Foorum
2013-08-28 10:18
Mul juhtub siin sageli, et ma pean meestele "EI" ütlema (vägagi tõenäoliselt teistelgi naistel). Mõnele lausa 10x järjest....aga ikkagi juhtub meestega kurb-naljakas metamorfoos: kintsukraapijast moosijast saab labane sõimleja. Tagantjärgi on hea mõelda, et jumal tänatud, et ma temaga tegemist ei teinud.
Üks mahlakas näide:

Autor:
Suslikman
Saaja:
sweetlove

Ja püüa Sina aru saada,et nii sisukas ja pikk vastus nagu EI jätab sinust pisut debiilku mulje!!!Sõrmed on vitu niblimisest nii süldid juba,et rohkem ei kannata kirjutada või!???
Paks kirpe täis lits oled!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 11:26
No mina saan tavaliselt siis hullu sõimu ja väidetavalt olen siis maailma inetuim ja rõvedaim elukas , 99% kirjadest on siis sellised kui inimene saab eitava vastuse .... või siis pidin olema ennast täis ja despoot ... nuh viimased kaks väidet peavad vahest ka paika.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 11:29
Mida te halate. Naised teevad veel hullemaid asju, kui sõimamine.
Aga see on normaalne tegelt.
Osta poest hallitanud sai/leib. Vaevalt, et järgmine kord rõõmsa ja õnnelikuna seda poodi kiidad.
Lihtne on ju.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 11:31
parmaleikin, äkki sa kirjeldad, mida hullemat need naised siis teevad?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 11:32
Noh, kui seksiportaalis sulle ära öeldakse, siis on see ikkagi normaalne. Hallitanud saia ostmine ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 11:49
Kui saia näed aga ainult natukene, siis pärast pakendit avades alles näed, et on hallitanud.
Ihas naised ennast natuke poolpaljalt näitavad. Isegi natuke tussi näidatakse, ning lastakse isegi letile ligi ja siis selgub, et ei sa ikka ei saa seda.

Sama nagu poes, näed, aga müüja tuleb ja annab näpupihta, et kao ära, sa ei saa seda. Kes läheb rõõmsana siis samasse poodi tagasi ja kiidab ka veel teisele seda poodi ah?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 11:59
Parmaleikin, kas see "letile ligi" tähendab, et voodisse lasti aga keppi ei saanud?
Mulle jääb su jutust mulje, et Ihas olevad naised peaks valimatult kõigi soovijatega seksima. See on nagu kohustus lausa. Muideks, selline mulje jääb paljude meeste kirjadest.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 12:07
Letile ligi= Flirditakse ja antakse liigapalju lootust. Et peaaegu nagu saaks juba aga.....
See teeb tigedaks. Milleks jaurata ja õrritada kui midagi ei saa.

Aga see, et kõik oleme unikaalsed ja hästi ägedad. Sellepärast kirjutataksegi stiilis, et PEAB SEST NII ÄGEDAST TEGELASEST LIHTSALT EI SAA KEEGI LOOBUDA. See käib nii mehe kui naise kohta.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 12:20
Jep, tulebki valida.
Aga see on inimlik, et närvi minnakse, kui tema ülihea pakkumise peale ei öeldakse.

Ma tahaks näha inimest, kes kirjutab kellegile seksiteemalise kirja ja teab juba ette, et niikunii midagi ei saa. Milleks siis üldsegi kirjutada?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 12:24
Mulle saadetud kirjadest (hetkel on neid postkastis 1862) on kõige ägedam koosnenud ühest reast, see tõmbas mu kohe käima, sain mehega kohe kokku ja ei kahetse. Ei mingit flirti ega lootust.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 12:37
Ainus, mis loeb, on inimese(soost olenemata) IQ.
Kui see on ikka madalam, kui inimese ph- tase, võib kõike oodata.

Ka naised võivad kenale ja viisakale kirjale vastikult vastata.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 12:43
Esimesel aastal oli mul ankeedis lause: "ära iial ütle iial, aga ma tõesti ei otsi siit seksi" ja see lause müüs ülihästi
Noh ja kui ma siis esimese paarikümne kirja jooksul tõesti ei nurunud kokkusaamist, hakkasid naised ise vihjeid tegema
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 12:51
Kas sinu või minu juures?

Ja uskumatu aga saab keppi. Nii, et kõik ikka ei ole orjenteeritud tutvusele. Kõik oleneb kahe poole hetketujust.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 12:57
Seega siis sellel EI ütlejal ei ole lihtsalt huvi rohkemaks
Milleks siis kurjustada, kui sellepeale pikalt saadetakse?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 13:02
Ma nüüd genereerisin ka änksi lause oma ankeedile, arvake siis ära, kas see peab olema , et ei, nagu ei, või et ei, ma ei ütle sulle "ei"
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 13:20
Jah aga miks PEAB jääma viisakaks? Kui juba see EI tuli, siis on suht poogen mida öelda.
Aga samas miks peakski üldsegi midagi veel takkajärgi ütlema?
Ja miks peakski üldsegi kirjutama kellegile?

Ihas saab väga vabalt ilma kellegile kirjutamata hakkama. Paned kuulutuse, et on pappi ja laristad seda, ning oh imet. Kirju tuleb nii, et ei jõua, ei ei ega ja öelda.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 13:27
Parma sul täitsa hea idee milleks ise vaeva näha, las teised kirjutavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 13:28
Mis me minust räägime. Ma arvan sinukohta ka et oled sõimleja
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 13:56
Kusjuures solumates´il täiesti õige jutt - ma ütlesin siin ühele mehele ca 2 aastat järjekindlalt "EI", ta jäi alati viisakaks aga üritas ikka uuesti....kuni ma murdusin. Ma ei kahetse.

Parmaleikin, kui sa algul pakud raha laristada ja siis selgub, et sul polegi....ongi tulemuseks, et leti juurde lasti aga said vasta näppe
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 14:00
No ka nii võib.
Aga see leti jutt oli natukese teise mõttega.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 15:50
kaks aastat kedagi tampida, pidi mehel alles igav olema.... ei, siis ei, maailm suur ja lai, lihtne. saab, ei saa, mõni mõis.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 15:58
Vabakuulaja aga see ei välista ju, et ta vaatas samal ajal ka laias maailmas ringi. Ja ma usun, et see minu "jah" oli palju magusam, kui vahepealsed 10 kergemini tulnud "jah"-i....aga eks igale oma
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 16:14
Loll aga järjekindel, ütleks selliste meeste kohta

Sa võid ju sweetlove mõelda, et see Sinu "jah" oli selle mehe jaoks üks suguelu kirkamaid saavutusi, kuid ilmselt hõõrus mees hiljem käsi ja tundis head meelt järjekordse "saavutuse" üle
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 16:23
Kas järjekindel ei saa kuidagi loll olemata olla? Milles siis tema lollus seisneb?
Seda ma ju tahtsingi öelda, et selline "saavutus" on magusam, kui väikesed võidud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 16:27
Tsiteerisin lihtsalt vastavat ütlust, ei midagi isikliku kellegi suhtes.

Oled Sa sweetlove mõnes järeleandmises või "JAH"-is ka pettunud olnud?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 16:48
Kui nüüd teemasse süübida, siis tegelikult võiks elementaarsed viisakusreeglid kehtida ka virtuaalmaailmas. Nagu need kehtivad päriselus.

Mina isiklikult eelistan küll, et inimesed oma kirjadele vastaks. Olgu siis Ei või Jah sisulisi, kuid need võiks olla põhjendatud. Seda siis nii ihas kui ka ametlike e-kanaleid pidi ükskõik millise intuitsiooniga suheldes. Olgu, mõistan, kui neid kirju tuleb tõesti sadu ning nendele vastamiseks kuluks tervelt mitu tööpäeva.

Seekord siis juhtus nii, et mees sai korvi ning tema ego ei pidanud sellisele alandusele vastu. Kuid me vist kõik teame, mis juhtub siis, kui naisele EI ütelda
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 17:42
No kui keegi meeskodanik saadaks mulle kirja sisuga "suhu tahad anda", siis ma jätan õiguse mitte vastata.

Ise ma kirjavahetust algatada ei viitsi. Vastuse puhul on tõenäosus vaimses mõttes piiratud kodaniku otsa sattuda siin päris suur ja mul on ausalt piinlik lugeda teksti, mis kubiseb kirjavigadest või mille autor on elementaarse põhihariduse omandamata unustanud. QAga eks ma vastan ikka, kuitahes põgusalt.

Mitte et minusugusele pedandile ülearu palju siin kirjutataks. Aga paar kogemust on.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 17:47
Muidugi olen ka mina pettunud ja vägagi....ja mulle on ka EI öeldud....aga ma usun, et see EI muutub ühel heal päeval JAH-iks
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 17:57
Usk, lootus, armastus - neil sammastel see maailm püsib ...

Huvitav, kas sõimamahakkamine muudab olemise kergemaks? Ja kui sõimatav selle järel ümber mõtleks ja siiski kohtuda-seksida tahaks, kas siis sõimaja oleks uuesti viisakas ja huvitatud?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 18:34
Ma kujutan seda lugu sedasi, et kui isegi tuleb mingi sõimu laviin, siis on ikka meeliülendav kogemus,
et nagu justkui oleks tegemist positiivse tähelepanuga ja ilmselt meeldisin sõimajale nii väga, et pidi teine tulema oma pahameelt valjuhäälselt välja valama.

Ikka lähed vaatad siis tema fotosid ja fantaseerid kuidas oleks seks meie vahel. Vihane seks pole mitte paha, kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 18:44
vihane seks on väga hea, eriti, kui vaja "karistada" seksiga
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 20:54
See sõimamine ja teistele "ära panemine" ei näita midagi muud, kui intelligentsi puudust. Ning mida rohkem sellistele EI üteldakse, seda labiilsemaks nad muutuvad. Õnneks parandab sisukas ndlvahetus suure koguse alkoholi seltsis ka kõige valusamad haavad

Kodanik smsart-ga nõus, kohati hakkab ikka silmadel väga valus lugedes neid kirjavigu nii naiste kui meeste poolt. Kuid miskipärast tundub, et ihas paistavad väheharitud inimesed eriti silma...kuidas nad küll siia on osanud tulla?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 23:20
nõus. sõim ja labasus on näitaja. ja mitte hea. samas, ka selliste sõimajate ja labaste järgi joostakse...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-28 23:23
Mind isiklikult selline vastus ei aja närvi, inimesed on erinevad ja KÕIGIL on olemas see õigus-kuni lõpuni
Ka naiste poolt saab korraliku sõimu osaliseks, eriti, kui öelda seda otse näkku ...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-29 14:02
Kui mina ütlen mehele EI, siis saab minust alati pede ja vahel ka lits.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 10:51
aga sa ju oled see
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 11:59
Samahästi võiks küsida, kas vingumine muudab elu ilusamaks?
Vingumine pidi küll inimesi ühendama, aga maailma sellega ei muuda. Ja vingujad kipuvad oma olemust natuke liialt üle hindama, ehk siis suures kirumise hoos kaotatakse iseenda tegemiste objektiivsus. Kõik inimesed on kedagi sõimanud, tegelikult sõimamine ongi pettumuse väljendus. Kes seda teinud on, neil polegi nagu mõtet teisi kiruda.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 12:36
Sõimamine on pettumuse väljendus, aga kelles või milles pettutakse? Kui kõrgushüppaja lati maha ajab, kas ta pettub siis latis, või enda suutlikuses?
Siin kirjutatakse, et latt liiga kõrgel. Maailmarekord on ju kõigile teada, aga kõik võistlused ei pea lõppema uue rekordiga ja pealegi alustatakse hüppamist madlamalt. Kõige suuremad sõimajad pidid olema just need, kellel juba algkõrgusel latt kolinal maha tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 12:50
Mis sa tahtsid selle kõigega öelda? Ma küll midagi aru ei saanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 13:06
Seda, et sõimaja pettub iseendas. Valis algkõrguseks rekordi ja ei saanud üle ja loomulikult peab rekord süüdi olema, et talle ei alistunud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 15:07
With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
Yeah
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 17:01
Naiste EI tähenda pea alati JAH-i

Nii et midagi hullu ei juhtu, life goes on
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 18:23
ja so what?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 18:26
Ainult lolli naise EI tähendab JAH. Minu tutvusringkonnas selliseid ei ole. Mees, kes midagi sellist kõva häälega väljendab, ei saa enam elu sees ühtegi naist katsuda.

Arukas mees ei sea küsimust nii, et sellele oleks võimalik EI või JAH vastata. Seega naised, kes iga oinaga suhtlema ei jookse, ei pea ka üht või teist vastust valima.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 18:30
10 points, smsart!
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 18:48
ahh, smsart, vaadakem tõele näkku - enamasti just oinastega suheldaksegi
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 19:34
and so, vahel on hea teemat ka lugeda, muidu varsti on aikon ja jfjm ja mõmmi siin, ning jahuvad mingist oinaste, lammaste ja muude koduloomade karjatamisest

ps. ma tahaks näha seda arukat meest kes kunagi vastuseks "ei" või "jaa" ei saa filosofeerida on muidugi tore ja idealism ongi nagu roosa munasjutt milles me kõik omamoodi enda "Mina maailma" elame

seega siis et olla arukas, tuleb küsida nii et ei saaks konkreetset vastust küsimusele anda, et nii "ei" kui ka "jaa" on õiged vastused, oleneb mis nurga alt vaatad ehk siis tuleb olla poliitik kes jahub ainult läbi lillede ja ümber augu, omamata konkreetsust
kuda see oligi, et naistel meeldivad konkreetsed ja enesekindlad mehed, kes suudavad neile turvalise ja kindla olemise tagada
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 19:45
Enesekindlus on hea asi. Samas natuke tagasihoidlikkust, eriti alguses, on ka hea.
Konkreetsus on hea asi. Samas iga printsess armastab vahel muinasjutte ehk lihtsalt ilusaid lugusid, mis elu huvitavaks teevad.

See on mäng. Kui mängu asemel jõhkra reaalsusega lööma minna, siis saad jõhkra reaalsuse vastu ka.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 19:47
Nature--ma võin ka vabalt 3 tundi rääkida lehmade karjatamisest
˅ näita rohkem ˅
2013-08-30 20:00
jäma puha, polegi olemas ühtki reeglit kui just tibinat taga ei aja.
˅ näita rohkem ˅