Foorum
1
2
2013-11-09 00:39
ju tabasime naelapea pihta ... sellest ka vaen...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 16:19
Seletage rumalale, mis vahet on 1) meil ei ole pilte kontol 2) meil on mittemidagi ütlevad pildid mingitest kehaosadest?

Netis anonüümselt teistele anonüümsetele netipihkuritele tissi ja tussi näidata ei ole ju miski suurem asi kangelastegu. Selliseid, kes endast pildi üles riputavad, mille järgi ikka inimese ära tunneb on vähe siin.

Ja kas on raske aksepteerida, et mõni näiteks ei taha panna endast ära tuntavat pilti, kuna töö- ja ametikoht näiteks ei võimalda seda teha.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 16:32
Meil oli pikka aega üleval ilus pilt, kus olime täitsa riides ja kogu pikkuses - laiuses peal.
Siis kirjutati ja küsiti "neid" pilte, teate küll...
Nüüd pole kõike letis , küsitakse ikka pilte meilile...
Mõnel kulub kogu aur piltidega suhtlemisele...aga mis saab siis , kui kohtutakse ja - opaa- polegi see inimene , kes piltidel
Oleme seda kogenud. Seepärast on hea, kui keegi kinnitab, et on ikka küll õiged inimesed
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 17:05
Karvakerad, saadan teile ühe kesaosa ja ausõna see kuulub teile
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 17:07
Sorry, kehaosa
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 17:07
Ära pulli...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 17:10
Ei pulligi, võtke vastu
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 18:36
Kas 5 inimese nõue pole kummaline?
See on sama palju kui inimesel on ühe käe peal sõpru.
Ja kui sul on 2 pihku siis tee matemaatika ise.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 22:19
Kuulge, see oli alles ettepanek. Kui sest yldse asjad peaks saama, siis reeglid vajavad labi arutamist.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-09 22:50
Teemaalgataja tegi ettepaneku, millega nad ise sõelale ei jääks
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 00:46
Meie jaame igast servast soelale. Tanase ohtuga juba 7 iha kasutajat labi tommatud.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 07:19
Te ju alaealised, peate veel pool aastat kosuma
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 11:35
Hea,et me teiega pole pistmist teinud 37m37f. Väga mõkus oleks lugeda, et olete meid "läbi tõmmanud"
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 11:45
Neil käib vist konveieritöö, et õhtuga seitse jõuavad
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 13:14
Kõigepealt pilt yles,seejärel hakkame pärisinimestest jutlema.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 15:30
No aga näidake head eeskuju ja pange need 7 isikut kirja, et kes need olid.
Tahaks ka teada, et kes kellega semmib. Krt muidu arva ja nuputa pool ööd, magada ka ei saa....
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 16:44
ihapaarike: me pole nimesid nimetanud ja kirja kirjutamise hetkel oli kirjutaja ilmselgelt promilli all ning liigset kuraasi täis.
raitsx: sinu suguseid julgeid on kahjuks siin liialt vähe. Meenub ütlus, et ei karda see, kellel pole midagi kaotada. Eks enamusel on. Kellel, töö, kellel pere, kellel sõbrad, jne.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 16:53
Pärisinimesel on nägu ja see, et töökoht ei võimalda, on nõrk vabandus. Mis juhtub kui satud kohtingule enda ülemuse või lähisugulasega?
Asjal on mõtet vaid siis, kui oleks iha kasutajatel kinnine klubi. Klubi liikmeks pääsemiseks peaks natukene anonüümsusest loobuma. Klubi liikmel võiks olla ankeedi varjatud osa ja fotoalbum, mida näevad vaid sõbrad. Siis oleks asjal mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 17:05
siiski, siiski, jfjm, töö võib olla vägagi kaalukas argument oma nägu mitte igale lollile siin presenteerida. oled ntx poliitik, ajakirjanik või muidu teatud avaliku elu tegelane. ei ole ju vaja, et iga külaloll, (ja neid siin juba jagub,) sulle näpuga tänaval, või mis hullem, tööl, näitama hakkaks...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 17:18
Sellel põhjusel meie naine vahetaski enda näopildi pepupildi vastu Aga kohtume ikka , kui tekib selline tore tunne kellegi suhtes
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 17:21
Vaba, aga sellepärast peakski olema olema võimalus näidata paremaid palu endast vaid sõpradele.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 17:34
kohtumise kohapealt: olgem ausad, eks me kõik ole siia omal ajal registreerunud kohtumiseesmärgiga eksole. kas ja kuidas see meil ekllegil piltide olemasolust olenevalt või olenemata õnnestunud on, on juba meie kõigi eraasi. võibolla aitaks näopilt sellele kaasa, aga võibolla mitte. eks kohtumine olegi üks suur tõe kriteerium- silm on kindlam kui pilt. seal selgub ju, kas kaks korda kaks kapp on ikka kapp või hoopis helveskaallasest küürus vanamees ja kas bauwatchy tibin on ikka see või hoopis baaba jagaa...
ainult sõpradele...ja x-arv moderaatoritele jne. anonüümsus netis on nii ehk naa müüt. identifitseerimist saab vaid (natukene) raskendada, mitte seda täielikult nullida.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 17:38
i
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 17:54
Internetiga on jah kahjuks selline rumal lugu, et mis siia korra üles pandud, seda pärast enam kokku ei korja. Kui me oleks vabad ja sõltumatud praegusest süsteemist/ühiskonnast, siis ma ei näeks probleemi siia pilt üles riputada. Aga me ei ole. Töö vajab tegemist ja laenud maksmist. Kui isegi ei koti, mis teised räägivad, siis rahalisi tagasilööke ei tahaks saada. Ja hetkel ühiskond ei ole nii tolereeriv, kui osa siinset rahvast.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-10 18:54
No ega prominendid muidugi siia liputama tule, aga praegune olukord, kus kõik kontod ja pildid on nähtavad kõigile, isegi sisse logima ei pea, võib nii mõnelegi häbelikumle tavakodanikule liig olla.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-11 07:30
Uskumatu millised hirmud inimestel on. Vaatan, et selle foorumi teema pärast on mõned võtnud vaevaks meid juba ennetavalt blokeerida. Huvitav mida kardetakse? Et äkki kirjutame midagi hirmsat nende postkasti
˅ näita rohkem ˅
2013-11-11 15:15
Ja tõepoolest, vaatan mina oma bloki listi ja mis ma näen teemaalgataja mu kenasti ära blokkinud...ausõna mul ei olnud mõttes ka teile kirjutada...
Ei ole mõtet ehk võtta sõna teemal, kui ise toimite täpselt niii....
Arusaamatu
˅ näita rohkem ˅
2013-11-11 20:04
Madleen, sind ei ole seoses selle teemaga blokkinud. Sul ankeedis seisab, et tutvud paariga ju siis sai sulle kirjutatud. Kõik, kes jätsid viisakale kirjale viisakalt vastamata said bloki. Sul endal ka lihtsam, ei pea teist korda meie kirja nähema. Aga, kui suhelda tahad, siis võin ka bloki eemaldada.

M.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-12 13:06
Selle teemaalgataja unelmaks on vist kõik need naised siit lehelt ära koristada, kes kohe temalt "soovitust" voodist kaasa ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-12 15:00
Kuule lilleke, seleta nüüd teistele ka lahti, mis mõttekäiku pidi sa sellise järelduseni jõudsid.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 08:19
Kullake, seleta lahti, kuidas sa muidu kavatsed selgeks teha, kas ma olen "päris" või "virtuaalne". Kellele ja kuidas ma seda tõestama pean? Paljud inimesed ajavad siin omi asju niiet nad üldse ei käi foorumis piuksugi tegemas. Ja väga hästi tulevad suhtlemisega toime.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 08:36
Aga ma ei kavatsegi seda selgeks teha. Ma ei ole om kirjatükki kirjutades isegi kordagi sinu peale mõelnud. Seda kirjutades mõtlesin mõne teise tütarlapse peale, kes siin 1 neljapäev mitmete paaride postkasti ilusa pakkumise saatis ja siis reedel kõigile vee peale tõmbas. Sina ei sega meid, meie ei sega sind. Toimeta rahus. Ja ka foorumi lugemine ei ole kohustuslik. Las siin suhtlevad need, kes siin tahavad suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 09:32
Mida sa siis siin lehel nutad? On täitsa olemas foorum69, kus avaldatakse kenasti nende kõigi pärisnimed koos telefonide ja aadressidega. Ja sinu soovitud soovitajad vaatavd su enne korralikult üle. No problems. Ei mingeid mänguinimesi.
˅ näita rohkem ˅
1
2