Foorum
2013-08-07 21:56
Jotteff, lombakate vastu võiksid veidigi austust näidata ja ennast veidi tahapoole nihutada
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:01
Kes sul käskis päev otsa ringikargutada, siin elav järjekord
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:03
Nii ja kuna Aikonile meeldib targutada, siis...küll see Madleen on kaunite roosade pärlitega ehitud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:05
See on pärlivann, mis kõik mured minema viib
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:08
Aikon sa vaata, et oma pärlikestest ilma ei jää, siis on kõik mured läinud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:10
madleen, siinkohal sa eksid, kole mees küll mingiljuhul ei jõua kohtumiseni, mul on latt suhteliselt kõrgel
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:12
Elu on ilus, kui su kõrval on keegi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:14
Las mees olla loll nagu lauajag aga ilus Huvitav peale mitmendat lauset ma sellisel kohtingul magama jääks
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:22
Loomulikult silmadega armastatakse.
Tarkus on teisejärguline.

Va. need naised kes raha taga ajavad. Neile on jah tarkus tähtis, et rahakott jätkuvalt paks oleks. Aga muidu käib see asi ikka meeldivuse järgi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:23
Anonyym va riivatu, ära solva lauajalga , temast on vähemasti kasu aga seda et...kui "ilusal" mehel oleks ka veits mõistust, siis ei hakka ta mingit latti üle kargama, vaid poeb osavalt lati alt läbi
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:26
Naine peab oma meest armastama ja püüdma teda mõista.

Mees peab oma naist väga armastama ja mitte püüdma teda mõista.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:27
No kui võtta Trumpi. Milline naine peaks teda kenaks? Pigem ütleks et ikka kole mees aga kus on raha Lapsed tehtud ilusate naistega, kaunitaridega ja tütre näolt näha et ema ilu pärinud, õige valik.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:27
Tegelikult jah- vabandan jala ees. Lombakas laud on veel masendavam kui loll mees.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:31
Okei vestluspartnerina võiks jah mõni targem olla.
Aga kui minul oleks meest vaja, siis valiksin ilusa, sest ma ei kavatse KOLEDA MEHEGA SAMAS VOODIS JA ÜHE TEKIALL MAGADA!!
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:35
Voh parmaleikin võttis asja ilusti kokku
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:36
Parma- paraku on loll mees enamasti ka voodis see, kes paariminutilisest kähkukast kaugemale ei jõua. Seevastu see, kel peas pisut oidu...... Ilueedid kipuvad olema jälle liialt eneseimetlejalikud ning seega pole ka neist partnerina erilist tolku...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:40
No kui mina naine oleks, siis oleks mulle ikka meest vaja, mitte tuumafüüsikust küürakat professorit.
Ja tarkus ja voodielu ei ole omavahel üldsegi seotud. See on väljamõeldis ja hoopis teine teema.
Aga õnneks ei ole mulle meest vaja.

Tark naine voodis ja loll naine voodis. Sellest ma võin rääkida.
Igatahes tarkusega ei ole seal midagi pistmist.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:42
Või latt kõrgel seadke aga jah seda latti, varem või hiljem kukub see kolinal seadjale pähe
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:44
Just jott. Aeg aga tiksub armutult. Ja mida siis seal kiiktoolis pärast meenutada? Seda, et oleks võinud ja oleks võinud
Krt küll. Mõned naised on ikka nii kuradi eluvõõrad, et ma minestan varsti.
˅ näita rohkem ˅
Just nimelt on vaja meest, mitte juhmi ilueedit, kes mu kreemid ja muu vajaliku pihta paneb.
Kuna jutt ei käi kõrgteadusest vaid elutervest silmaringist siis see võiks nüüd küll teatava kehaosa otsast kaugemale ulatuda.
˅ näita rohkem ˅
Parma, kas Sa oled orientatsiooni muutnud, et meest voodisse tahad?
˅ näita rohkem ˅
parma,kuule, nüüd sa ajad küll jama.
Just tarkuse ehk mõistusega ongi voodis pistmist,mida intelligentsem inimene, seda avarama silmaringiga, ka seksuaalses mõttes
Aga no kui lähtuda sellest ,et muud ei eeldagi, kui auk on auk ja pauk on pauk...siis võin isegi nõustuda sinuga
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:46
Millest on tekkinud arvamus et ilueedid kipuvad olema eneseimetlejad? See pole alati nii. Ka kena mees võib pöörata piisavalt tähelepanu, seda küll juhul kui mõlema soovid, arvamused klapivad ehk siis tahetakse ühte ja sama
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:48
On jee tarkusega voodis pistmist. Mingi seksikool on avatud või?
9sanda klassi füüsika teadmistega saab voodis imehästi hakkama!

Kui just jah ei ole fetishit, et saab paberite järgi targa tegelasega seksida!!
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:50
Aga kurat seda meestega olemist teab. Võibolla ehk ongi mingi vahe lollil ja targal mehel voodis. Peab järgi katsetama.

Aga naiste poolest ei ole mingit vahet. Kas on voodis loll või tark naine. Vähemalt seksimise osas see välja ei paista.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:53
Push, aga kujuta nüüd ette täieliku pimekohtingut, kinniseotud silmadega, mille käigus sind viiakse sellistesse taevastesse kõrgustesse, mida pole enne kogenud ja silmade avamisel selgub, et tegemist oli quasimodoga. Kas tahaksid korrata?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:54
jfjm: Loomulikult hoiad lati kõrgel, milleks mööndusi teha? Keegi ei soovi enda kõrval ebameeldivat isikut näha, kellega mittemiski ei klapi. Võib ju suhelda, kohtuda, olla aga kooselu mõttes peabki latti kõrgel hoidma. Milleks enda ellu lasta see kes tegelikult ikka niiväga ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:58
jfjm: Kindlasti mitte ei kordaks. see on äärmuslik näide aga täie teadvuse juures on välistatud see et füüsiliselt ebaatraktiivse isikuga midagi sellist läbielaks, ausalt ei kujutaks ette. Mees kellega voodisse minna peab välimuselt ikka palju meeldima, vastasel juhul kaob mängu võlu, vähemalt minu jaoks
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 22:58
See kõrvade värk käib vastavalt vajadusele.
Kui naisel on kõik materjaalne pool olemas, siis vaadatakse mehi välimuse järgi.
Kui naisel ei ole seda materjaalset poolt, siis käib asi mõistuse järgi, sest keegi peab ju seda kremplit üleval hoidma. Loll mees seda ei suuda on ju.

Nii, et sealt need lahkarvamused tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:00
Mõni inimene on oma egolati nii kõrgele asetanud, et ei küüni isegi selleni ja siis ta oma vanadusepäevad saadabki mööda seniilselt taburetil kiikudes, samas kui ümberringi keeb elu ja ätid-mutid rõõmsalt tvisti vihuvad
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:03
parma,see sõna on materiaalne,mitte materjaalne
kas sina oled siis ilus mees?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:05
Ah tühja nendest kirjavigadest.
Ei tea. Kas olen?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:05
aikon, kas sina kujutaksid enda elu ette mööda saatmas hästi koleda naisega? Mitte miski temas ei meeldi, loll kah teine veel, mida iganes. Kas elaksid igapäevaelu temaga koos lihtsalt sellepärast et hiljem mitteseniilselt taburetil kõikuda?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:09
Push, milline on hästi kole naine, kas see pole mitte sellest ooperist, et esmalt tuleks peeglisse vaadata ja küsida, mida on minul pakkuda, kas mina olen see übersuperhüper iludus, tark ja tubli ja rikas lisaks...ja siis oma latte seada üles ja alla, kuhu iganes.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:13
aikon, kordan: Kas sina kujutaksid enda elu ette mööda saatmas koleda naisega?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:13
parma,ma spekuleerin,et sa oled oma elus naisi voodisse valinudki ainult välimuse järgi?
push,tõesti,kõik ilusad mehed pole eneseimetlejad,kuid see on pigem erandlik.
tegelikkuses peaks voodisse ikka meelitama see nn.keemia...mis aga ilusse või inetusse puutub,see on ju subjektiivne,kuis teisiti?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:14
Jui noorte ellusuhtumine ei muutu, siis tulevik ongi kaanetute vanade padade päralt
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:18
Blackred: Olen sinuga igati nõus. Alati pole kaunis väljanägemine see mis paelub, keemia, tõmme loeb ikka ka. Ilus mees võib ju sind tundideviisi meelitada kuid siiski ilma jääda
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:21
Ja, Push, kujutan küll, mulle on üldse hea kujutlusvõime antud ja sellepärast lisan ma siia ühed read, kes saab aru see saab..
"Vaatan ülalt kaljult alla kuristikku, näen seal värdjaid karglemas, patus vähkremas...üks neist vaatab üles, hõikab..SÕBER, VEND!"
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:22
Blak. Loomulikult välimuse järgi.
Tegelikult käivad need asjad niie:
Märkad silmatorkavat tegelast. Tekib niiöelda see ligitõmme (see on see põlvist nõrgaks tunne) ja tahtmine lähedalt tutvuda.
Ja pmst läheb seksiks. (kõik üheöösuhted toimivad nii).

Ja kui hommikukohvi juues on ka midagi rääkida, siis kas tuleb järgmine õhtu veel selle mehega/naisega, oleneb juba kahe poole peakolust ja veedetud ööst.

Kuidas teil naised need värgid käivad?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:41
Kui seks tundus hea siis kohtutakse ka järgnevalt ehk siis üheöösuhtest võib kujuneda edasiste ööde jätk. Mõlemi poole huvi peab olema mängus
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:43
Quasimodo oli õnnetu armastaja, aga Victor Hugol on ka teine koletis: mees kelle nägu oli lapsena pahatahtlikult moonutatud naervaks grimassiks("inimene, kes naerab" või "mees, kes naerab". Laadatolana olid talle avatud Kõrgaadlidaamide magamistoauksed, aga kui selgus tema väga kõrge päritolu, siis need uksed sulgusid.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 23:54
Interneti armastuse otsingul on asjad vähe teistpidi.
Kõigepealt tuleb see tarkuse osa ja siis alles nägemise osa.

Krt sitaks nõme aja raiskamine. Kirjutad ja kõik on tore ja siis saad kokku ja no ei sobi see välimus kohe teps mitte.
Jälle hakka otsast peale

Pilt ja reaalsus ei lange alati kokku. Peaaegualati.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 00:14
Muide ka Eestis pole kõik prouad nii suured esteedid. Paljud valivadgi endale ajutiseks ihumurede rahuldajaks just ebameeldiva välimusega mehi, sest peletisse pole nii lihtne armuda. Mooramaamees tehku oma töö ja tõmmaku uttu.
Aga sellest avalikult ei räägita.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 07:38
parma,minu elu paar kõige mõnusamat üheöösuhet on olnud meestega,kes esmapilgul olid keskpärase kui mitte öelda inetu välimusega (minu jaoks).Tekkis meeletu tõmme ja kirg ning imeväel muutusid nad ilusateks.
Tehakse ju teste,kus naisele antakse meeste higiseid T-särke nuusutada,ikka selle õige lõhna leidmiseks....millel pole välimusega mingit pistmist
Olen nõus,et kusagil klubis,purjus peaga sures kepinäljas valid tõesti kõige pandavama raami lihtsalt kiire rahulduse eesmärgil.
Aga kui kepinälg niiväga ei näpista,siis naine tajub ja tunnetab...mitte ei otsi pelgalt ilusaid muskleid jne.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 08:41
Mida te omi üheöö suhteid korrutate, neid on mida meenutada, hakkavad ununema pigem. Aga sinna kõrvade kursustele sooviks minagi, kuidas neid meelitusi jagada. Ma ei soovi muuta oma persooni, olen niikui olen.
Hoopis keerulisem on ilma naist tundmata veel, hakata meelitusi jagama.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 09:34
Loovus, aga sul on ju silmad. Tuleb osata vaid vaadata ja natuke ka valetada. Räägid naisele mida sa näed ja valetad poole juurde. Pole ju üldse raske kiita seda, mida naine enda välimuses püüa esiletuua. Aga kaval on leid üles need kohad, mida naine püüab varjata ja hoopis neid nimetada väga seksikaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 09:50
Miks mul on arvamus, et mehed armastavad palju rohkem kõrvadega kui naised Naised üldjoontes tahavad komlimente ja ilusaid sõnu meeldivalt mehelt, mitte ükskõik kellelt..Või jagavad naised komlimente vähem ja need on sel juhul kullahinnaga
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 10:42
Utha, kas ma kirjutasin siis endast? Ma lihtsalt kirjutasin, kuidas need asjad käivad. Kui ma oleksin osav valetaja, siis poleks ju mul vaja iha lehel kükitada
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 12:12
Loll valetab ennast paremaks, tark teist. Sest öeldut on vaja ka tõestada ja las seda teeb teine pool
˅ näita rohkem ˅