Foorum
2013-11-04 19:44
Kas ihas ei võiks olla nagu mõnel teisel saidil, et pilt mis on üles pandud saab peale maha võtmist uue võimaluse mingi X aja pärast uuesti üles laadida.
Praegu pane hommikul pilt üles, õhtuks kraabi maha ja järgmisel päeval hakka aga uue hooga peale
˅ näita rohkem ˅
2013-11-04 20:01
Ole nüüd, ära ole partypooper

Vaata kui palju siin on neid ebastabiilseid naisi, kes pidevalt üles-maha-üles topivad Võtad neilt kogu lõbu ära.

Kenasuudlus ja sõbrad ei saaks ju ka topis püsida kui sellised reeglid oleks. Mõtle tuleb mingi tropp ja paneb viie, kogu hinne ju jäädavalt rikutud, tuleb maha võtta ja uuesti panna, ning ainult 10neid saada
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 11:08
Mina ka ei toeta, kolepeeretus ja ihalahutatu peavad siis oma elule uue mõtte hankima. See võib osutuda võimatuks. Ma ei taha et nad "lahkuvad" meie seast. Ma armastan neid.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 12:04
neil on kõige haletsusväärsem tähelepanuvajadus, et omi (samu) pilte jälle ja jälle üleslaadida.
sama kehtib meeste riistapiltide kohta, küll püütakse seda ikka suuremaks muuta ja iga võimaliku nurga alt pilt teha
minul, kui mehel jääb mulje, et tal on ainuke munn maapeal

võib olla ei olegi ainuke ...."tal" äkki ta on ....."ise" ?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 12:21
...samas saan aru ja mõistan, et antud lehekülg IHA lubab, eksponeerida endast paljaid pilte, kus siis veel
aga--- kas on vaja ülevalt alla, igas nurgast neid pilte? see ei ole enam "IHALDUSVÄÄRNE"
ihaldusväärne oleks jätta ehk õrn "loor" ette ja anda mõtteainet fantaseerimiseks, hiljem ka isikuga sobivusel suhtlemise alustamiseks

suure kiima korral selliseid vaid "karistaks" seksuaalselt, mitte rohkem

see nüüd minu arvamus, mis ei pea teieomaga ühtima,
olge tublid edasi,
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 12:31
Sucker, kuhu ma 12 punkti saata võin?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 12:33
ma ei saa aru neist, kelle aeg möödubki siin ainult teiste perse taga vahtides (jah ütlesin nüüd inetult), neid klatÅ¡ides või nende pilte taga kirudes äkki oleks aeg oma lai perse maast lahti kergitada ja ka midagi enda heaks tegema hakata?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 12:37
to lytta
järgmisel eurovisioonil
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 13:51
Utha, vaata nüüd sügavalt peeglisse Pole sinagi neist piltide üles-maha pattudest või klatsimisest prii
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 14:13
ja ma lisan Utha`le , et see siin on foorum, mis on foorum Sinu arvates ?

inimesed arvustavad, neil on selleks õigus, kedagi ju ei nimetata nimepidi, räägitakse faktist, kui sellisest
kui Sinul on oma lemmikud peenisepiltidest või vagiinadest, siis see on Sinu õigus
aga olla kuri ja "kutsuda korrale arvustajaid" vot selleks Sinul õigust ei ole
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 16:18
Pildita kasutajana ei hakkagi ma mingil juhul ühegi kasutaja fotosid arvustama, kuid Suckeri repliik piltide sisu ja nende üleliigse avameelsuse kohta ajab ka mul pöidla püsti, öelge mida iganes tahate.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 17:06
Eks need samade piltide lappajad ühed enesereklaamijad ole, kes peavad pidevalt esilehel olema.
Tillipiltide suhtes olen ma Sucker'iga nõus. Ajab ikka naerma küll, kui kontole kümme sarnast pilti pannakse. Aga las nad siis panevad, mina neid niikuinii ei vahi.
Aga vitupiltisid vahin küll. Vaatan nii ilusat pilti vitust, kui ilusat vittu pildil, aga paljud jäävad ka vaatamata.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 18:22
boy, tundsid sa ennast puudutatuna minu arvamusest? tunned sa alati ennast puudutatuna sellest, mida ma teen? õigus, sa oled sõnagi võtnud sel teemal.
mis minusse puutub, siis nii kaua, kuni sul vahetuid tõendeid oma casual talk´i kinnituseks ette näidata pole, pole selline argumentatsioon tõsiseltvõetav. sa ise usud seda? niisama lõuendile midagi visata ja arvata, et olid ka tegija... - kas sedasorti retoorikal on tõsist mõtet?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 19:08
Aga tegelikult on ju täitsa poogen, mida keegi oma piltidega teeb. Kuidas see teisi segab? Kuidas te üldse sellega kokku puutute?
Mul näiteks ei ole õrna aimugi kellel mis pildid ja mitmendat korda üleval on. Mis teil on siis nii vägev pildimälu või?
Mingi pildivaatamise fetish? Saab sellest mingi erutuse ka või?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 20:16
ikka saab küll erutuse ja sita erutuse, kui kui kärnane, väike munn sul pealehel ( meeste top 10 ) otsa vahib pidevalt, või siis jobu teise kontopealt oma 10-neid laob ja kolinud nats allapoole ja sama loll pilt jõllitab

egas siis näidatakse ikka endast paremaid kohti
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 20:29
nu mõnel mehel polegi ju muud näidata kui suures plaanis emmi, mis teha kui muu pole nende puhul ehk oluline...
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 21:18
Emmi näitamine avalikus kohas on liputamine, aga siin? Eputamine! Kui pole millegi muuga esile kerkida.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 21:25
eeem aga millega seksiteemalisel lehel eputada?
Geograafia teadmistega?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 21:40
to Utha oma asi kelle perse taga ma vahin. Aru ma ei saa mis see sind üldse torkis.
Aga miks ma sellel teemal sõna võtsin, võiks ju uusi pilte rohkem teha, mitte vanu päevast päeva aina uuesti ja uuesti üles panna.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 21:44
võibolla ei saa uusi teha sel lihtsal põhjusel, et emake loodus pole vahepealsetel aastatel armuline olnud?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 22:08
jah ma ei saa aru, miks peab teiste perses kinni olema.
peab ikka eriti igav olema, kui kogu leiduv vaba aeg sisustatakse mingitel piltidel klikkimisega ja seal leiduvaga. vaimuvaene tegevus ju, ju te siis olete isiksustena ise sama igavad nagu need korduvad pildidki, mida te ei väsi vaatamast
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 22:22
Ega see korraliku pildi saamine nii sama lihtsalt ka käi. Selleks on vaja aega ja meeleolu.Nii pildistajal, kui pildistataval peab olema oma nägemus asjast ja nende sobitamisel võib midagi sündida. Aga siin, kui mõni kepimees viitsibki juhuslikust partnerist paar pilti klõpsida, siis tema pildistab vaid seda mida ise näha tahab ja ei arvesta üldse sellega, kuidas naine ennast tegelikult näidata tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-06 23:34
Teate, pange siia mida tahate aga aus oleks teha nii, et see ikka hiljem kohtudes reaalse tervikuga kokku läheks ja reaalsus nii mõjuks, et ei pea seda nähes karjudes minema jooksma!!
˅ näita rohkem ˅
2013-11-07 00:21
ÄRA KEELATA JA SÜÜDI OLEVAD ISIKUD VANGI PANNA.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-07 09:34
väga õige tähelepanek teema algatajal... see on tõesti uskumatu mis siin toimub
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 12:16
Paljud tunduvad siin lausa peapeale ilmselt sündides kukkunud olevat, pannakse vanad kontod kinni, tehakse uued ja reklaamitakse ennast uue liikmena siin. Aga pildid riputatakse need üles, mis on 4-5 aastat tagasi vanal kontol olnud juba. 5a muutuvad inimesed ikka väga palju. Eredamad näited on trullake69=MissMarble, Noormann oli ka enne miski muu topitädi, nimi ei tule kohe meelde Krooniline tähelepanu puudus?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 18:11
Üksluised inimesed oma korduvate piltidega. Mõni paneb siiani uuesti ja uuesti oma 5. aastat tagasi tehtud pilti Ju ta on vahepeal juba väga koledaks muutunud, pole midagi näidata.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 18:27
Seda ma mõtlesin , et miks kõik need ilusad noored tibid kes siin väga seksikate piltidega omale sponsoreid otsivad, reaalselt ikka nii koledad väljanäevad.
Müsteerium jälle lahendatud, neil lihtsalt 25 a vanad pildid siin üleval
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 19:09
kui erutav teema
ma olen endiselt seda meelt, et nii kaua, kuni puudub isiklik huvi, ei saa kellegi pildivahetused ja kontoga tehtavad toimingud kedagi teist otseselt häirida (v.a need juhud, kui tegemist on kasutajate reeglite vastu eksimisega).
kui on tegu minus huvi äratanud isikuga või piltidega, mis kindlalt minu tähelepanu pälvivad, siis ma ka vaatan nii pilte kui ka neid esitleva isiku kontot. muudel juhtudel jätab täiesti ükskõikseks, kes, kui palju ja mida oma kontole "pargib".
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 19:13
Utka, aga räägi välja mis teema sul nende piltide "üles-maha-üles-maha-...." teemaga on?
Või kelle huviorbiiti sa sattusid, et oma konto pildid enam nii ükskõiksed ei tundunud?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 19:15
see on minu isiklik asi, mida ma oma piltidega teen, kas pole nii? pole sinu asi, tarkpea
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 19:19
teemaalgataja on ka ise korduvalt pilte postitanud, ikka nii et pilt üles, pilt maha, sama pilt üles ja siis jälle maha.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 19:28
Utka, sinu asi on sul püksis, siin avalikus keskkonnas on su pildid meie kõigi asi
Nii et austa üldsuse ja ühiskonna soove
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 19:32
noh, eks see ühtede-samade piltide üles-allalaadimine üks muigekoht ole. nagu ka uute kontode tegemine ja sinna rõõmsalt vanade piltide laadimine. vat eriti selle viimase mõttest ma eriti hästi pihta ei saa. milleks? mis siis eelmisel nimel (!) viga oli? ja nii korda kümme? a noh, eks igaüks tea, mis oma konto, nime ja piltidega teeb. (pealt-)vaatajad vaid muigavad, vangutavad pead ja ongi kogu muusika.
juba vanasõnagi ütleb, et nimi ei riku meest. mees aga nime küll. teine vanasõna ütleb, et ei tasu sõimata peeglit, kui lõust kõver.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 19:41
Igaks peoks peab ju uus kleit olema.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-25 00:17
Üks proovib pidevalt vanade piltidega esilehele saada. "Kavalus" on piiritu, vahendeid ei valita.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 20:00
Ma kahtlen, kas surunupp, kes Tartsi kümnetega toppi hindab ja teda kiitvaid kommentaare paneb, on üldse eraldi naiskasutaja.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 20:16
Savir, mida sa sellega õelda tahad?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 23:33
Slave...
Dragul on alati uued pildid.
˅ näita rohkem ˅