Foorum
2013-11-28 20:19
Kas avalik kaklus või avalik amelemine?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 20:22
Mis piinlikkus, mõlemad tähelepanuavaldusvormid.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 20:25
Mõlema puhul sätid end esiritta ja tipphetkedel aplodeerid?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 20:29
Kõik oleneb kes vaatab ja keda vaatab.
Avaliku amelemist vaadates, tunned piinlikust, et see sind huvitab. Kakluse korral tunned piinlikust osajate pärast.
Osalised ise, aga tihti ei tule isegi selle peale, et piinlikust tunda, või siis lausa naudivad seda.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 20:33
Üsna täpne.
Nii või teisiti - piinlik on siiski.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 20:35
Pigem juba amelemine,ei arva,et selles midagi halba on,kui inimestele see sobib.
Kaklus on mnjah absoluutselt out.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 20:50
Huvitav, et kakluse puhul ei meenu kellelegi vana hea ''Never argue with an idiot. Bystanders won't be able to tell the difference''.
Palju piinlikke hetki jääks ära.
Amelejad tõmbavad vähemalt enamasti kardinad ette.. kui neid muidugi dogging ei eruta ja sel juhul pole ka probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 20:58
Kindlasti avalik amelemine sellepärast, et kui vaatlemisest kõvaks läheb siis telk on ebamugavas asendis püsti ja avalikus kohas on vorsti problemaatiline sirgu kohendada
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 21:12
avalik kaklus, sest nad näitavad kõigile, kui rumalad nad on, et ei suuda probleemi või konflikti sõnades lahendada
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 21:16
Koflikti sõnalise lahenduse pakkujale võib ju alati öelda, et ''mida siin vaielda, käsi pole küljes või?''
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 21:31
Sõnadega avalik kaklus kui intelligentsuse näitamise vorme? Kahtleks selles. Siin just üks sparringupaar järjekordselt küttis üksteisele, sellega liitusid veel kolmandad-neljandad.

Selline sõnadega lahmimine vast kõige piinlikum minu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 21:38
Siinne verbaalne kaklus on enamasti nagu kevadine kulu põletamine - viskad tiku, aga pole teada kuhu tuul pöördub.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 21:38
Pole siin midagi piinlikku. Võõrad mured, milleks sekkuda? Nii seksi kui kaklusesse. Eriti sellesse viimasesse, see on kahe teraga mõõk. Pärast saad ise mõlemi käest kestapeale. Inimesed vabast tahtest tegelevad teineteise tümitamisega, milleks seda lõbu neil rikkuda?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 23:28
Avalikku sexi nähes tahaks vahele minna küll , kuid ilmselt kisub asi seepeale kiiresti avalikuks kakluseks!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 10:10
ma pole sellisest aspektist, kas minus see või teine piinlikkustundeid tekitaks, seda veel mõelnud. miks peaks häbenetama ja häbi tuntama tegevuste ees, milles pole midagi ebaloomulikku, mitte midagi võõrast minu silmadele siis. näiteks amelemine. mis see on? ebasünnis on ameleda? ma ei tea, mida amelemisest mõelda, kuidas võtta omale häbiks teise häbi, sest see, kuidas keegi sellest mõelda tahab, on tema enda sisemine asi.
kui lytta saaks veidi konkretiseerida seda, mis tema jaoks amelemine on, siis ma saaks midagi arvata, aga mul mingt valehäbi varju või kõõrdivaatamist amelemiste suhtes nagu tekkinud ei ole. ei ole veel vähemalt tundnud. nähtu ise mitte, aga näiteks tegevuskoha valik võib mulle häiriv olla, võib tekitada häirivaid mõtteid, võib segada mul teha midagi, segada toimetada neid toiminguid, mida ma toimetada tahaks või tekitada tahtmise sekkuda. oleneb. sama kaklustega. oleneb, kuidas. kaklused meeldivad vähem.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 12:11
Milleks peaks segama, pööra pilk ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 12:48
kaklus algatatakse tavaliselt ühepoolselt, teine on sunnitud end kaitsma. avalikus kohas amelemine paneb küll natuke kõõrdi vaatama...see on intiimne tegevus ja võiks jääda privaatsemasse paika...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 13:38
http://uploads5.wikipaintings.org/images/edouard-manet/the-luncheon-on-the-grass-1863.jpg
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 14:37
Kadedus paneb kõõrdi vaatma või?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 14:41
no muidugi kadedus, mis see siis veel võiks olla....õudselt tahaks võõraste pilkude all ameleda....
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 14:42
Tekiall peab siis aunult amelema?
Mis siis ikkagi paneb piinlikkust tundma? Keegi kes tunneb piinlikkust võiks seda seletada natuke...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 14:50
piinlik on nende inimeste käitumise pärast. intiimsus on kahe inimese vaheline isiklik asi ja võiks jääda privaatsesse keskkonda...

ma polegi öelnud, et minu arvamus oleks ainus õige, need on vaid minu mõtted. sina võid ju kaubamajas ka ameleda, kui sulle meeldib. mina sellisel juhul pööran pilgu ära ja tunnen sisimas piinlikkust
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 14:51
Me ei räägi praegu õigest ega valest.

kirjelda seda piinlikkuse tunnet. Mida sa tunned sellelajal...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 14:52
sul pole ealeski piinlik olnud?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 14:54
Ei.
Proovi nüüd kuidagi ikka see tunne siia ära kirjeldada.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 16:03
Mina tunnen küll vahest piinlikust enda uudishimu pärast
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 16:33
Mina tean,mis tähendab piinlikkust tunda,sest eesti politsei tegi selle mulle selgeks.
Tulime sõbraga x-linnast ja ilge kusehäda tuli peale,mis ikka,linnaservas oli mingi plank kuhu lasin häda ära.
Järsku 2 võmmi kohal,käed sõna otseses mõttes löödi raudu ja viidi hakatuseks platele,tegelikult olin ehk paar õllet joonud.
Sain trahvi nimelt kaaskodanike solvamise eest avalikus kohas,mina aga ei näinud yhtegi kodanikku seal.
Võmm ytles veel vaid,mine kuse Võrus kasvõi kesklinnas,minu linnas jäta m...pyksi.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 16:35
Ära põe Jotteff, see on Sul vanadusest tingitud iseärasus mis möödub , kui jalad ees välja kantakse. Veidi kannatust, see aeg pole kaugel
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 17:18
Utha: ''.. aga näiteks tegevuskoha valik võib mulle häiriv olla, võib tekitada häirivaid mõtteid, võib segada mul teha midagi, segada toimetada neid toiminguid, mida ma toimetada tahaks või tekitada tahtmise sekkuda..''
Kasutades su enda retoorikat ja vastates küsimusele küsimusega: kas häirivad mõtted on seotud lihtsalt sellise häirituse viisiga, et näiteks kangesti tahaks restoranis mingisse kindlasse lauda istuda, aga selles lauas istuv paarike tegeleb parasjagu manuaalse mammograafiaga ja teineteise kurgumandlite maitsmisega või pead sa silmas mõnda muud häiritud saamise viisi? Kas lause ''..kaklused meeldivad vähem..'' tähendab, et meeldivad siiski, ent mitte nii palju kui amelemine?

Parmaleikin -kas sa oled endal kunagi niiöelda ''margi täis teinud''? Vot seda emotsiooni nimetataksegi piinlikkuseks. Mõni pisut labiilsema närvikavaga inimene tunneb seda ka siis, kui tema silme all teeb enda margi täis teine inimene, kasvõi täiesti võõra.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 17:27
Loomulikult ennast lahtikoorima ei hakka, pole eetiline, aga ma ei saa aru miks see peaks segama ja teistes häbitunnet tekitama.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 17:31
lytta, selleks ei pea sugugi labiilne olema
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 17:36
No ei tea.. mulle on jäänud mulje, et normaalsuse uus tase on kalanäoga selliseid asju pealt vaadata, tuju tulles aplodeerida ja tundes, et kakluse hoog käib maha veel hagu alla uhada
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 17:37
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 17:48
Suurte tüdrukute sadomasomängud lõpevad ju seksiga.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 17:50
Omavahel või?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 18:11
Kunst kuulub rahvale.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:25
Seda, et kui ma teisi vaatan, ega see minu marki täis ei tee ju? Või on mul mark, et mina ei amele nii :?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:30
Sa ei ole kunagi teiste pärast piinlikust tundnud? No näiteks kui su sõbrad end mingi teoga häbistavad, siis sul nende pärast piinlik pole?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:31
Parma, vaatad ja soovid viisakalt "jõudu" Huvitav kas see oleks ka oma n.ö. "margi" täis tegemine
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:33
Jama on selles, et mul on ainult üks sõber. See selleks.
Ja teiste pärast, ei ole mul eriti nagu sooja ega külma. Suured inimesed, ise teavad mis ja kuidas teevad.
Niisiis, palun kirjeldada seda tunnet, mis paneb kellegi suvalise amelemise pärast piinlikust tundma.
Ja veel lisaks küsimus, et kelle ees siis keset tänavat nagu piinlikkust tunda?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:38
Tundeid ei oska ma kirjeldada muidu kui läbi metafooride, aga tundub, et ma ei leia ühtegi, mis sinu peal töötaks. Nii, et ei midagi isiklikku, aga mina ei saa hakkama Parmaleikinile võõraste inimeste tegude üle piinlikuse tundmise kirjeldamisega.
Sa ei ole midagi kaotanud, see kirjeldamata jäänud asi pole meeldiv tunne
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:43
Seesamune, et vähe veider on ameleva paarikese juurde minna ja neid hurjutama hakata. Kõtt vitsa saate kui veel aelete siin ma ütlen!! Aafrikas on lapsed nälgas aga teie kiimloete siin!
Väheke penskari tunne tuleb, nagu vene baabad käivad ja seletavad vahel midagi omaette.

Ja siis, mida kuradit seal üldse passida on, vahid juures mokk töllakil ja käsi taskus näitad näpuga?
Niikaua kui minuga amelema ei kiputa, tehku mis tahavad seal. Milleks muretseda mingite tavaliste pisiasjade pärast?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:43
See on pigem selline eestlaslik suhtumine,mujalpool hakataks isegi juba sellise teema peale naerma või siis lihtsalt ei saadagi kysimusest aru.
Paraku see nii on.Tuleb lihtsalt tunnistada,et nõukaaeg on läinud.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:47
a ise näiteks oma laste ees amelete?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:48
Lytta, aga miks peaks olema piinlik võõraste inimeste tegemiste pealtnägemise pärast? Kui tegemist on armunud inimestega, kes unustavad kogu ümbritseva maailma, siis ehk võiks tekkida kadedus, sest tahaks ka tunda seda fiilingut, mida need kaks tunnevad. Kakluse osas paraku seal räägib viha ja hirm, seega piinlikkust ega viha see ei tekita, pigem riivab see tegevus ehk õiglusetunnet. Sedagi vaid siis kui on teada, miks ja millise probleemi lahendamisel sõnadest puudu tuli.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:49
No ega see ei ole ju paljas olek, vänt püsti
Teate mis on amelemine tänapäeval?

Kiimase pilguga musi tegemine
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:50
Odoot, kas teie meelest on piinlikus seostatav kohe pisifüüreri käitumisega, et muudkui lähed ja hakkad majandama????
Ma pidasin pigem silmas olukorda, kust paged, endal nägu punane ja mõte ''pidin ma kurat nüüd seda nägema!'' peas.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:50
Sheeba ja Parmaleikin jalutavad suvisel ajal. Sheebal on seljas just taoline ülakeha vähe kattev kleit nagu ühel siinsel pildil. Midagi juhtub Sheeba kingaga ja ta asub seda kohendama. Parma märkab, et kleit, mis üldse üsna vähe varjas, on nüüd olulise koha täitsa varjamata jätnud ja ei saa pilku sellelt ära. Sheeba tõstab pead ja märkab Parma pilku. Huvitav, kumb rohkem punastab?
Seda kõike muidugi juhul, kui osalised pole veel väga intiimse tutvuseni jõudnud
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:52
Mis pisi? Kargad ligi ja kohe kamandad. MAHA ja kakskümmend!

Lytt. Palju parem oleks, kui maailm oleks must-valge onju.

Aga vot ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-29 20:53
sheeba ja parma teevad siis ilmselt seda, mis pealesattujad punastama paneb (jotika jutu jätkuks)
˅ näita rohkem ˅