teemaalgatajale,
Mul on Sulle kõigepealt küsimus :
Miks Sa reklaamid oma profiili avaleheküljepeal seda, mille kohta palud infot ja arvamust ?
Tahan öelda Sulle ja kõigile teistele, et ärge olge rumalad ja naiivsed taoliste lehekülgede suhtes.
Kui kõik nii lihtne oleks, oleksid maailma tänavapildid teistsugused ja poleks vaja ei aeroobikat ega muid trenne
Kui mäletate, siis mõni aeg tagasi oli pressi esilehekülgedel inimeste kaebused seoses analoogilise "toote" kohta ( kaalulangetamise kapslid), kus inimesed kurtsid, et kaal ei kao, tuli hoopis juurde, raha tagasi ei saa, keegi telefoni vastu ei võta, emailid tulid tagasi jne jne.
Meie riigi Tarbijakaitseamet aga esines selle kohta AK-s ja ütles: " nad on jõuetud selle probleemi lahendamisel, kuni firma, kes müüb on registreeritud USA-s "
Tol ajal sai Tarbijakaitseamet kaalulangetamise kapslite kohta üle 1000 kaebuse üle Eesti !
Tutvusin ka "selle" "juudidoktori" leheküljega, millest teemaalgataja räägib------ Mind ajas see asi naerma, ma mõtlen sellest 1000 korda halvemini, kui suudan end väljendada
Kuidas on meditsiiniliselt VÕIMALIK "maailmakuulsal" "doktoril" lubada kaalu langetada kuni 15kg 40 päevaga ???????
Miks müüakse toodet, millest me ei saa ega tea mitte kui midagi???, mis see on ??? mida see sisaldab??? mis on võimalikud kõrvalnähud???
Miks tänapäeval ma pean veel neile helistama ja ütlema, et TEGIN ÜLEKANDE ÄRA ???
Jumale eest naised ja mehed, kõndige sellistest lehekülgedest mööda ja kui teil pole kuhugi 97-t eurot panna, siis viige loomade varjupaika ja ma luban, et saate parema enesetunde !