luukera, kui lubad, siis üks isiklikku laadi küsimus sulle. sa võid (mul oleks hea meel), aga pole kohustatud sellele vastama.
nagu ma sust aru saan, siis sina positsioneerid ennast oma naise suhtes nii, et teie vahel - vähemalt teie voodiellu ja voodielu raames tehtud valikutesse puutuvalt - mingit segavat armukadedust ei esine? on vist nii?
sa rääkisid pea piiramatust vabadusest, mille sa oma kaasale - ja eeldatavasti siis ka iseendale - annad/annaksid. ma küsiks sult, kas su kaasa on ka seda piiramatut vabadust kasutanud? või oled seni kasutanud seda vaid sina. sa rääkisid selles vormingus, et kui ollakse valmis, kui naine seda soovib, siis sa usud, et suhtud sellesse siis nii, aga kas sa reaalselt oled valmistuda saanud selleks? on see tehtud? mis siis, kui sellest „kui“-st saab reaalsus.
st et küsimus selles, et kui sa võrdleksid endale antud vabadust naise vabadusega, siis kas see on teie vahel võrdselt jaotunud? usud sa seda? kas sulle on oluline, et oleks võrdne nt? olete kumbki omanditundest vaba? arvad?
ja kui sa vastu pole, siis küsiks veel sult midagi. võid sa öelda, kummal juhul sa tunned vähem ärevust ja oled enesekindlam - kas siis, kui sul on oma naisega toimuvast täielik ülevaade tema mehena olemas (kui sinu näidet kasutada, siis nt tulete grupiseksiks kokku, kuhu on kaasatud ka sinu naine ja sa kas osaled grupis või ei, aga sa oled naise tegevusest teadlik) või siis, kui sa täiel määral seda ei oma ja ongi naisele antud oma vaba aeg, omad vabad tegemised jne. võid eelistada seda mitte teada saada, kus ja kellega su naine on ja mida ta teeb. arva midagi