Jah, see ärapanemine on Eestis laialt levinud, sellega ma olen küll nõus. Üks vihkab rikkaid, teine venelasi, kolmas kalevipoegi ja vaeseid. Parteijüngrid käivad üksteist sõimamas.
Rockyroad,
1. Jah, vahel töötab see "võõras karm mees tuleb-võtab" strateegia tõesti. Aga nii uus kasutaja ma ka ei ole, et poleks aru saanud, et enamus ei oskagi teisiti. Ja enamus ei saa ka midagi, või siis ainult raha eest. Päris paljusid naisi peletab selline labane otserünnak siit kasutajate seast aga minema, sest mida sa keskmisest rumalama ja labasema seltskonna seest ikka neid sobivaid otsid, raiskad vaid aega ja närve. Lootusetu loll ei kõlba ka üheöösuhteks ju.
2.-3. Kahjuks on naiste seas sama tendents levinud, mis meestegi hulgas. Eks ma seda ka oma teema alustuses küsisin, et kas mehed labastavad naisi või naised mehi.
Probleeme pole vaja mitte ära peita, vaid lahendada. Üks tänase Eesti häda on ka selles, et statistika ja PR on pandud rääkima üht juttu, samas kui kusagil keskusest väljas näed totaalset erinevat maailma. Ja peitmisest hoolimata ronivad probleemid ikka ja jälle välja. Seda portaali ei ole mõtet muuta elitaarseks klubiks, pigem tasub püüda trendimuutmist. Ehk siis sõimamine, labatsemine ja harimatus ei tohi olla normaalsed, enesemüümine nii armetul kulul ei tohi leida positiivset vastukaja, jne. Äkki siis läheb siinne keskkond paremaks.