Foorum
2013-10-25 15:26
To Sirru ja Noormann - otse loomulikult ei ole välistatud vastupidine protsess ja naistelgi on õigus selliste seikluste järele. To Aikon, see petmise jutt on mõttetu, Kui oled mees, tahad keppi ja naine ikka ei anna, siis peab ja tulebki mujalt võtta, või tahad paistes eesnäärme ja sita tujuga ringi käia, kõikidele nuhtluseks?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 15:42
Ongi nii ,et kui osatakse käija, olla nii ,et kodused selle all ei kannata,siis igal ju oma elu ja suhtumine sellesse ja püsisuhtesse.
Tean tuttavat peret kus käib naine ja mees m6lemad,külakorda ja suhe toimib.
kooselusid erinevaid ja erinevad ka p6hjused miks teisi naisi/mehi tahetakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 15:49
Aga see ei anna p6hjust kritiseerida naist ,kes raha eest annab ja otsib püsisuhet.
Las otsib see tema probleem,kes otsib see leiab ja kui ei leia,,arvan elab ikka edasi.
Paljud mehed ei taha sellise naisega püsisuht,aga äkki ikka leidub keegi, kes teisiti m6tleb
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 16:09
To:alex, arvestades Eesti meeste suhteliselt madalat eluiga ja kesist tervist on petmine igati õigustatud, et hoida ja kaitsta seda ainumast elu sedavõrd, kuivõrd sugutamine seda võimaldab
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 17:20
Noormann sa oled üks vähestest arukatest naistest siin saidil
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 18:08
Enamasti on see teineteisest kaugenemine ikka suhteliselt kahepoolne. Mees ütleb, et naine on külm aga enda seksuaalne pagas piirdub juba aastaid hommikuse kähkukaga. Naine ütleb, et mees on ükskõikne aga olgem ausad, et ega ei viitsi ka enam sellel kähkukadieedil olles eriti pingutada ei oma välimuse kui ka initsiatiivi haaramise mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 18:13
Lihtsalt saadakse vanemaks ja targemaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 18:35
Eks palju oleneb ka sellest,kui avameelsed ollakase kooselades teineteisega,oma soovide ja tahtmistega,kui avameelselt nendest räägitakse ja tahetakse rääkida.
On ka peresid kus välditakse seda,ehk ei julgetagi rääkida ja minnaksegi seda lihtsamat teed,et toimetan kuskil mujal ära .
loovusel 6igus ,saadakse vanemaks ja targemaks,kuid siis v6ib juba olla hilja ja selle tagantjärgi tarkusega pole enam midagi teha.
Kui ikka mees ütleb oma kaasale,et tead kallis naine 10.aastat tegime pimedas ja teki all,paneks nüüd tule ka p6lema ja prooviks seda ka ,mis proovimatta,,,,siis tekkiks ju naisel kahtlus ,kus ta seda proovimatta asja valges saanud on
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 19:37
Ma olen selle püsisuhte otsingu kohapealt natuke skeptiline. Iha saidil võib see jällegi mingi j.o.k.k skeem olla lihtsalt. Elame-näeme.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 20:00
Seda on väga lihtne teha, kui just ei ole ennast väga kuulsaks teinud või väike külake ei ole.
Tuleb lihtsalt teine konto teha ja natuke häbelikema piltidega esineda ja voilaaa....
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 20:16
Teemaalgatajal on tegelikult täielikult õigus.Normaalne mees i tahagi naist,kellest terve "küla"on üle käinud.
Mehed eelistavad püsisuhteks ja laste emaks puhast naist.Nii on see alati olnud.Alati leidub muidugi erandeid.
Tervitus vanadele sõpradele!Login üle väga pika aja sisse ja kohe intrigeeriv teema.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 20:51
Tere Demi Rõõm näha, et ikka elu ja tervise juures Kuidas pisikesega lood on?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 21:10
Tere!Suurepäraselt!Poja saab 5-kuuseks Hea laps.Magab ilusti,ei vingu
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 23:09
selle puhta naisega seoses meenub üks lugu. Juhan räägib sõbrale, et nüüd võtan naise, võtan Imbi. Ära sa seda Imbit küll võta teda on terve Paide keppinud. Saavad mõne aja pärast uuesti kokku ja sõber küsib kuidas läheb. Tead, võtsin selle Imbi ikka ära ma vaatasin, et see Paide on päris väike linn. Ehk, kui valida on kikkis tissidega saleda ja mitte väga voorusliku naise ja sellise kogukama vinnilise vooruslikkuse etaloni vahel, siis naised arvake nüüd, kes jääb kuivale
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 23:15
Alfaisane valib treenitud keha ja kikkis tissidega voorusliku naise.
Sülekoerad valivad paide ja tartu vahel,ekslevad kikkis ja lontis tissede vahel,kelgutavad paksude ja viiniliste vahel ja lõpuks on ikka ilma.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 23:35
See alfaisane valib ja valib ja valib ja lõpuks valib treenitud kehaga alfaisase
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 23:45
Mul hetkel täiesti savi, keda see alfa ka valib, peaasi et Demi taas tagasi on!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 00:29
Näh, jäi küsimata, et kas ka mõne uue käekoti on ostnud?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 00:39
Hetkel on kuumim teema käekott alfaisase seljast kooritud seitsmest nahast!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 08:31
Päeva parima kommentaari auhind läheb nüüd küll hr.luukerale
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 10:16
Tere tulemast tagasi seltskonda!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 10:38
kui nendest alfaisastest ja lapdog´idest siin juba juttu oli, siis reaalset olukorda ja rolle hindama hakates on kaheldav, kas nendes automatiseeritud, tipptoodangut andvates tõuaretusfarmides ka automaatselt tipptasemel juhitud kontrolli oma aretatavate tõuomaduste üle teostatakse. teatud tõu tugevuse tunnused, mis ühel alfal (kui on tegu tüübi puhta esindajaga) peaksid esinema selleks, et olla oma tõu ideaalne eksemplar, jäävad mingis tõuparanduse etapis välja arenemata. või isegi tekivad kaasa, aga taandarenevad hilisema arengu käigus.
meeste pealt näen seda. ma näen seda, kuidas nõrgalt esindatud tunnused, mida alfadel ei ole, hakkavad prevaleerima, kuidas nõrgad tõrjuvad tugeva(ma)d tunnused välja. tugev isend pole enam tugev. ei tea, milles asi.
puhtaid alfasid mina siit ei teagi. kui neid on, siis on nad vait. „alfadest“ lapdog´e leiab rohkem. selle järgi, kuidas omale tunnuseid valitakse, ütlebki juba ära, kes on kes. on neid, kes tahaksid alfad olla ja neid, kes seda tegelikult ongi.
nii et kes fairy taile armastab, see ka neid siit saab fairy tale alfadest
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 19:27
vaada mina siin mõtlen, et miuke see alfaisane siis ikkagi on? siuke karm karmane tüüp, kes naisele pikemata nuiaga pähelajatab, kui miskit ei meeldi? ja sihandset teie siis tahaksite? no pole siis ime, et paljud normaalsed põhjamaa neiud moslemitele ja neegritele lähevad...sääl seda alfat ja beetat ja muud kreeka tähestikku vist nii et tapab.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 19:29
Tõeline alfaisane ei pea end valju hääle ja bravuurika käitumisega end tõestama. Need pikendustega ringikimavad ja plastikuid vahetavad isikud on ikka need, kes püüavad end sellise isikuna tõestada
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 19:40
samas te, naised, ju nigu kärbsed just kõige kõvemini kõmisevate elik siis nende kõikse tühjemate isendite peale rõemsalt kokkulendate kut ööliblikad...
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 19:43
Miks ma peaks tühjale kõminale aega raiskama? Üks õhtu on ju nalja teha aga kui mehes ikka sisu pole siis.....
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 20:04
vaada mina seda ei tea,miks.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 21:10
üldistades hakatakse vigu tegema.
vastupidiselt vabakuulaja arvamusele on mulle kogu aeg meeldinud veidi teistsugused, sõnakehvemad, kinnisemad, raskesti avanevad, karmid, isegi natuke raskemeelsed, samas mingi seletamatu ürgjõu põhiselt valitud mehed. mehel, kes toetab naises tema ürgset naiselikkust, polegi rohkem vaja teha - ta on juba valitud. aga selleks peab tarkust mehes olema. mehe olemusest saab aru, kas seda tarkust temas on ja tekib või ei teki. lihtsalt nii on. teistest meestest ja teiste eest ma ei tea rääkida. ilmselt siis pole alfaisaseid vaadanud
˅ näita rohkem ˅
2013-10-26 22:15
jajahh... rubriigist: "Keegi ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes valiks Keskerakonda", aga ikka läheb nagu alati....
˅ näita rohkem ˅