaksegi sensuaalselt Õigemini seksikust tajutakse sensuaalselt.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:22
Seksikus on inimeses endas, see pole õpitav. Õpitav on see kuidas sa istud ja kuidas sa astud, isegi see kuidas sa vaatad. Aga miski isikupärast on alati olemas. Midagi mis on "päris sinu oma" Ma pean silmas võrgutamist, mitte "kõik müügiks" teemat.Naine oskab ja teab ilmeksimatult kuidas meest võrgutada. see on ürgne oskus. Nagu sex. Kuidas teab isane, kuhu toppida oma üleliigset kehaosa
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:22
sensuaalsus ei võrdu seksikus...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:33
Neti, seksikus tähendab ahvatlevat - ligimeelitavat, aga sensuaalsus meelelist tunnetamist. Seega on sensuaalsus tunduvalt laiem mõiste.
Noh ja seksikus ei tähenda ilmtingimata seksuaalsust.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:33
''pandavus'' ja ''graatsia''
seksikus ja sensuaalsus.
Tõlgendamise küsimus.

seksa.piilne <11:-.piilse> seksikas â–ª. Seksapiilne naine, mees

sensu.aalne <11:-.aalse> psühh meeleline, aistingul põhinev â–ª. Sensuaalsus
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:40
Oi ja kuidas võrdub. Kas sa oled kunagi seda nii kogenud? Kas sinus on kaasasündinud seksikust? Seda ürgset, mis paneb mehed keema? Kui sa isegi ei tee midagi, vaid lihtsalt oled sina ise? Kas sa oled seda tundnud, kuidas mehed sinu ümber lähevad keema vaid sellepärast et sa neid kõnetad? Kui see on nii, siis sa tead millest on jutt. Kui ei oled lihtsalt kuivik. Sry, polnud soovi solvata. Üks asi on omandatud tarkus, teine on loomupärane anne. Paraku on need kaks eri asja. Mulle pole mingi tema kedagi panna endasse armuma. Iseasi on see, et kas ma seda ka tahan.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:44
sheeba, kas see pöördumine oli mulle?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:48
UPS vale emotikon tuli sinna, aga jah neti see oli innustatud sinu mõttest. Vabandan, kui seda valesti tõlgendasin
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:48
seltsimehed naised, ärgem muutugem isiklikuks
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:54
no seda, milline mina olen, ma siin pasundama ei hakka. kes teab, see teab.

aga sa loe oma postitus läbi, räägid endale vastu...

ja see, milline oled, on ilmselt enamusele siit selge, sa ei pea seda iga kord nii ohtrasõnaliselt üle selgitama
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:55
Vabakuulaja, aga miks ka mitte minna isiklikuks? Tegelikult ei saa ju olla vahetum emotsioon olla muud, kui isiklik. Sa ei saa ju naabrimehe eest rääkida - see poleks aus ju. Mina olengi vaid enda emotsioone ja mõtteid ja arvamusi alati edastanud, sest teiste omade edastamiseks puudub õigus. On need õiged või valed, see pole oluline, sest need on minu seisukohad ja arvamused.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 23:57
Seksikus ei tähenda pandavt. Seksikas on see, keda väga tahaksin panna.
Naine mõtleb, et teeb ennast seksikamaks ja paneb silikonid, aga minu jaoks on silikon rinnad väga ebaseksikad.
Seega seksikus on väga subjektiivne. Kellele ema, kellele tütar, aga panna võiks mõlemat.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 00:03
Jf nii see ongi, lisaks veel sellele nimistule, et ... kellele isac Tänasel päeval on see ka väga aktuaalne
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 00:06
Ilus Remedios, tegelane belletristikast, naine nagu emamesilane - kes naistest poleks kasvõi hetkeks soovinud mõjuda meestele nagu tema.
Täis sensuaalsust kuid sellest täielikus teamatuses, seksuaalse eneseteadvuseta olend.
No ei ole need üks ja sama asi
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 00:10
Mina jätaks isa välja. No üldse pole seksikas, isegi pandav mitte
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 00:19
Lytta, ilu ja seksikus (elik ligitõmbavus) pole võrreldavad. Üks on külm ja kalk. Ehk ilu võib olla nagu klaas. Sa konstanteerid seda kui vääramatut tõde. Aga siis on midagi sooja ja armsat, midagi sensuaalset. Midagi kogematult armast. Sa ei taha aga, kui sa seda vaatad - poeb see su hinge. See on nagu ilus ja armas ning täiuslik virsik, nii kuradima täiuslik ja sa ei saa ennast tagashoida, sest su isu selle mahlaka ja täiusliku vilja järele on nii suur ja sinu inimlik ego ja iha ei luba seda ka kellegile teisele jätta. Vot see ongi elu oma ilus ja ihas Öelge nüüd et ma olen mees
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 00:24
''Ilus Remedios'' oli tegelase nimi, mitte küll pärisnimi, vaid nii teda raamatus märgiti, vabandust, et ei täpsustanud. Juttu ei olnud ta ilust, vaid sellest mehi hukutavast aurast ta ümber. Ilu kui mõistet ei soovinud ma mängu tuua.
Naine, kelle järele igatsedes mehed surid, kuid kes ei tajunud seda.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 01:31
Aga teate, et peale seksi see teise seksikuse tase langeb mühinal.
No nii kümmneks minutiks.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 01:52
Post coitum omne animal triste est.
Pärast suguühet on iga loom kurb.
Kasvõi kõigest kümme minutit.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 01:57
Ei ole kurb. Kui on ikka "õigesse auku" läinud, siis oled väsinud hoopis ja ei taha mitteühtegi naist näha. Meest ka mitte
See seksikus on vaataja silmades. Ma ei tea, kuidas teistel on aga minul on nii, et kui ei ole kuskil nädalaega seksi teinud, siis hakkavad naised järjest ilusamaks muutuma. Mingi hetk hakkab flirt ka pihta ja "ära rääkimine". Teed värgi ära ja jälle on see seksikus kadunud kus kurat. ja nii ta ringleb.

Ja teie rääfite siin mingist kaasasõndinud seksikusest ja millest veel. Aga jätsite täpsustamata, et vaatajal on see kaasa sündinud omadus vaadata, mitte vaadeldaval
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 02:04
Vanasti võeti laevakokaks kõige koledam naine, kes sadamas lantis. Seilati kuu aega- kõik korras. Seilati kaks- mehed ikka vinksvonks. Aga kui mehed hakkasid kokale juba silma tegema ja keelt kõrva ajama oli kaptenil teada, et peab kippelt sadamasse suuna võtma...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 02:07
Ma tulistan puusalt ja arvan, et naistel käib see samamoodi. Kui ikka tahtmine hakkab peale tulema, siis pluusihõlmad lähevad avaramaks ja seelikud lühemaks ja ihasse sigineb kaks korda rohkem pilte juurde.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 02:14
Usun, et see sõltub....
Ega inimesed saivabrikust tule, et kõik on ühesugused.
Aga kindlasti on ka sellist käitumist.

Oleks tore teha katse koleda meeskoka ja laevatäie naismadrustega....
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 06:57
oi haiged
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 10:47
Ma olen nii hot, et paneks end või ise. Ja kui ma tahan, keeran endale iga sõrme ümber ühe mehe. Või kaks. Rohkem on ju uhkem ja uhke ma olen. Oi kui uhke. Ja kui ma ämbrisse astun, siis hoian pea püsti. Ja lippu kõrgel. Või siis nina. Seetõttu astun tihti ka teise ämbrisse. Mis siis, mul on ju ilusad jalad. Nori meest, mitte mehe mütsi.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 10:50
kilowatt - aplaus
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 10:54
Avalik amelamine on pisut piinlik- ei taha ju teisi segada. Kaklemine on piinlik ja ebameeldiv- rumalus ja vägivald on seda alati.
Aga puhtalt jube on see kui amalemise ootel naisterahvad end number-paar väiksematese riietesse pressivad või veelgi kuumem- heledate riiete all tumedat või koguni neoonikarva pesu kannavad
˅ näita rohkem ˅