Foorum
1
2
2010-03-12 13:51
Oi kallis Carismake: Nüüd Sa tõesti solvasid mind, ma lähen nutan pea täie. Aga minul on #kulldking# mida Sa kallikena minust hästi arvad.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 13:58
Teemale vastates siis et eilse lõunase seisuga on konto sulgenud 74 kasutajat, Tegelikult rohkem, kuna mingi aeg lisandus 4, seega siis 78. Võimalik, et mingeid liikumisi on veel. Ei jälgi ju. Mul ei ole iha vastu midagi ja ei taha , et asi kaoks, aga paratamatult see juhtub. Igatahes teisel saidil, mille nime siin ei tohi mainida on lausa pidu, tohutult on tulnud liitujaid ja neid kes seal olnud aga nüüd tagasi tulevad ja unustanud oma paroolid. Siis tegeletaksegi kontode taas aktiviseerumisega. See jama mis siin lõppeb paratamatult nii ek naa.
Charismast ei saa sellegipoolest aru, mida ta rõõmustab. Mis oleks kui aktiviseeriksin vip konto, sikutaksin tema pildid alla, teeksin reso suuremaks ja paneks pildipanka müüki, või siis teeks seda keegi nimesidnimetamatta kasutaja, kes oma pundiga teevad tasulisel saidil endast pilte ja paneks sinna ka sinuomad. Vaevalt sa sellega rahul oleksid.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 14:11
Vahva poleemika
Kustutasin oma pildi tsenseeritud pildiks olemise põhjusel. Kas uusi pilte lisan, ei tea öelda. Minujaoks iha muutis huvitavaks suhtlemine inimesega kellel on pilt. Kui paljud pilte enam ei lisa, siis minujaoks jällegi pole vahet kas suhelda armastusesaalis või siin. Kui mul enda pilti pole, ei tule enam nii huvitavaid kirju.
Kuusada krooni aastas maksvaid VIP konto omanike kahtlemata siia väga ei teki. Ei kavatse ise seksi eest kunagi maksta, piltide vaatamise eest ammugi mitte Ahnus on varemgi head asja pekki keeranud ja meil jääb alati võimalus hääletada jalgadega
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 14:16
Kui mõelda üldisemalt siis miks peaksid naised üldse tutvumiste eest maksma? Mõistan veel et raha võetakse neilt kes otsivad siit sponsorlust või pakuvad konkreetset teenust millega teenivad tulu.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 14:21
Isegi kõrval olev küsitlus on nagu Keskerakond, stiilis:
1. Kas teile meeldib Savisaar väga
2. Meelib kui mees
3. Meeldib juba ammusest ajast

Kurat, proovi nüüd vastata
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 14:22
Lisaks oma eelnevale postitusele veel. et iga pildiga tuleb kaasa exif, lisaks pildile on pildiandmetesse kirjutatud sisse ka thubnail. alati säilib algne thubnail, see säilib ka siis kui pilt on muudetud ja salvesatud. Seega on alati võimalik taastada algne pilt. Seda ka siis kui seda on lõigatud, midagi sealt ärakoristatud jne. Seega on näiteks võimalik saada foto mis on tulnud kaamerast, ehk siis charisma pillt enne corpimist
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 14:50
Suurepärane süsteem. Saabki enamus fake kontodest ja libanaistest(meestes) lahti.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 15:24
Mõtlesin ise ka korraks et hea, jääb neid pildita mõttetuid kontosi vähemaks. Iga päev, iga tund vorbitakse massiliselt uusi kontosi kust agaralt tüütamas käiakse. Sina ei tea kes nende taga on, mõnel kasutajal varikad kust siis sinu tausta ja soove uurimas käiakse sest egas oma tegeliku nime ja piltide alt seda teha saa
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 15:32
Jaanfgh, mis juhtus? Ei oska midagi asjalikku öelda, et vaja isiklikuks minna? Ja ka sellel isiklikul tekstil puudub igasugune väärtus. Sinusuguste kõrval tunnen küll end vanamehena. Ja kui sa suudaksid natukenegi loogiliselt mõelda, oleksid ehk võimeline minu kasutajanimes asuvale numbrile mingi tähenduse välja mõelda.

Edaspidi on isiklikud kirjad postkasti oodatud. Pole vaja nendega foorumit risustada.

Siiski pean ühe asjaga nõustuma. Pisipildid võiks olla tervena näha ja suurelt vaadates tsenseerimist vajavad pildid tsenseeritud.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 15:48
Lugupeetud ihalased! Kas sellist iha me tahamegi? Et iha bossid teeniks meie kaunite piltide pealt raha? Ilu peaks olema kõigile mitte ainult VIP-idele. Kas teil on hea tunne,et teie vaatamise eest raha küsitakse! Mõelgem sellele ning edastagem see kiri. Soovides vana Iha tagasi.!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 16:36
Minu jaoks tundub äärmiselt inetu see, et muudetakse ühtäkki olemasolevat baasteenust ehk siis olles teatud eelistega kokku meelitanud piisava koguse kergeusklikke, otsustatakse teha äkiline pööre.

Asi oleks olnud enamvähem viisakas kui muudatuse tegemise hetkest alates oleks kõik nn ainult VIP'idele nähtavad pildid muutunud nähtamatuteks ja siis iga kasutaja ise saaks oma kontol teha otsuse kas seda pilti sellistel tingimustel jätta või mitte! Sellisel kujul oleks see vähemalt kasutajate vastu kuidagigi aus olnud ehk siis oleks luba küsitud!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 16:45
Ei tea kas teenus, mis oli veel hetk tagasi SIE-s, kus pildi vaatamise pealt punkte maha võeti, ei olegi saidi poolne pildi müümine?? Või rate-s kus on võimalik inimese pilti isegi SMS-iga omale telefoni peale tellida.Rääkimata sellest, et tänu nendele piltidele, mis on saitidel, on üleüldse kasutajad, liiklus ja võimalus reklaami müüa.

Imelikud inimesed olete, et ei näe ilmset. Nagu silmaklappidega juhitavad ja manipuleeritavad jobud. Saavad asjadest aru alles siis, kui see juba puust punaseks on tehtud ja krõbisema kah pandud on!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 16:56
Kui oli vähemalt üks pilt üleval ei läinud ju sieke maha
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 16:58
tegutsejad... teil jäi vist minu postituse tuum märkamatuks!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 17:11
ok sain aru mis mõtlesid
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 17:22
1,6 euri poleks ju väga ületamatu tõke aga mina ebauskliku inimesena, kartes hääd seksiõnne kaotada, ei ole veel kunagi ega ka praegusel hetkel valmis seksi ega muu sellega seonduva eest kohustuslikus korras tasuma, samas usun, et nn. sekstalendid peituvad just lihtrahva seas, kes kuuluvad minu mõistes hetkel "riskigruppi" ja võivad kustutada just nüüd oma kontod...

Tänan tähelepanu eest.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 17:53
... kas keegi teab sarnast saiti... kus "pappi".ei nõuta ja saab norm. suhelda sexihuvilistega...?.... mõtlen siit vehkat teha...sest "lumesadu"... piltidel on natsa kurjast!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 18:13
kuutorvaja, sies oli jah peaaegu sedasi ainult kui räägid, siis ikka täit tõda.piltide vaatamise eest ei võetud punkte maha vaid anti hindamise juures punkte juurde. lisaks kirja saatmine oli kuni 5 nda kirjani tasuline, pildi lisamisega said punkte juurde jne. enne oli vabam see asi ja peale sellist seadust kuivas sies suhtlus kokku. Sellejärel tehti asi täiesti tasuta olevaks ja seda juba aasta. endist positsiooni pole nad aga seni saavutanud. Mitte kunagi pole olnud seal aga, et pilte näha pead iga 2 nädalatagant maksma. Selline pildi punktitamine ei ole pildi müümine vaid pildiringluse suurendamise mehanism, et tuleks rohkem pilte ja nad vahelduksid. Sellest ka piirang, et ei saa igapäev sama pilti üles panna vaid peab olema uus.
Ei pea ennast manipuleeritavaks jobuks, kes asjadest aru ei saa. Mul on omad seisukohad ja olen neid ka kaitsnud, mida ei ole teinud teised.
˅ näita rohkem ˅
1
2