karvased - jah, annab. on selles siis midagi ebatavalist? hõivatud olek on normaalne osa inimeste suhtluses. kui on üle saadud sellest eluetapist, kus teistega veel käidi, midagi testiti ja ringi vaadati. hõivatuse näitamine teistele on nagu....kuidas seda paremini seletada, kuuluvuse näitamine? ka siin. kui seda ei tehta, siis järelikult käib mingi järeleandmine.
ma teadvustan seda endale, et mul on vajadus väga kindla, intiimsema suhte ja sideme järele, mis tahab vajadusena rahuldamist saada. minu arust mõistlikke piire endale ja teisele seada on igati normaalne ja see kuulub iga inimkontakti juurde. isegi võõrastega suheldes te peate ennast piirama.
seda võiks võtta vajadustepõhiselt, mitte selle põhjal, kas ja kui vaba kellegi teise arust keegi teises suhtes on. niikuinii saadakse vabadusest erinevalt aru.
kui mõlemad mõistavad seda ühtemoodi ja sellist - mõistagi normaalsuse piirides - suhtevormi ja teineteist niisugusena aktsepteerivad ja ning ise piiratult ennast ei tunne, siis peaks vabadus iseenesest juba vabalt sellises suhtes eksisteerima, kas pole
sa kas tahad või ei taha hõivatust. vaja ainult sobivat inimest.
(p.s - suhtesiseselt ja teineteisega olles oleks vabadus piiritu, ka seksuaalne vabadus. see kehtib ainult teiste osas)