Foorum
2020-10-18 18:08
Kes ütles, et ei tohi? Aga nutma küll ei tasu hakata.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 20:41
nutt ja tugevad tunded on tugevatele. Nõrgad ei saa nutuga hakkama, nende emotsioonide skaala ulatab mediumini.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 20:51
Paras teile
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 21:09
minul on sinust kahkju, et sa oma elu sellise idioodina pead elama. Kas ülkski operatsioon ei aita?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 21:25
Pipraplaaster ilmselt pole aidanud ja vipratox samuti mitte
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 00:07
kui meestele EI òelda, oled automaatselt lits, kibestunud vanamutt, kes end pòlema panema peaks. Nii tùùpiline ju iha saidile
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 00:10
Õige sirruke. Naistega siit on sama teema. Solvanguid tuleb rohkem kui vändrast saelaudu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 00:20
qwerti..ei tule solvanguid kui oskad ise làheneda naisele. Loogiline, kui tuleb kiri "kepime" v "nikku tahad?". Mida sellisele kirjale vastata? Et tahan jh..olen aastaid ilma olnud ja ainult sinust unistan veel Kas selline vastus rahuldab sind..herra qwerti
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 00:26
Ei pidanud silmas mehe liginemist naisele vaid naise liginemist mehele. Kui mees ikka pole huvitatud siis tuleb seda sõimu ka naiste poolt.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 00:30
Ei tea. pole seda varianti proovinud. Korra vist jh Jotile tegin ettepaneku kohtumiseks, aga sealt ma kùll sòimata ei saanud vaid pigem oli lahe òhtu nudistide rannas..lilled ja romantika
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 00:34
vat see sõltub palju naise isust ja joobeastmest kui mees talle EI ütleb ja naine vihastab ja sõimu laduma hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 00:37
Sirruke, sul oli ju juhtum alles kui üks vanem mees sind "maha tegema" hakkas.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 00:41
Mind..caprit..ja teisi teevad maha ainult kibestunud mehed. Nikkar pole mingi mees ka. Ja opakasugune pole ammugi mees. Heal juhul on nad isaselaadsed olendid
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 00:50
Samasugused kibesunud on ka naiste hulgas. Siin palju kenasid ja mõistliku suhtumisega naisi kellega sügisel pargis jalutada ja hiljem kohvi ja kooki kohvikus süüa.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 01:07
Aga sa qwerti pole mind kordagi kutsunud kohvigi jooma
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 01:12
Ja loomulikult ma tean ka vastust..ma olen kole ja jube vanamutt Ma sellega siin ihas nii harjunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 06:09
Ma ei ütleks nii.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-19 09:18
Sirruke, sa ikka iga kommentaariga üritad mehi solvata. Sa ise ei saa ammu ehk arugi sellest.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 14:36
ei suutnud küll sirrukese viimastes kommentaarides miskit hirmsat solvamist meessoo pihta leida.
et ta sõimlevaid räuskajaid isaselaadseteks olenditeks nimetab, on vaid loomulik ja õigustatud reaktsioon sarisolvajate käitumisele.
kas härra rott tundis end sellest kuidagi puudutatuna?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 00:15
Kui mõnele ennast müüvale naisele ei öelda, siis hakkavad nad varsti vastupidist soustima ja tema jüngrid ka takkapihta. Peale selle saad oma nimele lisandi esi- või siis -niru...
Ja kui siis vahepeal siinsest plämast tüdined, märkad pidevat enda mainimist postitustes nagu ei saaks ikka üle...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 00:18
slavetodomme

2020-10-24 00:15:03
Ja kui siis vahepeal siinsest plämast tüdined, märkad pidevat enda mainimist postitustes nagu ei saaks ikka üle...

Kas kibestunud või armunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 00:45
Sellised ei armu õnneks, sest mulle oleks õudusunenägu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 08:40
Armumine õudusunenägu? Miks? Sa oled negatiivses võtmes kasutanud väljendit "tuult saama", kas sa kardad tuult? Nagu kardad iseennast olukordades mis potentsiaalselt võivad käest ära kiskuda?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 08:52
Taaskord: asi pole tegevuses või protsessis vaid isikus.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 09:24
Mh. Juba korraks lootsin et mingi huvitav arendus tuleb
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 11:29
"Ja kui siis vahepeal siinsest plämast tüdined, märkad pidevat enda mainimist postitustes nagu ei saaks ikka üle...
Kas kibestunud või armunud."
----------------------------------------------------------------------------------------------------

märkasin jah, et slave veetis raju reede õhtu üritades "leeki lõkkele puhuda" nii umbes 17 postituses, sportlikust huvist lugesin kokku

michan, ennem hakkab vihm tagurpidi sadama kui ori selles kontekstis mingi huvitava arendusega suudaks üllatada. ikka sama vana kibestunud joru
aga et armumine romantika suhtes allergilises inimeses õudu tekitab, on täitsa loogiline...
nõrkade meeste suurimaks hirmuks ongi enda või teiste tunnete üle kontrolli kaotamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 11:43
Kummaline, et sul pole väidetavalt aega üldse, aga postitusi viitsid kokku lugeda
Samas sisu vaatamata, sest kell 8:52 kirjutasin just, et isik loeb.
Või ajad meelega oma kibestunud joru siltidega "kibestunud" ja "hirm" ja "õud"?

Et kuidas sa ikka seletad muudmoodi endale, et sa ei meeldi...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 12:17
slave, ma saan aru küll, et just ja ainult masohhismist tingituna soovisid ebameeldiva isikuga kohtuda ja veetsid tunde ta ebameeldivate piltide peale onaneerides. ei pea seda iga 5 min järel meenutama, kõigile on vast juba kohale jõudnud

ja et ebameeldivuse tunnet võimendada, tuleb ebameeldivat isikut igas suva teemas ära mainida või vihjeid teha, eks. kasvõi 17 korda järjest
miks mul ei peaks aega olema, millest selline arusaam? õnneks ei pea kellast kellani kuskil orjama ega kellegi käest luba küsima, kui tekib isu teha mõnetunnine või mõnekuune tööpaus...
ebahuvitavate inimestega kohtumiseks loomulikult pole aega, kui seda silmas pidasid.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 12:29
orja järjekordne pärl:
"Kui mõnele ennast müüvale naisele ei öelda, siis hakkavad nad varsti vastupidist soustima ja tema jüngrid ka takkapihta."

kas nagu reaalselt oled sa kunagi mõnele naisele ei öelnud, kes on sulle mingi konkreetse pakkumise teinud?
aga sel teemal fantaseerimine tundub orja erutavat, täiega
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 12:35
Sulle capri pole vaja EI öelda, kuna sa ei suuda konkreetset pakkumist teha.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 12:40
Qwerty, kas sa pole selle peale mõelnud, et miks peaks naisterahvas ise mingit pakkumist tegema. Eriti veel siis, kui saab ise 10-100 pakkumist päevas.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 12:54
Ma jah ei solva kòiki mehi. Mul on siit paar kirjasòpra juba aastaid ja oleme sòbralikult làbi saanud. Aga on ka neid, kes mind libuks, litsiks sòimavad ja mul end àra tappa kàsivad lausa? Kui keegi tunneb end solvatuna..siis on see tema probleem.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 13:01
Sirruke, sinuga on kindlasti meeldivam suhelda kui capriga.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 13:04
jott teeb caprile 10-100 pakkumist päevas.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 13:18
Caprile võiks pakkumise teha küll, kuid seda kisa mis sealt kostma hakkab, ma kuulda/lugeda ei soovi. Seepärast jätan tegemata ja teen teistele kes viisakalt keelduvad või nõustuvad.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 13:30
miks peab ùldse kooselus/ abielus mees naistele pakkumisi tegema? àkki prooviks kaaslasega oma suhet parandada?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 13:41
Vat ei oska öelda miks tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:14
qwerty112
2020-10-24 13:18:59
Caprile võiks pakkumise teha küll, kuid seda kisa mis sealt kostma hakkab, ma kuulda/lugeda ei soovi. Seepärast jätan tegemata ja teen teistele kes viisakalt keelduvad või nõustuvad.
--------------------------------------------------------------------------------------------

ignoreerimine=kisa?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:28
Jott, c kogu siinne olek on üks suur pakkumine, kui sa juhuslikult ei märka. Vaata kasvõi esilehel trügimist ja "õhtuks nurka" mänge...

c, jah, ma olen vastanud nii mõnelegi eitavalt, kes ei sobi. Ka sinul pole enam mingit Å¡anssi, võid vabalt suhteid rikkuda, pole vaja hiljem midagi siluda, sest mind ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:32
Sinu ignoreerimine on teisejärguline. Sinu kisa mida sa siin korraldad on esmajärguline. oleks sa siis parim kes ihas saadaval, siis rõhuta ennast. Lugedes sinu tekste, siis vaevalt sa suudaksid midagi pakkuda millega rahule võiks jääda. MINA, MINA ja ainult mina. Muud sul polegi. Austa teisi ja ära halvusta neid, siis ollaks ka sinuga mõistlikumad. Hetkel ei pea silmas sinu jüngreid vaid neid keda sa meeletult oled maha hinnanud.
Olen varem kirjutanud ja võin veel öelda. Väliumusel pole sul häda miskit, täitsa kena. Saaks selle suhtumise veel korda, siis oleks juba super.
Vastama sa ei pea, sest tean juba mis sinu poolt tuleb. Loodan siiski et midagi viisakat, kuid vähe usutav.
Kena õhtut.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:44
slave..
oletame, et sa üritasid mingisse riiki siseneda, kus piiril viisat nõuti. mida sul polnud. või lihtsalt oli pikk piiriületuse järjekord või sattusid bürokraatia hammaste vahele, no igal juhul sinna riiki sa ei pääsenud. korduvatest üritamistest hoolimata.
mis ei tähenda, et oleks lõplikku keeldu sisenemiseks olnud. lihtsalt läks nii.
ja nüüd käid aeg-ajalt piiripunkti juures keksimas ja kuulutamas, et piirivalvuritel pole Å¡anssi sind sinna riiki lubada.
kusjuures keegi pole sind kutsunud sinna.
aga sellistest mõtteavaldustest leiad ilmselt rahuldust, olgu siis nii.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:51
Halb näide! Küsid masaazi, siis tuletad meelde ja ühe korra veel. Rohkem pole ilmselgelt mõtet.
Kõik muu on ilmselge sinu fantaasia, mis on kantud egotripist, enesemüümisest ja edevusest.

Minu pärast olgu see keeld lõplik, ei koti tõesti.
Mis on see "piiripunkt", kus ma väidetavalt keksin?

Meie koostöö (mitte teenuse ostmine) ebasobivus sai selgeks esimesel kohtumisel, mida sa ei mäleta, kuid millega vehkida siin vahel tahad. Rohkem kokku ei saanud ja seega koostöö Å¡ansi oled labase käitumisega minetanud.
Mis viisadest ja piiripunktidest sa siin jahud, on arusaamatu. kibestumus, et kõik ei tahagi? harju ära ja ära usu jotti, et kõik tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:22
Soovitus sulle capri. Pane mõneks ajaks iha leht kinni (ära bloki kontot) võta üks kohvi ja mõtle rahulikult oma ja teiste postituste üle. Kas sellel kisal siin on üldse mingit mõtet. Ütlen ausalt, mina ei leia seda mõtet. Tee oma tööd mida sa ilmselt teed hästi ja naudi seda.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:23
slave, sa ei tahtnud ju ainult massaaži, tegelikult. mälulüngad? see oli vaid hea ettekääne uuesti kohtumiseks st oleks olnud.

aga fakt on, et sa palusid seda järgmist kohtumist rohkem kui paar korda. ja nüüd mingi jutt, nagu minul "poleks Å¡anssi"
et nagu piirivalvurid oleks sind kangesti kutsumas käinud sinna riiki või? ei käinud ju.
vahet pole, räägi musta valgeks kui tahad. ju on see su egole vajalik.

aga minu väidetav enesemüümine, ahnus, edevus, misiganes, ei puutu absoluutselt sinusse. mõistad?
sina pole midagi ostnud ju.
ja kohtumist mäletan. seda mainisin ka ühes teises teemas, korrata ei viitsi.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:26
neid mehi vist siin ihas palju nagu jott ühes teemas väitis?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:27
piisavalt palju, qwerty. jätkub nii sulle kui mulle
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:33
Vast jagame siis võrdselt ära. miku sull jott mulle.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 23:25
Võibolla on siin inimesi (mehi), kellele sa saad nii enesekindlalt lausvale ajada... ja nad hakkavad siis ise ka uskuma, et nad on midagi öelnud või teinud. Inimene on lihtsalt selline, eriti, kui see uskumine teeb ta olukorra kuidagi kergemaks...

Aga minuga selline jampsimine sul läbi ei lähe. Ma tean väga täpselt, mida ma tahtsin ja miks ma tahtsin. Ära "faktita" palun, kui sa tavalisest hämast lausvale peale üle lähed! Mis ettekääne?! Tahad olla oma fantaasiates mõtetelugeja, et mida ma tegelikult tahtsin... naeruväärne, päriselt! Seda enam, et ma ei osta põhimõtteliselt mingit tillihõõrumist tõesti!!!

See, kui ma viisakalt suhtlesin, ei tähenda ilmtingimata palumist, nagu sa ekslikult arvad. Sa lihtsalt kujutad ette, et kõik nagu peaksid paluma.
Nagu ma juba kirjutasin: küsid massaaži (jah tõesti massaaži), tuletad korra meelde ja siis ühe korra veel. Ja siis aitab küll. Ega su isik nüüd nii kustumatu muljega ka pole nagu sa endale ette kujutad.

Mingid piiripunkti ja viisanaljad jäta omale, küündimatu.

Ja tõesti, ära rohkem "faktita" - jätad omale ehk mingid väärikuseriismed alles. Praegu oled vabalanguses.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 23:28
Ja püüa nüüd uuesti vastata, et millal oli esimene kohtumine, millest sa siin sonid aeg-ajalt?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 23:30
Pojake, võta rohud ka ära. Kell juba hiline.
˅ näita rohkem ˅