Foorum
2013-08-15 23:55
kordi normim jutukas kui see iha jutukas.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 00:51
mis seal normaalset on? miski java shit
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 01:01
Mis on jutukates üldse huvitavat?? Olen ka seal käinud ja minu arust jube mõttetu jura mind küll ei huvita kellegagi privas vestlemine enamus ju tahavad, et viskaks riided seljast ja näitaks ennast!!!?? Mida mehed?? Kas reaalist naisi ei leia?? Mina põhimõtteliselt neid netijobusid küll aidata ei taha Kes on mees--see tulgu välja kohvikusse..
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 01:04
Kohvikus ei saa ju onada
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 01:08
minu pärast onagu--onagu kustahes--aga vot seda heameelt ma neile netiagpükstele ka ei tee, et hakkan nendega rääkima seksikaid jutte...milleks??? õige mees astub koduväravast välja ...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 01:39
sama võiks küsida, mis on foorumis sedavõrd huvitavat, et plärada igapäevaselt nõnda sisuvabadel teemadel? olete tegelikult foorumist loonud jutuka, ainult te ei saa sellest aru. arvate, et foorumis olete kuidagi erilisemad? üks nett kõik.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 01:48
no foorumis ma ei räägi privas ..foorumis on pikem jutt, mitte tobe mula..ja peamine--tahetakse kohe et näita ennast mina ei näita ennast e foorumi jutukas ega skypes kes mind näha tahab--ma olen reaalselt olemas!!
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 01:50
on ju tobe mula kõik mida te siin räägite. endal on pildid üleval siin ihas ja siis ei näita end jutukas? ise ka arusaada kui vastu endale räägid? ma ütlen, et te ei saa siin enam ise ka aru mida teete
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 01:56
pilt o midagi muud, kui end mingile isasele paljalt näidata õige mees leiab reaalist kellegi, mitte pilte vahtides ja jutukates
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 01:58
jube kui loll sa oled
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 02:00
ma võin olla loll, aga mina leian reaalist mehe kui vaja..netipihkurid on kordi lollimad
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 02:02
Rocky, tundud kuidagi tuttavana, sa vist foorumis vana tegija ja jutukasõltlane
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 02:14
no se Rocky profiilis olev juba ütleb kõik Ju ta mingi erikooli kasvandik on
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 02:21
Mina küll nii primitiivselt ei suhtuks. Kui mu pikk nina mind ei peta, siis on tegemist küllaltki värvika kujuga, kes on olnud siin juba iha algusest saati. Ainult kasutajanimesid vahetab paar korda aastas. Ja mingi probleem on tal tädidega
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 07:35
kas misha ve? tere tulemast
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 07:40
www.freedom.ee jutukas ei ole mingit cami jama. samuti ei hüppa seal sulle kohe sada kasti ette sttilis: "tere teeme keppi".
rockyroad'il muuseas täiesti õigus. see foorum ka ju paras chat. iga teema lõpus käib mingi paari sõnaline jahvatamine 4-5 lk-d parem tõesti minge kõik oma foorumi gängiga jutukasse. palju mugavam kui siia postitada iga seki tagant et tere ja tere
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 08:02
seekord on tõeliselt "neiuxxxx"-l õigus

üks mõttetu ja tühi möla käib,
alustatakse teemaga......paar, kolm kommentaari on teemakohaselt ja siis hakkab möla...ja kestab ja kestab
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 08:22
Jep, coorum on natuke teises formaadis chatroom, ja kui siit mõtet otsida, siis enne tasuks vaadata, mis saidil ollakse
Mina sinna freedomisse javaga sisse ei saanud, korra uudishimust proovisin, rohkem ei viitsinud ka. Samas, kui seal neiuxxx tüüpi inimesed hästi tunnevad, siis sealt midagi väga oodata vist mõtet pole. Ja teistpidi, kui nad seal ennast hästi tunnevad, mis mõtet on sinna siit foorumist inimesi meelitada oma mõnusat äraolemist rikkuma?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 08:28
hm, ta reklaamib seda jutukat lausa kuulutustes, tema olemust arvestades ma pakuks sellse teooria välja, et ta on seal riidu läinud ja üritab nüüd mingit haiget kättemaksu, et siinse foorumi läbustajatega see koht üle ujutada. ? just a theory
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 09:44
Sirruke, mõned inimesed tahavadki lihtsalt mõtteid vahetada, ilma asja kohe füüsiliseks ajamata. Kodust neti teel on see suhteliselt mugav ja lihtne ka, odavusest rääkimata.

Webcami teel enesenäitamine on ilmselt selle mugavuse arenenum vorm. Seda ma ei praktiseeri, aga igaühega kohe kokku saama ma ka ei torma. Mitte et mulle füüsiline osa ja silmast silma suhtlemine kuidagi vastumeelne oleks, vaid internetis on tohutu hulk inimesi ja iial ei tea, kes neist terve mõistusega on.

Ja vahel on foorumis targutamine ka umbisikuliselt lahe. Päriselus saab flirtida ja seksida niigi, aga sellist umbisikulist möla ajada ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 11:39
Minule see jutuka stiil peale ei lähe. Mingi mõttetu mula käib päeva toimetuste üle. Kui siin oled mõned tunnid, või isegi päevad eemal, siis pole sa millestki ilma jäänud. Seal aga pead pidevalt ninapidi arvutis istuma, et vähegi asjaga kursis olla. Hommik hakkab pihta suure kiitlemisega, et kui ägedalt eile pidutseti ja kui haiged pead on. Lõunast hakatakse juba planeerima, kus õhtul pidu panna. Õhtul aga räägitakse mida juuakse, poisid lihvivad kaamera ees raketti ja nuruvad, et naised tissi näitaks. Ja ongi kogu see elu. Ainuke asi, mis foorumiga sarnaneb on, et alatasa tuleb mõni enda halba tuju teiste peale mahalaadima ja siis on kõik karjas tema kallal.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 11:57
Miks sa mehi kaamerast vaatad? Rahvas räägib millest rahvas tahab, te ju ajate siin samamoodi täiesti ajuvaba loba, mis kedagi ei huvita. Kui jutukas räägitakse (sinu näide) peopanemisest, siis teil on siin ainult intriigid, kes mida arvas ja miks ta arvas. Vbl jah, jutukas tiba noorem seltskond, keskealised tavaliselt elavadki ainult intriigidest, neil pole enam seda avameelset suhtumist.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 11:59
Vbl jutukas räägitakse asjadest otse, siin on teema, aga keegi ei suuda rääkida teemast endast vaid leiutab parem mingi jama välja mida siis tõepähe kukutakse leelotama. Konteksti välisust on kohutavalt palju, aga eks teile ongi see üks suur mäng mida tuleb igapäev mängida. Olete kaotanud ju oma enesekriitika, keegi ei julge midagi võtta omaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 12:11
Ega ei vaatagi. Vahest olen üritanud vaadata, et kellega tegu, aga ikka olen sattunud vaid väikemeest nägema
Foorumis vähemalt püütaksegi juttu mingit mõtet panna, aga jutukas oleks see juba kiirust arvestades, üsna mõttetu tegu.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 12:15
Jutukas on jutukaaslased.
Foorumis on kirjasõbrad.
Igale maitsele oma tegevus. Kellele jutukas, kellele kirjutamine.
Üks ei ole halvem kui teine.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 12:27
Tundub ikka kosjakontor olevat, kellele midagi
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 12:53
Mis krdi vahet seal on. Jutukas ei meeldi loll jutt ja kästakse sirrul end paljaks koorida. Sirrule ei meeldi. Aga kindlasti on seal 10te kaupa selliseid sirrusid, kes hea meelega riideid üldse selga ei paneks. Ja hordide viisi mehepoegi kelle kõige viisakam sõna on trapea.
Ja neile meeldib seal, sest ema ei riidle, kui poiss ropendab. Aga kosjakontor on juba puhta paradiis, kaupa peab ju ennem proovima
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 13:03
Kompleksides katsujad, no kellele vajalikud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 13:11
Aga seda viga aitab parandada, ava rahakotirauad ja oh üllatust.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 13:19
mickhan sinu teooria täiesti vale pigem oleks põnev sinna uusi jutustajaid juurde saada vahest harva eksib ihasse mõni selline ära ka
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 14:56
pigem pakun, et seal lynelli jutukas lihtsalt ei ole kedagi, ja vat ongi vaja PR-tööd teha. enamus jutukaid mandub ajajooksul sarnasteks mölakeskusteks, kui ei ole konkreetseid adminne asja taga. või siis kuivab kokku sealkäiv seltskond. samas see adminnindus kah libe teema- mõnel võib mania grandiosa tekkida. ja reklaamitavas võin oma mütsi nahka pista, kui lynell, või siis neiuxxxxxx, poel üks adminnidest. ja ikka meeldib, kui sinu võimuall on rohkem inimesi...
eks ole neid jutukaid igasuguseid nähtud... tõsi, kohalik on nähtus omaette, avaakna möla ega eriti jälgida jõua. ja pole ka vajadust. aga-eks ole see läbilõige meie ühiskonnast.
juba aastal 1995, kui jutukatega tutvustegema hakkasin, ilmus igasugu veidrikke hordidena sisse. kuna ühes jutukas miskit adminnisarnast olin, siis kaardistasin enda jaoks ka kohad, kust suurimad ajupuudulikud tulla tavatsesid...üllatavad kohad, kuigi jah, haridusasutused. tol ajal oli ju netiga nagu ta oli-kes töölt, kes koolist, kodunt vähesed.
ja jutukas on samasugune suhtlemise koht nagu iga teinegi. sõlmitakse sealgi kontakte,saadakse sealsetegagi reaalselt kokkus, sõlmitakse peresidki. nagu koosviibimiskoht ilma koduntväljumata, ja kui siibri ette viskab, saad lihtsalt ristile vajutades möla korrapealt lõpetada.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 14:59
kle maitea nüüd kes on su linell aga mina seda kindlasti ei ole ja ple miskine adminn lihtsalt jututuppa on alati uut raffast oodata
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 15:07
vaata, jutukad on sellised, et sinna kas lihtsalt tuleb rahvast või ei tule. ja jutukal peab olema see miski, mis inimesi sinna ka jääma sunnib. seltskond, huvid, mis iganes. vägisi värvates asjast head nahka ei saa. olen paljusi näinud, mis hääbunud on. olen mõnda näind, mis varjusurmast ka väljatulnud on. lihtsalt jutukamootori sebimisest ja pinnarentimisest ei piisa.
vanasti telnetijutukad olid pea kõik mingi kindla seltskonna pärusmaa, kelle sõpradering laienes, leiti uusi kaaslasi sinna. Random/Virtualcity kui TPI jutukas, MattiTalker TÜ suunitlusega , Puhh oli selline laiema alusphjaline, Leandra jne... nojah, esimene laiapõhjaline läbula oli vist OK-jutukas. seda ma korra-kaks nuusutasin ja lõin käega. anarhiast pole kunagi midagi head tulnud. samas suhtelise anarhia nahka on ka see kohalik minemas.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 15:08
P.S. jutukas on täpselt nii norm kui on selle kasutajad. kui igaühel lastakse väljaöelda, mis sülg suhu toob, siis.... kellegi jaoks on seegi normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 15:09
http://www.armastusesaal.org/
see on toimiv jutukas, möla küllaga
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 08:08
Ah mine sa ka Rocky persse.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 11:27
Ma soovitaks sul minu perse saatmiseks palju palju trenni teha, sest hetkel sinu füüsiline konditsioon ei võimaldaks seda kuidagi teha
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 16:34
maisaa nagu aru, rockyroad rääkis ju täiesti õiget juttu see foorum on siin samasugune jutukas nagu iga teinegi. siin on üx kindel seltskond kes igas teemas chattivad. jutukas on ju samamoodi. iha.ee foorum on vist ainuke foorum kus selline möla 24/7 käib ja ükski mode ei tegutse. aetakse mingit paska suust välja jne ja nii jääbki. koonduge kõik ühte jutukasse kokku ja siis saate ilma pausideta seda jorinat tulistada keegi võiks teha eraldi chati kohe teha foorumi tegelinskitele
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 17:05
Tänan neiukene, aga foorumitegelinskitele piisab täielikult siinsest keskkonnast. Ja kellele siin ei meeldi, hoidku eemale, mitte ärgu tulgu virisema ja õpetama. Mina ei lähe jututuppa õpetama ja korda looma.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 18:47
jotimees, see pole teie foorum, te olete siia lihtsalt ise tulnud ja jäänud, nagu vene prussakad kuna te olete siin aastaid olnud, siis arvate, et see foorum on teie ainuomand, aga tegelikult ei ole mitte kuidagi. nagu venelased eestis, ei oska enam koju minna (mitte et mul nende vastu mingi vaen oleks)
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 21:15
meil on demokraatia ja inimene on seal kus ise tahab olla
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 22:03
Rocky, Ega pole väitnudki et see on meie omand. Aga palun näita mulle seda kohta kus on kirjas, milline täpselt foorum olema peab.
Minutead on foorum kohaks, kus kõik saavad sõna võtta ja arutada elulisi probleeme. Millest ja milliseks arutlus kujuneb, sõltub seltskonnast, kes koos.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 22:17
oijah mis krdi foorum see on? see ongi jutukas ja teadetetahvel. foorumites käib arutlus ikka teema üle, mille kohta see algatati. mis siin on? üks ja sama kitsas seltskond kes igas teemas oma seosetut offtopic mula ajavad ja mingi oma ringkonna nalju viskavad, millest keegi muffigi aru ei saa kõva FOORUM kyll
ei tea küll teist sellist plärapleissi naq see siin
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 22:28
Eks tee parem.
Iga seltskond räägib sellest millest ise tahab, keegi ei saa käskida ega keelata. Nii oli see juba Vana-Rooma foorumis. Kui keegi tuli ülbitsema ja teistele ettekirjutusi tegema, naerdi ta välja või aeti minema.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 22:37
einoh, mulle meeldib saab vahest ikka naerda niiet pilgad püksis, neid teemasid lugedes siin paras kaader kloune on ikka koos eriti doktor DOGma, ehk salapede ja sitasöödik
˅ näita rohkem ˅
2013-08-17 22:57
neiux sai vist väga kurjaks ja "ei tule enam meie liivasti mängima" kuna keegi tema haibitud jutukasse ei läinud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-18 09:57
no, x-neiu, sa ju läbustad kah paljudes teemades ja näitad oma veendunud antipaatiat paljude vastu välja. seega - esimene kivi visaku see, kes ilma patuta on. sina see kindlasti ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-18 12:04
No kurjam,x neiu ju lausa syytu.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-18 16:07
jaaaa täiega süütu
˅ näita rohkem ˅