Foorum
2013-08-08 12:40
Minul on olnud ainult üks üheöösuhe.
Keskpärase väljanägemise peale on kõige kindlam väljaminek.
Seda ma räägin, et kui seksi on jalaga segada, siis saab muid paarameetreid hinnata ja valikuid teha.
Aga iga mees/naine ei saa seda luksust omale lubada.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 12:50
äkki tuleb asja hoopis teiselt poolt vaadata- igal inimesel on kaks põhilist meelt, mille kaudu esimene kontakt luua, kuulmine ja nägemine, võibolla pole see nii, et kumb uks kellelgi rohkem lahti on, meestel või naistel, vaid et kumma muukimiseks on parem muukraud. Kuna mehed on koledad ja silmale midagi pakkuda ei suuda, siis rünnatakse teist ust, naised aga ei oska midagi eriti rääkida, aga on ilusad, siis on otstarbekas suunata oma kahurid silmadesse. ah?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 12:59
Jah, siiani oleme arutanud seda esimese kontakti loomist.
Aga arutaks selle kontakti edasist hoidmist.
Eelnevalt teame, et "armastus" on tunnete konndnimetus. SElles trianglis enam ainult kõrvadest ei piisa ja paljast silmailust ka teps mitte.
Nüüd peavad mõlemad tarkusega ja silmailuga ja veel muude krt teabmisomadustega hiilgama.
Kui üks neist enam ei hiilga on asi tuksis. Vat siin enam ei saa öelda, et kes ainult kõrvade ja ainult silmadega tegutseb.
Saab öelda aga need on juba üksikute hüüdmised
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 13:24
Flirtimisel välimus rolli ei mängi. Kui juba on su partner mõnusas tundes, siis pole oluline, mida räägid, võibolla naudib su liikuvast suust.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 13:29
Pidu sai otsa ja algas argipäev. Nüüd saabki määravaks, kes kuidas ja kui palju valetas ning kuidas selle valega osatakse toime tulla.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 13:41
armastada kõrvadega tähendab võtta vastu informatsiooni kõrvade kaudu, kõnena, ehk siis info, mis vajab töötlemist. Ehk siis selle müüdi kohaselt naistel tegeleb selle armastamise osaga keskmine mina, ehk teadvus. silmade kaudu vastuvõetav info on selline nagu on, ratsionaalset töötlemist vajab ehk mõni mõõt, näiteks et liiga paks- nii suurt ma oma tsikli tagaistmele ei võta, või liiga pikk- ei mahu mu cooperisse. Aga üldiselt välise pildi järgi teevad valiku alumine mina ehk alateadvus ja kõrgem mina ehk siis instinktid, kõhutunne jne. selle müüdi järgi- kumb on valinud lihtsama tee, millisele minale on kergem ennast pähe määrida?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 13:54
Ja teema esimese posti juurde tagasi minnes- mina arvasin küll, et jotikas jälgis aastaid siga, tema elu ja tegemisi ja metabolismi, mediteeris ja vaatles, arenes ja tekkisid vastamata küsimused, kuni ühel päeval avanes kolmas silm, saabus inspiratsioon ja kirgastumine, ning ta sooritas postituse- veatu, täpse, geniaalse ja kõikehaarava. Aga noh, muidugi, kui see oli näpukas, siis on ilmselt tegu tavalise lalisemisega.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 14:01
Mis kirgastumine, pigem inimene õpib kogu oma elu.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 14:28
Õppides saad aru, kui loll sa tegelikult oled, sest iga omandatud teadmise varjust ilmub nähtavale mitu asja, mida sa veel ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 19:17
Eesti naised tehke järgi, kellel hea figuur, visake tüllist pluus palja ihu peale ja mingem klubisse, saatana põnev ju. Keegi sind kuhugi ei tiri, linnatänaval oleme jälle tavalised
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 21:02
Jfjm горе от ума.Iga optimist muutub piisava info kogusega pessimistiks.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 22:08
Mida suurem on teadmine, seda pikem on piir teadmise ja mitteteadmise vahel.

Tulles tagasi teema juurde: naine ei armasta kõrvadega siis, kui mehe diktsioon on nii kehv, et iga lauset peab üle küsima
Ja armastada saab ainult siis, kui öeldakse häid asju. Eesti mees kipub ju olema selline, et hea on iseenesestmõistetav, aga vead tuleb kõik välja laduda. Mis seei, et põhjuseks on oma halb tuju. On uskumatu, kui palju võib sõnadega haiget teha. Aga samavõrra võivad ka sõnad õnnelikuks teha. Seega, naine ei pruugi armastada vaid kõrvadega, aga verbaalselt osavalt väljenduvad mehed on naiste juures edukad kindlasti. See kehtib nii kõnes kui ka kirjas.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 22:10
Samas on oluline, et neid kauneid sõnu ka mees ise usuks, sest lihtsalt ilukõnet on piinlik ja läila kuulata
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 22:34
Kõik me oleme edevad, nii naised, kui mehed. Tark mees jätab kohtama minnes enda edevuse koju.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 23:40
Miks donjuanid ja casanovad edukad on? Selle pärast, et nad ei rõhuta, kui vinged nad ise on, vaid oskavad naise panna end erilise ja väljavalituna tundma. Eks sellest see käibetõde tekkinud ongi naiste seostest kõrvadega
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 00:03
Aga ikkagi on kõigepealt vaja, et naine nõustuks sind kuulama.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 15:48
Kui lugesin uuesti üle teemaalgatuse, siis sisuliselt sõnastasin sama mõtte teiste sõnadega Aga tõesti see on nii, et kuulamiseks on vaja tähelepanu äratada ja siis on hea visuaalia selge edumaa. Esimesed sekundid on otsustavad. Aga eks sellega ole ikka samamoodi nagu igasuguse teabe vastuvõtmise ehk õppimisega siin elus: kes õpib paremini vaadates, kes kuulates, kes tehes.

Paraku on ka tänasel päeval nii, et naine oma tundeid ei väljendada ei või. Mees kogeb seda ju klammerdumisena ja see hävitav jahiinstinkti temas. Naine on nö kätte saadud ja seega muutunud/muutumas tülikaks/tüütuks.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 16:05
stereotüüpne lähenemine. Muidugi võib naine tundeid väljendada. Isegi peab, stereotüüpides kinni inimesed on boring. Julgus selleeest on seksikas ja erutav
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 16:11
Sedand küll, kui naine on valinud endale uluki rolli. Aga miks mitte ise kütt olla? Ja ka ulukina, kumb on parem, kas kiire surm püssikuuli läbi, või pikk agoonia püünistes? Sest vähe on liikvel neid jahimehi, kes saaklooma kodustada püüavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 16:22
Ja kui oleks võtaks naised seda kui matslikku käitumist.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 16:31
Uluki rolli kasutatakse palju, lihtsam viis, et mitte tolkneda.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 16:35
Julgus pole tunne, vaid see on käitumisviis.

Oi, kui morbiidseks nüüd jutt läks kas surm või agoonia. Ja metafoorid puha zooloogiast: ulukid ja koduloomad
Teema püstitus ju kõrvade kaudu kuuldud mesijutt Polegi väitnud, et naine ei võiks kütt olla. Ikka võib ja toimib sama skeem - kui "kätte saanud", siis huvi kaob. Aga tõelisi tundeid tohib sel puhul veel vähem näidata.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 16:39
Vaata kui oled masseerinud juba pool õhtut ja naine küsib, mida ma pean tegema, siis saadaks loomulikult kuupeale.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 16:57
Aga kas uluki rollinaised on halvemad, hädas või tuli kepituhin peale.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 17:10
Aga kas pole mitte nii, et kütil(naisel) on saak juba käes ja see mesijutu kuulamine on vaid saagi aeglasel tulel praadimine
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 17:20
Justnimelt Mees arvab, et tema on kütt ja ajab mesijuttu. Sest ainult küttimise ajal mees mesijuttu viitsibki ajada. Tegelikult on ta ise vaid uluk, kes mesijutuga tõestab, et on püünisesse püütud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 17:25
Ainuke viga, et mõni teine ringihulku kütt võib selle poolküpse prae vardast ära näpata
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 17:34
See ju juhtum elust enesest Neid ringihulkuvaid amatsoone ongi ju rohkem, kui poolpraetud või veel tooreid ulukeid
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 17:56
Mis teha, kui saakloomad eelistavad hamburgeriputkat a la carte restoranile.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 18:03
Oi, see teema mulle meeldib Mulle meeldib saaklooma süüa a´ la carte restoranis Hea koht mesijuttu kuulata hea söögi ja veini kõrvale
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 18:17
Aga enamus kalevipoegi ei teagi, mis koht see on ja mesijutu asemel eelistavad nuia(raharulli)ga pähe lajatamist
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:00
Aga teate miks mehed kõrvadega ei armasta?

Sest kõrvad on koos peaga sellelajal naise jalge vahel
Ja kui reied kokku surutakse, siis ei kuule mitte mõmmigi. Armasusest rääkimatagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:08
jf--kus neil kalevipoegadel need raharullid on??
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:09
irw, parma
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:17
Ja teate miks naised kõrvadega?

Sest silmad on sellelajal peaegu vastu naba. Ei näe midagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:20
Vot, Parma, selleks ma seda poosi ei kasutagi--ma tahan just näha--uudishimulik vanake , nagu ma olen
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:23
Vot siis oledki hädas ja armastust netu.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:25
---selge...nii et silmad kinni ja armastus tuleb
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:25
Ja mida seal vahtida on? Kuula, kuidas mees mõmiseb ja kuuled kuidas armastust voolab nii et mühiseb.
Vot mehed peavad vaatama, et kuidas kõhulihased naisel pingule lähevad ja kuidas nägusi teeb kui orgasmi saab. Sest kõrvad on kinni ju.
Te ka ikka ei tea kuidas asjad käivad ma ütlen.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:31
Meie Parma--kes sa oled ihas---pühitsetud saagu sinu nimi--heade nõuannete eest
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 18:41
Ja pulk tuleb naisele hammastevahele panna kui orgasm tuleb. Just kortermajas. Mul kunagi mustamäel kutsusid naabrid politsei, arvasid et naine karjub jätrelikult pekstakse
˅ näita rohkem ˅