Foorum
2013-10-18 21:22
Ma tahaks teada, kui palju neid mehi on, kes enda naise süütult kätte said
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 21:34
On mehi ,kes ei tahagi süütut naist,väites ,et kui keegi teine pole teda tahtnud,miks siis tema peaks tahtma
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 21:48
Seda ma mõtlengi, miks süütust pakutakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 21:52
Siis nagu küsimusele..
Miks kunagi normaalne naine ja normaalne mees kokku ei jää?
Vastus...
Normaalne naine esimesel korral kätte ei anna ja normaalne mees teist korda ei küsi.
Et siiski normaalne mees saada,peab ikka esimesel korral anduma,pole midagi teha.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 21:56
Naine peab õigel ajal andma, mis huvi on hiljem siis.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 22:12
Siis avastab see norm mees,et mis siis kui esimese korraga andus,aga vat pole ikka norm naine,
tuleb järgmisele ju esimesel korral kohe anda...ja nii kogunebki neid ikka usinasti,neid normaalseid
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 22:13
ja see õige aeg on?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 22:14
see ju kah narr, et sebid miski viidikaga nagu lükka-tõmba ja pead ikka tasulistes torutühjendamas käima ja eriti armas, kui ka viidikas sel ajal torusi tühjendab a vat et vastastikku, eiei, ei saa
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 22:24
Seega elatakse oma elu mingite ühiskonna reeglite järgi liiga keeruliseks, kuigi võiks lihtsalt elu nautida ja vabalt võtta
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 22:36
nujah, umbes sinna ma tahtsingi omadega jõuda
˅ näita rohkem ˅
2013-10-18 22:55
Just kui vaja tuleb v6tta ja kui vaja siis anda,kui leiad ,et tahad püsisuhet siis otsi jne
Keda see peaks kottima,iga elagu oma elu,minu teada meil neid üks
Ja kui leidub terve mees,kes püsisuhet otsib,siis ..hei hopsti..r6ngastama ja asi
˅ näita rohkem ˅
2013-10-19 11:05
Ma tean ühte tervet meest kes otsib püsisuhet. Tal on kuulutus internetis. Ta suhtleb naistega. Ükskord üks naine isegi vastas talle.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-21 20:53
Tegelikult püsisuhet ju ei otsita--püsisuhe tekib juhuslikult No mina nooruses küll peol ei käinud selle eesmärgiga, et leida omale abikaasa
˅ näita rohkem ˅
2013-10-21 20:58
juhuslikkus ja otsimine on kaks eri asja.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-21 21:01
loovus! ma kahtlen et keegi otisib teadlikult püsisuhet vähemalt iha-saidilt mitte--ma arvan
˅ näita rohkem ˅
2013-10-21 21:04
no, aga vaata ankeete
˅ näita rohkem ˅
2013-10-21 21:13
ihas ja vaata ankeete?? Ma olen ammu iha-pubeka east väljas ja enam ei usu ei vanuseid, ankeete, ega ka pilte mitte
˅ näita rohkem ˅
2013-10-21 21:22
Miks ma peaks üldse püsisuhet otsima?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-21 21:28
Hmm, kas lugupeetav rein53 tahab oma teemapüstitusega märkuanda, et iha.ee kõiki naiskasutajaid kepib iga päev erinev mees kõigisse aukudesse? Julge mees oled. Peale seda "hinnanguandmist" pole Sinul vist enam lootustki siit saidilt midagi ilma rahata saada. Püsisuhtest rääkimata
˅ näita rohkem ˅
2013-10-22 00:27
Kes otsib, see leiab.

- Kivipalluri mõttetera, hääldatud Kivipalluri intonatsiooni ja poolrögase nasaal-oraalse debiilikuhäälega.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-22 05:22
Kas see siis empaatiavõime puudumine, mida võimendatakse lausega, et otsin püsisuhet.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-22 10:11
Jah.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 14:01
melly, kas sulle ei meeldi mehed , kes naisi kepivad?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 15:10
pärast naermist otsustasin kah paar sõna sekka öelda.
1. nii väikese munniga nagu sellel viripillil on ilmvõimatu naist ka raha eest saada
2. masohistlik mees riputas intrigeeriva teema üles ja kuna ta parim enne on ammu möödas, siis eeldab, et kõik iha naised hakkavad teda sõimama. rein 53 asemele võiks teha uue kasutaja- verbaalne masohist. kahjuks nö tasulised litsid isegi ei vaevu vastama ja pauk jääb lahti löömata
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 15:51
Mulle meeldib lamp, tool, laud, kardin, aken ja aknalaud, vihmaveetoru, kergkruusast tee, põõsad, üle kraavi, autosse, ja koju.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 16:26
hazzel - milles küsimus? muidugi meeldivad. mind lihtsalt intrigeeris teemapüstitus ja selle püstipanija isik. tema ankeedist võis lugeda, et talle ei meeldi kitsarinnalisus või olid need nüüd kitsad rinnad, mis talle ei meeldi . krt, seda teab. selles vist on ikka mingi tõetera sees, et me taunime teistes kõige enam omadusi, mis meid iseenda juures alateadlikult häirivad (lähen nüüd seda sügavmõttelist lauset oma ankeedi peal testima).
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 16:55
Jätkem ikka teistele ka ja keda see rein kottinud on.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 17:37
Kui inimestel on omavahel hea olla, siis pole oluline, kui palju kellelgi suhteid või lühiühendusi on olnud. Mul endal ei tule ausalt öeldes isegi pähe küsida. Täiskasvanud inimese või saati siis keskealise inimese puhul on jabur eeldada, et tutvumisel talle teine oled.
Ehk, kui palju on palju?
Alati on parasjagu. Ajahetkel tehtud tegu on just sel hetkel alati õige.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 18:58
See siin ju seksikate sait,nagu mullidelehel kirjas
Kelle see asi peaks olema,kas siin raha eest antakse v6i küsitakse,v6i ollakse niisama tutvumas ja siis teadagi mis.
Ja kes leiab ,et tahab siit leida püsisuhet.las siis otsib...rahvast peaks ju siin saidil olema igale maitsele
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 19:02
Kirjas siis kirjas, aga sisemust pole ikka kirjas.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 19:14
Eks k6ik see mees-ja naiskond ikka kuskil reaalis liigub,kes siin iha.ee-s kribab ja lubab,palub ja saab
˅ näita rohkem ˅
2013-10-23 19:27
Reaalis näedki sisemust,aga välimused siin iha.ee-s eesRindlikud
˅ näita rohkem ˅
2013-10-24 12:40
Üks õige naine tahab ikka lisaks kesisele kepile (kuna vaid 30 % neist kogeb orgasme ja libiidokene kah kõvasti väiksem kui meestel) ikka midagi muud ja vot siin on nüüd seksisemantika ampluua hästi lai - mõni otsib jutukaaslast, mõni abikaasat, mõni koduabilist, mõni armukest, mõni orja, mõni isandat, paljud kalleid kingitusi, mõni meeste poolt imetlemist no ja väga paljud lihtsalt sutsakakt naturaalset pappi 40-300 EUR, nii et mehed kes nii eestis kui mujal maailmas seksuaalsuhteid loodavad leida ja luua peavad sellega arvestama. Ja me oleme sellega arvestanud kallid naised
˅ näita rohkem ˅
2013-10-24 13:06
Ma palun nüüd vabandust pisut teemast möödakaldumise pärast, kuid mehe poolt esitatuna kõlab ''...vaid 30 % neist kogeb orgasme ja libiidokene kah kõvasti väiksem kui meestel...'' lahja eneseõigustusena. (''Mina saan hakkama, naised ise...''

Tegelikult küsis teemaalgataja mitte seda, kui paljud naised unistavad siit printsi leida, vaid küsimus oli suunatud meestele.
Kas ma eksin suurelt, kui pakun, et püsisuhet loodavad pigem mehed, kes looodavad ema juurest ära kolida.... ehk võtab mõni naine nad oma tiiva, teki ja katuse alla? Iseseisvatel inimestel, ka naistel, pole püsisuhtega kiiret kuhugi . kui tuleb, siis tuleb, kui ei, siis veel parem..?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-24 15:20
Suhtes naistel on hea targutada, kindlasti teab keegi mõnda naist, kes on omale uue mehe leidnud, aga kurb reaalsus, armasad naised on see, et maha jäätud naine suure tõenäosusega ei leia omale uut meest. Alguses te olete enesekindlad ja teatate , et kellelegi armukeseks ei hakka, möödub kuu, aasta, poolteist ja te olete nõus hakkama armukeseks. Nagu üks mu hea naistuttav ütles, et kõik normaalsed mehed on abielus või peded. Ja kui valida normaalse abielus mehe ja tropi vahel, siis paraku tuleb leppida armukese staatusega.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-24 23:29
hazzel...sina oled siis see hea armuke w
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 00:25
Mul oleks üks küsimus....
Kui need suhtes mehed nii normid ja head on,k6ike teavad ja oskavad,mida siis otsitakse ja tahetakse siit iha saidilt naisi.
Kurjam tehke oma naised endile nii heaks ja m6nusaks ,et siit otsima ei peaks,ja veel vähem v66raid naisi kritiseerida.
Kes kellele,mille eest ,mida ja kui palju annab.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 07:54
Kuhu tormata, milleks?
Kuu aja pärast, 25.novembril tähistame naistevägivalla vastu võitlemise päeva.

Vägivaldne suhe mitte ei lepitata vaid lahutatakse - üllatav või siiski mitte?
Kallid naised - kuhu te tormate ja milleks?
Kes arvab, et mu jutt ei lähe teemasse - läheb ia küll ja kuidas veel

Eduka suhte aluseks on iseseisev tugev inimene.
Katkised inimesed loovad katkisi suhteid.

Õnneks on lootus, et perevägivald võetakse ka karistusseadustikku, siiani vaadeldi vägivallajuhtumeid kui pere siseprobleemi(kui just laipa polnud ette näidata )

Vaimne vägivald on kordades raskemini äratuntav....ja frustreerivam....

Kel huvi või kahtlusi, lugege http://www.naisteabi.ee/kust_leida_abi_vagivalla_korral_.html

Ilusat sügise jätku !
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 09:24
Vada neiu noorman, mitte kuidagi ei ole omavahel seotud meeste normaalsus, peresuhted ja iha sait. Kindlasti tead ja tunnet sa mõnda tugevat toimivat peret, aga kas sa saad kindel olla, et see pere samamoodi siin ihas ringi ei vaata. Selleks, et pere õnnelikult koos püsiks peabki teinekord natuke sõbra naise juures käima.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 09:48
Mis üldse on püsisuhe?? Kas see,, kui mul on näiteks kindel kaaslane,aga ei ela koos--või siis kooselu??? Vist mõlemad?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 09:49
Siis ärgu oldagu kahepalgelised. Julged teha, julge ka tunnistada.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 10:08
püsisuhe on see kui suhe lihtsalt püsib kindlalt ühel kohal, aastaid ja aastaid lihtsalt seisab, ilma mingite muutusteta
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 10:11
Armas Normann, kui naine ei toimi miskitpidi, on külm ja aseksuaalne ei aita siin ussi ega püssirohi, Loodust ei muuda, samuti ei ole võimalik ümber kujundada täiskasvanud naise psüühikat ja iseloomu. Kusjuures kõige hullemad on juhtumid, kus naine armumise perioodil ja laste saamiseni justkui seksuaalselt toimib ja siis järsku päevapealt endisesse külma kesta tagasi pöörab. Ja pole siin tegelikult süüd ei mehel ega naisel, asjad lihtsalt on nii ja siis tahab ka abileus olev meesisend , kel vastutustunne, lapsed ja soov mitte peret lõhkuda veidi funni, või on see keelatud?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 10:32
alex--arvan et ka naised tahavad seda nn.funni? Või on see naistele keelatud?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 10:58
Just Sirruke..naised ka äkki avastavad,et mehed kes enne olid 6rnad,hellad ja tegid komplimente,t6id lilli ja olid kuumad kui L6namaaööd,on kuidagi totaalselt muutunud ja just on nendest meestest saanud isad lastele ,mehed kellega käiiakse suguv6sa kokkutulekutel,kui muster mehed,,mida hing veel tahata oskad,eks.
Kuid kadund on see mees,kelle kaissu tahaks 6htul pugeda,kes kunagi oli hell ja hea.
Aga pole hullu,on ju ka naabrimehed....kes vahel silma teevad,ning polegi midagi hullu ,lippan enne mehe koju tulekut sealt läbi,peret ei taha l6hkuda,aga vürtsi ju ellu vaja,siis tundub oma mees ka kallimana..nii lihtne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 13:38
Tänapäeval on moes elektrooniliselt see asi ära lahendada. Lihtsalt flirt ja kiimlemine, läbi veebika.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 13:49
Läbi veebika on tänapäeval ka v6imalik püsisuhet säiltada puhta ja siirana
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 13:53
Kas veebikast palja tibina vahtimine on seksuaalne petmine?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 14:12
Kas rannas paljaste tibinate vaatamine on petmine?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-25 14:41
Kõik sõltub alatoonist kuidas neid tibinaid vaadatakse, niisama vaatamine pole petmine aga kui sellega kaasneb mõtteline tegevus, siis kisub vägisi petmiSEKS
˅ näita rohkem ˅