Foorum
1
2
2013-09-29 22:35
Parma, jh selle peale ma nagu ei mõelnudki. Kindlasti on ilmas palju selliseid naisi, kes ei saagi sexi

Raitsx, hetkel oli sexi teema, aga kindlasti on ju maailmas nii palju erinevaid vajadusi, näiteks kas või elementaarsed, söömine, joomine, uneaja jne. vajadused.Lisaksa veel palju teisi vajadusi, sex jääb sinna tahapoole tegelikult.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 22:59
Ehk sa Sheeb mind mõnitad ma ei tea aga minu isiklik prioriteet on lastega reisimine,ma annan neile kõik,kasvõi sexiarvelt.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 23:14
Raitsx, miks peaks mina sind mõnitama? Kummaline arvamus, ma tõin välja vaid need elementaarsedvajadused. Minu jaoks on ka minu lapsed ja pere esmatähtsusega. Ma ju mainisin, et sex jääb sinna taha poole. Kurb, et sa arvasid, et ma sinu mõtet kuidagi halvustan. Ei olnud plaanis. Minu siirad vabandused.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 23:34
mõni emasloom on siin ikka eriti heal arvamusel
või et naised saavad alati kui tahavad, ega ikka ei saa küll
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 23:40
No mina usun, et naised saavad küll, iseasi mida.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-30 00:42
ka tǘngasaamine on saamine eksole.
saad korvi ja saadetakse seenele
˅ näita rohkem ˅
2013-09-30 21:06
Naine, kes tahab seksi ja lepib iga mehega, saab seda kindlasti. Samas suur hulk mehi, kes ükskõik kellega kepiksid, saavad ka. Vahe on selles, et need mehed sageli maksavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-30 22:19
Pikema toimega naine saab kolmeminutimehelt ainult narrida.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 09:03
sheeba, kas sina oled truuks jäänud sellele, et naised istuvad tantsupeol saalis pingi peal rivis ja ootavad oma printsi ning kui kepiisu kallale tuleb, siis ennem kannatad, aga ei ütle sõbrale, et kle isu on peal. Samas see võib mõnda aega isegi huvitav olla, käid tujuka ja pahurana ringi kuni keegi märkab ja sulle ära teeb
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 13:38
Haxxel, vastuseks sulle, et Sheebatüdruk ei jää iialgi "kuivale". Põhjus selleks on see, et see prints valgel hobusel on juba leitud. Seega probleem on lahendatud. Ja kui prints on oma kohustuslikel "sõjakäikudel" (loe: kodust kaugemal tööülesandeid täitmas), ei ole tal vaja muretseda, et Sheebatüdruk mõnd musta printsi himustama hakkaks. Saab selle vähese aja ka ilma olla. Pole see sex midagi sellist, et selle hetkeline puudumine peast segaseks ajaks.

PS! Sõprade poole sellise murega ei pöördu iialgi. Sõbrad on sõbrad, mitte sexikaaslased. Lisaks ei tee sexi puudumine mind tujukaks ja pahuraks, kui nii suur vajadus on - oskan ise ka ennast selle probleemi lahendamisel aidata
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 13:49
mina ei oota tantsusaalis,et keegi mind tantsima võtaks..lähen võtan ise kellegi tantsima,sama kehtib ka seksi kohta-küsin..kui isu peale tuleb harva saan eitava vastuse..aga siiski saan
˅ näita rohkem ˅
2013-10-22 00:28
Mina ootan, et mind tantsusaalis tantsima võetaks, ja kes ei võta see on heast sitase straponi imemisest ilma jäänud. Sorri.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-16 23:30
Huvitav, mida sheeba siis ihas teeb kui prints juba olemas?
˅ näita rohkem ˅
2013-11-17 09:47
Sheeba on ihas vaid sellepärast, et vahva on foorumis oma arvamusi avaldada ja ei midagi enamat.
˅ näita rohkem ˅
1
2