Foorum
2013-09-21 23:44
Mis mul seal provokatiivset oli, jfjm?
Utha ise oma küsimust alustas lausega "luukera, kui lubad, siis üks isiklikku laadi küsimus sulle. sa võid (mul oleks hea meel), aga pole kohustatud sellele vastama." Sellest ajendus mu kommentaari esimene lause. Jah, oleks võinud smiley taha panna, aga ma ei kasuta tavaliselt neid märke.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-21 23:46
Värk ongi selles, et Utha küsimus ei sisaldanud tema isikliku arvamust ja katse pookida see sinna juurde oligi provokatsioon.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 00:18
Jf, aga kelle seisukoha alusel siis see isiklik küsimus esitati? Mis oli selle küsimuse esitamise ajendiks? (puhtalt uuriv küsimus sulle, ei midagi isiklikku ei kõnealuse küsimuse esitaja ega ka mitte sinu isiku suhtes)
Mina isiklikult ka ei poolda sellist vabat intiimsuhet. Küsimus jah ei sisaldanud isiklikku arvamust, kui oli siiski isiklike seisukohtade baasil esitatud ja suhteliselt sapise alatooniga ning agressiivne. Kui aus olla siis tundub, et ma ei ole ainuke, kelles see just selliseid mõtteid ja tundeid tekitas.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 00:35
miks see suur bullshit ümber selle küsimuse. Uputate küsimuse jama sisse ära ja luukera ei näegi küsimust, ma tahaks ka teada, mis luukera asjast arvab tegelt. Luukera on tark mees.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 00:48
Utha on väsimatu , ainult elab ihas ja möliseb mõtetut, odavat, imalat ila, ära sa tädike ei väsi. keskendu ehk laste tegemisele, heal juhul saaksid veel ühe sünnitusega hakkama, kui unustaksid moraali sogamise teistele, sukelduksid vahelduseks reaalsesse ellu. minu postast pole prügikast, kuhu oma nõmedusi saadad, püüa oma eluga rööbastesse saada, ära jaura siin elutõdesi teistele, kui ise ei oska reaalses elus halligi teha. Sind ei suuda keegi tõsiselt võtta, kuna oled ise suht komplekse põdev naine. riputad endast aktfotosi, põed kommentaarisi, käid iga kümne mintsi pärast sees ja aina kustutad komme, see räägib juba su põdemisi,komplekse, stabiilsusest sinu puhul on küll raske rääkida. Aga jõudu!
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 01:06
Sheeba, mul tuli ka just praegu sapi maitse suhu
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 01:14
nüüd läksid paljudel korraga jalad paiste?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 01:22
Utha,tee siis jalavanne
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 01:47
Risto
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 01:59
nagu takjapuru tagumikus segav element
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 03:13
Utha,tubli oled egas see kümblemine paha tee.hommikuks oled taas virk ja kraps
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 08:05
Sexkatu- lapse sünnitamine pole midagi aga katsu sa teda kasvatada ja koolitada selle väärtuse järgi, mis riik talle annab
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 08:49
Annaks Jumal,et keegi oma lapsi SELLE riigi tõdede järgi ei kasvataks,kuigi eestlane pidavat olla uhke ja hää,persse see natsionalism.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 09:12
Raits, iga rahvas väärib enda juhte. Kõik me oskame rääkida, kuidas peaks olema, aga pane tegema... Riigi kukutamine on lapsemäng riigi juhtimise kõrval. Keegi ei trügi riigipiruka juurde aid seda imetlema, ikka tahetakse sellest ka tükike maitsta.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 09:29
JF, mulle jällegi jäi eile õhtul sinu kommentaarist mulje Pavlik Morozovlikust käitumisest Sellepärast ka küsimused sulle olid adresseeritud.

Ja seal ei olnud kübetki sappi, kui sa nii hästi oskad Utha mõtetest kõike välja lugeda, kuidas sa siis minu küsimustest sappi välja lugesid? Tegelikult oled sa eelarvamuste küüsis ja reaalne oskus inimeste hetkeemotsioone tõlgendada on hägustunud.

Usu ei midagi isiklikku, ei sinu ega kellegi teise suhtes, lihtsalt muigama ajas.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 09:46
Ahh,Jott oli eile lihtsalt ehk õllekarvane.Tundes mõnda juhtivat poliitikut isiklikult võin öelda vaid seda,et parajad peded nad seal koos on.Saab ka riiki juhtida midagi hampsamatta aga reaalselt normaalne inimene sinna lihtsalt ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 09:48
Sheeba, mind ajab lausa naerma. Ja ma oskan lugeda, ka seda millest ei kirjutata. Just see panebki mind tihti sekkuma, et mõni läheb hetkeemotsioonidega liiale.
Muide, kas sa ikka tead, kes oli Pavlik Morozov?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 09:56
Väljend, "iga rahvas väärib enda juhte" on mugav vabandus sigaduste seadustamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 10:00
just. mõtlesin ka, et hakkan teid juhtima, te väärite mind pange persed valmis
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 10:37
Mikule ja nüüd juhi, kui oskad ja kui ei oska, siis leiad end keeva veega katlast, kaaslaseks porgandid ja mõni suurem sibul.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 10:41
Raits, Poliitik, kes räägib isiklike materiaalsete huvide puudumisest, tekitab minus samu mõtteid, mis liha ostev taimetoitlane.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 10:46
Poliitik, kes isiklikud huvid seab kõrgemaks riigi, s.o rahva huvidest, on KURJATEGIJA
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 11:28
Aikon, ta ei sea kõrgemale, ta seab kõrvale ja riigi huvid on alati suuremad
Aga ka siin eksisteerib valikuvabadus. Aga nagu ihaski, on kõige suuremad virisejad need, kes teavad vaid keda nad ei valiks ja sellepärast jätavadki valimata.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 11:33
Aga mis Utha küsimusse puutub, siis mina tean oma vastust, nüüd teab juba Utha ka. Kunagi kirjutasin ma sellest isegi foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 12:01
Et siis, jätame suuremad huvid kõrvale ja keskendume pisematele...?

Artikkel ERR uudisteportaalist:
Kui me elaksime endiselt koobastes ja mingit riiki ei oleks olemas, tuleks meile tõenäoliselt varem või hiljem pähe, et kuna osa meist on jahil, osa valvab, et hundid tittesid ära ei sööks ja tited mürgiseid tõuke või taimi ei maitseks, osa üritab kahtlastest kõrtest kasulikku toodet saada, osa on sõjaretkel, sest "hing on rahutu ja kisub", siis peab leiduma keegi, kes kõike seda koordineeriks, naabritega suhteid hoiaks ja vaataks, et me ise omavahel üksteist maha ei lööks või piisoni rümba kõrvale nälga ei sureks.

Seega oleks vaja "riiki".

Iga koopaelanik vaataks, kui palju ta sellisele riigile ehk paarile valitud inimesele oma varudest loovutada saaks. Võib-olla kutsuks nad kampa ka mõne naaberkoopa sarnaste arusaamistega elanikud ning looksimegi "riigi". Valiksime inimesed, kes oleksid teatud tasu eest valmis teatud asjatoimetused ära toimetama. Ise tegeleksime sellega, mis meile omasem on.

See oleks siis, kui poleks aastat 2013 Euroopa Liitu kuuluvas Eestis, kus koopaelanikelt andameid saanud inimesed on täiesti unustanud, et nad päriselt peavadki andami eest midagi ära tegema. Et see ei ole kangelastegu ega isegi mitte teene koopaelanikele, vaid Valitute kohus, sest nad on soostunud enda valimisega ja andami on nad ju vastu võtnud.

Meie demokraatlik-humanistlikul ajastul pole muidugi eriti ohtu, et kui koopaelanikud Valitutega rahul pole, leiavad Valitud end võib-olla keeva veega katlast, kaaslaseks porgandid ja mõni suurem sibul. Meie ajastul pole ohtu, et vassivad või koopaelanikke lolliks pidavad Valitud koopaelanikelt peksa saaksid. Meie ajastul pole ohtu, et Valitud peaksid endale meelde tuletama, milleks neile andameid kokku tassitakse. Meie ajastul pole isegi eriti seda ohtu, et neid tagasi ei valita.

Head ohutud ajad. Mõnele...
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 15:03
Tutt, aga kui pikk sinu kett on?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 15:13
Karvased, süüdlasel on õigus kaitsele, aga pole kohustust seda kasutad. Võib ka vaikides end süüdi tunnistada.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 19:57
Ministril ja kärbsel pidi ühist olema see, et mõlemat tapetakse ajalehega.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 20:17
Mulle meeldib kärbes rohkem. Tema ei tule pärast lehega tutaka saamist vinguma, et talle on liiga tehtud
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 20:27
Mulle meeldib kärbes ka tagaselja naistes käivast elukaaslasest rohkem. Kui suhteväliste inimestega kohtumiseks on reeglid omavahel selgeks tehtud siis ei tegutseta pättidena nurgataguseidpidi.
Skype on ammu olemas ja töötab ka.
Muude siinsete targutajate kõrval ei saa kärbse eelistamist eriliseks läbustamiseks pidada
˅ näita rohkem ˅
2013-09-22 22:17
Labatsemine ja ropendamine oma õiguse tutvustamiseks küll head meetodid ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 20:13
Ihas on 24 tunni jooksul üle 7000 kasutaja sees ja foorumis on ca 10 inimest, kes elavad siin igapäev, solgivad kõik teemad. Kui suur potentsiaal on tegelikult foorumil, kui siin poleks neid põhilisi läbustajaid. Paljud on öelnud, et siia ei tasu mingit teemat teha, sest kohe muutub see mingiks omavaheliseks jagelemiseks. Kui neid tibladeks ei või nimetada, kes nad siis on?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 20:15
Palju annan.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 20:18
Rocky kle kui need 10 siin ei "läbustaks" oleks foorum surnud
Ja mingil lambal ma ennast kuhugi paigutada küll ei luba, nii et vaata kuidas sul sellega lood on
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 20:35
oi seda ärritust
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 20:54
kahtlemata madleeni püstitatud teema on viimasel ajal üks parimaid
meeldivaid postitusi sisaldav ja arutelu hea,kuid liialt palju läbu ja isiklikke solvanguid sisaldav.paljud ütlemised võiks toimuda postkastide vahendusel.
üks parimaid teemasi siinses foorumis viimasel ajal kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 21:32
rocky, ma vaatan, et sa oled palju arenenud. oled uusi toredaid sõnu juurde õppinud. jutukas suhtlemisest on vist midagi ikka kasu ka olnud
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 12:02
Rock, sexida võid iga naisega. Pimedas toas. Aga kooseluks on vaja palju enamt, kui seks. Ta lihtsalt on hea naine ja parim sõber. Aga, kas sa oskad mulle ära seletada, miks peab naine ainult sinu kargutada olema. Mis konkreetselt sinu jaoks sellest muutub, kui su naine mõnikord teise mehega seksib. Ja see, et oh mis mees ma olen kui teised mu naist panevad on suhteliselt arusaamatu seisukoht
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 18:50
Sellest saan ma aru, miks mehed naisi ainult endale tahavad hoida. See on väljakasvanud hirmust, et tuleb võõraid lapsi kasvatada. Moodsal ajal on isadus tuvastatav ja ka "tööõnnetuse" tagajärjel sündivaid lapsi aina vähem, aga traditsiooniline mõtlemine on jäänud.
Kui nüüd keegi seletaks loogiliselt ära, miks naised mehi ketis peavad?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 19:09
Sest naised on emotsionaalselt rohkem kiinduvad?
Sest muidu mees läheks teise naise juurde ja naine peaks üksi lapsega vaeva nägema?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 19:47
Sellest hirmust saan aru, aga kuigi ei taha kaotada, ajab ta üleannetu minema või pakib ise kohvrid.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 21:08
Smart! Laste kasvatamine on rõõm, mitte jube vaev--minu arust on nii Ja üksikemana kasvatada on vahel kergem kui koos ..
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 21:41
Oh, sirruke, mine räägi seda neile, kes internetiajastul täisikka jõudsid. Hedonism on ka emadeni jõudnud.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 22:03
No minu lapsed kasvasid internetiajastul
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 22:18
No laste kasvatus polnud ju teema siin...
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 22:35
Ok..vabadust ei pea ootama--see tuleb endale lihtsalt võtta! Nii lihtne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2013-09-25 08:30
jf naised peavad mehi ketis, sest kui naine jääb mehest ilma, siis on ta elu perses, ta ei leia endale uut meest ja ta võtab sisse tüüpilise kaitsepositsiooni, ah üksi ongi palju parem ei pea sokke pesema ja teen mis tahan. Samas mehel võtab uue naise leidmine aega ma pakun maksimaalselt 1 päev. Saaks ka rutem, aga valima peab
˅ näita rohkem ˅
2013-09-25 12:26
Paremini poleks saanud öelda, tutt...
10 points
˅ näita rohkem ˅
2013-09-25 13:57
milleks kett, tee mees endast materiaalselt sõltuvaks, kogu ühisvara oma nimele ja istub vaikselt lauaotsas. vahel uriseb, vaatab internetist võõraid naisi. hirm, et tuleb teine mees tema teenitud asju kasutama hoiab paigal. labane, kuid siiski toimiv lõks.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-25 14:50
"Truudusetus on märk tunnete teisenemisest"
Ma ei ole nõus. On väga õnnelikke kooselevaid paare, kus üldiselt aktsepteeritakse seksuaalsuhteid kolmandate osapooltega. On isegi neid paare, kus üks või mõlemad osapooled on pikaajalises suhtes kellegi kolmandaga. Kõigile see loomulikult ei sobi.

Ma ei ole nõus üldiselt seksi ja armastuse ühendamisega, millele Sa vihjad, Kosmosetutt. Iga üheöösuhet kogenu teab, et need ei ole üks ja sama, ometigi liigitatakse kolmanda osapoolega seksimine petmiseks ja lõpetatakse suhe. Jah, kui usaldus kaob, siis on suhet raske hoida, aga seda enam peaksid inimesed juba suhte alguses paika panema, et seks võib olla ka ainult mäng, eksperiment, elamus ning seega vahel ka suhteväline tegevus. Täna on seks endiselt mütologiseeritud ja kergelt tabuteema, mis tekitab asjatuid pingeid ja konflikte. Milleks? See võib ju olla ka vaid süütu ja mõnus meelelahutus, mis vaid ilusa hetkena meelde jääb!

Iga inimese keha on tema isiklik omand. Keeld kellelgi seda keha omaniku tahtmist mööda kasutada, ähvardades vastasel juhul toimiva suhte lõpetamisega, on väljapressimine ja näitab, et sügaval sisimas need kaks end paariks tituleerivat inimest ei ole niikuinii koos.
˅ näita rohkem ˅